מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- אמפטיגו חוזר אצל ילד בן 3שרון05/11/2015
שלום רב,
לבני בן ה-3 הופיעו פצעי אמפטיגו על הרגל לפני כחודשיים. הרופאה קבעה כי צריך טיפול פומי, ונתנו לו צפורל ל-7 ימים, במינון של פעמיים ביום.
לאחר כשלושה שבועות הופיעו פצעים חדשים, ושוב אנטיביוטיקה במינון של 3 פעמים ביום.
לאחר שנראה כי הכל התייבש ועבר, בימים האחרונים הופיע לו פצע שנגרם מיובש ליד האף, ומהר מאוד ראינו שהפצע גדל והופך לשלפוחית, בדומה לקודמיו. חזרנו אל הרופאה ולצערנו שוב חזר האמפטיגו, וייתכן שנצטרך לתת לו שוב אנטיביוטיקה.
האם אין שום דרך אחרת לצאת מהמצב הזה? לתת שוב את אותה האנטיביוטיקה?
מדוע האמפטיגו חוזר שוב ושוב? עניין של מערכת חיסונית חלשה?
האם יכול להיות שנדבקו ילדים בגן, ומדובר במעגל חוזר של הדבקות?
אשמח לאיזשהו כיוון, כי אני כבר אובדת עצות.
תודה רבה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפיגו
מוטי06/11/2015ממליץ לך לא למרוח לעום משחה עם סטרואידים.
יש אתר מחלות עור ברמה עולמית.
תחפשי בגוגל - רמי מור מחלות עור
בטוחני שימצא לך פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושבת שהפורום לא עובדדניאלה28/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שהפורום לא עובד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/10/2015שלום,
הודעתי על עזיבה לפני למעלה משנה ומשום מה לא סגרו את הפורום וגם לא מצאו לי מחליף. אין באפשרותי להמשיך לענות.
מצטערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשוקיים-30/09/2015
שלום,
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון ואם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון.
אני בת 25, בריאה, וכבר זמן רב שאחרי ישיבה ממושכת מופיעה לי נפיחות בשוק באחת הרגליים (לרוב רגל ימין, לעיתים גם בשמאל). הנפיחות הזו נותנת תחושה כאילו השרירים מתוחים מאוד, זה לא מכאיב אך קצת מקשה על ההליכה, וזה עובר לבד אחרי שאני הולכת קצת.
האם ייתכן שזו בצקת (כשאני לוחצת על האזור אין גומה)? ממה זה יכול להגרם? לאיזה רופא/בדיקה עלי ללכת?
אם זה משנה- התרופה היחידה שאני נוטלת בקביעות כבר ארבעה שנים היא גלולות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשוקיים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/10/2015שלום.
כדאי לבדוק אצל רופא המשפחה בשלב ראשון.
בצקת זו נפיחות, לא בהכרח גומתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B12 וחומצה פוליתקרן21/10/2015
שלום רב, אני בת 26 ונוטלת B12 בהמלצת רופאת המשפחה שלי. מעוניינת להתחיל ליטול B12 בשילוב חומצה פולית , זה כדור מציצה משולב .
האם אני צריכה ליטול שני כדורים? בתודה רבה קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B12 וחומצה פולית - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/10/2015תלוי אם יש חוסר וכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת הפניהנורית16/10/2015
שלום אני גברת בת 55 שמנה עם bmi גבוה הכירורוג שראה אותי על מנת להפנות אותי לניתוח בריאתרי. הרופא טוען ובצדק שהבעיה שלי היא ענין הבצקות בכל בגוף נאמר לי שגם אם אעבור את הניתוח הבריאטרי אני עדין אשאר עם בעית הבצקות.ולצערי אני משום מה שוב צוברת נוזלים. השאלה שלי היא לאן ולמי אני יכולה לפנות כדי לטפל בימים הבצקות כמו מה גורם מה עושים .לפני כר שנים הגעתי לכמעט 190 קילו של נוזלים. אולי אתם יודעים איך ואיפה אני מטפלת בעצמי גם ענין המים וגם ענין השומן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת הפניה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/10/2015שלום.
צריך לטפל בסיבת הבצקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בעקבות החדרת ונפלוןאלי26/10/2015
עברתי לאחרונה פרוצדורה רפואית שבמהלכה ניסו לשים לי ונפלון והיו מספר ניסיונות כושלים.
ככה נראת היד שלי אחרי כ-4 ימים.
יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
אלי26/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם בעקבות החדרת ונפלון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/10/2015לא . זה קורה. זה יספג.
אם זה יהפוך אדום וחם כדאי לבדוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה כללית רעה, בחילות וצמרמורותאלה30/09/2015
שלום,
לפני כחודשיים הייתי בשבוע 5 להריון כשהתחיל לי ניסיון הפלה. באותו יום התחלתי להרגיש מאד רע - חולשה, הרגשת עילפון, בחילות חזקות (לא יכולתי לאכול כלום מספר ימים), צמרמורות ושלשולים. לא היה חום גבוה וספירת הדם הייתה תקינה.
לאחר מספר ימים זה חלף בהדרגה והנחתי שזה היה וירוס. בהמשך נאלצתי להפסיק את ההריון כי העובר לא התפתח.
חשבתי שזה מאחורי אבל אתמול הסימפטומים חזרו, רק בעצמה פחותה.
שאלתי היא האם ייתכן שזה לא היה סתם וירוס חולף, אלא משהו שנשאר בגוף תקופה ארוכה, והאם ייתכן שזה פגע בעובר?
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויר5וס חולף או קבוע
ענת05/10/2015זה יכול להיות וירוס עקשני שגורם בן היתר למחלת הנשיקה
זה יכול להיות cmv או המקביל שלו ה EBV
אם את ממש סובלת ממליצה לך ללא דיחוי על טיפול בתכשיר צמחי אקטימור
זה הדבר היחיד בעולם שמבריא ממחלת הנשיקה וממחלות וירליות.
החיסרון היחיד שזה טיפול פרטי ( לא יקר בכלל בהשוואה לתועלת )
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ( גם אם יש לך וירוס אחר )
תגיעי לאתר של המטפל שפיתח את התרופה המצילה הזו .
חבל על זמנך וסבל מיותר כי מרופא קונבציונלי אין כלום חוץ מאנטיביוטיקה.
בהצלחה כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס חולף או קבוע
ענת05/10/2015זה יכול להיות וירוס עקשני שגורם בן היתר למחלת הנשיקה
זה יכול להיות cmv או המקביל שלו ה EBV
אם את ממש סובלת ממליצה לך ללא דיחוי על טיפול בתכשיר צמחי אקטימור
זה הדבר היחיד בעולם שמבריא ממחלת הנשיקה וממחלות וירליות.
החיסרון היחיד שזה טיפול פרטי ( לא יקר בכלל בהשוואה לתועלת )
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ( גם אם יש לך וירוס אחר )
תגיעי לאתר של המטפל שפיתח את התרופה המצילה הזו .
חבל על זמנך וסבל מיותר כי מרופא קונבציונלי אין כלום חוץ מאנטיביוטיקה.
בהצלחה כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון - לקחת אנטיביוטיקה או לאאור25/09/2015
שלום
התחלתי לסבול מיום שלישי ממה שנראה כמו שפעת : חום, כאבים בגוף, כאבי ראש
לאט לאט הצטרף לו גם כאב גרון, שיעול, נזלת.
היום (שישי) ניגשתי לרופאה היא נתנה לי סירופ ואנטיביוטיקה, יש לי נקודות לבנות - אחת או שתיים
האם נקודות לבנות בהכרח אומר שמדובר בזיהום חיידקי ?
אני לא רוצה סתם לקחת אנטיביוטיקה, הכאב בגרון הוא לא נוראי
ברור שהכי טוב לעשות משטח גרון, אבל היום זה יום שישי, יום ראשון זה ערב חג ואחר כך חול המועד...
אני לא רוצה לדחות הטיפול בכל כך הרבה ימים..
מה כדאי לעשות ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה או לא
ענת26/09/2015כמה שאת צודקת שלא לקחת אנטיביוטיקה סתם כך ללא צורך.
אבל אם צריך אז אין ברירה.
מדוע אני כותבת לך ?
אם זה חס וחלילה וירוס ואת חוששת מהשבתה אז יש לזה פתרון
ברמה עולמית שנקרא אקטימור.
אקטימור זה תכשיר צמחי עולמי נגד וירוסים של מחלת הנשיקה במקור
אבל מחסל שפעת בתוך יומיים וחוסך את הסבל של 10 ימים במיטה והשבתה.
תחפש בגוגל אקטימור מחלת הנשיקה עד להגעה לאתר של המטפל.
חג שמח.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוךנינה19/09/2015
שלום,
אני כבר מזה שבועיים כמעט שסובלת מחום נמוך. 37.3, 37.4. ו5 ימים שהגוף שלי מרגיש חם, הראש כבד וכאבי שרירים כמו בשפעת וסחרחורות לפעמים. רופא המשפחה בדק אותי אתמול ואמר לי לא לעשות בדיקות דם שאני חולה.לחכות. אני בינתיים מאד חלשה ועייפה ומוטרדת. האם ניתן לעשות משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למחלת הנשיקה התרופה קיימת
ענת20/09/2015יש חשד של ממש למחלת הנשיקה או סיפור וירלי אחר.
גם אם הרופא שלך יבדוק אותך למעשה אין לו מה להציע לך.
אם את רוצה להציל לעצמייך את החגים אז יש תרופה צמחית ברמה עולמית שמחסלת את מחלת הנשיקה וגם וירוסים אחרים.
אין שני לתרופה הזו בעולם.
תחפשי בגוגל אקטימור מחלת הנשיקה
וכהה תגיעי לאתר של המטפל שפיתח אותה רמי מור.
איני מקווה שהצלתי לך את החג המתקרב.
שנה טובה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקצוצים וכאבים בגוףבת 1907/09/2015
היי אני בת 19 ובשבוע האחרון לאחר שהבראתי מצינון התחלתי להרגיש תחושה של עקצוצים וכאבים לא מוסברים במקומות שונים בגוף, כמו דקירות קטנות כל פעם במקום אחר, ועקצוצים בכפות הידיים אני לא לוקחת תרופות חוץ מגלולות למניעת הריון, קראתי שזה קשור למערכת העצבים וזה די מלחיץ אותי מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקצוצים וכאבים
שירה07/09/2015מה שאת מתארת מתאים לזיהום וירלי שעברת.
מבחינה קונבציונלית אין לבעיה הזו פתרון והיא יכולה להמשך חודשים רבים.
יש פתרון מצויין נגד הוירוס שקף אותך אבל זה לא בסל הבריאות של קופת חולים .
יש תכשיר צמחי ברמה עולמית שנקרא אקטימור שמיועד במקור נגד וירוסים קשים של מחלת הנשיקה אבל הוא מחסל גם וירוסים אחרים כמו הסוג שתקף אותך.
אם את ממש סובלת אז ממליצה לך לנסות.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ( גם אם אין לך מחלת הנשיקה אל דאגה )
וככה תגיעי לאתר של המטפל רמי מור.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה בבית השחימיכל28/08/2015
לפני שלושה ימים התנפחה לי בלוטת לימפה אחת בכל בית שחי בצד ימין הבלוטה הייתה נפוחה ובצד שמאל היא הייתה גושתית. בהתחלה חשבתי שזה כלום אבל מיום ליום הם התרבו וגדלו. והיום יש לי כבר 8 בלוטות בבית השחי הימני והם כולן נפוחות נורא. ובבית השחי השמאלי יש לי חמש בלוטות אבל הן פחות כואבות מאלה שבבית השחי הימני. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי היום חום של 37.7 ויש לי דלקת פרקים ביד ימין וליפני שבוע עשית שעווה בבתי השחי אבל זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה שעווה. האם זה חמור? והאם זה קשור לשעווה או לדלקת ביד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה נפוחות
מירי30/08/2015אני חולת לופוס עם דלקת פרקים היה לי סיפור עם בלטות לימפה
נפוחות .
הגורם הכי שכיח הוא וירוס ולצערי אין לך כל פתרון מבחינה קונבציונלית.
יש תרופה מדהימה אבל היא צמחית שלא תוכלי לקבל בקופת חולים
והיא נקראת אקטימור .
היא מיועדת במקור למחלת הנשיקה .
תתחפשי בגוגל - ארטימוק מחלת הנשיקה כדי שתגיעי לאתר של המטפל.
זה פלא רפואי וזה מה שהוריד לי את הנפיחות במשהו כמו שבועיים וחצי.
מקווה שעזרתי לך.
רפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת הרגעה?-14/07/2015
שלום,
אני בת 25, סטודנטית, ובמספר חודשים האחרונים נמצאת בלחץ רב. לאחרונה אני מרגישה שהלחץ משפיע עלי מעבר לרגיל- זה מתבטא בחרדות, מחשבות רעות, קושי בהירדמות, כל מיני תופעות גופניות של חולשה.. אני כרגע בתקופת מבחנים ומרגישה כל כך חלשה ומתקשה להתרכז ורציתי לשאול האם אפשר לפנות לרופאת משפחה בעניינים האלו ולקבל תרופת הרגעה כלשהי? האם זה בסדר ומקובל לבקש מרופאת משפחה או שצריך לפנות לפסיכיאטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת הרגעה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/08/2015כן, בודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהדורית25/06/2015
שלום, לאחר שבועיים עם חום לא מוסבר, איבחנו בבדיקת דם שיש לי מונונוקלאוזיס. (כרגע אני 3 ימים ללא חום).
שאלותי הן:האם אני עדיין מדבקת?
כמה זמן צריך לעבור כדי שאדע אם מישהו מהסובבים אותי נדבק ממני? מהה זמן הדגירה?
האם מומלץ לי להיות במקומות סגורים כגון קולנוע או תיאטרון? כדי לא להדבק שם במחלות אחרות
מתי אוכל לחזור לפעילות פיסית כגון התעמלות וחדר כושר?
אני בת 59.
אשמח לתשובה מהירה.
תודה מראש דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה מדבקת חודשים רבים
ענת25/06/2015אי אפשר לדעת בוודאות כמה זמן את מדבקת מספר חודשים זו הסברה.
את לא ידעת, אבל קיימת תרופה צמחית שמחסלת את המחלה בתוך 4 ימים.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל.
זו תרופה מדהימה היחידה בעולם.
בהצלחה
ענת
הבראתי ממחלת הנשיקה אחרי חודשיים של סבל מיותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת. אשמח לקבל תשובה גם מד"ר י
דורית25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונו
ד"ר ג.נויימן27/06/2015אכן לא ניתן לדעת כמה זמן המחלה מדבקת.
הסברה היא כמה חודשים.
כרופא , שמעתי לא מעט חולים אשר החלימו בטיפול באקטימור שהומלץ כאן.
רק בריאות
ד"ר ג.נויימן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטימור זה תרופת פלא למחלת הנשיקה
מוטי30/06/2015אני סובל ממחלת הנשיקה מטופל באקטימור אותו התחלתי כבר וזה טיפול פלא שאין דוגמתו אני מרגיש מעולה אחרי שהייתי סמרטוט תקופה ארוכה.
ממליץ מאד למי שסובל ממחלה שניתן לרפא אותה בקלות .
אל תחשבו בטעות שלרפואה קונבציונלית יש תרופות בכלל למשהו .
חוץ מאנטיביוטיקה אין להם כלום למחלות.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/08/2015תלוי בסוג הווירוס. ההדבקה בד"כ נמשכת מספר חדשים. אין צורך להמנע ממגע. רוב האנשים נדבקים בגיל צעיר ללא מחלה קשה ומפתחים נוגדנים.
יש להזהר מפעילות שעלולה לגרום דמום מטחול מוגדל- בד"כ כשלושה שבועות מהתחלת המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפיסת שרירים בידיים וברגלייםאסנת17/07/2015
מזה תקופה נתפסים לבעלי השרירים ברגליים ובכפות הידיים זה קורה גם ביום וגם בלילה
הוא מקבל מגנזיום וויטמין e
כמו כן הוא משתמש במשאף רלבר מידי יום
בבדיקות שנעשו לו יצאו שני פרמטרים לא תקינים
Ldh lactic 460
Ck 231
ללא פעילות גופנית לפי מה זה אומר ומה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיסת שרירים בידיים וברגליים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/08/2015הוא מקבל סטטין? (תרופה לקולסטרול)
אם לא כדאי לבקש בדיקת EMG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלקטוריאהרעיה15/07/2015
היי,
לאחר קיום מגע מיני היה לי הפרשת חלב מהשד, ללא היריון. ( לא קיימנו יחסים מלאים אלא גירוי של השד ..אני בתולה ולא הייתה חדירה הוא גמר קרוב לנרתיק אז גם לקחתי פוסטינור ולאחר כמה ימים היה לי דימום בצורת מחזור)
הלכתי לרופאת המשפחה והיא שלחה אותי לבדיקות הורמונים בגלל גלקטוריאה .
הבדיקות דם התבצעו היום, והיה לי שוב הפרשת חלב מהשד היום לאחר שלחצתי על הפטמה בשד השמאלי. יש לי גם כאב בשד השמאלי, בדקתי ביד ולא מרגישה גושים משונים .
אני ממש בלחץ ולא יודעת ממה זה נגרם ומה יכול להיות הבעיה.
אני חוששת שאולי אני בהיריון, או שאולי יש לי סרטן שד, או גידול ביותרת המוח או גידול בבלוטות התריס.
החיפושים באינטרנט מלחיצים אותי יותר!
מה יכול להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלקטוריאה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/08/2015מה היתה רמת הפרולקטין?
האם זה החל לאחר הפוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?