פורום רפואת משפחה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום
    שרית
    30/10/2014

שלום, יש לי התכווצויות שריר בכף הרגל הרבה פעמים. עשיתי בדיקה למגנזיום והתוצאה היא 1.8. זה מעט מתחת לטווח הערך הנורמלי. הרופא אמר לי שלדעתו אין צורך בטיפול. רציתי לדעת באלו מזונות או ממה אני יכולה לקבל מגנזיום ללא תרופות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום

הוספת תגובה

תמונה

• מגנזיום - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום
    ירקות ירוקים , בעיקר תרד וכן עלי תבלין כגון בזיליקום, פטרוזיליה ושמיר, קטניות (שעועית, עדשים ואפונה), פולי סויה, פיצוחים כגון: שקדים, אגוזי קשיו, אגוזים,בוטנים. דגנים כגון שיבולת שועל , סובין חיטה, מוצרי חלב: יוגורט, שוקו, חלב .תפו"א, אבוקדו.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מודאג
    יעקב
    12/10/2014

אמי באמצע הלילה התעוררה פתאום עם בחילות, חולשה, הקיאה, כאב באזור בטן בחלק העליון. בערב לא אכלה שום דבר, רק שתתה קפה ותה, לכן גם הרעלה נראית לא הגיונית..
    אין לה חום.
    במהלך היום כרגע היא מרגישה בעיקר חולשה, חוסר תאבון..

מה לעשות?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

תמונה

• מודאג - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    תתכן בעיה במערכת העיכול העליונה: דלקת בקיבה, כיב קיבה או תריסריון, או בעיה בכיס המרה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה
    נ
    15/10/2014

בוקר טוב וחג שמח

אני בת 42+ אתמול רציתי לתרום דם המתרימת דם בדקה לי לחץ דם שהיה מעט נמוך ומוגלובין 11.5 ואמרה לי תודה את לא יכולה לתרום דם. וכן יש לציין שבתחילת החודש ביצעתי בדיקות שנתיות כלליות והמוגלובין היה 12.9 - מה לדעתכם הסיבות לירידה המהירה במוגלובין וכן מה ניתן לעשות

תודה ובריאות לכול וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    מדובר בבדיקה בשני מכשירים שונים ולכן יכולה להיות סטייה .
    כדאי לחזור לרופא המטפל ולבקש בדיקה נוספת . אם אכן יש ירידה יש לבררה ולטפל.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אבולה
    יוני
    19/10/2014

שלום וברכה,

חבר קרוב חזר משליחות בדרום אפריקה לפני קצת פחות מחודש...

האם עליי לחשוש?

לקביעת תור
    סגירה
    אבולה

הוספת תגובה

תמונה

• אבולה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    דרום אפריקה איננה ברשימת המדינות שנמצאה בהן אבולה.
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• קור בלתי נסבל
    ליאור
    23/10/2014

שלום,

אני בן 26, 1.81 מ', 64 ק"ג (BMI 19.54) וסובל זה מספר שנים מתופעה מטרידה מאד - בכל אימת שסביבתי קרה - קר לי מאד, ובכל אימת שחמה - חם לי מאד. אני מרגיש כמו יצור בעל דם קר ללא יכולת כלשהי לווסת את טמפרטורת הגוף שלו, כך שתמיד צריך להתאים את הסביבה שלי לעצמי ב-100 אחוז, וכל חריגה קטנה מיד מביאה למועקה.

סוגיית הקור קריטית לרוב יותר מהחום ומעיקה מאד (סובל בעיקר בכפות הרגליים, ידיים, אזניים ואף). לאחרונה אפילו התחלתי להרגיש דקירות קטנות/עקצוצים בכף רגל ימין, אין לי מושג מה זה אומר (?).
    רוב הזמן תחושת הקור אובייקטיבית לחלוטין, ואכן איבריי קפואים, אך לעתים קורה שאני מרגיש קור בכפות הרגליים - אך כשאני ממשש אותן בעזרת כפות הידיים הטמפרטורה נדמית כסבירה. כתוצאה מהנ"ל אני ישן בקיץ עם שני זוגות גרביים ובחורף עם שלושה - ללא תפר, מאחר ותפר גורם לי להרגיש שזרימת הדם לרגל נחסמת והדבר פוגם ביעילות החימום ואף מחריף את המועקה.

יש לציין שללא קשר ישיר לכך (אני מניח?), אני סובל מבעיית נשימה המקשה עליי מאד את השינה ומביאה למספר יקיצות רב בכל לילה.

אשמח להשערה כלשהי בנידון, או הפנייה לכיוון רפואי. לצערי רופא המשפחה שלי לא התייחס לנושא ברצינות, בעוד שאני סובל מאד מכך, בעיקר כשאני מנסה להרדם ו/או לקיים שנת לילה רציפה (לעתים משתין הרבה עקב כפות רגליים קפואות, או נזלת מרובה עקב אף קפוא).

תודה ושבוע טוב,
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה
    קור בלתי נסבל

הוספת תגובה

תמונה

• קור בלתי נסבל - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    ראשית, יש לברר לעומק את נושא השינה ולטפל בו.
    עקצוצים- תופעה שנקראת פרסטזיה- לברר: בדיקות ויטמין בי12, סוכר, תפקוד בלוטת התריס. EMG .
    לגבי תחושות הקור/ חום יתכן שמדובר ברגישות אישית ולאו דוקא במחלה כלשהי: גם כאן:
    כדאי לבדוק את תפקוד בלוטת התריס, אקו לב, דופלקס עורקי רגליים, אפשרות של תופעת רנו.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה לגבי הדבקה ממחלת הנשיקה
    יבגני
    28/10/2014

שלום,
    יצאתי עם מישהי שיש לה מחלת הנשיקה מסתבר.
    התנקשנו לפני כשבוע. הרופא שלה לא מגביל אותה מבחינת חשיפה לבחוץ בעקבות הגילוי, אבל תהיתי כיצד אני יכול לבדוק האם נדבקתי (תקופת דגירה, בדיקת דם וגו') והאם אני צריך להגביל את עצמי איכשהו במפגש עם בנות אחרות חודש-חודשיים קדימה?
    מדובר ב- EBV שנוגדנים לו נמצאו אצלה וכדוריות דם לבנות.
    תודה

הוספת תגובה

תמונה

• למחלת הנשיקה יש פתרון

ענת
    30/10/2014

הסבל של החברה שלך מיותר לחלוטין כי אתה לא מודע כמו המון אנשים שלמחלת הנשיקה יש תרופה ברמה עולמית שנקראת אקטימור שתוך 3 ימים מבריאה
    ממחלת הנשיקה.
    אני סבלתי כחודשיים ממחלת הנשיקה עד שהחלטתי שלא להסמך יותר על רופא משפחה קונבציונלי שאין לו כלום להציע לי.

תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ותגיע לאתר של המטפל.

חובה שכל חולה יידע מהדבר המדהים הזה.

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה לגבי הדבקה ממחלת הנשיקה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום, אני מניחה שאתה מתכוון להדבקה בEBV. ובכן , המחלה עוברת בדרכי הנשימה ולאו דוקא בנשיקה. מדובר במחלה נפוצה מאד , שרובינו נחשפים אליה ומפתחים נוגדנים לפני גיל 20. בניגוד לשם הרע שיצא לה, המחלה בד"כ פשוטה ועוברת כמו הרבה מחלות וירליות אחרות.
    אין צורך לנקוט כל אמצעי זהירות.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בדיקת סוכר בצום
    אלי
    27/10/2014

אני בחור בן 23 גובה 1.78 משקל 98 עשיתי היום בדיקת סוכר במכשיר ביתי של אמא שלי לאחר צום של בין 9 ל 10 שעות יצא לי 72 יש עם זה בעייה או שזה תקין כי בכללי עשיתי לפני כמה זמן בדיקה ביתית ויצא לי 87 האם אחרי צום של 10 שעות 73 זה תקין לאחר שבכללי התוצאה שלי היא בין ה 80 ל 90 ומשהו לאחר צום תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סוכר בצום

הוספת תגובה

תמונה

• בדיקת סוכר בצום - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    הגדרת הנורמה - עד 100 בצום. הגדרת סוכרת- מעל 126 בצום.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• איך עליי להמשיך
    ארי
    02/11/2014

שלום
    אני בת 35 בריאה בדרך כלל. בשנה האחרונה יש לי כאב המום איפה שהכבד. בחודש האחרון התחיל מאוד להציק לי . תחושב של שריפה בפנים וגם אני עושה מלא גרפסים , סליחה על המילה והרבה פעמים גרפס משאיר תחושת צריבה בגרון אבל לא תמיד. ובלילה אני מתעוררת יותר מהרגיל לעשות פיפי אבל לא שורף ולא כואב. תחושה שמושך החוצה כזה. וכאב יותר גדול ממה שהייה לפני שנה באיזור הימני של מערכת העיכול.
    עשיתי בדיקות לאחרונה ויצא לי כזה :

ANTI THYROID PEROXID 378
    T4 AND TSH יצא בתווך הנורמה
    LIPASE 18
    LEUCOCYTES U STRIP 500 U/L
    תרבית שתן תקינה
    נשיפה תקין
    הרופא הפנה אותי לעוד בדיקת שתן std , לא יודעת למה אני לא פעילה מינית כבר חמש שנים מאז הלידה. והפנה לאולטראסאונד של בלוטת התריס ( רק אחרי שהתעקשתי ). האם עליי לעבור עוד בדיקות? ממה יכול להיות הכאב הזה באיזור הכבד שלא נעלם?

לקביעת תור
    סגירה
    איך עליי להמשיך

הוספת תגובה

תמונה

• איך עליי להמשיך - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    נשמע כמו שתי בעיות עיקריות:
    בעיה בבלוטת התריס: דלקת מסוג השימוטו , עם תפקוד תקין- למעקב.
    סימפטומים של בעיה במערכת העיכול העליונה עם רפלוקס כנראה לושט- מומלץ ניסיון טיפולי
    בנוגדי חומצה , יעוץ רופא גסטרואנטרולוג.
    בנוסף- לגבי השתן בלילה- לודא שבדיקת הסוכר תקינה . אפשרות של שלפוחית רגיזה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ברזל פרוקל
    סופי
    18/11/2014

שלום,
    בתוצאות בדיקות הדם שלי יצא שאנזימי הכבד יצאו גבוהות הרופא אמר לי שיש לערוך בדיקות נוספות לכבד, וחושד במחלת הנשיקה.
    וגם תוצאות בדיקות הברזל שיצאו נמוך 18, קיבלתי כדורים לברזל -פרוקל ,אבל לא הבנתי איך אני יקח את הכדורים כשבאזהרות רשום שאם יש בעיות בכבד לא לקחת אותם מה עלי לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ברזל פרוקל

הוספת תגובה

תמונה

• ברזל פרוקל - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    אינך חולת כבד . עלייה קלה וזמנית באנזימי כבד תתכן במחלות וירליות רבות ולכן אין מניעה לנטילת כדורי ברזל.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לחץ דם וקרדילוק
    לימור
    18/11/2014

דר שלום אני בת 40 סובלת מלחץ דם גבוה נטלת קרדילוק עד לפני חצי שנה 2.5 קרדילוק ומלפני חצי שנה העלתי מינון ל 2.5 ועוד 1.25 ידוע על לחץ מעצם המדידה עצמה התחלתי למדוד בבית אחרי חצי שנה של הפסקת המדידות. ביום הראשון המדידה הראשונה 180/117 דופק 78 לאחר מדידות חוזרות רבות הגעתי ל 140/100 תמיד כשהייתי בלחץ הכי גבוה היה 160 אז הופתעתי והלחץ גבר התחלתי למדוד בבית מדידות בוקר צהריים וערב במשך חמישה ימים
    מדידה ראשונה בוקר 123/94 שניה 122/91
    מדידה רראשונה צהריים 124/96 שניה 132/88
    מדידה ראשונה ערב 138/88 שניה 117/79
    יום שני מדידה ראשונה בוקר 130/86 שניה 111/85
    מדידה ראשונה צהריים 143/106 שניה 130/92 שלישית 129/86
    מדידה ראשונה ערב 141/94 שניה 127/86
    יום שלישי בוקר מדידה ראשונה 148/93 שניה 129/89
    מדידה ראשונה ערב 147/97 שניה 135/91 שלישית 128/84
    יום רביעי מדידה ראשונה בוקר 134/92 שניה 122/83
    מדידה ראשונה צהריים 146/89 שניה 129/86
    מדידה ראשונה ערב 168/101 שניה 125/90
    לילה ראשונה 136/80 שניה 127/79
    מצטערת שארוך . האם מצריך טיפול שונה בתרופות והאם הקפיצה הרגעית שקוראת לי בכל התרגשות מהווה סיכון . ב
    ממדידה למדידה יש הפסקה של דקה עד שתיים בלבד

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם וקרדילוק

הוספת תגובה

תמונה

• לחץ דם וקרדילוק - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    יעד הטיפול ביתר לחץ דם באדם בריא הינו להוריד את לחץ הדם לרמות של מתחת ל140 על 90 . הערכים שציינת במדידות בחלק השני של השאלה הם לפיכך תקינים.
    ישנם אנשים רבים שנלחצים מעצם המדידה ולכן לדעתי את צריכה למדוד פחות ולטפל בחרדה ובגורמיה ולא בלחץ דם שהוא תגובתי לה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עליה ב LDH
    מריאנה
    16/11/2014

שלום רב!
    אמא שלי בת 67,ברקע OSTEOPENIA קשה,מטופלת ב CAּּו VIT.D. עקב דלקת של דואודנום כרוני לוקחת LOSEC.וכדור12.5 mg DISOTHIAZID עקב עודף CA בשתן שהיה פעם.לאחרונה עשתה בדיקות דם שגרתיות שכולל ספירה ,כימיה גדולה כולל תיפקודי כליות ,ת.כבד כולל כל האינזימים.הכל יצא תקין חוץ מי LDH-451 (נורמה עד 375).חשוב לציין שלאחר לקיחת דם נהייתה המטומה גדולה במקום הלקיחה.מה יכולה להיות סיבה לעליה בLDH? ואיזה בדיקות יש לעשות?
    אודה על תשובה,מאוד בלחץ!

לקביעת תור
    סגירה
    עליה ב LDH

הוספת תגובה

תמונה

• עליה ב LDH - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    בדיקת LDH איננה ספיציפית. יכולה להעיד למשל על דלקת בגוף. יש לחזור לרופא המשפחה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שינה בפה פתוח וכאב גרון ו
    מ
    12/11/2014

כל בוקר אני מתעוררת עם כאב גרון, ישנה עם פה פתוח, אין לי שליטה על כך וגם אם בתחילה לפני שממש נרדמת מנסה לסגור את הפה מפריע לי בנשימה.
    יש לי גם נזלת כרונית שסובלת ממנה כמעט ברוב שעות היום (גם לאחר אכילת מזון או שתיה ולא משנה אם חם או קר) יש לי סטייה במחיצת האף וקונכות מוגדלות.

רופאת א.א.ג בקופ"ח אמרה לי שאפשר לעשות ניתוח לתיקון המחיצה כי שאלתי מה לגבי הנזלת הכרונית מה עושים, אך אמרה שזה יכול להפחית את הנזלת.

רציתי לדעת האם כדאי לעשות את הניתוח אם יקל על הנזלת הכרונית ומה לעשות לגבי השינה בפה פתוח?

לקביעת תור
    סגירה
    שינה בפה פתוח וכאב גרון ו

הוספת תגובה

תמונה

• שינה בפה פתוח וכאב גרון ו - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    נראה לי שהטיפול באף - בין אם ניתוחי או טיפול באלרגיה- יפחית את הסימפטומים.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שלשולים
    לימור
    21/11/2014

פרופ שלום
    אני בת 40 מזה כמה שנים טובות סובלת מהתקפי שלשולים ללא הסבר קולנסקופיה מלפני 6 שנים תקינה גסטרוסקופיה מלפני חצי שנה תקין
    לפני כחודש זיהום ברגל קיבלתי אנטיביוטיקה והחלו שלשולים עבר כבר חודש עדיין משלשלת יש ימים קלים יותר ויש פחות. אך בשבוע האחרון החלו שלשולים צהובים מיימים עם כאבי בטן היה חום 37.7 . האם יכול להיות שבעקבות האנטיביוטיקה יש חיידק ומכיוון שלא טיפלתי עד כה זה מסתבך..? האם יש סיכון כלשהו??
    כרגע כמות השלשולים התמעטה לפעמיים עד שלוש ביום אך הצהוב מיימי קצת מלחיץ
    תודה מראש על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

תמונה

• שלשולים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום,
    לאחר אנטיביוטיקה עלולים להיות שלשולים כתופעת לואי חולפת, או כתוצאה מגדילה של חיידק בשם קלוסטרידיום דיפיציל. אפשר לשלח בדיקה ולטפל.
    לגבי השלשול הכרוני- מומלץ בירור גסטרואנטרולוגי: לשלילת מחלת מעי דלקתית, רגישות למזון או מעי רגיז.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• CRP ותפקודי כבד גבוהים
    עמליה
    08/10/2014

בת 67 עם ברונכיט כרונית קלה-בינונית על רקע עישון בעבר, יתר ל"ד מאוזן תרופתית, כולסטרול מאוזן תרופתית, איסכמיה בכלי הדם המוחיים הקטנים, כבד שומני, כאבי ראש כרוניים בחלק האוקסיפיטלי על רקע פריצת דיסק צווארי (כמה שנים) מגיבים היטב לאופטלגין. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות שלהלן, לאחר שפקדו אותי סחרחורות במשך כמה שבועות. אציין שה-סי.פי.אר. גבוה במשך כל תקופת המעקבים. תפקודי הכבד גבוהים מהנורמה (אני נוטלת סימבקור, בין יתר התרופות). התוצאות בהמשך. לאיזה כיוון עלי לפנות? ברור שיש בעיה, אבל רופאת המשפחה תחזור מחופשה רק ב-15 בחודש ואני סקרנית מאוד, אם כי לא בפאניקה...
    06/10/2014
    • LIPEMIC INDEX NORMAL

• HEMOLYTIC IND. NORMAL

• ICTERIC INDEX NORMAL

• ALK.PHOSPHAT. 87.00 U/L ( 30.00- 140.00) (....*....)

• ALT(GPT) 62.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.........)*

• BILIRUBIN TOTAL 0.40 UMOL/L ( 0.30- 1.20) (*........)

• GGT(GAMMA GT) 47.00 IU/L ( 5.00- 38.00) (.........)*

• CRP 8.58 MG/L ( 0.00- 5.00) (.........)*

מעקב CRP מאז חודש מאי האחרון:
    CRP
    MG/L 8.58

8.11

6.39

11.10

לקביעת תור
    סגירה
    CRP ותפקודי כבד גבוהים

הוספת תגובה

תמונה

• crp ותפקודי כבד המלצות

ענת
    08/10/2014

בתור אחת שגם כן סבלה מ CRP גבוה ותקודי כבר מאד חריגים
    אני ממליצה לך על טיפול צמחי מדהים ברמה עולמית שמוריד את הערכים הללו בצורה מדהימה ומהירה.
    הטיפול נקרא אקטימור ( תכשיר צמחי שנועד במקור נגד וירוסים ) אבל עושה פלאים גם בבעיות האלה.

תכנסי לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה

תגיעי לאתר של המטפל ( מחלות עור ומחלת הנשיקה )

תבקשי ממנו את האקטימור.

חג שמח ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• את סוג של עלוקה

עמליה
    09/10/2014

אני לא סובלת שמתעלקים על אתרים, במיוחד לא כשאדם סובל ממשהו, ומנסים למכור - במישרין או בעקיפין - את מוצריו או את מוצריהם של אחרים. למיטב זכרוני זה ספאם שעונשין בצידו.
    אני מאמינה שמי שנכנס לפורום הז ולדומיו ממתין לתשובת הרופא/ה בלבד. זה לא אתר תמיכה שבה "צרת רבים נחמת טפשים". קאפיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ערכינו שונים

ענת
    10/10/2014

שמי ענת ס.
    פרטיי ותמונתי מוצגים באתר בהקשר של אקטימור.
    הכנסי שם וקראי את מכתבי הוא נושא את תמונתי.

אני לא מקדמת כלום אני מנדבת מידע מהמעלה הראשונה.

אני פנסיונרית של משרד החינוך וכיועצת חינוכית ומחנכת כנראה שהערכים של תרומת מידע שכאלה לא מוכרים לך.

אני מנדבת ואנדב מידע ששום מקום אחר בעולם יספקו לך ולאחרים הנזקקים.

מלבד אנטיביוטיקה למחלות חיידקיות אין לרופא משפחה או לרופא מקצועי אחר שום תרופה לשום מחלה אחרת.

אין תרופות למחלות ברפואה קונבציונלית !

על כך נאמר , מה שלא עושה השכל עושה הזמן.

חג שמח ענת ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לענת

שרונה
    11/10/2014

את ממש צודקת, יש אנשים בקרבנו שמאמינים בתמימות שרופא ירפא אותם ממחלות
    וכשאני מסתכלת על מה שרשמת אז זה ממש נכון.
    לרופא משפחה אין כלום מלבד אנטיביוטיקה וכל מחלה אחרת שבני אדם סובלים ממנה לא תקבל מענה מרופא המשפחה.
    נכנסתי לאתר שהמלצת עליו ואני המומה מהרמה שראיתי שם - לא האמנתי שקיים דבר כזה.
    כל הכבוד לך ענת על היזמות .

שרונה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• התייעצות
    דנה
    11/09/2014

אמא שלי בגיל שמונים סובלת ממחלת כליות כרונית עדיין לא דיאליזה האם כדאי לה להתחסן בחיסון נגד שלבקת?

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

תמונה

• אנא תשובתך

אילנית
    07/10/2014

תשובתך בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה