מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בדיקת דם ובדיקה לצליאק בת 1.8גל27/01/2010
ביתי בת שנה ושמונה חודשים, סובלת מאנמיה כשנה, בשיא היה לה 9.9, נתנו תוספת ברזל, כעת כחצי שנה ללא תוספת ברזל, ילדה בריאה בדרך כלל, חיונית, מפותחת היטב לגילה. משקלה כ - 10 ק"ג ובאחוזון 15 - 20, הרופאה שחה לבדיקת צליאק, מה משמעות הנתון של הגליאדין?
תודה מראש.
1 20.00- 0.00 EU/ml 0.00 T.TRANSGLUTAMINASE
2 - Negative ENDOMYSIAL Ab
3 20.00- 0.00 AU 29.20 חיובי חלש Deam.GLiadin.Pept
פירוט הערות
מציין הערה
1
IgA isotype of tTG
2
IgG+IgA iso. of endomys.
3
IgG+IgA isotypes of DGP
17.0- 6.0 K/ul 10.5 WBC
5.10- 4.10 M/ul 4.04 RBC
13.5- 10.5 g/dl 10.4 HB
46.0- 36.0 % 31.8 HCT
30.0- 23.0 pg 25.6 MCH
36.0- 30.0 g/dl 32.6 MCHC
16.0- 11.0 % 13.8 RDW
102.0- 78.0 fL 78.5 MCV
50.0- 30.0 % 32.6 NEUT%
70.0- 50.0 % 52.8 LYM%
12.0- 2.0 % 3.9 MONO%
7.0- 0.0 % 4.8 EOS %
2.0- 0.0 % 0.8 BASO %
4.5- 0.0 % 5.0 LUC%
8.5- 1.5 K/ul 3.4 NEUT.abs
9.5- 3.0 K/ul 5.6 LYMP.abs
1.0- 0.2 K/ul 0.4 MONO.abs
0.6- 0.0 K/ul 0.5 EOS.abs
0.1- 0.0 K/ul 0.1 BASO abs
0.4- 0.0 0.5 LUC abs
15.0- 0.0 0.0 MACRO%
10.0- 0.0 4.4 MICRO %
10.0- 0.0 0.6 HYPER%
10.0- 0.0 4.2 HYPO %
10.0- 0.0 1.0 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 423 PLT
13.0- 4.0 fL 8.6 MPV
37- 2 mm/h 41 ESR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' מדוע "דילגת" על שאלתי.?
גל27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
ד''ר בתיה וייס27/01/2010כאשר יתר הנוגדנים תקינים ורק הנוגדן לגליאדין גבולי הסיכוי לצליאק נמוך מאוד וממליצה על מעקב בדיקות עוד 3 -4 חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נודולריות בבצל התריסריוןאירה27/01/2010
שלום רב. אתמול ביתי בת השנה ו5 עברה בדיקת גסטרוסקופיה בעקבות ממצאי אלפא 1 אנטיטריפסין גבוהים בצואה וכשל בשגשוג.. מה שגילו בינתיים זה שיש duodenal bulb nodularity.
תשובות מפורטותיותר יוודעו לאחר פיענוח הביופסיות. שאלתי היא: מה בכל זאת אפשר להסיק מהממצא הנ"ל והאם זה יכול להסביר את ההאטה בגדילה של ביתי? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירה
ד''ר בתיה וייס27/01/2010ממצא זה אינו ספציפי ויכול לבטא רקמת לימפה (תקין לגיל), לעתים המצאות חיידק כגון הליקובקטר, דלקת, אלרגיה וכד'. המתיני לתוצאות הביופסיה לפני מסקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאקאורלי25/01/2010
שלום רב,
לבני בן 12 אובחן צליאק לפני מספר שנים, לאחר שנעשתה בדיקת דם כמו כן בדיקת המעי הפולשנית (שכחתי את שם הבדיקה) ונאמר שיש לו צליאק..
לפני מספר ימים עשינו בדיקות דםובדיקת TransGlutaminase (IgA) Ab מתאריך
19/01/2010 יצא קטן מ 3U/ML אז מה משמעות של זה??? יכול להיות שצליאק נעלם????
תודה על התשובה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
ד''ר בתיה וייס25/01/2010כאשר מקפידים על כלכלה ללא גלוטן ערכי בדיקות הדם חוזרים לנורמה, מה שמשמקף את החלמת המעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך
אורלי25/01/2010ראשית תודה על תשובתך....
אני רק רוצה לומר שבני ממש לא הקפיד על הדיאטה נטולת גלוטן, להפך הוא אכל סופגניות וכמו כן לפני כחודש במחנה אימונים באילת אכל פנקייקים ודברים שאסורים לו....כמובן בסתר איך אנשים גילו לי אח"כ......אז איך זה ייתכן?
תודה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
ד''ר בתיה וייס27/01/2010אם הקפיד קודם על דיאטה תקופה ארוכה צריך זמן ממושך ללא דיאטה (לפחות שנה) עד ששוב יש נזק למעי וביוטי בבדיקות הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים לתינוקFRNH,24/01/2010
שלום יש לי תינוק בו חודשיים הוא נולד פג במשקל של 1500 הילד לא רגוע כלל אני מניקה והורדתי את כל הגורמים לגזים ניסינו לתת לילד הכל את כל מה שהרופאה נתנה לו גרפווטר, בייביזים, אי בי סי דופילוס, נרס, סימיקול , גליקול לא עוזר כלום כל פעם אחרי ארוחה הוא מתענה מתפתל מתכווץ ניהי אדום.. הוא עושה צואה מאוד נוזלית אחת ליומיים הוא עושה פעמיים שלוש ואז עוד פעם יוממים כלום.. הבכי והכאבים לא ניראים לי רגילים הגדולה שלי סבלה מגזים אבל יש כאבים ויש כאבים וכל פעם ב10 בלילה עד 12 הוא צורח צרחות אני כבר אובדת עיצות הרופאה אומרת גזים אבל אני כבר לא יודעת אמרו לישיש דבר שנקרא ריפלוקס אבל לא ניראה לי שהוא פולט יותר מהרגיל איך מזהים ומה עושים הלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר בתיה וייס24/01/2010תופעות אלה שכיחות, התפתחותיות וחולפות בגיל 3-4 חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי מתן צואה בתינוק יונקענת24/01/2010
שלום,
בני בן חודשיים וחצי ילד חיוני ועירני יונק חלב אם בלבד כל שעה וחצי - שעתיים.
היה נותן צואה בין פעם לפעמיים ביום.
מזה כ- 8 ימים לא נתן צואה. יש לציין שהוא מתפתל מכאבים, בוכה , ולא מוצא מנוחה. סובל מגזים מאוד "מסריחים". אני משתדלת לשמור על תזונה נכונה עד כמה שאפשר. כמו כן מנסה תנוחות שונות, עיסויים, הבאת רגליים לבטן וכלום לא עוזר.
לאחר התערבות של רופאת ילדים עם בדיקת חוקן (הכנסת אצבע בלבד ) הוציאה קקי רך ואמרה שזה לא עצירות. אמרה לתת חצי כפית מיץ עגבניות (לא נתתי בינתיים).
יום למחרת עשה יציאה מאד מאד דביקה. (לא משהו שאני רגילה לראות).
1. על מה יכולים להעיד השינויים בהרגלי היציאות ועל מה לשים לב??
2. מה כדאי לבדוק ולאיזה רופא עליי לפנות?
3. האם יש השפעה בין התזונה שלי לבין היצאות שלו (לא שיניתי כלום מבחינת תזונה)
4. האם יכולים להיות בעיות של אי ספיגה?
5. עד כמה ימים זה נחשב "נורמלי" לא לתת יציאה.
6. האם בגלל היניקות התכופות של כל שעה וחצי - שעתיים זה מה שגורם להכנסת אוויר ,לגזים ולכאבי הבטן?
7. האם יש קשר ביןpigmentary mosaicizm לכאבי הבטן ושינויי ביציאות?
אודה לתשובה מהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
ד''ר בתיה וייס24/01/2010ביניקה תדירות היציאות יכולה להיות גם פעם בשבוע וזה תקין. אין צורך לפנות לרופא סויים, רק לעקוב. אין קשר לתת ספיגה, מזון שלך וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה עם כאבים שעתיים לאחר הארוחהסארה24/01/2010
התינוקת שלי בת חודשיים. היא סובלת מפליטות והקאות רבות במהלך הארוחות ובסמוך להן. זה מתחזק בלילות. היא לא מצליחה להרדם. מה שמטריד אותנו זו העובדה שהיא מקיאה שעתיים אחרי כל ארוחה. קודם להקאה היא מתחילה להתפתל ולצרוח. כשהיא ישנה היא מתעוררת מתלוננת ואז מקיאה. לעיתים רחוקות, ובאותם מועדים, היא רק מתלוננת וצורחת מכאבים אבל לא מוציאה כלום. הפסקתי להינק וניסיתי לה כל סוגי הפורמלות מחשש לרגישות לחלב. את האינפמיל היא הקיאה והיה לה מאד קשה לאכול אותו (הוא נורא סמיך ולא נמס). לא ידוע לנו מה הבעיה. מה הייתם מציעים לנו? האם לנסות את האינפמיל שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעביר
ד''ר בתיה וייס24/01/2010כדאי להתייעץ בצורה מסודרת עם גסטרו' ילדים. אנפמיל אינה הפורמולה המתאימה במקרי אלרגיה לחלב.התלונות יכולות להתאים לרפלוקס עם "צרבת" ואז ניתן לתת טיפול תרופתי- זנטק או לוסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנות מיוחדות אצל תינוקעדידס23/01/2010
שלום רב,
בני בן 8 חודשים, אובחן בלידתו ללא כיס מרה.
הבוקר ביצענו בדיקת US, לאחר מחלה וירלית ממושכת ומישוש של כבד מוגדל.
אני מצרפת את תוצאות הבדיקה מהבוקר.
האם קיימים ממצאים חריגים?
האם יש מקום להתייעץ עם מומחה גסטרו לילדים לאור ממצאים אלו?
אשמח להתייחסותכם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדידס
ד''ר בתיה וייס23/01/2010הממצא כולל העדר כיס מרה שידוע וכבד מעט מוגדל. דורש מעקב ובדיקת תפקודי הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גזים ???חנית23/01/2010
שלום, בני בן 6 שב' אכל מטרנה עד גיל 4.5 שב' ובעקבות גזים קשים ועצירות החלפתי לסימילאק איזומיל והתחלתי לתת בייביזים. בהתחלה היו כמה ימים טובים פחות או יותר והיציאות עד היום רכות וטובות אבל בימים האחרונים הילד שוב סובל מאד!!!!! מתכווץ ממש, לא מצליח להירגע כל הזמן לוחץ לקקי למרות שכמעל כל ארוחה יש לו יציאה רכה וטובה, הוא קצת פולט אבל הוא ממש סובל כל מי שרואה אותו אומר שלא יתכן סבל כזה מגזים (יש לציין שזה ילדי השלישי וגם השניים הראשונים סבלו מגזים אבל לא ככה ) וזה באמת לא נראה לי ....... הוא פשוט סובל כל היום וגם מתוך שינה (עד שמצליח להירדם עם בכלל..) מרב בכי ולחיצות יש לו שבר בטבור המצב בלתי נסבל ואי אפשר לראות ותו ככה, שאלותי:
איך אפשר לדעת שהסבל הוא באמת מגזים ולא משהו אחר (הרופאה בדקה אותו פעמיים אבל נראה לי שהיא מפספסת משהו)?
אני רואה פה בפורום על הורים שמציינים כל הזמן את התופעה רפלוקס - מה זה ? יכול להיות שהבן שלי סובל מזה - אשמח אם תוכלו לציין את התסמינים של זה ע"מ שאוכל להשוות.
תודדה מראש
חנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנית
ד''ר בתיה וייס23/01/2010התיאור שלך עדיין יכול להתאים לגזים בלבד. יש כמובן לבדוק גופנית כדי לדעת כולל בדיקת פי הטבעת. רפלוקס יכול הלתבטא בפליטות ואי שקט , אך הסימנים שאת מתארת אינם ספציפיים. לעתים רגישות לחלבון חלב וסויה יכולה להתבטא כך וניתן לשקול מעבר לפורמולה מפורקת יותר כגון נורמיגן-אך עלייך להתייעץ עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאקנעמי23/01/2010
שלום, ביתי בת שנתיים ושלושה חודשים. לפי טיפת חלב יש לילדה שלי האטה בגדילה בגובה. מבחינת משקל אין שינוי. חוץ מזה הילדה מתפתחת בסדר ואין בעיות מיוחדות. ביתי אלרגית לחלב מלידה. בשל האטה הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת דם ובדיקה לצליאק. מאז אני ממש לא ישנה.... האם יש סיכוי שלביתי יש צליאק? היא אוכלת המון פחמימות ואין סימנים מיוחדים כמו שלשול, עצערות, כאבי בטן וכדומה.... מדוע ההאטה מסמנת צליאק? מהם התסמינים? אשמח להסבר. תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמי
ד''ר בתיה וייס23/01/2010לצליאק ביטויים רבים ושונים, בין היתר האטה בצמיחה כתסמין בודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוטים שחורים בצואהאמא21/01/2010
שלום, בני בן 11 חודשים. בשבוע האחרון מופיעים בצואה שלו חוטים שחורים הנראים כמו חוטי בד. עשינו בדיקות צואה לתרבית ופרזיטים והן יצאו תקינות. האם צריך לעשות בדיקות נוספות כגון בדיקת דם סמוי או בדיקות דם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא
ד''ר בתיה וייס21/01/2010כדאי להמתין, לרב הדבר חסר משמעות. במידה ונמשך או מתגבר לבצע דם סמוי בצואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים לתת לבן 6 חודשים זנטק???אריאל21/01/2010
שלום רב,
עקב בעיות שינה בלילה וגזים מרובים, הציעה רופאת הגסטרו באזורנו לתת לבננו בן ה 6 חודשים תרופה מסוג "זנטק" שבדרך כלל ניתנת לבעייה של ריפלוקס אצל פעוטות ומבוגרים כאחד.
התרופה מרה מאוד והילד ממש בוכה כל פעם, קיבלנו המלצה לערבב את התרופה בסוכר ענבים, וכך אנו עושים אך עדיין המרירות היא אדירה והוא פולט את התרופה החוצה.
מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריאל
ד''ר בתיה וייס21/01/2010אין אינדיקציה לתת תרופה זו לגזים ובעיות שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית קיבה.1220/01/2010
שלום,
אני בת 16. לפני 4 חודשים רזיתי בתקופה קצת יחסית (4) כ-10 קילו.
(מ-66 קילו ל56 קילו) זו הייתה תקופה בקושי ואכלתי ועבדתי קשה בעבודה פיזית.
בתקופה הזאת נעצר לי המחזור למשך 3 חודשים. עד אז הוא הייה סדיר,פחות או יותר,
ומאז הירידה הדרסטית במשקל הוא נפסק. כשעליתי במשקלי המחזור חזר (לעיתים גם בסמיכות קרובה מידי).
הבעיה היא שבזמן שאני לא אוכלת פרק זמן לא גדול במיוחד הבטן שלי כאילו צועקת מרעב,
ואני מרגישה תחושה מעוד לא נעימה שמעולם לא הרגשתי והיא ממש כואבת.
לדוגמא - אם בבוקר אני אוכלת קורנפלקס, בשעה 14:00 הבטן שלי כבר מתכווצת כאילו צמתי שבוע.
ואחרי שאני אוכלת הכאב נרגע וחוזר חלילה בפרקי זמן יחסית קצרים.
השאלות שלי הן איך אני יכולה לטפל בבעיה הזאת, אם עליי לגשת לרופא ולעבור בדיקות,
והאם הכאב הזה יכול ליהיות מנזק מהדיאטה החריפה? כמו אי קבלת המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-111
ד''ר בתיה וייס21/01/2010עליך לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהדנה20/01/2010
שלום רב,
ביתי היא בת 5 חודשים והיה לה דם בצואה מעין פסים אדומים בצואה לפני כשלושה שבועות. הלכנו לרופאת משפחה שאמרה שיש לה פיסורה למרות שאין לה עצירות והיא יונקת הנקה מלאה. מרחנו לה פרוקטו גבלינול במשך כמה ימים אך מאז היה לה עוד פעמיים דם בצואה. הלכנו לכירורג שטען שאין לה פיסורה ובבדיקה ידנית גם לא מצא פוליפ, הוא אמר לנו שאם עוד פעם יהיה דימום אז צריך לעשות לה בדיקה בהרדמה מלאה לראות שאין פוליפ יותר עמוק.
רציתי גם לציין שבערך שבועיים לפני הדימום הראשון עשינו לה חיסון רוטה מנה שניה
אני מאוד מאוד לחוצה מכך שהדם הוא לא מפיסורה, הרופא שלל התפשלות מעיים בגלל שהדימום הוא לא עקבי ומאסיבי, אבל לא נתן לה לעשות תרבית או בדיקות דם.ממה יכול להיות הדימום ואיזה בדיקות צריך לעשות לפני שעושים לה את הבדיקה בהרדמה מלאה?
בתודה מראש דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר בתיה וייס20/01/2010הסיבה הסבירה ביותר היא אלרגיה לחלבון חלב פרה. (גם בהנקה). נסי להוריד מוצרי חלב וסויה בכלכלה שלך. פוליפים אינם שכיחים בגיל זה ולא הייתי ממליצה על קולונוסקופיה.
תרבית צואה כדאי לבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןעידן19/01/2010
שלום לך דוקטור
אני ילד מתגבר בגיל ה 16 ואני סובל כבר מיזה שבוע בכאבי בטן התוקפים אותי בצורות שונות.
הצואה שיוצאת היא רגילה לכל דבר יש לי עצירות וגזים בבטן שאינני יכול לשחרר.
בלילה איניי וכמעט מרגיש בכאבי הבטן
ניגשתי לרופא לפני כמה ימים והוא אמר לי לעשות בדיקת צואה התוצאות של הבדיקה אמורות להגיע אלי עוד כמה ימים.
לאחר כל הדברים שאמרתי כאן יש לך משהו לאבחן אולי?
מקווה מאוד אם תשמח ותענה על שאלתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן
ד''ר בתיה וייס20/01/2010התופעות שלך נפוצות. לרב חולפות מעצמן. אתה יכול להעזר בשמן פרפין ליציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידן20/01/2010זה לא יכול להיות תסמונת המעי הגס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
ד''ר בתיה וייס20/01/2010כוונתך לתסמונת המעי הרגיז. מוקדם מדי לאבחן זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכגש
עידן21/01/2010מה קורה כאשר הגוף אינו מפריש כמה ימים צואה יכול להיות מקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן פרפין?דוד19/01/2010
ילדה בת 6.5 עם נטייה לעצירות. לפני כשנה הומלץ על כפית שמן פרפין ביום. בעיית העצירות נפתרה. ניסיון להפסיק את השמן מוביל לעצירות מחודשת. האם יש סיכון בשימוש ממושך בשמן פראפין?. האם פוגע בספיגה ככלל ובסיפגה של ברזל בפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילת
ד''ר בתיה וייס20/01/2010הספיגה שעלולה להפגע היא של סידן. המינון שמקבלת נמוך מאוד. קיימות חלופות לטיפול כגון פגלקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)