מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- HELICO PYLORI Ag STשרה16/05/2013
לבני בן ה- 8 גילו את החיידק בצואה HELICO PYLORI Ag ST. מקריאה באינטרנט נראה כי הוירוס נמצא אצל רבים ויכול לפתח כל מיני בעיות. הרופאה המליצה שלא לטפל בזה כרגע בגלל שצריך המון כדורים. אך אני חוששת על ההשלכות ובנוסף הוא מאוד רזה ובלי תאבון בכלל. מה כדאי לעשות. אגב לעיתים הוא מתלונן על כאבי בטן (פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HELICO PYLORI Ag ST - תגובה
ד''ר בתיה וייס19/05/2013הטיפול תלוי בתסמינים ואם לטפל אז קודם להצע גסטרוסקופיה. לרב אין צורך לטפל בגיל זה אם הממצא אקראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשלולמודאגת11/05/2013
ביתי בת שנתיים
לפני כשנה וחצי היתה אפזודה ארוכה של מספר חודשים בהם שילשלה לאחר נטילת אנטיביוטיקה
בדיקה לצליאק לא העלתה ממצא חד משמעי
בינתיים במשך כל התקופה טופלה בנטילת ביוגאיה
לאחרונה קיבלה חום והחל שילשול צהוב עם מן מרקם גרגרי
השלשול הוא 3 פעמים ביום
לעיתים יוצא עימו גם צואה רגילה ואז צבעה שונה
אתמול בערב הילדה גם החלה לסבול מכאב בטן במשל כשעה שעה וחצי לאחיו יצא צואה רגילה ושלשול (שאינו מיימי)
אוסיף
כי המוצר ביוגאיה ירד מהמדפים והתחלתח לתת לה בלית ברירה פרוביוטיקה קיד של אלטמן.
כעת אני חוששת שמא נכנסנו לאפיזודה חוזרת (הרופאה טוענת וירוס)
או שחסר לה איזה חידק שמצוי רק בביוגאיה
כיצד עלי לפעול?
לפי מרקם הצואה נחזה להיות שהיא בתת ספיגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן נראה שהיא איבדה מהתאבון
מודאגת12/05/2013ואינה רגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשלול - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013לפי התאור מדובר באפיזודה של מחלה זיהומית. בשכיחות הרבה ביותר בדכ מדובר במחלה וירלית. הביוגיה כרגע אינה חשובה. השלשול בדכ חולף ספונטנית. רצוי לא להעמיס בכמות יתר שתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם סמוי בצואהנטע11/05/2013
שלום,
בני, בן 9 חודשים, סבל תקופה ארוכה מכאבי בטן וגזים. לאחר שבדיקת דם סמוי בצואה היתה חיובית (3/6) ולאור היסטוריה משפחתית (אחיו הגדול) של אלגריה לחלבון פרה, הוחלט להעבירו לנוטרמיגן. אולטרסאונד שנעשה במקביל יצא תקין. כחודש וחצי לאחר שעברנו לנוטרמיגן ביצענו בדיקה חוזרת לדם סמוי בצואה ושוב היתה תוצאה חיובית (4/6). הרופא חושב שזה שילוב של רפלוקס עם אלרגיה למרות שכאבי הבטן והגזים מופיעים בלילה ולא לאחר ארוחות במשך היום. נקבע לנו תור למבחן תגר לגיל 10 חודשים, אך לדעתי אין שום סיבה שזו אלרגיה אם הבדיקה יצאה חיובית גם לאחר המעבר לנוטרמיגן.
מה זה עוד יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם סמוי בצואה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013תשובה ה חיובית לדם סמוי אינה בהכרח אלרגיה. מזונות מסוימים נותנים תוצאה חיובית מטעה. גרוי בחלחולת או פי הטבעת עם מעט דמם יתן לעתים תוצאה חיובית. איני בטוח שהצורך בנוטרמיגן קים לאור התלונות שהזכרת. אצלי התינוק לא היה מקבל טיפול ספציפי והייתי ממתין שהתופעה תחלוף, כמו שזה קורה במרבית התינוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע12/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציליאקסיוון08/05/2013
בתי בת 3.9 חודשים, בעקבות תופעות שונות כגון עייפות, חיוורון, שלשולים והקאות פעמיים במהלך השנה, ודרך אגב, הקאות היו לה מס' רב של פעמים במהלך חייה. עצירויות, כאבי בטן לאחר שתיה או אכילה, תולעים, ופצעים בפה שרופאת עור חשבה שזו פטריה אך המליצה על בירור מעמיק. עשינו סדרת בדיקות ונמצא שיש לה ציליאק בבדיקת דם - 47. כמו כן אנזימי כבד 595. כדוריות לבנות מעט גבוהות מהנורמה. הרופא אמר שיש לה ציליאק ולכן גם אנזימי כבד LDH גבוהים. ייעץ לי ללכת לבירור אנדוסקופיה. השאלה האם בטוח שיש לה ציליאק או מחלה אחרת? ובכלל האם יש קשר בין כל התופעות שצייני למחלת הציליאק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציליאק - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013יכול להיות קשר. יש לשלול גם מחלות אחרות. היא זקוקה ליעוץ גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמרים בצואהשמרית08/05/2013
שלום. להלן תוצאות בדיקת צואה של בני בן ה-4. אודה לחוות דעתכם. האם יש להבין מזה שבנוסף לשמרים בצואה נתגלו גם פרזיטים, לויקוציטים ואריטרוציטים? תודה רבה.
STOOL DIRECT MICROSCOPY
OTHER YEAST+
הבדיקה כוללת: פרזיטים, לאוקוציטים ואריטרוציטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרים בצואה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013לא אין כאן תשובה חיובית של פרזיטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שמרית13/05/2013האם המצאות של שמרים (yeast) בבדיקה מצריכה התייחסות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מימן - דחוףענת08/05/2013
הבת שלי (15) עומדת לעבור בדיקת מימן ביום ראשון הקרוב. מכיוון שבינתיים על-ידי המנעות חדשנו שהיא אכן סובלת מאי סבילות ללקטוז, היא החלה לקחת כדורי לקטוזין. מתי עליה להפסיק לקחת אותם אם הבדיקה היא ביום ראשון בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מימן - דחוף - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013יש להפסיק לקטזין מס ימים 4-5 לפני המבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת בגיל חודשענבל07/05/2013
שלום ,
בני בן חודש ו-4 ימים. לפני כשבוע ערכנו בדיקת צהבת והתוצאה הייתה 5.4 בעור. נראה כי עדיין אין שינוי או שיפור , לחמיות העיניים עדיין צהובות וגם העור נראה קצת צהבהב.
אני מניקה הנקה מלאה .
האם צריך בדיקות נוספות ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת בגיל חודש - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/05/2013הרופא המטפל צריך לראות התינוק ולהחליט. בדכ לא צריך בדיקות נוספות. רצוי בדיקת פרקציות של בילירובין ישיר / בלתי ישיר. בהנקה לעתים קרובות צהבת פיזיולוגית מתארכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות,ריר דמי בצואהעינת06/05/2013
שלום רב,
בתי בת 4.5 חודשים כעת. ניזונה מהנקה בלבד. לפני כחודשיים לערך החלו להופיע בחלק מהפעמים נקודות אדומות בצואה/ריר דמי בכמויות קטנות יחסית.
הלכנו לרופאת ילדים המתמחה בגסטרו שאמרה לי להפסיק לאכול חלב. במקביל ערכנו לה בדיקות צואה פעמיים שיצאו שליליות. על אף שהפסקתי לצרוך מוצרי חלב הנקודות האדומות בצואה אחת לכמה ימים/לעיתים גם מס' פעמים ביום ממשיכות להופיע.
אתמול היינו שוב אצל הרופאה שאמרה לי שאני יכולה לחזור לחלב היות וכנראה שהתופעה איננה מזה.
אשמח לחוות דעת נוספת בעניין - האם הדבר נפוץ? האם מטריד באופן מסוים? ממה בכל זאת הדבר יכול לנבוע?
יש לציין שהילדה עולה יפה במשקל וללא כל תופעות נלוות אחרות.
אשמח למענה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות,ריר דמי בצואה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/05/2013אני מסכים עם הרופאה שלך. הייתי עוקב בלבד ולא משנה התזונה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר מיואשת, חייבת עזרה !חוה02/05/2013
שלום לך. אני פונה אליך אחרי שכבר הייתי אצל כולם ושום דבר לא נפתר. ביתי בת ה -14 סובלת מנפיחות בבטן ממש כמו חודש חמישי כבר שנה וחצי וזה לא יורד . היינו אצל גסטרו ששלח אותנו לכל הבדיקות האפשריות , גסטרוסקופיה + M,RI מעי גס ודק +בדיקום דם עם מדדי דלקת, אין צליאק C1,פוריפינים , אולטראסאונד בטן - הכל תקין.
יש בעיית עצירות המון שנים אנחנו עם נורמלקס כבר שנה וחצי שעוזר
ביציאות. יש נפיחות לא מוסברת כמו הריון.
הילדה היא רזה, דופן הבטן שטוחה , עד שהחלה להתנפח .
ביחוד הבטן נפוחה מאוד אחרי ארוחה עיקרית, בקושי יכולה לזוז.
בבוקר קצת יורד. מה לעשות? הילדה בוכה כל הזמן. שום דבר לא זז
מבחינת הטיפול. הגסטרו לא עלה על כלום בינתיים.
תעזרו לי בבקשה.. מה אני עושה.. גם ככה זה גיל קשה מאוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר מיואשת, חייבת עזרה ! - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/05/2013היא זקוקה לברור יותר מקיף באחד המרכזים הרפואיים לשלילת הפרעת תנועה של מע העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בינפייבר לגיל 3.5הילה02/05/2013
שלום,
בני בן ה3.5 נולד עם איטמות פי הטבעת וסובל מעצירות כרונית.
הוא מטופל בנורמולקס 3CC כל יום.
הציעו לנו לשלב גם בינפייבר אך אינני יודעת מהh הכמות המומלצת כיוון שבהוראות מינון רשום שמותר מגיל 7.
אודה לתשובתכם:
1. מהי הכמות המומלצת של בינפייבר לילד בגיל 3.5
2. האם מותר לשב בינפייבר עם נורמולקס
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינפייבר לגיל 3.5 - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/05/2013לא ממליץ על תכשיר זה במקרה הנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אתה יכול בבקשה לפרט מדוע?
הילה07/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בצואהאלינור30/04/2013
שלום,
לבן שלי, כמעט בן 4 חודשים הופיעו בצואה מעין חתיכות שחורות קטנות, והן נמרחות, כלומר לא נשארות בצורתן (סליחה על התיאור...). הילד ניזון מנוטרמיגן ומעט חלב אם. מעולם לא אכל מוצקים.
רופא המשפחה אמר להתעלם מזה אך זה עדיין מטריד. זה הופיע בשבועיים האחרונים 3 פעמים. אשמח לחוו"ד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בצואה - תגובה
ד''ר בתיה וייס01/05/2013קשה לדעת מתאור זה. דמם יתבטא בצואה שחורה. צריך לראות במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן ארבע
מירב05/05/2013בני בן ארבע לוחץ מאוד חזק כשעושה קקי. כשאני מולו אני ממש רואה את כל הרקטום שלו יוצא החוצה בזמן הלחיצה. אין לו עצירות בכלל. להפך, הוא עושה קקי שלוש פעמים ביום בממוצע. הקקי לרוב רגיל, אולי רך מהרגיל בדכ. מה זה אומר? שרואים את כל השרירים שם בחוץ בזמן לחיצה? למה הוא כה מתאמץ? חשוב לומר שהוא אוטיסט , איני יכולה לשאול אותו אם משהו מפריע. בעקרון הוא לא נראה סובל בזמן עשיית קקי , לפניה או אחריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן ארבע - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/05/2013העובדה שמתאמץ כן מרמזת על מרכיב של עצירות. תני לו לעזרה פגלקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת חוזרת לצליאקא30/04/2013
שלום
בתי בת ה-3 לא נחשפה לגלוטן במשך כשנה עקב שלשולים. כעת אני עומדת לבצע לה בדיקת דם לצליאק ולשם כך החזרתי לה גלוטן לדיאטה. היא קיבלה מנה אחת של פחמימה המכילה גלוטן כל יום בחודשיים האחרונים ובסופי שבוע שתי מנות. האם זה מספיק לבדיקה אמינה או שצריך שתאכל בכל הארוחות שלה גלוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת חוזרת לצליאק - תגובה
ד''ר בתיה וייס01/05/2013לרב צריך תקופה ממושכת יותר כדי לקבל תשובה אמינה או כמות גדולה יותר של גלוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים במשך שבועשרית25/04/2013
היי אני בת 25 במשך שבוע שלם לא מפסיקה לשלשל את כל מה שאני אוכלת וזה מלווה בכאבי בטן חזקים בבטן התחתונה בהתחלה היו לי גם כאבי ראש חזקים האם זה משהו חמור שמצריך טיפול של רופא או שפשוט לתת לזה לעבור לבד???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים במשך שבוע - תגובה
פרופ` יורם בוינובר28/04/2013בדכ השלשול עובר עם שינויים בכלכלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באחוזוני משקל וגובה בשל פליטושרית23/04/2013
בשל פליטות מרובות.
בתי בת ה-4 חודשים ניזונה מחלב אם בלבד ופולטת המון. לפעמים פולטת גם שעתיים ואפילו 3 שעות אחרי האוכל. במקרים מסוימים כבר לא נשאר לה מה לפלוט והיא מוציאה מיצי קיבה ואז גם בוכה.
העלייה שלה במשקל אינה מספקת, היה חודש בו עלתה 300 ג׳, לאחריו חודש בו עלתה 500 ג׳ ואילו בשלושה שבועות האחרונים עלתה רק 150 ג׳ וירדה כאמור באחוזונים.
בטיפת חלב המליצו להאכיל אותה פעם ביום בחלב שאוב שהוסמך בקורנפלור (רק פעם ביום משום שיונקת). רופא הילדים הסכים שכדאי לנסות אך נתן גם מרשם לזנטק- לשיקולנו.
אני מאוד מתלבטת בין האופציות- מצד אחד זנטק היא תרופה חזקה אך מצד שני הקורנפלור מכיל קלוריות ריקות ולא מזינות (מה שגם שמדובר על ארוחה אחת ביום בעוד שהזנטק ישפיע על כולן).
אני אשמח לשמוע עוד דעות בנושא..
וגם אינני יודעת לאיזה קורנפלור מתכוונים- הפשוט שקונים במכולת או דייסת הקורנפלור של מטרנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכוונים לדייסת קורנפלור של מטרנה
גלית24/04/2013והיא דווקא מכילה ויטמנים וברזל וממש לא "קלוריות ריקות", רק ממליצה לך להסמיך עם הדייסה את השאוב ולתת מיד, כי זה חוזר להיות נוזלי מהר מאוד (שלא כמו עם תמ"ל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת..
שרית25/04/2013היום הסמכתי לה את חלב האם (ארוחה אחת) עם דייסת הקורנפלור- וזה הסמיך לה את הפליטות..
יצאו פליטות צמיגיות מאוד ודי גדולות, ולאחר 2-3 פליטות גדולות יצאו רק מיצי קיבה..
מתלבטת אם לנסות שוב או לוותר כבר על הקורנפלור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באחוזוני משקל וגובה בשל פליטו - תגובה
פרופ` יורם בוינובר28/04/2013דייסת קורנפלור היא דייסה מזינה, זנטק היא תרופה טובה והמושג תרופה חזקה לא רלונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה לגבי האלכוהול בזנטק
שרית05/05/2013איך זה שבתרופה יש 7.5% אלכוהול והיא בטוחה לתינוקות?
ואגב, התחלנו לתת אותה ובינתיים יש שיפור משמעותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה לגבי האלכוהול בזנטק - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/05/2013הכמות האבסולוטית של האלכוהול בנתינה נכונה מזערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבון חלב פרה וחלבון סויהליאור23/04/2013
שלום
בני יונק חלב אם
לאחר שאישתי הפסיקה לאכול חלב פרה ודבריםהמכילים סויה , נפסקה תגובה אלרגי של דם בצואה ופליטות מרובות.(הפסקת חלב פרה בלי הסויה לא עזרה)
גסטרו ילדים אמרה לתת לילד נוטרמיגן כתחליף חלב.
במרכיבים של הפורמולה ראיתי שמן סויה.
שאלתי היא:
אם הילד אלרגי לחלבון הסויה איך ניתן לתת לו את התרכובת הזאת?
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלבון חלב פרה וחלבון סויה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר28/04/2013שמן סויה אינו חלבון סויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)