מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי דם בזרעאורי16/12/2011
שלום לצוות הפורום,
אני בן 23 ואתמול קיימתי יחסי מין עם מישהי ובסופם קרה לי משהו מאוד מלחיץ. האקט המיני כולו, האוראלי והואגינלי, היה עם קונדום ובסופו כשהסרתי את הקונדום הבחנתי בכתמים זעירים בגוון אדום בנוזל הזרע שהיה בקונדום ועל הנייר טואלט שאיתו ניקיתי את הפין. מדובר בכתמים זעירים מאוד וכשבדקתי שוב את הקונדום במקום מואר יותר ראיתי שהוא שלם ולא נקרע כך שסביר שהדם היה בנוזל הזרע שלי.
שתי שאלות:
1. ייתכן שהדם של הפרטנרית חדר דרך הקונדום ? אדגיש שוב שהוא היה שלם כשבדקתי אותו שוב ונוזל הזרע היה בתוכו.האם יש סיכון להדבקות במחלת מין כלשהי??
2. אם הדם אכן שלי זה מעיד על בעיה כלשהי?? אין דם בשתן או צריבות וזה אף פעם לא קרה לי בעבר.
אני נורא מפוחד מאז.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי דם בזרע - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011כל האפשרויות תקפות. בדוק אם זה חוזר על עצמו ואם כן גש לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת קטנה לשאלה שלידוד14/12/2011
הפצע לא מוגלתי,ואני גבר,זה מידע חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה לשאלה שלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/12/2011לא מחייב מחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פצע באזור הערווהדוד14/12/2011
לפני כעשרה ימים יצא לי פצע לא ברור בשיער הערווה מעל לאיבר המין,הפצע כאב בהתחלה והיה אדום,והוא קצת דימם,האם הסימנים האלה מעידים על איזהשהי מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פצע באזור הערווה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/12/2011לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהמיכל11/12/2011
אני חושבת שנדבקתי בכלמידיה, הבנתי שזה חיידק שלוקח לו זמן להתרבות ואז תסמיני המחלה מופיעים.
האם אני יכולה לעשות את הבדיקה מיד (למחרת יום ההדבקות) והתוצאה תהיה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011PCR חיובי אחרי 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מטושאנונימי11/12/2011
שלום רב,
ביצעתי בדיקה של דגימת הפרשה באמצעות מטוש שקיבלתי מהרופא (קופ"ח).
התוצאות הם
Urethral culture p
GO culture negative
רציתי לדעת האם הבדיקה הזאת היא בדיקה כללית לחיידקים בדגימה או שבוצעה בדיקה ספציפית לזיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מטוש - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011תרבית לזיבה אינה יעילה כי החיידק רגיש מאד ואפילו אם הוא ישנו הוא מת בתהליך.
נראה שהתרבית היתה רק עבור זיבה. PCR הינה בדיקה מדוייקת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה שקופהאנונימי10/12/2011
שלום ד"ר,
יש לי מזה מספר חודשים תחושת אי נוחות באיבר, כאילו יש יציאה של נוזל.
בנוסף, מדי פעם באמת יש הפרשה שקופה דביקה בכמות מועטה.
אורולוג אמר שזה תקין - נוזל פרוסטטה (למרות שזה לא היה לי בעבר).
בדיקות STD PCR בשתן תקינות.
האם יכול להיות שזה משהו אחר?
האם יכול להיות שבדיקות השתן לא אמינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה שקופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011ממליץ להבדק ורק אז להביע דיעה. אלו בדיקות כלולות בבדיקת ה STD שעשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות שבוצעו
אנונימי12/12/2011בוצעו הבדיקות הכלליות של קופ"ח
כלמידיה, זיבה, טריכומונס, אוריאופלזמה, מיקופלזמה, עגבת, צהבת ואיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות שבוצעו - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011האם שני זני אוראופלסמה ושני זני מיקופלסמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא זוכר
אנונימי12/12/2011יש איזה תקלה באתר של הקופ"ח, אבל למיטב זכרוני היו שם את שני הזנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא זוכר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011תשובה מדוייקת תעזור יותר: מיקופלסמה הומיניס, מיקופםלסמה גניטליס, אוראופלסמה אוראליטיקום, אוראופלסמה פרבום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS חיובי, מדבק? טיפול?אני09/12/2011
נמצא אצלי GBS חיובי, המשטח נלקח מהרקטום ומצואר הרחם. לשתן יש ריח חזק. מה הטיפול? האם הוא עוזר לצמיתות? האם עלול לעבור אל בן הזוג או לגרום לו לאי נוחות לאחר קיום יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS חיובי, מדבק? טיפול? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011האם את בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני13/12/2011כן, ידוע לי שעלי לקבל אנטיביוטיקה בעירוי 4 שעות לפני הלידה, ברצוני לדעת איך אוכל למנוע הדבקות חוזרת לאחר החידה כולל טיפול בבן הזוג במידה וגם הוא נדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/12/2011אין דרך למניעת הדבקות חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- kjmvסיון08/12/2011
שלום אני בת 20, ולפני מספר שבועות 04בעערך) החל לי גרד באיבר מין,מחשד לפטרייה השתמשתי במשחה לפטרת והגרד נירגע עם הזמן הגרד הפך להיות עניין חולף, והופיע פצע לאורך המפשעה מגרד וכואב, נפוח עם אדמומיות, לפני כשבוע נפתח והיה ממש כמו חור שדמם ועבר הפצע נשאר.. אני מעדיפה לטפל ללא רופא נשים.. מה אתה יכול להמליץ לי לעשות זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר kjmv - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/12/2011לא אוכל לחוות דיעה ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלנחסוי08/12/2011
היי,
לפני כמה שבועות גליתי לאחר גירודים ממושכים שיש לי באזור המפשעה כינים לאחר שפעלתי לבד ( בלא התייעצות רפואית ) הלכתי לבית המרקחת ומרחתי משחה שהרוקח נתן לי וכמובן גילחתי את האזור, לאחר זמן מה השיער שם שוב צמח ובימים האחרונים החלו גירודים שוב ולמרבה ההפתעה שוב התגלו כינים.
האם זה תסמין כל שהוא למשהו גדול יותר ומסוכן או שמא סתם כינים?
ומאיפה זה בכלל מגיע ולמה??
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלנ - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2011כשיש כינים זה רק כינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטליאנונימי07/12/2011
הייתה לי חברה למשך תקופה ארוכה, שמידי פעם היו לה התפרצויות של הרפס בשפתיים.
לפני כחודשיים הפסקנו להיפגש, אך לפני יומיים הופיעו לי שני פצעים על איבר המין, שחשבתי תחילה שהיו שריטה.
האם יכול להיות שנדבקתי בהרפס בזמן מין אוראלי? (לא קיימנו בזמן התפרצויות נראות לעין)
והאם יכול להיות שרק כעבור חודשיים (אם לא יותר) אני חווה התקף ראשון?
יש לציין שכרגע אין שלפוחית. אך אני מפחד שיתפתח לכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011לגבי הרפס - הכל יתכן והיות שלרוב האוכלוסיה יש את הנגיפים הרי שאין מה לעשות אלא רק לקחת טיפול בזמן התקף על מנת להקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמות הנגיףאייל07/12/2011
נדבקתי בקונדילומה לפני כמה שנים בשני זנים היום אני בן 27 וחצי אחרי טיפול כבר שנה וחצי ללא נגעים .בבדיקת PCR אחרונה התגלה זן62 שהוא לא מסוכן האם יש מצב שגופי בגיל כזה עדין יכול להתגבר על הזן הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמות הנגיף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011יש מצב אבל יש לוודא שאין לך גם את המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כלמדיה יכולה לגרום להופעת חלבוןאלמוני07/12/2011
רציתי לדעת האם זיהום מכלמדיה יכול לגרום להופעת חלבון בשתן? ואם כן האם זה נפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כלמדיה יכולה לגרום להופעת חלבון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011לא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hirsuties coronae glandisירון06/12/2011
האם זו מחלת מין?
האם יש דרכים טבעיות להפטר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Hirsuties coronae glandis - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011זו לא מחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן החור של הפין סתוםששש06/12/2011
תמיד שאני מתפנה לשירותים החור של הפין סתום כאילו בדבק
ויוצאים כמה זרמים במכה עד שזה נהיה אחד כמו אחרי סקס לפעמים רק שזה קורה גם בתקופות יובש של בלי סקס וזה רוב הפעמים שאני מתפנה קורה לא משנה מתי
מה זה יכול להיות?
והאם זה נשמע מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן החור של הפין סתום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011יתכן מחלת מין הגורמת להפרשת מוגלה שגורמת כאילו ל"דבק" בשופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן ההידבקות בפפילומה בפהסימס06/12/2011
רציתי לדעת עם אני יורד למישהיא שיש לה פפילומה באיבר מינה האם אדבק בקונדילומה בפה עם יש לה את הנגיפים שגורמים ליבלות עם כן כמה סביר זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן ההידבקות בפפילומה בפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011הסכוי להדבקות 25% בכל מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)