מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת Bמממ05/12/2011
שלום רב!
קראתי באנטרנט מאמר על צהבת B שאומר שרק ילודים משנת 1992 מחוסנים נגד זה אבל אני נולדתי ב 1984 ועשיתי בדיקת דם לא מזמן להפטיטס נוגדנים והיא יצאה : HEPATITIS Bs Ab -positive 206.4
רופאת המשפחה אמרה לי שזה בסדר ושאין צורך שאעשה יותר בדיקה לצהבת B כי אני מחוסנת , האם זה בסדר? האם זה אומר שחוסנתי מתישהוא או שאולי יש לי נוגדנים נגד הפטיטיס B בכל מקרה באופן טבעי בגוף ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת B - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011נא להכנס לפורום מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcrאנונימי04/12/2011
שלום,
קיבלתי הפניה לבדיקת pcr לזיהוי כלמידיה.
רציתי לדעת האם ניתן לבצע את הבדיקה בזמן הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pcr - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבחור2704/12/2011
האם מותר לרדת למישהי כשיש לי כאב גרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011אם כאב הגרון נובע מזיבה אז - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסיליןעודד03/12/2011
היי דוקטור ,
הודיעו לחברתי לאחרונה שיש לה ureaplasma infection ....אנחנו שוכבים כבר תקופה ארוכה ...הרופאה שלה נתנה לה דוקסילין וכמו כן אמרה לה שכדאי שגם אני אקח את התרופה ..
האם מסוכן שאני אקח את התרופה בלי שהתייעצתי עם רופא ?
בתודה
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011תרופה לוקחים אחרי התייעצות עם רופא. יתכנו תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין שעוברות באמצעות מגע עור באלמוני03/12/2011
שלום רב,
לפני כמה ימם יצא לי להיות בבית בושת בעת בילוי. היות ואני דיי נרתע ממקומות אלו( פחד ממחלות) הבחורה שהייתי איתה אוננה לי בלבד. אציין גם שהיינו שנינו ערומים(לא יודע אז זה רלוונטי או לא ).לא היו מגעים אחרים בינינו בכלל(אורלי אנאלי וגינלי ), וכן גם לא התנשקנו או התחבקנו וכו'. שאלית היא אם כן, האם ניתן להידבק במחלת מין כלשהיא בדרך זו?? כלומר שמועברת ע"י מגע של עור בעור באמצעות אוננות??
בתודה רבה,
אלמוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין שעוברות באמצעות מגע עור ב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011זיבה
עגבת
HPV
הרפס 1+2
HPV [קונדילומה]
הפטיטיס B ו C
HIV
המופילוס דוקריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה באיבר המיןאורה01/12/2011
שלום אני ב 22 ולפני כחודשיים בערך נפרדתי מבן זוגי, השתמשנו בקונדום אך לעיתים שכבנו גם בלי
לםני כמה זמן הופיעו לי סוגים של יבלות באיבר המין ובפי הטבעת אשר גורמות חגירוםלא נעים. לפני כמה ימים ניגשתי לגיניקולוג שהפנה אותי לטיפול במרפאת צוואר הרחם לטיפול בקונדילומה מופשטת. קבעו לי תור במראםה בעוד כחודש וחצי, אני פניתי אליהם בבקשה להקדים את הטיפול אך עוד לא קיבלתי תשובה.
יש לי כמה שאלות: מהו טיפול הלייזר? איך הוא נעשה? האם זה כואב ומהן תופעות הלוואי?
האם לאחר הסרת הקונדילומה יש סבירות להידבק במחלה שוב? והשאלה החשובה ביותר האם זה יכול לגרום לי לסיבוכים בעתיד כשארצה ללדת או לגרום לי למחלות קשות יותר?
אשמח לקבל תשובה היות ואני בלחץ נוראי מן הדבר, לא קיימתי יחסי מין עם הרבה גברים ותמיד ניזהרתי לכן מצב זה מאוד מפחיד ולא נעים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011מהו טיפול הלייזר?
^^טיפול בקרן אור לאידוי הנגעים.
איך הוא נעשה?
^^נעשה בהכוונה ע"י קולפוסקופ
האם זה כואב?
^^בשיטה שלי אני מרדים בספריי ולכן הפעולה אינה כואבת
ומהן תופעות הלוואי?
^^כוויה מקומית ומנסיוני שטוחה למדי שחולפת לאחר מספר ימים.
האם לאחר הסרת הקונדילומה יש סבירות להידבק במחלה שוב?
^^לאחר סילוק כל הנגעים בדיקה באמצעות PCR לוודא שגם הנגיפים סולקו ואז להתחסן.
והשאלה החשובה ביותר האם זה יכול לגרום לי לסיבוכים בעתיד כשארצה ללדת או לגרום לי למחלות קשות יותר?
^^בטיפול ובגישה נכונה את יכולה להבריא מהמחלה בלי שרידים לעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הלייזר..
אורה19/12/2011עוד כמה ימים אני ניגשת לטיפול בלייזר..
לאחר שמנקים לי את כל הפצעים מה קורה? אני עדיין נושאת את הוירוס? ושוב יופיעו לי קונדילומות? איך להיפטר מזה?
האם זה אומר שאני לא יכולה לקיים יחסי מין עד שזה לא יעבור מעצמו (קראתי שזה בערך שנה או שנתיים עד שזה עובר)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הלייזר.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011לאחר שמנקים לי את כל הפצעים מה קורה?=מומלץ קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת והפה.. אם תקין אזי בדיקת PCR
אני עדיין נושאת את הוירוס? = ובדיקת PCR תגלה אם נותרו או סולקו נגיפי ה HPV.
ושוב יופיעו לי קונדילומות? =אם בדיקת PCR ל HPV תקינה אז הקונדילומות לא יחזרו אלא אם כן תדבקי שוב.
איך להיפטר מזה?=בגישה נכונה ומיומנת כפי שתארתי כאן אפשר להתרפא מהמחלה לתמיד.
האם זה אומר שאני לא יכולה לקיים יחסי מין עד שזה לא יעבור מעצמו (קראתי שזה בערך שנה או שנתיים עד שזה עובר)?=מומלץ לחכות עם יחסי מין עד שבדיקת PCR חוזרת תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הטיפול
אורה15/01/2012עשיתי פעמיים הסרה בליזר פעם בכל צד עכשיו זה מגליד אבל יצאה לי אחת קטנה חדשה... מה לעשות? הרי בדיקה פאפ אני לא יכולה לעשות נכון? אז מה כן בהתחשב שעדיין יש לי כויות פתוחות. מה יקרה אם אעשה שוב וזה שוב יופיע לי.. זה נראה כמו כדור שלג שאין לו סוף.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הטיפול - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/01/2012מה לעשות? = מנסיוני אני עושה טיפולי לייזר [מונחה בקולפוסקופ] כל 2-3 ימים כדי להסיר את כל הגידולים עד מצב שבו לא מופיעים יותר גידולים ואז לעשות בדיקת PCR ל HPV ואם זו תקינה[מה שקורה במרבית המקרים] אזי ניתן להתחסן.
הרי בדיקה פאפ אני לא יכולה לעשות נכון?=אין קשר לבדיקת פאפ אבל בכל מקרה את בדיקת הפאפ אני עושה בגמר כל הטיפולים.
אז מה כן בהתחשב שעדיין יש לי כויות פתוחות= כאן אני ממליץ על שימוש במשחה מיוחדת לזרוז ההחלמה של הכוויות.
זה נראה כמו כדור שלג שאין לו סוף.. מה לעשות?=מנסיוני - יש סוף, וסוף טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים אליך?
אורה15/01/2012נתת לי תקווה.. אני בקופת חולים מכבי איך אני מגיעה אלייך לבדיקה? איפה המרפאה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג עם הרפסמבקשת עצה30/11/2011
שלום,
לאחרונה התגלה לי כי לבחור שאני יוצאת איתו יש הרפס באיבר המין, אנחנו בשלב מוקדם של היחסים ולכן עוד לא קימנו יחסי מין.
הבחור מאוד מוצא חן בעיני ואני מתלבטת איך והאם להמשיך את הקשר... אשמח לעצותיך:
- מהו אחוז סיכון ההידבקות?
- האם ניתן לקיים יחסי מין תקינים עם בן זוג שנושא את המחלה?
- מה המקסימום שניתן לעשות כדי להימנע מהידבקות (חוץ מלהימנע מקיום יחסי מין)?
- האם הסיכוי להידבק עולה כאשר יש מחלות עור אחרות? (יש לי פסוריאזיס בקרקפת).
ובכלל, עד כמה זה מטורף מבחינתי להכניס את ראשי הבריא (יחסית) למיטה חולה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג עם הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011לרוב האוכלוסיה יש את נגיפי ההרפס ולכן אין מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןדור30/11/2011
שלום.
א. שמח לדעת נית לפרסם תפריט ממצה של בדיקות לגילו מחלות המין לעיתים הרופאים שולחים לחצאי בדיקות ואני רוצה לדעת שביצעתי את כל הבדיקות הצורה מקיפה.
ב.
עשיתי בדיקות למחלת הנשיקה ויצא שאין לי מחלה פעילה אך נחשפתי למחלה בעבר. מה המשמעות? האם אני מדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011זיבה
עגבת
HPV
טריכומונס
הרפס 1+2
HPV [קונדילומה]
כלמידיה
מיקופלסמה
אוריאופלסמה
הפטיטיס B ו C
HIV
המופילוס דוקריי
לגבי מחלת הנשיקה אנא ברר בפורום מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCR ובדיקות אחרותמירב29/11/2011
שלום רב,
שאלות הבנה.ממאמרים שאני קוראת חשוב לי להבין האם לאחר טיפול בלייזר או החלמה ספונטנית מHPV בבדיקת PCR לא יימצא הווירוס?
האם הוא לא יימצא במקום ההדבקה או שהוא לא קיים יותר בגוף?
האם יש בדיקת דם לנוכחות הווירוס ?
קראתי בחלק מהמאמרים שזה כמו הרפס(שזה לעולם בגוף) מרגע שנדבקת הוא יושב על העצב בגוף והוא מתפרץ מידי פעם ,אני מניחה שאם בודקים במצב של התפרצות ייראו את וירוס אבל כשהמצב שקט האם רואים נוכחות שלו במקום או בדרך כל שהיא?
בברכה ותודה מראש על ההבהרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR ובדיקות אחרות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/11/2011אם מחפשים השוואה לוירוסים אז זה כמו שפעת ולא כמו הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא נעלם לחלוטין מהגוף?
מירב29/11/2011תודה,
האם הווירוס לא יימצא בבדיקה לאחר החלמה ספונטנית או לייזר?
האם יש בדיקת דם לנוכחות שלו?
אם זה כמו שפעת האם זה אומר שבגוף יימצאו נוגדנים אבל לא הווירוס?
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא נעלם לחלוטין מהגוף? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011מנוגדנים אין מחלה. מעשית אחרי זיהום ב HPV הגוף לא מייצר נוגדנים. בבדיקת PCR ניתן לגלות אם ישנם וירוסים של HPV. אין בדיקת דם לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מאיבר המיןאנונימי29/11/2011
ד"ר שלום,
ביקרתי במסאג' אירוטי שכלל חיכוך איבר המין בשדי המטפלת ואוננות ללא אמצעי מניעה.
ביצעתי בדיקת PCR בשתן לכלמידיה, זיבה, אוריאופלזמה וכו' והכל חזר שלילי.
כמו כן טופלתי בדוקסילין למשך שבוע ליתר בטחון.
מאז המקרה שמתי לב שמדי פעם יש לי הפרשות שקופות עם מרקם דביק/צמיגי מהפין.
מה יכול להיות מקור ההפרשות האלה? האם זה יכול להיות קשור לחיידק אחר שלא נבדק בבדיקות/שלא חוסל ע"י הדוקסילין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מאיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/11/2011אי אפשר להשיב כך סתם. יש לראות את ההפרשה ואולי אפילו לבדוק אותה במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מיןמוני ושרית28/11/2011
שלום לך ד"ר
לפני כמה חודשים ביצעתי בדיקת שתן לבדיקת STD(עשר מחלות מין).
קיבלתי תשובה כעבור 10 ימים שהכל שלילי.
האם באמת ניתן לגלות שהכל בסדר באמצעות בדיקת שתן???
כמו כן ביצעתי בדיקת רוק לאיידס וכעבור 20 דקות התשובה היתה שלילית.
האם בדיקת הרוק אמינה או שמא יש לבצע גם בדיקת דם?
האם יש עוד בדיקות למחלות מין נוספות שיש לבצע על מנת לשלול הימצאות מחלת מין?
מה לעשות, חברה שלי (חברה חדשה) לא מוכנה לקיים יחסים עד שאני לא מבצע את כל הבדיקות!!! :(
נשמח לתשובתך המהירה
מוני (ושרית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/11/2011ניתן לבצע גם בדיקות לגלוי הפטיטיס B ו C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי שאר השאלות?
מוני ושרית30/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/12/2011האם באמת ניתן לגלות שהכל בסדר באמצעות בדיקת שתן???
^^בנוסף בדיקת דם כדי לכסות את כל המחלות:
זיבה
עגבת
HPV
טריכומונס
הרפס 1+2
HPV [קונדילומה]
כלמידיה
מיקופלסמה
אוריאופלסמה
הפטיטיס B ו C
HIV
המופילוס דוקריי
כמו כן ביצעתי בדיקת רוק לאיידס וכעבור 20 דקות התשובה היתה שלילית.
האם בדיקת הרוק אמינה או שמא יש לבצע גם בדיקת דם?
^^אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCRמשה כהן27/11/2011
מה זה בדיקת PCR והאם אפשר לבצע זאת אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PCR - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/11/2011זוהי בדיקה לגלוי DNA ובמקרה שלנו - DNA של אורגניזמים שונים כמו חיידיקים ונגיפים הגורמים למחלות מין כמו HPV, כלמידיה עגבת ומיקופלסמה. אפשר אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה זמן דגירהאור27/11/2011
שלום, שמי אור ואני בת 24. נבדקתי לפני כשבועיים במרפאת לוינסקי והיום הודיעו לי שיש לי כלמידיה. הגעתי למרפאה עם בן זוגי שאינו אזרח המדינה (ואינו זכאי לשירותים רפואיים) כדי לברר מה פשר בלוטה מסוימת שנמצאה על הפין שלו. הרופא בדק אותו והפריך את חששו שמדובר במחלת מין ועל כן הוא לא ביצע בדיקת שתן. אני ביצעתי את הבדיקה וכאמור התגלה שיש לי כלמידיה.
בגלל שלא חתמתי על מסמכי ויתור סודיות, המרפאה לא מוכנה לפקסס את תוצאות הבדיקה לקופת החולים מכבי, וכן עלי להתחיל מחדש את התהליך לזיהוי במרפאה הקרובה לביתי (בצפון). החשש שלי הוא לגבי זמן הדגירה של המחלה. לדעתי המחלה דוגרת בגופי בין שנה לשנה וחצי ללא הופעת סימפטומים (מלבד אולי כאבים בזמן יחסי מין), ורציתי לדעת מה ההשלכות לכך?
חשוב לציין שקבעתי תור לגניקולוג, האם עלי לבקש בדיקות נוספות כמו בדיקת אולטרסאונד ומשטח צוואר הרחם?
תודה על המענה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה זמן דגירה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2011מי שיבדוק אותך יחליט אם צריך בדיקות נוספות כמו אולטרהסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בזיבהדלית27/11/2011
שלום, קבלתי טלפון ממרפאה שנחשפתי לזיבה ועלי להבדק.
ערכתי את הבדיקות לפני שבוע וממתינה לתוצאות.
אין לי שום ספטומים חריגים אני מרגישה טוב.
מעבר לשיחת הטלפון הזו שקיבלתי..מהמרפאה.
רציתי לדעת האם יש סיכוי שנדבקתי מבן זוגי מלפני חודש וחצי
או שיתכן שזה ממישהו מהעבר הרחוק יותר כמו חצי שנה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2011רוב הנשים לא מרגישות בסימני מחלת הזיבה. בן הזוג האחרון הוא המקור היותר סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס?מודאג25/11/2011
אני חושש מאוד שקיבלתי הרפס באיבר המין.
אין לי שום פצעים על איבר המין אבל מה שכן אני מרגיש גירוד באיזור האשכים ולעיתים גם צריבה קלה בכיפה.
כמו כן לפני שלושה חודשים בחורה שיש לה הרפס גניטלי (רדום אומנם)העניקה לי מין אוראלי.
אני יודע שיש סיכוי שהיא הדביקה אותי... אבל השאלה שלי אם באמת נדבקתי ואיך אני יכול לוודא את זה.
עשיתי בדיקות למחלות ויצאתי נקי אבל הבנתי שהבדיקות לא כוללות הרפס.
האם מישהו יכול לעזור לי אני אוכל את עצמי כבר 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2011תוכל לבצע בדיקה להרפס ולחדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)