מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אין כלל חשד לHIV ממגע אורלי?חיים23/01/2012
האם אין כלל חשד לHIV ממגע אורלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אין כלל חשד לHIV ממגע אורלי? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2012יש כן אם כי לא הרוק הוא הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה לי מגע אורלי חד פעמי ללא הגנהחיים23/01/2012
המגע עם פרוצה שלא ידועה לי אך רק אורלי.
איזו בדיקות אני צריך לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי מגע אורלי חד פעמי ללא הגנה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2012בדיקת PCR למחלות כמו כלמידיה, זיבה, עגבת, אוראופלסמה ומיקופלסמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשד לHIV ?
חיים23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוטיטיס ביליאן22/01/2012
שלום רציתי לברר
האם דרך מין אוראלי עוברת מחלה היפוטיטיס בי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוטיטיס בי - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/01/2012שלום,
במגע אוראלי רגיל אין העברת הפטיטיס B. אם יש דימומים ומגע של דם בדם עלולה להיות הדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HIVאנונינמי22/01/2012
שלום רב
שאלה אינפורמטיבית בבסיסה
מכל מאושפז נלקחת דגימת דם לפני קליטתו ,
האם נוהל משרד הבריאות מחייב בדיקת HIV לכל מאןשפז באשר הוא ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/01/2012שלום,
בדיקת HIV היא אינה בדיקה שיגרתית באישפוז. רק כאשר יש חשד או שהנבדק מבקש, מבצעים בדיקת HIV.
בכל מקרה, החוק מחייב ליידע את הנבדק אם נלקחה לו בדיקת HIV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין צורבעעע21/01/2012
היי, לאחרונה קיימית יחסי מין עם בן זוגי בפעם הראשונה ללא קונדום(לפני זה קיימנו יחסי מין פעמים רבות עם קונדום בלבד), יש לציין שהייתי ביום האחרון של המחזור והיה לי דימום חלש מאוד.
שניה לפני שגמר הרגיש בן הזוג שלי צריבה חזרה מאוד בפין, כחצי שעה לאחר מכן כשאר נטל שתן צרב לו הפין בצורה בלתי נסבלת. אחרי זה התלונן על כאבים באזור.
מה קרה שם?? אני בפאניקה, אני יודעת שעברתי בדיקות דם לפני שהסכמתי לקיים יחסי מין בלי הקונדום על מנת לוודא שהכל תקין מבחינת מחלות מין, וכמו כן ביצעתי בדיקת איידס , ביקרתי אצל הרופא נשים לאחרונה כי סבלתי מהפרשות והוא אמר לי שמדובר בפטרייה שכיחה, וקיבלתי טיפול .
עשיתי הכל על מנת לוודא שאני לא מהווה סכנה לבן זוגי, אז מה פשר העניין הזה?
אני מאוד לחוצה, הוא אומר שהוא לא הרגיש כלום לפני זה, שהכל היה תקין....
הכל השתנה בשניה לפני שגמר.. מה אוכל לעשות? מה הוא אמור לעשות?
אודה מאוד לתשובתך... אנא התייחס לפנייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין צורב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012מומלץ לעשות לשניכם בדיקת PCR ל 14 אורגניזמים הן מהשתן והן מההפרשה. אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים צהובים בזרע מלווים ב"תקיעה"אנונימוס21/01/2012
שלום רב, אני בן 18 במצב בריאותי טוב, בשנתיים האחרונות בכל פעם שאני מאונן, גם אם אוננתי לפני דקה, גם אם לא אוננתי שבוע, לא משנה מה התדירות, שעה, או כל משתנה אחר כשאני גומר יוצאים לי גושים צהובים במרקם של ג'לי עם נוזל הזרע, מקריאה באינטרנט הבנתי שזה משהו שקורה להרבה גברים אך מאידך גם קראתי שזה יכול להיות דלקת בדרכי השתן\זרע, פרוסטסיה, דלקת קשה בערמונית וכו'.
מעבר לזה הבעיה שנראת לי חמורה היא שלעיתים אני ממש מרגיש שאותם גושים נתקעים בפין בדרך למעלה וחוסמים את המעבר של כל הזרע החוצה, אני מרגיש שלא יצא הכל וכשאני סוחט את הפין מהבסיס מעלה אחרי שגמרתי יוצא אותו גוש סורר שנתקע ואיתו עוד זרע.
רציתי לדעת אם תופעה זאת חריגה ובמידה וכן היכן אפשר לאבחן\לטפל בה?
תודה רבה מראש, אשמח לתשובה מהירה אני דיי מוטרד מהעניין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים צהובים בזרע מלווים ב"תקיעה" - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012תופעה שכיחה ונורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים צהובים בזרע
דניאל12/04/2013שלום קוראים לי דניאל וגם לי זה קורא וזה התחיל ליקראות בזמן האחרון האם זה מסוכן ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים צהובים בזרע - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/04/2013תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה דחופה אני בלחץאייל21/01/2012
יש לי חברה כבר 5 שנים לא היא לא שכבה עם מישהו לפני ואני לא שכבתי עם מישהי לפניה... בפעם האחרונה ששכבנו היינו ללא קונדום והיא הייתה לאחר מחזור חשבנו שהוא נגמר אבל שסיימנו ראיתי על האיבר שלי קצת דם רציתי לדעת אם אני יכול להדבק באיידס מהמקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה דחופה אני בלחץ - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012קונדום מגן די טוב נגד איידס. האם עשיתם בדיקת HIV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עשינו
אייל22/01/2012לא עשינו... חשבתי שאם יש את זה מגלים את זה כבר שנולדים אז מה לעשות עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עשינו - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012לא מאוחר לעשות עכשיו בדיקת HIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרה
שמרית23/01/2012המקרה היה ביום שישי שבוע שעבר ניתן לעשות בדיקה כבר עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2012בדיקת HIV עושים חודשיים שלשה לאחר הארוע, תלוי בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מבדיקות דם - מחלות מיןמישהי20/01/2012
שלום, לפני כארבעה חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים 3 פעמים עם אותו הפרטנר. נדבקתי בטריכומונס שטופל בטיפול אנטיביוטי. לאחר הטיפול הופיעה לי ג'ולה בשפתיים החיצוניות שנעלמה לאחר מספר ימים. מדובר בג'ולה פנימית, לא כואבת ולא בכיב מפריש.הגניקולוג הסתכל ואמר שאין סיבה לדאגה. מלפני שבוע הופיעו שוב 3 ג'ולות שנעלמו וכבר נכנסתי לחרדה והרופא שלח אותי לעשות בדיקות לגילוי עגבת, הפטיטיס C ואיידס ואני מאוד מפחדת. לא הופיעו לי סימפטומים האופייניים לעגבת (לפי מה שקראתי באינטרנט) ולגבי איידס והפטיטיס אי אפשר ממש לדעת חוץ מבדיקה, לפי הבנתי. ידוע לי שהפטיטיס C יותר מדבק כשיש מגע בין דם לדם ורציתי לדעת האם יש סיכוי להדבקה גם מנוזל זרע - זו שאלתי הראשונה. שאלתי הבאה: האם וירוס האיידס קיים כל הזמן בנוזל הזרע (כלומר, אם האדם נשא ולא יודע זאת, יתכן שאין לו בנוזל זרע וירוס בזמנים מסויימים או שכמות הוירוס נמוכה מידי בשביל הדבקה בזמן השפיכה. יתכן מצב כזה??)
אודה לכם על תשובתכם. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפחד מבדיקת דם - מחלות מין
מישהי20/01/2012רציתי לשאול אם הג'ולות יכולות להיות תגובה לעגבת (למרות שלא הופיע צ'אנקר) או שהן ביטוי לזיהום בלוטות לימפה באזור שאינו קשור למחלת מין (לעיתים מפוצצת חצ'קונים באזור...)?
ביקשתי מהרופא לבצע גם בדיקה לזיהוי זיבה וכלמידיה אך אמר שאין צורך, כי כבר הייתי מרגישה. מה דעתכם?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מבדיקות דם - מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2012סיכוי נמוך ביותר להדבקות אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתידוידי20/01/2012
לא הצלחתי לקבל תשובה ואחזור על השאלה בדיקת HIV בכנראה מסוג אלייזה מסגרת בדיקה תקופתית שגרתית יצאה חיובית שתי בדיקות לאיתור הנגיף עצמו היו שליליות בהמשך. מנהל אורח חיים מונוגמי למעט 3 מקרים של מגע מוגן חלקית נאמנות בת הזוג בסימן שאלההבדיקות אירעו לפני שנתיים לערך האם עדין יש חשש שננדקתי לא מסוגל להביא עצמי למרכז לרפואי לשם בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדבקתי - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/01/2012אני לא חושב שאת הבירור הזה אתה צריך לעשות בפורום אינטרנטי.
אתה צריך לגשת לפגישה עם רופא מומחה למחלות זיהומיות, להביא בדיוק את כל תוצאות הבדיקה שהיו ולצאת עם תשובה סופית.
אי אפשר לדון על נושא חשוב כל כך בפורום כשאתה מביא נתונים חלקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נדבקתי - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/01/2012אני לא חושב שאת הבירור הזה אתה צריך לעשות בפורום אינטרנטי.
אתה צריך לגשת לפגישה עם רופא מומחה למחלות זיהומיות, להביא בדיוק את כל תוצאות הבדיקה שהיו ולצאת עם תשובה סופית.
אי אפשר לדון על נושא חשוב כל כך בפורום כשאתה מביא נתונים חלקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתידוידי19/01/2012
אני בן 49 נשוי נישואין מונוגמיים במהלך שמונה עשרה שנות נישואין עד 3 מגעים מיניים לא מוגנים באופן מלא לגבי אשתי חשש של מספר גדול יותר. בבדיקה תקופתית שגרתית אלייזה היתה חיובית בבדיקה לנגיף עצמו שלילי פעמיים האם הבדיקה השלילית פעמיים לנגיף מספקת מדוע בדיקת אלייזה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדבקתי - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/01/2012איזה נגיף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובת ד"ר הולנד
דוידי19/01/2012hiv חיובית בבדיקה לנוגדנים כמדומני אלייזה לא בטוח בבדיקה לנגיף עצמו פעמיים לפני שנתיים לערך תוצאה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך IGGאבישי19/01/2012
האם רלוונטי בדיקת IGG לזיהום הכלמדיה גם אחרי שנה?
ומה עם אירופלסמה ומיקופלסמה? האם הזיהומים הללו גם רלוונטים לאחר שנה בבדיקה כזאת?
שוב תודה רבה על התשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך IGG - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2012IGG לא רלוונטי להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לא בטוחשמעון19/01/2012
אתמול עשיתי סקס לא בטוח אני רוצה להיבדק בלי שההורים שלי ידעו כיצד אני עושה זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לא בטוח - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/01/2012אתה יכול לגשת לרופא המשפחה ולבקש ממנו
הוא מחויב לסודיות רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קוןאנונימי18/01/2012
היי
הופיע לי חצ'קון מעל איבר המין במקום שבו נמצאות שערות הערווה, ניסיתי לפוצץ אותו אבל זה מאוד כואב שנוגעים בו.
לא הלכתי לרופא עוד אז אני רק רוצה לדעת אם יש מה לדאוג? האם יש מחלת מין שאחת מהתסמינים שלה הם חצ'קון מעל איבר המין? החצ'קון רחוק כמה סנטימטרים מהאיבר ונמצא באמצע האזור של שערות הערווה, הוא לא נוגע באיבר.
בנוסף לא קיימתי יחסי מין 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2012מצטער אך ללא בדיקה אי אפשר לאבחן. אולי תנסה לשלוח צילום ואולי ניתן לומר משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון
אנונימי18/01/2012אני מבין שללא בדיקה אתה לא יכול לאבחן בדיוק מהי הבעיה, רק רציתי לדעת האם יש תסמין של מחלה כלשהי שכולל חצ'קון בעאזור שערות הערווה מכיוון שמצד שני זה יכול סתם חצ'קון כמו שצומח על הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2012זה - גם וגם ולכן אין אפשרות בסתם להגיד לך שזה שום דבר, מה שיכול באמת להיות במרבית המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון
אנונימי19/01/2012אוקי, תודה רבה.
אתה יכול להגיד לי לאיזה מחלות מין יש את התסמין של חצ'קונים באזור שעת הערווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2012מולוסקום קוטגיוזום, עקבת, הרפס, קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה IGGאבישי18/01/2012
כמה זמן לאחר הזיהום עדיין אפשר לעשות בדיקת IGG?
האם זה תקף גם עם עברה כבר שנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה IGG - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2012זיהום של מה? ע"י איזה חיידק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין רטט האחורי המפשעהאני17/01/2012
שלום לאחרונה אני מרגיש כאב באשך ימין, צריבה בפין ומעין רטט מאחורי המפשעה (הרגשה לכמה שניות מדי פעם כאילו איזה וריד רוטט שם בפנים....). האם להערתכם תסמינים אלו יכולים להיות תסמינים למחלת מין? ואם כן - אילו מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעין רטט האחורי המפשעה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2012לא נראה כמחלת מין אבל אם זה ימשיך אנא פנה לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)