מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם לנוגדני כלמידיה ומיקופלסמהhadar10/11/2011
שלום רב,
לפני כחודש וחצי עברתי הפלה בשבוע 17/15 כאשר לפתע פסק דופק העובר. רופא מומחה ייעץ לי סידרת בדיקות דם כאשר ביניהן גם בדיקת דם לנוגדני כלמידיה ומיקופלסמה. רופאת המשפחה לא ידעה איזה הפניות להמציא בנוגע לזה. האם תוכל לעזור לי בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לנוגדני כלמידיה ומיקופלסמה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011עדיף בדיקת PCR ולא נוגדנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על חיסון גרדסיל ועודרוית10/11/2011
שלום רב,
אני וחבר שלי שכבנו "רק" איזה 4 פעמים (עם קונדום), אך רק אח"כ ראינו את היבלות.
האם אם אעשה את סדרת החיסון גרדסיל, לאחר קיום היחסים, זה עדיין רלוונטי?
אני מאוד מפוחדת. לפני כשנה בערך עשיתי את הסרווריקס ועכשיו נודע לי שהסדרה השנייה מתאימה גם לגיל המבוגר (האריכו את עניין הגיל).
פשוט הבנתי שהסדרה שעשיתי אינה מגנה מפני יבלות והגרדסיל כן.
האם משלוש ארבע פעמים של מין אוראלי שעשיתי לו, הסיכוי שלי שיהיו לי יבלות בגרון הוא גדול? אני בפאניקה ומאוד עצבנית ש"נפל" עליי כל הסיפור הזה.
האם הגרדסיל מגן גם מפני יבלות בגרון או רק באיבר המין והרחם?
שאלה נוספת, מתיי רלוונטי להתחיל ללכת לאף אוזן גרון בשביל לבדוק האם יש לי כבר יבלות בגרון ואם בכלל? שכבנו לפני חודש פעם אחרונה ומאז אנחנו לא שוכבים. כמובן, שהוא טיפל ביבלות וצרב אותן. כרגע אין לו כלום.
אנא תנו לי תשובות. אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על חיסון גרדסיל ועוד - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011אחרי קולפוסקופיה מקיפה מומלץ לעשות בדיקות PCR ל HPV .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה בפהיונתן10/11/2011
ד"ר וקסלר שלום
לאחר שמונה שנים בהן הייתה לי בת זוג מינית קבועה (ויחידה) ,הופיעה לי יבלת קטנה על איבר המין לפני כמה חודשים. הלכתי להיבדק אצל רופא עור והוא הסביר לי שזה קונדילומה אקומינטה, דבר שמאוד הפתיע אותי מאחר ולא ניהלתי אורח חיים "פרוע". יש לי כמה שאלות :
הראשונה שבהן , מה הלאה? קיבלתי מרופא העור קונדילוקס למרוח על היבלת ואני אתחיל למרוח את זה , אבל רציתי לדעת איך אני מקבל אבחון מדוייק ? היכן אני מבצע את בדיקת PCR או כל בדיקה עדיפה אחרת?
שאלה נוספת שלי היא לגבי רירית הפה - איזו תופעות קשורות להופעת הוירוס גם ברירית הפה ? משום שיש לי חשד להופעתה בחלק התחתון של הלשון , האם זה מצריך ביופסיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה בפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011הטיפול היעיל ביותר לקונדילומה הוא לייזר לאחר קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם הפה והעינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על זיבהחמזה09/11/2011
מה הסיכוי למישהו שיש לו זיבה להיות לו גם איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011הסכוי להדבקות באיידס הוא 1:1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפיון בצד שמאל של הגוף לאחר אוננות.משה09/11/2011
שמי משה, בן 25.
אני סובל מבעית רפיון מוזר בגוף כבר כמה שנים אך משום מה זה מתבטא רק בצד השמאלי של הגוף (מרגיש חולשה ביד, ברגל ובגרון כשאני בולע). הייתי אצל רופאים שונים, עשיתי בדיקות כמו MRI EEG ועוד אך לשווא.
כשהייתי נער זכור לי שאחת מהפעמים שאוננתי, הרגשתי דקירה מוזרה באשך ומאז אני מרגיש את אותו רפיון.
אני יודע שזה נשמע מוזר אך אני יודע מה עבר עלי מאז. מה גם שזה נושא אינטימי וקשה לי לפתוח את זה בכל פגישה עם רופא.
אני כבר המון זמן שואל את עצמי האם זה יכול להיות שקרה לי איזה משהו מאוננות ואם לא אז ממה זה יכול לנבוע? איזה בדיקות יכולות לעזור לי?
אשמח לכל עזרה שהיא!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפיון בצד שמאל של הגוף לאחר אוננות. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011חפשי אתר אחר לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס?עדי09/11/2011
אתמול מצאתי פצע אדום ונפוח באיבר המין. הפצע אינו מיימי ואינו מדמם וגם לא כואב, אין מוגלה. האם זה הרפס.
חשוב לציין שלא קיימתי יחסי מין כבר 3 חודשים ולפני זה היה לי פרטנר קבוע למשך שנה והשתמשנו תמיד באמצעי הגנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPVshir09/11/2011
האם אפשר להידבק ב HPV דרך אביזרי מין או רק דרך יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי פניני הפיןsomeine08/11/2011
אין אפשרות להוריד נקודות לבנות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי פניני הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011אין טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניני איבר המין
אנונימי15/08/2012מדוע לא כדאי להוריד את הפנינים? האם יש דרך למרות זאת? זה מאוד מפריע לי ואני מפחד\ת מהתגובה של בן\ת זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרק הזמן לקבלת תשובות לבדיקהAdi08/11/2011
שלום,
רציתי לברר תוך כמה זמן בדרך כלל, מתקבלות תוצאות של בדיקת שתן (PCR) למחלות מין כאשר הבדיקה מתבצעת דרך קופת חולים. האם ייתכן כי פרק הזמן גדול משבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרק הזמן לקבלת תשובות לבדיקה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011דרך קופח איני יודע. באופן פרטי 4-8 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לפני הפסקת שימוש בקונדוםפיני07/11/2011
שלום,
בת זוגתי ואני מעוניינים להפסיק את השימוש בקונדום כאשר היא תתחיל ליטול גלולות.
שנינו צעירים ובריאים ללא היסטוריה של מחלות מין, ואיננו סובלים מתסמינים הנראים לעין. עם זאת, שנינו קיימנו בעבר מגע מיני ללא קונדום. היא עשתה זאת עם בני זוג קבועים בצורה מבוקרת, ולי הייתה מעידה חד פעמית עם מישהי.
אילו בדיקות עלינו לבצע? באילו מחלות להתמקד? האם ניתן להסתפק בבדיקות דם שאליהן יפנה אותנו רופא המשפחה? או שקופת חולים אינה רלוונטית כאן וחייבים לפנות למרפאות מיוחדות או בית חולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לפני הפסקת שימוש בקונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011הבדיקות היותר מדוייקות למחלות מין הן PCR ומדטובר למשל על HPV, כלמידיה,
זיבה, עגבת ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהבובית06/11/2011
נדבקתי בווירוס לפני כמה שנים , עברתי טיפול בלייזר והתחסנתי (גרדסיל)
יש לי כמה שאלות אם תוכל לפרט אני אשמח , מה הסבירות שכאשר אני אתחיל לקיים יחסי מין הוירוס יחזור? האם החיסון מגן עליי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011השאלה אם היית נקיה מנגיפים לפני החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת נגיפים?
בובית16/11/2011עברתי טיפול בלייזר , זאת אומרת שבזמן החיסון הייתי נקייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת נגיפים? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011מה שקובע זה בדיקת PCR לנגיפי ה HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קונדלימה יכולה לעבור עם קונדום?לירון06/11/2011
שלום, אני נשוי ולפני מספר חודשים אישתי גילתה שיש לה קונדילומה.
אני בדרך כלל ברווקותי הייתי זהיר באמצעי מניעה ורק עם חברות קבועות בדרך כלל לא השתמשתי בקונדום.
מעולם לא היו לי אישית תסמינים של קונדילומה.
שאלתי היא: האם יכול להיות שאישתי נדבקה ממני? למרות שאני במשך שנים לא סבלתי משום מחלת מין.
האם יכול להיות שאישתי נדבקה מגבר אחר? שאיתו הייתה בקשר לפני היכרותנו?
יש לציין שלאישתי לא היו יותר מ 3 פרטנרים במהלך רווקותה אך עם שלושתם היא שכבה ללא קונדום היות והיחסים היו רציניים.
מה יותר סביר? שהיא נדבקה ממני או ממישהו מעברה הרחוק? בוא נאמר שנתיים אחורה...
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קונדלימה יכולה לעבור עם קונדום? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011אין לדעת ממי נדבקים ומתי וקונדום מגן חלקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בלי קונדוםחגית06/11/2011
שלום
הכרתי לאחרונה בחור שלא מוכן לקיים יחסי מין עם קונדום
הוא הציע שנלך לעשות בדיקות איידס
הבעיה שלי היא שמחלות מין זה ממש לא רק איידס
מה לעשות? מה עוד צריך לבדוק?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בלי קונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011ניתן לבדוק כלמידיה ועגבת וזיבה וטריכומונס ומיקופלסמה ועוד. ניתן לקרוא על כך בכתבות שונות כולל באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתי באיידסאמיר05/11/2011
קיימתי יחסי מין לפני שבוע ואני כל הזמן מוטרד אם נדבקתי באיידס
השאלה היא אחרי שבועשל קיום יחסי מין אני אמור להרגיש משהו
עד עכשיו אני לא מרגיש כלום אני מרגיש רגיל רציתי לדעת מה הסיפטומים של המחלה
ואם אחרי שבוע יכול להיות שנדבקתי
תודה אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדבקתי באיידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2011לא נראה לי ואין דרך לדעת לפני שיעברו 3 חודשים עד לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!חזי03/11/2011
שלום
אני בן 24 וכבר מעל שנה שיוצא לי בשפיכה גושים צהובים דבר שהזנחתי ולא התייחסתי בגלל שחוץ מזה לא היו לי כאבים נוספים וחשבתי שזה זמני
רציתי לדעת מה זה יכול להיות יש לי חברה מעל שנתיים
מה זה יכול להיות?
ומה יכולה להיות הנזק שגרמתי בגלל ההזנחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה גם לי
ben05/11/2011זה קורה גם לי ולעוד המון המון אנשים (אם תריץ חיפוש בגוגל "גושים בזרע" אתה תתקל בעשרות פורומים שאנשים שאלו על התופעה הזאת ואף אחד לא קיבל תשובה)
אין לי מושג מה זה אבל זה בטוח לא תקין
הייתי אצל אורולוג סיפרתי לו את זה הוא אמר לי בסדר בסדר רק בשביל שאני ילך ולא נראה לי שהוא הבין בכלל את הבעיה
יכול להיות שאתה משתמש בפרופסיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011אים אינך נושא מחלות מין לא יגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חזי20/11/2011גושים בזרעזה דבר נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)