מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאורה23/12/2011
גילו אצלי את וירוס הפפילומה ויש לי קונדילמות באיבר המין. כרגע כבר הייתי בטיפול אחד של לייזר והטיפול הבא בעוד שבועיים. פתאום אני מרגישה איזושהי בליטה בחיך למעלה. יכול להיות שזה קונדילומה? חשוב לציין שאחרי שאני שמה משחה בקונדילמות אני שוטפת את בידיים עם סבון.. אני מאוד מפחדת שזה התפשט לי לשם.. הגיוני? אני בחיים לא עשיתי סקס אוראלי אז איך זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011כבר עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה ??מה זה ??23/12/2011
שאלה : אני בחור בן 34 , נשוי .
לפני מספר חודשים קיבלתי מין אוראלי מזדמן מבחורה שלא מכיר , ללא קונדום .
לאחר יום התחילו לי גירודים מאוד חזקים בכל איבר המין -- ככ חזקים ומטרידים שאף פעם לא חוויתי . הלכתי לבדיקות במשרד הבריאות (רופא +דם) -- אמרו לי מפורשות שאין לי מחלת מין . יש לציין שבשום שלב לא הייתה לי הפרשה מהפין . לאחר מספר שבועות חזרתי שוב למשרד הבריאות בגלל הגירוד . בדקו שוב אמרו שאין לי כלום שוצריך להירגע . הרופא טען שפשוט כנראה שהפה שלה היה מלוכלך מאוד .
יש לציין שגם ביקשתי לבצע בדיקות שתן וגם לא מצאתי כלום . יש עוד לציין שביקרתי אצל רופאת עור שאמרה שהכל נראה נקי ויפה . בנוסף עשיתי לאחרונה בדיקות דם ולא נראו סימני דלקת (CRP היה 8 , אבל לא היה משהו משמעותי ).
הגירוד עבר אבל באותו הזמן הייתה לי מין צריבה מאוד עדינה בקצה של הפין שהיא נשארה לי ולא ברורה לי . יש ימים שלא מרגיש כלום , ויש ימים שמרגיש שאפילו לא עומד לי כי כאילו יש שם משהו שמפריע וצורב . יש לציין שבזמן שמשתין אין פיצול של השתן או משהו כזה (יש לפעמים מן פיצול קטן אבל לא כל הזמן) . לפעמים כשעומד לי זה קצת צורב לי שם . יש לכם מושג מה זה ? איזה בדיקות צריך לעשות כדי לדעת מה יש שם ? אולי זה רק אצלי בראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה ?? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011לא אוכל לעזור בדרך אינטרנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ??
מה זה ??25/12/2011האם זה משהו שצריך לדאוג לגביו ? האם כדאי לגשת דחוף לרופא למחלות מין ? האם זה נשמע כמו מחלת מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים כלמידיהשי23/12/2011
התחילו אצלי סימפטומים של תחושת גירוי קל (לא כאב או צריבה) לאחר(ולא תוך כדי) מתן שתן. במקביל גם היה לי גרוי קל ברקטום. בדיקת אולטרסאונד של השלפוחית והערמונית יצאה תקינה. בבדיקת שתן נמצא שיש לי כלמידיה. בהדרגה התחושה בפין הפכה לדגדוג ולצריבה (כל הזמן לאחר ולא תוך כדי מתן השתן) והתחושה ברקטום נעלמה לגמרי. טופלתי באזניל 4 כדורים תוך יממה ולאחר מכן בציפרודקס במשך 10 ימים. אני לפני היום האחרון של הטיפול ולמרות השיפור בהרגשה עדיין קיימת תחושת צריבה לאחר מתן שתן. שאלתי:
א. האם הסימפטומים שתארתי חריגים ?
ב. תוך כמה זמן הצריבה אמורה לעבור ?
ג. האם צריך להבדק שוב לאחר הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011א. האם הסימפטומים שתארתי חריגים ?=לא
ב. תוך כמה זמן הצריבה אמורה לעבור ?=עד 7-10 ימים
ג. האם צריך להבדק שוב לאחר הטיפול ?=כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערווהמישהו22/12/2011
שלום דוקטור,
לפני כחודש גיליתי שבמבושי שורצות כינים קטנות ומגרדות... על פי העצות שקראתי באינטרנט, גילחתי את שיער הערווה וחפפתי את כל הגוף שלוש פעמים בהפרשים של חמישה ימים בסבון מיוחד שקניתי בבית מרקחת.
כמו כן, כיבסתי בטמפ' גבוהה את כל הבגדים והמצעים שבאו איתי במגע.
כעבור שלושה שבועות, כשכבר חשבתי שסיימתי עם זה, גיליתי פתאום כינה אחת על הירך שלי... אני מזהה אותן די טוב כך שאני די בטוח שזו כינת ערווה...
מיד גילחתי שוב את כל שיער הערווה (שכבר הספיק לצמוח), אבל מאז עבר שבוע ולא ראיתי אף כינה או ביצה...
ההתלבטות שלי היא האם נדרש לעשות שוב את הטיפול בסבון והכביסות בטמפ' גבוהה... אני מעדיף שלא כי גם נהרסו לי כמה בגדים מהכביסות וגם שמעתי שהסבון הזה לא טוב בכמויות גדולות בגלל החומר הפעיל שלו...
האם יתכן ששרדה רק כינה אחת? אני מעוניין להיות בטוח שאני נקי כדי שאוכל לקיים יחסי מין ולא להדביק (וכמובן גם בשביל השקט הנפשי שלי).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011עדיף לחזור על הטפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהדינה21/12/2011
אני רוצה לבצע בדיקה לכל מחלות המין. האם ניתן לעשות זאת רק באמצעות דם ושתן או שיש בדיקות שצריך משטח?
בקופ"ח לא כ"כ נותנים בדיקות. היכן ניתן לבצע פרטי ומה העלות?9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011רשימת מחלות המועברות במגע מיני הניתנות לזיהוי בשיטת PCR:
24 שעות לאחר המגע החשוד
1. כלמידיה טרכומטיס
2. זיבה
3. עגבת
4. מיקופלסמה גניטליס
5. מיקופלסמה הומיניס
6. אוריאופלסמה אוראוליטיקום
7. אוריאופלסמה פרבום
8. הרפס 1+2
9. טריכומונס וגינליס
10. המופילוס דוקריי
11. קנדידה אלביקנס
12. קנדידה טרופיקליס
13. קנדידה גלברטה
14. קונדילומה HPV
מחלות מין נוספות הניתנות לאיתור
1. HIV 1+2 - שלשה חודשים אחרי המגע החשוד
2. HBV הפטיטיס B - שלשה חודשים אחרי המגע החשוד
3. HCV הפטיטיס C - שישה עשר [16] יום אחרי המגע החשוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדינה21/12/2011
לאחר כמה זמן חולף התקף הרפס וגינלי?
התחלתי טיפול בבאציקלוויר 400. האם צריך להשתמש גם במשחה? אם כן איזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011בד"כ עד כשבוע. קרם זובירקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהנטלי21/12/2011
שלום,
אצל הפרטנר האחרון שלי התגלתה כלמידיה, פניתי לרופא וביצעתי בדיקת שתן ובינתיים התחלתי ליטול דוקסילין 100 (נכון לרגע זה תוצאות הבדיקה טרם הגיעו).
הודעתי לפרטנר נוסף שעליו להיבדק והוא נמצא חיובי לכלמידיה, אע"פ שאצלו לא הופיעו תסמינים.
לאור העובדה שסימפטומים כגון כאבים במתן שתן הופיעו אצלי מספר ימים לפני שהופיעו אצל הפרטנר הראשון שהזכרתי, האם ניתן לקבוע בוודאות כי זה עבר ממני אליו?
חשוב לי להבהיר שאני שואלת על מנת להבין למי עליי להודיע על העניין, כלומר עד כמה רחוק עלי להגיע ברשימת הפרטנרים, ולא ממניעי נקמה / "סגירת חשבונות" / קטנוניות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
נטלי21/12/2011בהמשך לשאלתי, הייתי מעוניינת לדעת האם כלמידיה עשויה לעבור מאדם לאדם גם במין אוראלי.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011אין לדעת מי המקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אנחנו "נקיים"?יאיר20/12/2011
שלום,
לבת-זוגתי גילו בPCR אוראלפלזמה, כל השאר NEGATIVE
קיבלה אנטיביוטיקה וסיימה.
במקביל, פניתי להרופא משפחה שלי ע"מ גם להיבדק.
העביר הפניה ל
GO URINE(PCR)
CHLAMIDIA TRACHOMATIS DNA
URETHRAL CULTURE (GO)
URINE CULTURE
רופאה תורנית שהייתה צריכה לקחת ממני את המשטח אמרה שאם אין שום תסמינים אז חבל לבצע ושלא ימצאו כלום וסתם יכאב (האם נכון?)
תרבית שתן יצאה NEGATIVE, וכך גם הכלמידיה.
האם ביצעתי את כל מה שהרופא הפנה עליו? האם זה מספק או שישנן בדיקות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אנחנו "נקיים"? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011ישנן בדיקות נוספות שחלקן לא עושים בקופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mycoplasma hominisMika20/12/2011
שלום
1.רציתי בבקשה לשאול : mycoplasma hominis מה הם הסיכונים הגדולים של תוצאות חיוביות בבדיקות והאם החיידק ניתן לטיפול אנטיביוטי (סיכוים להחלמה) ?
2. באילו דרכים הוא מועבר? (מין רגיל/אוראלי, דרכים נוספות..)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mycoplasma hominis - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011ניתן לקרוא על כך בהרחבה בכתבה שלי כאן ובאתר שלי. מועבר במין רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעט מוזרה אבל אמיתית לחלוטיןמודאג מאוד20/12/2011
אני מתבייש אפילו להעלות את הסיפור הבא על הכתב, אבל אתמול הלכתי לראשונה בחיי לקבל "מסאג' אירוטי" במקום שמציע שירותים כאלה בתל אביב. במהלך ה-"טיפול" המעסה שאלה אותי אם אני מעוניין לקיים איתה יחסי מין. הייתי משולהב מאוד והסכמתי. המעסה אמרה שאין לה קונדום אבל שאפשר להשתמש בכפפת לטקס במקום. כאמור, הייתי משולהב ולא חשבתי בהיגיון והסכמתי גם לזה. היא הלבישה על איבר המין שלי את הכפפה, וקיימנו יחסי מין מספר דקות עד שהגעתי לאורגזמה.
מיד אחרי, פחות או יותר, הבנתי את השטות שעשיתי, וגם שיכול מאוד להיות שכפפת גומי היא לא ממש תחליף סביר לקונדום, ובכל מקרה אני מודאג מאוד.
רציתי לדעת עד כמה אני בסיכון...
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעט מוזרה אבל אמיתית לחלוטין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011מי יודע? האם הכפפה תפקדה כמו קונדום? האם אזורים אחרים שלא מכוסים נפגעו? אין לדעת אך אפשר לבדוק אם נדבקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפפה עטפה את האיזור היטב
מודאג מאוד20/12/2011לא היה מגע שלא דרך הכפפה והיא גם לא נקרעה.
בכל מקרה אני אבדק בעוד כחודשיים-שלושה, כשיעבור הזמן המספק בשביל אבחון נכון של HIV. רק רציתי לדעת מה בגדול רמת הסיכון שלי, האם אני יכול לישון בשקט בלילה (בגדול), או שמא כדאי שארוץ מהר לבית חולים לעשות PEP...
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מין אוראלידוד20/12/2011
האם אפשר להידבק באיידס אם נעשה מין אוראלי ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותגל19/12/2011
אני רוצה לבקש מחבר שלי לעשות בדיקות למחלות מין
איזה מחלות ניתן לבדוק בבדיקות ואיזה סוג בדיקה (דם, שתן?)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אפשרות לבדוק הרפס או HPV בבנים?
גל19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת עליי טעות, אשמח לתשובה
גל20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/12/2011רשימת מחלות המועברות במגע מיני הניתנות לזיהוי בשיטת PCR:
24 שעות לאחר המגע החשוד
1. כלמידיה טרכומטיס
2. זיבה
3. עגבת
4. מיקופלסמה גניטליס
5. מיקופלסמה הומיניס
6. אוריאופלסמה אוראוליטיקום
7. אוריאופלסמה פרבום
8. הרפס 1+2
9. טריכומונס וגינליס
10. המופילוס דוקריי
11. קנדידה אלביקנס
12. קנדידה טרופיקליס
13. קנדידה גלברטה
14. קונדילומה HPV
מחלות מין נוספות הניתנות לאיתור
1. HIV 1+2 - שלשה חודשים אחרי המגע החשוד
2. HBV הפטיטיס B - שלשה חודשים אחרי המגע החשוד
3. HCV הפטיטיס C - שישה עשר [16] יום אחרי המגע החשוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גל25/12/2011ואפשר לבקש מכל רופא את הבדיקות האלה? רופאים נותנים אותם בלי בעיה?
כי אני ביקשתי בדיקות ונתנו לי רק הפסטיטיס ואיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2012כמו בכל נושא בחיים - אסרטיביות חשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנבל18/12/2011
אני בהריון שבוע 27 ובערך מתחילת ההריון הופיעו לי כמו פצעים שחורים על 2 השפות של החיצוניות של איבר המין 3 מתוכם גדלו,ויש עוד כמה קטנים,אני לא יודעת אם זה נימי דם רגילים שאולי עקב ההריון והאצה בזרימת הדם הופיעו וגדלו,או שזה חלילה בעייה אחרת. אני ממש מודאגת.
אני לא יודעת אפילו איך לתאר אותם מזכירים חצ'קונים שחורים/חום כהה.
אשמח להתייחסות
אנבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011ללא בדיקה בקולפוסקופ לא אוכל לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מין אוראלידוד17/12/2011
האם ניתן לחלות באיידס בעקבות מין אוראלי? ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואג בקשר לסימנים הבאיםדניאל16/12/2011
הסימנים האלה היו על הפין שלי כל הזמן אני זוכר אותם
אבל אומרים לי שזה יכול להיות " קונדילומה "
אבקש לדעת מה דעתכם ללכת לבדיקה או שהסימינים האלה נראים לך בסדר ?
תמונה:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
דניאל16/12/2011לא עלאת מקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/12/2011הפנינים הללו הם חסרי חשיבות והם אינם מחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאל20/12/2011ואי תודה ממש הרגעת אותי!!
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)