מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע על האיבר מיןבדוי630/01/2012
אני בן 16 ואני מאונן כבר שנתיים - שלוש.
לפני איזה שנה אני חושב היה לי פצע על האיבר מין, כנראה בגלל יתר אוננות. הפסקתי כדי שלא יפתח הפצע.
היום אחרי שנה ומשהו עדיין יש לי צלקת על האיבר מין, לא כואבת ולא כלום.
אני חייב לדעת אם זו יכולה להיות מחלת מין !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע על האיבר מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/01/2012אם אתה חייב לדעת, אז תיגש לאורולוג כדי שיבדוק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה משער?
בדוי630/01/2012מה אתה משער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה משער? - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/01/2012אין כאן מקום להשערות. בדיקה אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בפיןליה30/01/2012
כשאני וחבר שלי שוכבים בזמן האחרון ויש לציין שזה בלי קונדום,אז תמיד זה מפסיק באמצע כי שורף לו הפין... השאלה היא האם זה הגיוני בכלל? כי זה מופיע בבסיס של הפין למטה ליד הביצים ואין לו במה להשתפשף כלכך אצלי.. ממה זה יכול להיגרם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/01/2012כדאי לשלול אלרגיה מקומית או בעיית עור אחרת דרך רופא עור.
הסיפור לא מתאים למחלת מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בפיןגלעד30/01/2012
שלום, יש לי כתמים אדומים (חדשים) על הפין וגרד +קשקשים באשכים ופריחה יומיומית בגוף כבר כמה שנים. אובחנתי אורטיקריה כרונית אדיופטית.נבדקתי בצורה מקיפה ולא נמצא שום דבר מענין. מה עלי לעשות? יש לך המלצה? בדקו לי איידס, עגבת, ומה לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2012איזה טיפול הציע רופא העור אליו שאליו פנית וזאת היתה אבחנתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא הציע...
גלעד30/01/2012יש לי כבר שנים מרשם למשחות שעוזרות חלקית לאורטיקריה. כשהרופא לא ידע מה עוד ניתן לעשות הופניתי לפרופסור לעור ששלח אותי לעוד בדיקות אבל לא נמצא שום דבר מעניין.
בימים האחרונים התחלתי טיפול (בענין אחר) בקונצרטה ובנורטילין.
בפין מגרד לי ושורף קצת. הכתמים בפין הם מלפני יומיים בלבד למרות שכבר היו לי כתמים כאלה אבל יותר עדינים ולא שרפו וגירדו.
אני נעזר גם באנטי היסטמינים אבל כבר כמה שבועות שלא לקחתי.
המשחות שאני שם מכילות:
lactic, salicil ,triderm ,eurax ,aquasum
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים אדומים בפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/01/2012שלום גלעד,
בתור אורולוג אני רואה הרבה ממצאים שכאלה.
אכן צריך שלול מחלות זיהומיות כמו שעשית. ברוב המקרים מדובר בתגובה אלרגית מקומית ואפילו בפסוריאזיס מקומי.
המשך הטיפול צריך להיות דרך רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לרופא..
גלעד30/01/2012כמה זה דחוף? מתי הכי מוקדם אפשר להגיע אלייך? אפשרי היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה סקביאס?
tbh27/03/2012לי גם בזמנו עם פצעים דמויי עקיצות יתוש קטנות באזור ראש הפין + גבשושיות על שק האשכים + גרד בכל הגוף בעיקר בלילה.
יורקס לא ממש עזר ...רק משחה יותר רצינית ששמים ל8 שעות. ואז אחרי שבוע שוב.
ולחטא את כל הבית + לכבס הכל ברתיחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים על הפין
יוסי17/07/2016יש לי את הדבר הזה כבר מעל 8 שנים עכשיו זה החמיר.אני בקושי נושם מהלחץ שלא לדבר על המחשבות שעוברות לי בראש.אני לא מתקרב לבני אדם לא לאישה לא לילד.אף אחד לא יודע מה יש לי וכמה אני על סף יאוש מהחיים.הפכתי את כל האנטרנט עד לאתרים בסין ובהודו ולא ראיתי משהו שקרוב אלי כמו בתמונה.רק שאצלי הרבה יותר מזעזע.בבקשה מישהו יודע מזה?ואל תגידו לי ללכת להיבדק כי אני חייב תשובה לפחות עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקח את הבולבול המסריח לרופא
גולן18/07/2016ולך להיבדק..אלק 8 שנים...אנשים כאלה מפגרים ליפעמים...לך להיבדק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה וקיום יחסי מיןמאור29/01/2012
שלום
חברתי סובלת מקנדידה גלברטה
אנחנו מנסים לקיים יחסי מין וזה צורב לה מאוד בנרתיק
מעבר לטיפול בקנדידה
האם יש דרך להקל על הכאבים שהקנדידה גורמת ע"י שימוש בחומר סיכה למשל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה וקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/01/2012אפשר לנסות חומר סיכה על בסיס מים שאפשר לקנות בבית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשךאלה28/01/2012
בהמשך לתשובתך, נניח וזן 67 של וירוס הפפילומה אומנם קיים אצלי אך אינו בא לידי ביטוי באופן קליני. כי הן הפאפ והן הקולפוסקופיה תקינים. האם אפשר להעלים אותו איכשהו ממערכת הגוף? הרי לא ניתן לעקור את צוואר הרחם מהגוף???!! והאם כעת אצטרך ללדת בניתוח קיסרי על מנת לא להדביק את העובר? איך מעודדים את הגוף להתגבר על הוירוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/01/2012במידה ובדיקת הקולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת, חלל הפה והעינים תקינה ובדיקת צינור השופכה והתעלה האנלית גם הן תקינות יש לקוות שמערכת החיסון של הגוף תשמיד את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת מחלות במגע ידני בלבדדניאל27/01/2012
האם ניתן להידבק במחלות מין מסוג כלשהו רק מאקט מיני של מגע ידני באיבר מין נשי?
קראתי שהסיכוי להידבקות באיידס הוא אפסי. האם זה נכון? ומה בנוגע לשאר מחלות המין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת מחלות במגע ידני בלבד - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/01/2012הסיכוי להדבקה באיידס במגע ידני הוא אכן אפסי אלא אם כן יש לך פצעים מדממים בכף היד.
אבל, אפשר להידבק במחלות אחרות כמו הרפס, קונדילומה וסיפיליס.
אם לבת הזוג יש דלקת של השופכה (זיבה או קלמידיה) ואתה תיגע באיבר המין שלה ומיד אח"כ בשלך, אתה יכול להידבק בחידקים אילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זן 67 פפילומהאלה26/01/2012
שלום רב,
בבדיקת PCR נתגלה כי אני נשאית של זן 67 לוירוס הפפילומה. האם המספר הזה יכול לגרום לסרטן או לקונדילומה?
אני נשואה, האם על בעלי להיבדק? אציין כי בדיקות פאפ חזרו תקינות עד עכשיו ובקולפוסקופיה לא נמצאו נגעים. האם נשאות של הוירוס יכולה לפגוע בעובר (אנחנו מתכננים הריון). האם אצטרך לעשות ניתוח קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זן 67 פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/01/2012נדמה לי שכבר עניתי לבן זוגך באתר אחר. זהו זן אונקוגני, שייך לקבוצת הסיכון הגבוה לגרימת ממאירות. מומלץ גם לבעלך לעשות PCR על מנת להמנע מהדבקת פינג פונג ביניכם. הנשאות מדבקת גם בני זוג וגם עוברים. מומלץ קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת, חלל הפה והלוע והעינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת במפשעה.שימי26/01/2012
האם שפשפת במשפעה מגבירה סיכוי להידבק במחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת במפשעה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/01/2012בזמן שיש "שפשפת" יש פגיעה בשלמות העור ולכן עולה הסיכוי להדבקה במחלות העוברות דרך הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשפת במפשעה. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2012אם המקום פצוע והעור אינו שלם אזי הסכוי להדבק גבוה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים בוודאות שאין לי שום מחלתשימי26/01/2012
שאין לי שום מחלת מין? האם צריך לעשות מספר בדיקות? בדיקה אחת? מה התהליך? תודה.
זאת היית שאלה אחת.
2. האם מין אוראלי בעזרת קונדום מוגן לחלוטין?
שאלה 3:
מה הייתם עושים לאחר שקיימתם יחסי מין עם נערת ליווי, בעזרת קונדום, אבל במהלך היחסי מין התבצעה חדירה מספר מועט מאוד של פעמים(6) (בעזרת קונדום). האם להיבדק? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יודעים בוודאות שאין לי שום מחלת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/01/2012שאין לי שום מחלת מין? האם צריך לעשות מספר בדיקות? בדיקה אחת? מה התהליך? =יש בדיקות פשוטות לברר זאת.
. האם מין אוראלי בעזרת קונדום מוגן לחלוטין?=זה מה שיש אמנם לא 100%
מה הייתם עושים לאחר שקיימתם יחסי מין עם נערת ליווי, בעזרת קונדום, אבל במהלך היחסי מין התבצעה חדירה מספר מועט מאוד של פעמים(6) (בעזרת קונדום). האם להיבדק? =כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קולי בצוואר הרחםימית26/01/2012
שלום רב,
יש לי אי קולי בצוואר הרחם סובלת מכאבים במפשעות ובבטן התחתונה, הרופא נתן לי זינת 500 ל7 ימים, רציתי לדעת האם זהו הטיפול במקובל והאם זה מספיק לגמור על החיידק,
האם מיץ חמוציות ופרוביוטיקה עם חמוציות עוזרות. ממה זה קורה?.. איזה כאבים חבל על הזמן... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קולי בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/01/2012שלום,
לפי מה שאת כותבת - אי קולי בצוואר הרחם, נראה כי מדובר בדלקת של האגן (PID) ואז צריך טיפול רחב יותר כמו דוקסילין, פלאגיל, ציפרו. אם זו דלקת פשוטה של השלפוחית אז זינאט מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם אי קולי
ימית26/01/2012ציפרו אתה מתכוון לציפרודקס? לקחתי 5 ימים ציפרודקס וזה לא עזר סבלתי מכאבים הרופא אמר לי לעשות תרבית שתן ומכיון שהיו לי כאבים חזקים נתן לי זינט. אז לקחתי 5 ימים ציפרודקס, ו7 ימים זינט, מה עושים במקרה ותרבית השתן יוצאת שלילית, לאן לפנות... תודה. איך זה קורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם אי קולי - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/01/2012צריך לפנות שוב לרופא המטפל, הפורום יכול לעזור בנושאים כלליים, אך הוא אינו תחליף למעקב רפואי מסודר.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה כאבים חזקיםעדי24/01/2012
שלום רב,
בבדיקת תרבית נמצא אצלי חיידק האוראופלסמה.
אני סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה, תחושה שעלי להשתין כל הזמן, למרות שאין לי פיפי. הכאב לעיתים מקרין גם לכיוון החלק הפנימי של הירכיים.
רציתי בבקשה לשאול האם ייתכן כי חיידק האוראופלסמה הוא שגורם לכאבים?
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה כאבים חזקים - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/01/2012שלום,
את מתארת סימנים שבהחלט יכולים להיות קשורים לדלקת בשלפוחית בגלל האוריאופלסמה.
אם הסימנים לא משתפרים עם הטיפול האנטיביוטי, או שמתחילה הפרשה נרתיקית או עליית חום, צריך לפנות שוב לרופא כדי לשלול מצבים נוספים כמו דלקת באגן (PID) או דלקת בכליה.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת papמישהי23/01/2012
שלום רב, קיימתי יחסי מין לא מוגנים. חודש אח"כ ביצעתי בדיקת פאפ שיצאה שלילית. האם ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי ויתכן שהנגיף עוד לא בא לידי ביטוי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pap - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2012איזה נגיף? בכל מקרה בדיקת פאפ לא בודקת נגיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ בזמן טיפול בדלקת אגן
לינה22/07/2012שלום רב
ברצוני לשאול האם ניתן לבצע בדיקת פאפ בזמן טיפול בדלקת אגן ע'' אנטיביוטיקה? או שאין קשר בין הדברים
מאוד ממתינה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותשמרית23/01/2012
שלום.. יש לי חבר כבר כמה שנים ושנינו מעולם לא שכבנו עם גברים/נשים חוץ מאחד עם השני ולשנינו אין HIV רציתי לדעת האם בכל אופן שאנחנו שוכבים ללא קונדום יש סיכוי שנדבק אכשהו? והאם העובדה שאנחנו שוכבים כשאני במחזור מסוכנת יותר או שאין קשר אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
שמרית23/01/2012תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/01/2012שלום.
אם אתה מקיימים יחסי מין רק אחד עם השני ואתם יודעים שאין לכם מחלות מין, אין סיכוי להדביק אחד את השני ב HIV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחת מיןפנחס23/01/2012
שלום רב
בימים האחרונים יש לי תופעה מוזרה בה אחרי שאני מטיל שתן , יש לי תחושה כאילו נשארו עוד כמה טיפות .
ואכן אם אני מפעיל מאמץ גדול מהרגיל יוצאות כמה טיפות
לא יודע אם קשור אבל
קיימתי מגע מיני אוראלי לא מוגן עם פרוצה לפני כמה שבועות עד לפליטה
לא קיימנו מגע מיני מלא כלל
כמו כן וככבר הרבה מאוד שנים אחרי שאני מאונן , יש לי צורך דחוף בהטלת שתן שבסיומה יש לי צריבה קלה בקצה הפין שעוברת למשל אם אני שוטף את המקום במים + סבון
אין כל סימן לדלקת או להפרשות
האם זו מחלת מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכותרת צריכה להיות מחלת מין ?
פנחס23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמשך ברשותכם
פנחס23/01/2012אם אכן זו מחלת מין
האם היא מדבקת גם לפני הופעת התסמינים הנ"ל או גם לפני
ומה הטיפול ?
אם לא אז על מה מדובר ואיך פותרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2012יתכן. כדאי לעשות בדיקת שתן - PCR לגלוי 10 מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןשרית23/01/2012
שלום רב הרופא שלי נתן לי ציפורדקס נגד דלקת בשלפוחית השתן, ביום שישי,ישנו שיפור, עדיין יש לי כאבים אחרי 4 ימים ,תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש בשינוי והאם זה תקין כי יש לי עדיין כאבים בבטן תחתונה ובאזור המפשעות, אשמח לתשובה, והאם יכול להיות כי האנטיביוטקה הנ"ל לא מכסה את החיידק, מה עושים במקרה כזה או שחייבים לסיים טיפול לחכות שלושה ימים ולעשות תרבית... ואם הכאבים יתגברו עד שיהיו תוצאות לתרבית?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/01/2012הדרך הנכונה לטיפול בדלקת בשלפוחית השתן היא לבצע תרבית שתן לפני תחילת הטיפול האנטיביוטי כדי לדעת במקרה כמו שלך האם החידק רגיש לאנטיביוטיקה אותה את נוטלת.
בעיקרון צריך להיות שיפור התסמינים כבר אחרי שלושה ימים, אך לעיתים חלק מהם ממשיכים גם שבועיים אחרי הדלקת.
כרגע מה שיש לעשות זה לסיים את הטיפול, להמתין שלושה ימים ואז לבצע תרבית שתן לוודא שהשתן סטרילי.
אין טעם להחליף בשלב זה טיפול אנטיביוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)