מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקהיוסי30/01/2011
עברתי הסרה של בלוטת הפורסטטה. בקיום יחסי מין אין לי שפיכה. רציתי לדעת אם במצב זה כשאין לי שום הפרשות אני יכול בכל זאת להדבק במחלות מין.
בתודה מראש
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר שרגאדניאל30/01/2011
אני בן 46 ,הייתי אצלך במרפאה במהלך השנה האחרונה 2010 ונמצא חיידקי אי קולי אצלי .
לקחתי אנטביוטיקה נדמה לי סטרפטומיצין .
ועדיין אני מרגיש אותה תופעה במהלך כל השנה האחרונה .
יש לי עיקצוצים בפין שבאים הולכים.
אני רץ לשירותים יותר מדי וקם בלילות להוציא שתן .
לתשומת ליבך עשיתי צילומים באזור זה כליות ודרכי השתן , צילום בטן עליונה ותחתנונה , עשיתי מעי הגס כי היו לי מין שלשולים (יציאות רכות עם כאבי בטן מדי פעם ) ,נשלחתי לבדיקות שתן והכל הכל תקין , אני חבר מכבי .
ולא נמצא כלום .
השאלות :
1. האם יתכן שעדיין יש לי חיידקי אי קולי ?
2.האם התרופה שלקחתי לא מספיקה ?
3.האם להערכתך מדובר בדבר אחר ?
אני כדרך אגב מרגיש תפועה של חום בגוף (בלי חום עם בדקת מדחום ) רק הגוף חם .
האם זה קשור ?
אשמח לייעוץ שלך .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דר שרגא - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2011קודם כל ממליץ שתעשה בדיקות שתן לכללית ולתרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי והכל תקין
דניאל03/02/2011מה יכולה להיות הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומילהדני30/01/2011
מזה כשנתיים לסירוגין מופיעות יבלות שמתמעטות עם הזמן.טופלתי רק ביבלות באיבר המין.בבדיקת פרוקטולוג לפני כשנתיים ציין כי קיימת גם יבלת בפי הטבעת שלא טופלה.האם חייב להוריד אותה והאם לא ייעלמו במשך הזמן? האם בכך שאני לא מוריד אותה הנגיפים נישארים פעילים? הבדיקות במרפאה שלך פרטיות ואין כיסוי ביטוחי של קופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדומילה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011האם חייב להוריד אותה
^^כן
והאם לא ייעלמו במשך הזמן?
^^22% נעלמים עצמונית
האם בכך שאני לא מוריד אותה הנגיפים נישארים פעילים?
^^בהורדה בלייזר גם הנגיפים מסולקים מהר יותר ע"י מערכת החיסון
הבדיקות במרפאה שלך פרטיות?
^^כן
ואין כיסוי ביטוחי של קופת חולים?
^^איני יודע נא לברר בקופח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרותליאת29/01/2011
שלום, בת 28 ללא ילדים, לאחר 2 הפלות. נעשו כל הבדיקות המקובלות לשלילת סיבה להפלות ולא נמצאה סיבה. לאחר כל קיום יחסי מין (מלבד כאשר משתמשים בקונדום)סובלת מדלקת בשתן, שמלווה בצריבה קשה, כאבי גב תחתון ואף דימום קל, שמטופלת כמעט באופן קבוע על ידי אנטיביוטיקה למספר ימים, שגורמת בדרך כלל לקדידה. נוטלת חמוציות בקביעות. בחודשיים האחרונים סובלת ממחזור לא סדיר ודימום במהלך המחזור. בשבוע האחרון כאבי גב חזקים וכאבים באגן. לטענת גניקולוג מדובר בדלקת בצוואר הרחם. נשללה דלקת בשתן באמצעות בדיקה ותרבית שתן. האם יתכן קשר בין הדלקות והסימפטומים הנוספים ובין הדלקות? האם יתכן ומדובר בכלמידיה? ואם כן האם כלמידיה גורם להפלות? האם יש טיפול לבעיית הדלקות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
ליאת29/01/2011האם יתכן קשר בין הדלקות והסימפטומים הנוספים ובין ההפלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חוזרות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011כעיקרון דלקת צואר עלולה לגרום להפלות.
יש טיפול ופתרון לדללקת צואר רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נדבקים בכיני ערווה?דרך חיים29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך נדבקים בכיני ערווה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאושרת28/01/2011
ליפני כשנה גיליתי שיש לי פיטריה בנרתיק..
קיבלתי משחה שכלל לא עוזרת לי...
אחרי כל מחזור חודשי אני מקבלת את זה עוד הפעם.
ניסיתי לכחת תכדורים ששמים בנרתיק..זה עזר אבל חודש הבא עוד הפעם התחיל..
אני לא יודעת מה לעשות עם זה..תעזרו לי בבקשה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011אפשר לעזור אבל לא דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר השפיכה אני מרגיז עקצוץ בפיןד``ר שרגא וקסלר27/01/2011
ד"ר שלום רב,
בזמן האחרון (כחודש) לאחר השפיכה אני מרגיז עקצוץ בפין (בקצה), וכעבור כמה דקות לאחר מכן כאשר אני נותן שתן אני חש צריבה א-יו-מ-ה.....ולא יכול לגעת בפין מכאבים כ-10 דקות. הצריבה מתרחשת רק בשתן שלאחר השפיכה. בחודש הזה לא קיימתי יחסי מין (אישתי ממש לפני לידה) ואני בן 24. מה יכול להיות הגורם לבעיה?
תודה אליקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אליקו28/01/2011שכחתי לציין שהתחלתי שימוש בלנסופרזול ובפליקסונז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011יש לשלול רשימה של 11 מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדריי מחלות מיןאנדריי רסין27/01/2011
שלום רב אני בן 21 קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני חמישה ימים אורלים וואגינאלים.
כיום יש לי חום 39 ןאף הגיעה ל40 וישנם פצעים בחלל הפה. החום והפצעים החלו אחרי כמעט 4 ימים הייתי אצל רופא צבאי בשטח ונאמר לי שזה וירוס וצריך לקחת משכחי כאיבים בלבד תעזרו לי כי אחרי שהשפעתן ניגמרת החום עולה חזרה ל39 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדריי מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011נא פנה לשיחה ולבדיקה לרופא מיומן. יעוץ כאן לא יועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדואגת27/01/2011
התחלתי לצאת עם בחור חדש ששיתף אותי שהוא נדבק בהרפס באיבר המין מהחברה הקודמת שלו.
מה ניתן לעשות במצב כזה?
האם ישנו סיכון מיידי בהדבקה?
האם קונדום ימנע הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011הרפס יש לרוב האוכלוסיה ולכן אין מה לעשות ואין צורך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש...הילה26/01/2011
שלום
במהלך ששת החודשים האחרונים ביליתי עם בחור מסויים שלוש פעמים, לאחר הפעמיים הראשונות (הפרש של 4 חודשים) היתה לי דלקת גרון. היום, אחרי הפעם השלישית (כחודשיים אחר כך) אני מצוננת במיוחד וגם זיהיתי נקודה לבנה בגרון, אך אני לא סובלת מכאבי גרון. חשוב לי לציין שקיימנו יחסים מוגנים אך לא השתמשנו בקונדום במין אוראלי.
האם זה צירוץ מקרים או שזה יכול להיות משהו אחר? ישנן מחלות מין אשר מועברות במין אוראלי ומשפיעות על הגרון? מה עושים בנידון, למי עליי לפנות והאם אני צריכה להבדק?
מחכה לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011רוב מחלות המין עלולות לפגוע גם בלוע/ חלל הפה. ניתן לבדוק ולדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני26/01/2011
לפני יומיים בערך התחילו לי גירודים באיבר המין כולל נקודות לבנות.
לפרטנר שלי לא הופיע שום דבר עד עכשיו.
חוץ ממנו לא הייתי עם אף אחד אחר כבר למעלה מחצי שנה.
הוא היה עם אחרות.
קבעתי תור לרופא נשים לשבוע הבא,אבל בינתיים אני מטפלת בטבליות ובמשחה שלפחות מרגיעות את המצב יחסית.
מה זה יכול להיות?
אם אין אצלו תסמינים יכול להיות שלא נדבקתי ממנו אלא פיתחתי את זה בעצמי? (לי זה לא נשמע הגיוני כמובן)
האם כדאי שגם הוא יטופל במשהו (במה?) אם אין אצלו תסמינים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011ללא בדיקה אין לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ומקסימום?eden26/01/2011
מה משך הזמן הכי ארוך עד להופעת היבלות עצמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
eden26/01/2011זה בהמשך להודעה הראשונה - קונדילומה באיבר מין גברי.
רשמת לי כי מינימום הופעת היבלות הן 3 שבועות, אני רוצה לדעת מה המקסימום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומקסימום? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין כלמידיה לוריקוצלהאנונימי26/01/2011
שלום רב , אני נמצא כרגע בחו"ל . לפני קצת יותר מחודש אובחנה אצלי כלמידיה , התסמינים היו צריבה בשתן , כאב ונפיחות באשכים ותחושת חוסר התרוקנות . האורולוג טען שלכאב באשכים אין קשר לכלמידיה ושלח אותי לבדיקת אולטרא סאונד , אני החלטתי לחכות עם הבדיקה עד סוף הטיפול בכלמידיה , אחרי 18 יום טיפול באנטיביוטיקה ממשפחת הדוקסיצלין ומשהכאב לא פסק ביצעתי בדיקות שתן ואת בדיקת האולטראסאונד . הבדיקת שתן יצאה תקינה ללא זכר לבקטריות והאולטראסאונד התגלה וריקוצלה . השאלה שלי אם יש קשר בין ה 2 ? פשוט נראה לי צירוף מקרים גדול מידי שבאותו זמן ובאותו מקום מופיעות שתי בעיות שונות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין כלמידיה לוריקוצלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבעלי היו כינים באבר מינודרך חיים25/01/2011
הוא ביקר אצל רופא עור ומין וטופל.מאין נדבקים בכינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבעלי היו כינים באבר מינו - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלהחיים א.23/01/2011
האם בעת קיום מין אורלי בגבר ללא קונדום יכול הגבר לקבל מחלה כלשהי על ידי חשיפת איבר מינו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011כן. מגע אוראלי הוא כמו מגע גניטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)