מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת PCRאושר27/11/2010
שלום
מהיבדיקת PCR , בדיקת דם ? משטח?
איזה מחלות ניתן לזהות איתה ?
האם ניתן לבצע אותה באופן רוטיני בקופת החולים או רק באופן פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PCR - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2010מהיבדיקת PCR , בדיקת דם ? משטח?
^^נלקחת באופנים שונים למטרת איסוף תאים לבדיקת DNA. לבדיקת מחלות מין האיסוף נעשה במשטח ללא בדיקת דם.
איזה מחלות ניתן לזהות איתה ?
^^כל מחלות המין למעט איידס והפטיטיס
האם ניתן לבצע אותה באופן רוטיני בקופת החולים או רק באופן פרטי?
^^ניתן לבצע אצלנו במרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהאושר27/11/2010
שלום
הבנתי שיכולה להיות כלמדיה גם ללא סימנים מובהקים
האם תרבית שלילית שוללת כלמדיה?
איזה בדיקה מאפשרת איבחון?
האם נוכחות כלמדיה יכולה להגביר את הסיכון להפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2010הבנתי שיכולה להיות כלמדיה גם ללא סימנים מובהקים
^^נכון
האם תרבית שלילית שוללת כלמדיה?
^^לא
איזה בדיקה מאפשרת איבחון?
^^PCR
האם נוכחות כלמדיה יכולה להגביר את הסיכון להפלה?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אנונימיות למחלות מיןלילך א.26/11/2010
אני מעוניינת לבצע בדיקות למחלות מין. היכן ניתן לעשות זאת באנונימיות? האם כדאי לחכות כחודשיים לאחר קיום יחסים לפני הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2010איידס והפטיטיס - המתנה 3 חודשים.
שאר המחלות אפשר 24 שעות לאחר המגע החשוד בשיטת PCR. ניתן לבצע במרפאה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחלות מיןלילך א.26/11/2010
האם ניתן להידבק במחלת מין במקרה של חדירה בלבד? כלומר, ללא שפיכה או שפיכה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
לילך א28/11/2010איידס עובר ללא שפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת באיבר המיןיוסי24/11/2010
שלום
בבוקר קמתי הלכתי לשרותים ושרף לי לא יכולתי להשתין ויצא לי הפרשות לבנות כאלה
ויש לי היתכווצות בבטן האם זה דלקת ? מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לדלקת באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/11/2010יתכן זיבה או כלמידיה. מומלץ להבדק ולקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטר במוחאייל24/11/2010
שמי אייל ולפני כחצי שנה אשתי בת 27 התלוננה על כאבי ראש עזים במיוחד!!
לאחר אשפוז של כיומיים ושלל בדיקות אובחן שיש לה הרפס שהתיישב במוח.
אשתי טופלה בכדורי זובירקס. 5 כדורים ביום למשך 50 ימים, אך לאחר הטיפול ההרפס לא זז והוא עדיין מתיישב במוח ובשאר המקומות בגוף.
ראוי לציין שהרפס מלווה בכאבי ראש עזים במיוחד שממשיך לעורף ולצוואר.
אשמח באם תענו לי בהקדם.
תודה רבה ובברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס זוסטר במוח - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/11/2010אנא פנה לנורולוג. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת elisa לHIVמודאגת23/11/2010
קיבלתי תוצאה שלילית
רשום שבטווח 0-0.79 לי יש 0.39
מה זה אומר? שנחשפתי לאיידס אבל לא נדבקתי? או שזה תהליך של הדבקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת elisa לHIV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/11/2010תוצאה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלייעקב23/11/2010
לאחרונה הייתי עם אישה ללילה באופן חד פעמי ולא קיימנו יחסי מין מלאים אלא רק מין אוראלי שהיא ביצעה בי ללא קונדום.
שאלתי היא באלו מחלות אני עלול להדבק ממנה והאם ניתן להצע בדיקות דם או בדיקות אחרות לזיהוי האם אכן נדבקתי במחלה זו או אחרת?
מחלות כמו הרפס, זיבה, עגבת, חלילה איידס, כולם יכולים להיות מזוהות ע"י בדיקת דם?
והאם ניתן לבצע בדיקות אלו אנונימית ולא דרך קופת החולים?
אם עברו שבועיים מאז המגע ואין לי כל סימן למשהו חריג האם זה אומר שהכל בסדר, או שיש מחלות שמתפרצות אחרי שבועו או חודשים?
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/11/2010שאלתי היא באלו מחלות אני עלול להדבק ממנה
^^כל מחלות המין למעט אולי כינים.
והאם ניתן להצע בדיקות דם או בדיקות אחרות לזיהוי האם אכן נדבקתי במחלה זו או אחרת?
^^יש בדיקות לכל מחלות המין
מחלות כמו הרפס, זיבה, עגבת, חלילה איידס, כולם יכולים להיות מזוהות ע"י בדיקת דם?
^^לחלק מן המחלות בדיקות דם אינן מספיקות או אינן מדוייקות ולכן עושים בדיקת PCR.
והאם ניתן לבצע בדיקות אלו אנונימית ולא דרך קופת החולים?
^^כן
אם עברו שבועיים מאז המגע ואין לי כל סימן למשהו חריג האם יש מחלות שמתפרצות אחרי שבועו או חודשים?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתךאלה23/11/2010
נמצא אצלי בגוף בתרבית חיידק ה- UREAPLASMA UREAL-PCR חיובי. בתרבית זו עשו לי גם בדיקות למחלות נוספת כמו הרפס וכלמידיה ויצא שלילי. מהי האנטיביוטיקה המומלצת לטיפול בחיידק זה? אני אלרגית לפנצילין. האם תוכל להפנות אותי למאמרים שכתבת בנושא חיידק זה? לאיזה רופא בן זוגי צריך לפנות כדי לאבחן אם הוא קיבל את החיידק? האם גם לו יעשו תרבית כלשהי?
מהו אופן ההידבקות בחיידק רק מקיום יחסי מין או גם משירותים או ברכות שחייה? האם יכול והחיידק נמצא אצלי כבר שנים רבות? האם עובדה זו גורמת לנזק כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/11/2010מהי האנטיביוטיקה המומלצת לטיפול בחיידק זה?
^^ניתן לקרוא באתר שלי ובאחרים על אוראופלסמה ועל הטיפול המומלץ.
לאיזה רופא בן זוגי צריך לפנות כדי לאבחן אם הוא קיבל את החיידק? האם גם לו יעשו תרבית כלשהי?
^^הבדיקה המומלצת אינה תרבית כי אם PCR וגם במרפאתנו עושים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה בגברגילי22/11/2010
לרופאים שלום,
אצל בעלי נמצאו יבלות של קונדילומה על הברך (?) ועל איבר המין וטופלו בהקפאה. השאלות:
1. האם ייתכן שמדובר באותו סוג וירוס בשני המקומות?
2. האם עליו לעבור גם קולפוסקופיה?
3. האם אחרי שיחלים אפשר לקיים יחסי מין בלי קונדום?
4. האם עליו לעבור בדיקת PCR ומתי?
5. איזה בדיקות אני צריכה לעבור (עוברת PAP כל שנה כשגרה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
גילי22/11/20105. האם אנחנו עלולים להדביק את ילדינו ואיך?
6. האם באמת נחוצה הרתחה של לבנים, מצעים, מגבות וכו' - כולל של הילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/20105. האם אנחנו עלולים להדביק את ילדינו ואיך?
^^שימוש באותם לבנים או מגבות
6. האם באמת נחוצה הרתחה של לבנים, מצעים, מגבות וכו' - כולל של הילדים?
^^לבנים ומגבות עד תוצאה תקינה של PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בגבר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010איך נקבעה האבחנה משום שקונדילומה בברך נדירה.
1. האם ייתכן שמדובר באותו סוג וירוס בשני המקומות?
^^רוב הסכויים ש- לא.
2. האם עליו לעבור גם קולפוסקופיה?
^^בודאי ולא רק באברי המין אלא גם בפי הטבעת ובסביבותיו ובפה.
3. האם אחרי שיחלים אפשר לקיים יחסי מין בלי קונדום?
^^אחרי שיחלים מומלץ שיעשה בדיקת PCR על מנת לוודא שגם הנגיפים חוסלו. כי מה שמדבק זה הנגיפים ולא הנגעים.
4. האם עליו לעבור בדיקת PCR ומתי?
^^זמן מה לאחר גמר הטיפול וסילוק כל הנגעים.
5. איזה בדיקות אני צריכה לעבור (עוברת PAP כל שנה כשגרה)?
^^PCR לגלוי HPV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נקבעה בברך
גילי23/11/2010רופא עור בדק את הנגע בברך (ויזואלית בלבד) וקבע שזו קונדילומה. טיפל בכל הנגעים באותה צורהף צריבה בחנקן נוזלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נקבעה בברך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2010ישנם עוד גידולים שנראים קונדילומה והם אינם כאלו. מומלץ להיעזר בבדיקה היסטולגית במיוחד שקונדילומה בברך נדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואש לגמריחסוי22/11/2010
נדבקתי בזנים 16,56 אפשר להחלים מזנים אלה?
אני מיואש וחסר תקווה כי שמעתי שלא תמיד הגוף יכול להרפא את עצמו ושזה לכל החיים למראת שאין לי נגעים כבר תקופה
איך אפשר להקים משפחה בראש שקט עם הדבר הזה?
שאלה אחרונה במידה ואני שוכב עם בחורה שקיבלה את החיסון לפני קיום יחסי מין כמה זמן היא תהיה מוגנת ? האם יש מצב שיום אחד החיסון יפסיק להגן והיא תידבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש לגמרי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010נדבקתי בזנים 16,56 אפשר להחלים מזנים אלה?
^^כן והדרך לכך מתחילה בבדיקה קולפוסקופית של כל אברי המין פי הטבעת וסביבותם והפה ואח"כ יש לדון במצב.
שאלה אחרונה במידה ואני שוכב עם בחורה שקיבלה את החיסון לפני קיום יחסי מין כמה זמן היא תהיה מוגנת ?
האם יש מצב שיום אחד החיסון יפסיק להגן והיא תידבק?
^^בינתיים אנחנו יודעים שהחיסון טוב ויעיל לכ 10 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלות מין והריון - מחכה לתגובהערן22/11/2010
שלום,
נדבקתי לפני כשנתייםי בזיבה ובקלימידיה, וקבילתי טיפול תרופתי. אני ובת זוגי מנסים להיכנס להריון. אנחנ ביחד שנה.
א. האם ייתכן שהדבקתי אותה במחלות אלה גם אם לאחר שטופלתי לא חזרו כל סימפטומים?
ב. האם ייתכן שהייתה לזה השפעה על הפוריות שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלות מין והריון - מחכה לתגובה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010א. האם ייתכן שהדבקתי אותה במחלות אלה גם אם לאחר שטופלתי לא חזרו כל סימפטומים?
^^כן ולכן אם קיימתם אז יחסי מין אזי היא צריכה לקבל טיפול. ללא טיפול הפוריות שלה יכולה להיפגע
ב. האם ייתכן שהייתה לזה השפעה על הפוריות שלי.
^^אם נבדקת לאחר הטיפול ותוצאות הבדיקות תקינות אזי אין לך ממה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בעטרת הפיןעומעומ22/11/2010
היי
לפני שלושה ימים גילתי שיש אדמומיות ונפיחות קטנה בעטרת הפין (קוטר של פחות מס"מ) ללא שלפוחית או מוגלה, ביום יומיים אחרונים נראה שיש שיפור וזה כמעט נעלם.
לפני כחודש וחצי קיימתי יחסים אוראליים (היא מצצה) לא מוגנים עם בחורה מאוד מפוקפקת (טעות גדולה....)
האם צריך להבדק או לחכות ולראות אם זה נרפא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להיבדק ע"י רופא משפחה
איציק22/11/2010או רופא עור ומין.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בעטרת הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010האם צריך להבדק או לחכות ולראות אם זה נרפא?
^^אם עבר - עזוב את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאלה22/11/2010
לפני כ-6 שנים לבן זוגי דאז התגלו קונדילומות. קיימנו יחסי מין ללא קונדום ולאחר שהתגלתה המחלה הוא טופל ואני עשיתי בדיקות ולא נמצא אצלי דבר. מאז אני מקפידה על קולפוסקופיה פעם בשנה ופאפ ומעולם לא נתגלו אצלי יבלות. האם יכול להיות שלא נדבקתי ממנו? האם יש דרך לבדוק אם הוירוס קיים אצלי בדם? האם הוירוס שגורם ליבלות הוא וירוס אחד ואם כן מה שמו? האם בן זוגי כיום צריך להיבדק גם?
אומנם המקרה ארע לפני 6 שנים אך עד היום העניין מטריד אותי מאוד ואני אשמח אם ישנה בדיקה שתוכל לבדוק האם הוירוס קיים אצלי במערכת. ובמידה והוא קיים האם יכול להיות שלא לא יבור לידי ביטוי אף פעם? האם יש סיכון מסוים בכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פיתרון
איציק22/11/2010פשוט אם הבן זוג שלך הוא כבר שש שנים ויותר, אז נראה לי שהפיתרון הפשוט הוא להתחתן ולהביא ילדים לא?
ככה תפתרי את כל הקונפליקטים וכל המחשבות על "מחלות מין" שהתרבו בשנים האחרונות אך ורק מריבוי פרטנרים ותו לא !
בהצלחה, ואל תשכחי להזמין לחופה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010האם יכול להיות שלא נדבקתי ממנו?
^^תשובה לשאלתך אחרי ביצוע בדיקת PCR ל HPV
האם יש דרך לבדוק אם הוירוס קיים אצלי בדם? האם הוירוס שגורם ליבלות הוא וירוס אחד ואם כן מה שמו? האם בן זוגי כיום צריך להיבדק גם?
^^ גם הוא PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת מעבדהאלה22/11/2010
בתרבית שנלקחה לי נמצא UREAPLASMA UREAL-PCR חיובי (לא מצוין חלש או הרבה). מה זה אומר? האם עלי לפנות לרופא? האם מדובר במחלת מין מסוכנת? האם בן זוגי צריך להיבדק? מהו הטיפול לכך והאם צריך לטפל בכך? האם זה יכול לגרום לסרטן או לפגוע בפוריות?
יש לציין כי אינני חשה באי נוחות כלשהי, נלקח לי פאפ אך התשובות טרם חזרו.
אני מאוד מודאגת ואודה לתגובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר UREAPLASMA UREAL-PCR
אסתר24/10/2012רציתי לדעת, האם לחיידק זה יש קשר לשתיית חלב? כך לפחות טוען רופא הנשים של חברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראפלאסמה
איציק22/11/2010אין בעיה עם החיידק הזה, כיוון שהוא שכיח ולא מלווה בתסמינים חריפים. כמו כן הטיפול בו מתבצע באמצעות אנט' לתקופה מסויימת, אבל הוא לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת מעבדה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010בתרבית שנלקחה לי נמצא UREAPLASMA UREAL-PCR חיובי (לא מצוין חלש או הרבה). מה זה אומר?
^^זה אומר שנדבקת בחיידק האוראופלסמה שלעתים אינו גורם לכלום ולעתים גורם לדלקת צואר ולפגיעה בזרע עד עקרות. [ניתן לקרוא על כך בכתבות שונות כולל שלי.].
האם עלי לפנות לרופא?
^^מומלץ
האם מדובר במחלת מין מסוכנת?
^^לא מסוכנת וברת טיפול.
האם בן זוגי צריך להיבדק?
^^כדאי ולא רק לאוראופלסמה אלא לנוספים כמו כלמידיה מיקופלסמה. גם את.
מהו הטיפול לכך והאם צריך לטפל בכך?
^^לאור סיכון אפשרי מומלץ טיפול. ניתן לקרוא על טיפול בכתבות.
האם זה יכול לגרום לסרטן או לפגוע בפוריות?
^^סרטן - לא. פגיעה בפוריות - כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הגבר?
אלון01/03/2012בת זוגתי קיבלה "חיובי" בבדיקה.
רופאת הנשים שלה הביאה לה ולי DOXY, למרות שלא נבדקתי בנושא.
כתבת שיש אפשרות לפגיעה בזרע עד עקרות.
האם לקחת את התרופה?
איזו בדיקה ולאיזה רופא לפנות על מנת לוודא שאין לי פגיעה בזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הגבר? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר01/03/2012הי הי לא להיסחף. זיהום קצר וחד פעמי עוד לא פוגע בפריון. אני ממליץ בדיקה לפני נטילת טיפול וכך גם אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)