מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וגירוד חזק באיבר המיןללא שם05/12/2010
שלום אני בחורה בת 20 ובשבועות האחרונים יש לי גירוד חזק באיבר המין.
בנוסף שפתיי הפות הפנימיות צורבות לי , כשאני משתינה צורב לי וגם כואב לי לקיים יחסי מין...
בנוסף שמתי לב שיצא לי חצ'קון לבן על אחת משפתי הפות הפנימיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וגירוד חזק באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010במה אוכל לעזור לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מבקשת אבחנה דוקטור
נירית13/12/2010לא ברור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד באיבר המין המשך
ללא שם19/12/2010מה זה יכול להיות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד באיבר המין המשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010ללא בדיקה לא יכול לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהחסויי05/12/2010
שלום
אני בן 16 ואף פעל לא קיימתי יחסי מין אך יש לי (אני חושב) פטרייה על איבר המין וגם על האשכים זה מין נקודות מגרדות נורא ושמנוניות (זה לא בלוטות חלב) האם יש איזו משחה שאפר למרוח ללא מירשם
מה אפשר לעשות..... ללא פנייה לרופא....
בתודה חסויי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010ללא פניה נסה קרם אגיסטן שהוא קרם נגד פטריה ללא צורך במרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויי10/12/2010דוקטור תודה על התשובה אני ניסיתי את המשחה "למיסיל" קרם וזה לא עזר לי ואני חושב שמשחה "אגיסטן" היא על אותו עיקרון ואני לא חושב שהיא תשפיע או שכן או שיש משהו
אחר ( יש משהו נוסף בקשר לזה זה נראה כמו פצעונים לבנים שמופיעים בחלק התחתון של הפין קרוב לאשכים וזה ממשיך גם לאשכים
בתודה חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך
חסויי10/12/2010והם גם מוחשיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/12/2010אם לא מסתדר אז מומלץ לגשת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור04/12/2010
האם הרפס יכול להופיע בעין..או במוח .? והאם הרפס יכול לגרום עיוורון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010כן כן וכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור04/12/2010
אפו עושים בדיקה לאבחנת הרפס . ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010בכל מיני מעבדות ובקופח וגם אצלנו. אנחנו עושים PCR לזנים 1+2 ותשובה אחרי כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת זרמים ונימול אחרי חיסוןשירה03/12/2010
שלום,
אני בת 23, ביצעתי חיסון לנגיף הפפילומה ביוני נגלה 1 ולא חשתי בתופעות לוואי.
לאחר הנגלה ה-2 באוגוסט, אציין קודם כל שהחיסון כאב במיוחד. כשבוע לאחר קבלת החיסון, שבוצע ביד ימין (אני שמאלית), התחלתי לחוש בנימול וזרמים בצד השמאל של הגוף, בעיקר ביד וברגל שמאל. במשך יומיים המצב החמיר וכאב, ואחר כך חשתי בירידה במצב. עם זאת, עד היום אני מרגישה קצת שיד ורגל שמאל נוטות להירדם במהירות רבה יותר, חשה בנימול,זרמים ומשב קור, בעיקר בכף רגל וכף יד. אני צריכה עוד כשבוע לעשות
את הנגלה ה-3 של החיסון ואני חוששת, האם זה קשור לחיסון? זה נראה שכן.
האם חייבים לבצע את הנגלה ה-3 ולאן כדאי לפנות לגבי הזרמים והנימול? מזה יכול להיות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת זרמים ונימול אחרי חיסון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010נא להתייעץ עם הרופא המפנה לחיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעותרעות02/12/2010
שלום
לפני שנה הבנתי כי כאשר מבצעים בדיקת איידס זה תקף לחודשיים שלפני הבדיקה. אתמול שמעתי שזה תקף ל- 3 חודשיים לפני הבדיקה.
אני קצת בלחץ. האם זה שינוי חדש? האם חודשיים מספיקים?
אנא, תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010יש לברר במעבדה. בדיקת רוק המאושרת ע"י ה FDA - 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- STDאיש02/12/2010
שלום רב, עשיתי בקופה בדיקת שתן ל-STD לפני מספר ימים. עדיין אין תוצאות. מתי אמורות להגיע התוצאות לבדיקה כזו? אילו אורגניזמים וכו' בדיוק נכללים בה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STD - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010נא לברר בקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות חמורה.טעות חמורה01/12/2010
שלום רב,
קיימתי יחסי מין ללא הגנה.
כעת שורף לי מאוד כבר ארבעה ימים,
מה עליי לעשות? הרי אני יודעת שלעשות בדיקות למחלות מין לא רלוונטי בשלב הזה, מתי כן אוכל לבצע בדיקות למחלות מין ?
האם כרגע יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות חמורה. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010ניתן לעשות בדיקות למחלות מין בשיטת PCR 24 שעות לאחר המגע החשוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוניזציהחסויה01/12/2010
שלום.
האם קוניזציה של צוואר הרחם עשויה לפגום בתחושת ההנאה (הנרתיקית) בעת קיום יחסי מין, היות והאזור המוסר מצטלק? (לאחר ההחלמה כמובן...)
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוניזציה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010לא שידוע לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאייל01/12/2010
האם בדיקת PCR יכולה לזהות את הוירוס גם כשהוא במצב רדום?
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאבי30/11/2010
. היה לי פצע הרפס על הפין וקיימתי יחסי מין (כולל חדירה) ללא קונדום (רק אחרי הסקס גיליתי את הפצע) האם בת זוגי נדבקה ב 100% או שיש סיכוי שלא נדבקה - מה הסיכוי שלא נדבקה?
2. הפצע עבר לאחר שלושה ימים. כמה זמן צריך לחכות עד לקיום יחסי מין (ללא קונדום) כדי שלא תהייה סכנת הדבקה?
בתודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2010סכוי ההדבקה הוא 10-25% בכל מגע מיני לעד, גם אחרי שהפצע מתרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מירית09/12/2010זה לא כך. אחרי שהייתי אצל רופא מין מוסמך ושאלתי הרבה. נדיר שיש הדבקה כשאין פצע. זה נקרא בריחת ויוסים. כמובן שסיכוי ההדבקה במצב שהיה לך עם בת זוגתך (לא עשית בסדר דרך אגב) גבוה בהרבה מסיכוי הדבקה בלי פצע. עם קונדום הסיכויים קלושים. ושוב זה נקרא "בריחת וירוסים" זאת אמר לי רופא מוסמך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירית09/12/2010ועם קונדום כמו שאמרתי, בכלל אין סיכוי. עובדה שבן הזוג שלי לא נדבק במשך הזמן שהיינו ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCRאושר28/11/2010
שלום
האם ניתן לקחת בדיקת PCR למחלות מין בהריון מבלי לסכן את העובר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PCR
אושר29/11/2010בהמשך לשאלה האם ניתן לבצע בדיקת PCR בהריון מבלי לסכן את ההריון
מהי בערך עלות בדיקת PCR לכלמידיה
ובדיקת PCR למחלות מין שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2010בוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור28/11/2010
רציתי לשאול אם אפשר לקבל עזרה בטלפון בנושא מחלות מין "קשה לי להסביר את הבעיה בכתב "אם אפשר להשאיר טלפון . תודה רבה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2010כן 036956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד לא תקין לאחר יחסי מיןלא ישן28/11/2010
שלום,
לפני למעלה משבוע הייתי עם מישהו שדי סמכתי עליו
ובטיפשותי נתתי לו לבצע בי מין אנאלי חלקי ללא קונדום
(חדירה חלקית שביקשתי לאחר מספר דקות שיפסיק)
בבוקר למחרת האזור כאב לי אבל זה עבר
מה שכן, הצורך שלי מאז לגשת לשירותים ליציאות השתבש (אין לי את אותו "צורך עז" שהייתי מרגיש לפעמים כשהייתי צריך לשירותים, מצד שני משתחרר לי לפעמים עם "נפיחה" בזמן השתנה)
ואני גם חווה בעיות שינה כל לילה(מתעורר מאוד מוקדם או מספר פעמים במהלך הלילה)
האם יש קשר למחלת מין כלשהי? מה עלי לעשות/לבדוק?
תודה רבה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד לא תקין לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/11/2010אינו קשור למחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסאחמד28/11/2010
שלום רב,
אני לא יודע אם זה מקובל לשאול...אבל אשמח לקבל תשובה במידה וכן.
ביצעתי בדיקת איידס (מהירה ואלייזה) במרפאת איידס STD שמנהל אותה ד"ר גרדשטיין. אני אשמח לדעת האם אתם מכירים את הרופא והאם יש למרפאה שלו אישור של משרד הבריאות...אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני אבל חשבתי על זה רק בדיעבד....
אני יודע שמדובר ברופא מורשה כי כך רשום באתר של משרד הבריאות אבל כאשר ניסיתי לברר בנוגע למרפאה עצמה לא מצאתי שום מידע...
אשמח לקבל כל מידע שירגיע אותי.
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/11/2010הרופא הוא בסדר גמור והבדיקה אצלו היא אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)