מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דוקטורמור07/02/2011
ב שבוע האחרון קיימתי יחסי מין עם החברה שלי לאחר היחסים הרגשתי תחושה משונה בקצה של איבר המין והיום קמתי בבוקר להתפנות וראיתי טיפה של זרע בקצה הפין.. ואין לי מושג אם זה קשור לפיפי יש ריח לא נעים אשמח לקבל תשובה זה כבר קרה לי איתה בעבר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011מומלץ לגשת לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה לא נעימה בשפתיים התחתונותedna07/02/2011
ביומיים האחרונים אני מסתובבת עם תחושה של עקצוץ בשפתייםותחושת שורף בעיקר לכיוון הואגינה. בעבר טופלתי בהרבה קרמים לדלקות כמו דרמקומבין, הידרואגיסטן, קומאגיס, פוליקוטן. השאלה היא עם איזה עדיף לי להשתמש אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה לא נעימה בשפתיים התחתונות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011לא יכול ליעץ על טיפול ללא אבחון מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן צורב לאחר קיום יחסי מין ושפיכהאלון07/02/2011
שלום רב,
לעיתים רחוקות (כל פעם 15 או 20 שאני גומר אפשר לומר..), אחרי שאני מגיע לאורגזמה(גומר), בין אם זה מחדירה, בין אם זה מאוננות או ממין אוראלי.. אני הולך לשירותים להטיל את צרכיי והשתן שורף/צורב לי.
חוץ מזה שהוא שורף, גם יש לי תחושה של פיפי ש"עומד" לי בקצה הפין כל הזמן, ורצון להשתין כל הזמן.
מה שקורה זה שכל 5 דקות אני ניגש לשירותים ויוצא לי כמה טיפות בודדות.
על מנת לפתור את זה אני שותה ללא הפסקה מים (נגיד 1 ליטר), ואז אחרי כמה השתנות שמבחינתי הן כאילו מנקות את הכליות... הכל חוזר להיות תקין ואין לי יותר צריבה.
אז מה היה כאן:
1. שפיכה
2. שתן צורב לאחר שפיכה.
3. שתיה מרובה והשתנה ללא הפסקה על מנת לנקות את הצריבה.
4. אחרי שתיה וביקור בשירותים של כ5 פעמים הכל חוזר להיות תקין (שעה אחרי השפיכה לערך).
מיותר לציין שזה סיוט השעה הזאת.. שלא נדבר על סקס לפני השינה שאני נרדם עם הרגשת צריבה לא נוחה בכלל ומתעורר אחרי 3 דקות לשעה של שתיית מים, כי הצריבה כל כך מציקה..
השאלה היא:
מה זה? למה זה קורה לי?
זה משהו שאני סוחב שנים וזה תמיד הופיעה לעיתים רחוקות.. (אחת ל 15-20 אולי יותר)
האם זה הפורום המיועד לשאלה שכזאת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן צורב לאחר קיום יחסי מין ושפיכה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011קשה לדעת ללא בדיקה. הייתי מתחיל בבדיקה פשוטה של שתן לתרבית ושתן לכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן?
ערן10/02/2011אתה מתכוון לשתי בדיקות שונות?
האם אחת מהן זאת הבדיקה שעושים איסוף שתן ל24 שעות?
אגב, בשנה האחרונה יצא לי לעשות בדיקת שתן רגילה בתוך כוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקת שתן?
אלון24/02/2011אני שבוע הבא אמור לעשות בדיקות דם.
שתי שאלות:
1. לאיזו בדיקת שתם התכוונת? כללית? או שאני צריך לבקש מהרופאים לבדוק משהו ספציפי? או פשוט לתת להם איסוף שתן (או בדיקה של שתן בוקר) והם כבר ידעו מה לעשות?
2. אני עושה שבוע הבא בדיקות דם ורציתי לדעת האם קיימת בדיקה שאני יכול לעשות באותה הזדמנות שתוכל לבדוק את בריאותי בנושא הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקת שתן? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2011בדיקת שתן כללית ותרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה כמו כמה שיטפי דם קטנים באשכיםאלמוני07/02/2011
בן 22 לא ידוע ממה זה ניגרם קיימתי יחסי מין מוגנים זה נראה כמו נקודות קטנות בצורת שטף דם קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו כמה שיטפי דם קטנים באשכים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011אין לדעת ללא בדיקה. לרוב חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות למנותאלמוני07/02/2011
בזמן האחרון שמתי לב שהופיעו לי נקודות לבנות קטנות בשני מקומות.
המקום הראשון הוא בקצוות של השפה העליונה, הנקודות הן יחסית קטנות ואפשר לראות אותן רק ממרחק של כמה סנטימטרים.
המקום השני הוא על הקצה המעוגל של הכיפה לרוחבה, ואותן אפשר לראות רק כשהזין עומד.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות למנות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2011לרוב זה חסר משמעות אבל כמובן שבשביל תשובה של 100% רצוי להבדק. אולי תשלח תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן תחתונה והרבה פיפי....04/02/2011
אני בת 21, לא בתולה
יש לי דקירות בבטן תחתונה קרוב למפשעה לפעמים בצד ימין ולפעמים בצד שמאל
יש לי המון פיפי אני קמה בלילה לעשות פיפי, גם כשאני לא שותה אני לא בנאדם ששותה הרבה. לאחרונה גם מגרד לי אבל הייתי אצל הרופא נשים והוא נתן לי פלוקונאזול 2 כדורים שלוקחים כדור 1 ביום הראשון ולאחר מכן עוד 4 ימים עוד כדור...ואמר לי שלא רואים הפרשה שהיא חריגה.
לפי 8 חודשים שכבתי בפעם האחרונה, ולפני כ-3 חודשים התחילו לי הסימנים...יכול להיות שזה סימנים של מחלת מין כלשהי?
עשיתי המון בדיקות, אולטרסאונד רחם יצא הכל תקין, אולטרסאונד בטן יצא תקין...
עשיתי גם ספירת דם ויצא הכל תקין, בדקו לי אם יש לי חיידק כלשהו בגוף ויצא שאין לי שום חיידק (זה נעשה כאשר הייתי מאושפזת בבית חולים לפני כחודשיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן תחתונה והרבה פיפי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011יש לשלול דלקת שתן או דלקת צואר או מחלה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשללו לי דלקת בשתן
....06/02/2011הרופאה שללה לי דלקת בשתן עשיתי בדיקת שתן ותרבית שתן ויצא תקין
והייתי אצל הגניקולוג הוא אמר שצוואר הרחם שלי תקין ושהוא לא הפרשה שהיא חריגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום באיבר המיןאלמוני04/02/2011
שלום אני בן 14 ומאז שהתחלתי לעונן ישלי כתם חום קטן (ביחס לאיבר המין) מסביב לאיבר המין
מה זה?
נ.ב אני מעונן ללא שום חומר יעני בלי סבון בלי שמן בלי כלום!
*סליחה על הבוטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף!
אלמוני04/02/2011בחיים לא קיימתי יחסי מין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם חום באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011אולי מדובר בנקודת חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני חושב
אלמוני06/02/2011זה לא נראה כמו נקודה ולא כמו נקודת חן זה מסביב לאיבר המין שלי..
זה יכול להיות בגלל החיכוך עם היד בזמן העוננות?
כי זה בדיוק איפה שאני מחזיק שאני מעונן,אני לא מעונן עם סוג חומר כלשהוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדבקתי מהחברה שליarnav3804/02/2011
שכתבתי עם החברה שלי בלי קונדום.
היא לא סיפרה לי ששורף לה באיזור.
ואחרי זה נדבקתי ישר ויצא לי פצע קטן כזה באיבר כמו נשיכה קטנה.
לאט לאט זה מתייבש.
שלחתי את החברה לרופאת נשים והיא רק שאלה אותה אמרה לה ששורף לה.והיא שכבה איתי.
לא עשתה לה בדיקה.
נתנה לה 2 כדורים בשם פלוקנול.
והיא שתתה אחד נשאר לה עוד כדור אחד.
אני על דעת עצמי לא הלכתי לאורולוג מורח טבע קוטן על הפצע.
האם זה בסדר?
כי זה קצת מציק לי הפצע?
האם זה בסדר למרוח משחה טבע קוטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדבקתי מהחברה שלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011איני יכול ליעץ לגבי טיפול כשאין אבחנה. יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן במסגרת בדיקת PCR ל-HPVיוסי04/02/2011
שלום רב. האם בדיקת השתן מטרתה לבדוק המצאות נגיפי HPV בצנור השופכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שתן במסגרת בדיקת PCR ל-HPV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לא מוגניםאורי03/02/2011
קיימתי במשך שבועיים בערך יחסי מין לא מוגנים,
עכשיו יש לי פצע קטן על איבר המין,
בערך שבוע אחרי קיום היחסים.
האם זה יכול להיות סתם פצע או התפתחות של מחלה כלשהיא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיף:
אורי04/02/2011יש גם גירוד קל באזור הערווה וקצת אדמומיות.
גם גירוד קל באזור המפשעה.
לא משהו בלתי נסבל, אבל אם אני נוגע באזור אני מרגיש תחושה שונה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין לא מוגנים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011בלי בדיקה אין לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר, שלוםאביב03/02/2011
לפני 3 שבועות, אמי, בת ה- 73 לקתה בהרפס, שהתפשט על כל הגב התחתון והבטן התחתונה.
קיבלה טיפול בזווורקס. התגלה גם זיהום. קיבלה אנטיביוטיקה.
הפצעים מגלידים מאוד יפה וגם הכאבים פחתו.
עתה נשארה בעיקר תחושה מאוד לא טבעית, כאילו האיזור כולו קפוא. ללא תחושה.
האם זה נורמלי? יעבור? היא ממש סובלת.
מודה לך מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר, שלום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011יקח זמן ויעבור . מדובר בהרפס זוסטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסאליי03/02/2011
שלום לכם רציתי לקבל תשובה כי אני מבולבל מאוד
הייתי לפני 5 חודשים עם גבר נשא איידס מטופל בתרופות [כמובן זה התברר לי בדיעבד]
קימנו יחסים ללא קונדום כשאני הצד הנחדר, הבנתי שיש סיכוי גבוה להדבקה בצורה הזו. עשיתי מס' בדיקת אלייזה1] חודשים אחרי 2] 3 וחיצי חדשים אחרי3] ובדיקה אחרונה עכשיו 5 חודשים אחרי בכולם יצאתי שלילי,
מה ההמלצה שלכם מהו חלוןן הזמן שאפשר לדעת בודאות 100 אחוז שלא נדבקתי בתודה מראששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011עשית מה שדרוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחופיוסיי01/02/2011
לכבוד הרופאים
רציתי לדעת מהי האמינות של בדיקת שתן שעושים במרכזים הרפואים לצורך גילוי מחלת זיבה וכלמדיה,
והאם יתכן שבשל שהזיבה כבר בדם בדיקת השתן לא תגלה את החיידק???
שאלה שניה אחר מגע לא מוגן הופיעו לי פטרת בגופ ודלקת בברך, וכיום אני במצב שיש לי דקירות ותחושה של שריפה וצריבה בעצמות
עשיתי בדיקות לאיידס ול8 מחלות מין זיבה כלימדיה ויצא שלילי
האם יתכן שנדבקתי במחלה נוספת? ואלו בדיקות עלי לעבורבנוסף כדי לדעת שלא נדבקתי במחלת מין,
פשוט הדקירות והצריבות בפרקים ובעצמות תכופים מאוד ולא נותנים לי מנוח ואין לי בעיות רקע אחרות, אשמח לתשובה ממך ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחופ - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2011רציתי לדעת מהי האמינות של בדיקת שתן שעושים במרכזים הרפואים לצורך גילוי מחלת זיבה וכלמדיה,
והאם יתכן שבשל שהזיבה כבר בדם בדיקת השתן לא תגלה את החיידק???
^^בדיקת PCR בשתן למחלות אלו מאד מדוייקת.
שאלה שניה אחר מגע לא מוגן הופיעו לי פטרת בגופ ודלקת בברך, וכיום אני במצב שיש לי דקירות ותחושה של שריפה וצריבה בעצמות
עשיתי בדיקות לאיידס ול8 מחלות מין זיבה כלימדיה ויצא שלילי
האם יתכן שנדבקתי במחלה נוספת? ואלו בדיקות עלי לעבורבנוסף כדי לדעת שלא נדבקתי במחלת מין,
^^מציע שתפנה קודם כל לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות קלות בקצה הפיןאנונימי01/02/2011
יש לי כבר יום וחצי דקירה קלה בקצה הפין. לא כואב לי כשאני עושה פיפי,רק כואב מדיי פעם. לפני 4 חודשים מישהי מצצה לי בלי קונדום. מאז ועד עכשיו לא היו לי שום תופעות כלשהן.... יכול להיות שרק עכשיו זה התפרץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות קלות בקצה הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2011אם התופעה תמשיך מציע בדיקת קולפוסקופיה לפית השופכה. אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. זה תסמין של מחלת מין?
אנונימי03/02/2011אפשר להגיד שהכאב טיפה דעך,אבל עדיין קיים ולא נעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על איבר המיןאלי01/02/2011
שלום
אני בן 23
שמתי לב שיש פריחה קטנה כואבת ועם מוגלה (משהו לבן) על איבר המין שלי.
צירפתי תמונה. (מתנצל אם זה לא מתאים פה)
מה זה יכול להיות. האם זה הרפס?
צריך לטפל בזה או זה משהו שעובר לבד?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה על איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2011אם זה מולוסקום או קונדילומה - זה מצריך טיפול. אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא יבלה, זה סוג של פריחה, עם
אלי03/02/2011עם מוגלה, שגדלה, כואבת, ותוך כמה ימים היא נעלמה.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)