מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה באיבר מין זכרי.eden23/01/2011
מהרגע שנדבקים ועד שמופיעות היבלות – כמה זמן יכול לעבור עד שרואים משהו מרגע ההידבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה באיבר מין זכרי. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011מינימום 3 שב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשדמישהו22/01/2011
שלום! אני בן 15 וכבר די הרבה זמן יש לי 2 בלוטות קטנות (בגודל של נניח של חצקון קטן) מלאות בנוזל לבן (לא פתחתי אותן אבל נראה לי שיש בפנים מוגלה) הבלוטות קשות, בולטות (מפני השטח), לא כואבות, נמצאות 1/2 שנה לפחות, בולטות יותר בזמן זיקפה ובנוסף לאחרונה התחילה לתפתח לי פריחה באזור העטרת שהיא ממש קטנה, אדומה ולא כואבת.
עברתי בדיקות דם (כלליות) לפני כמה זמן ולא אמרו שום דבר בתוצאות על מחלת מין.
איפה נבדקים? האים התופעה נורמלית?
תודה מראש
מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011אפשר להבדק בכל מרפאה מתאימה כולל אצלנו. 6956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסובלת22/01/2011
שלום,
לפני שבועיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים באופן חלקי (לאחר החדירה הראשונית עברנו לקונדום). מהיום בבוקר אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה ולאורך הנרתיק כמו כן
יש לי הפרשות יותר מהרגיל (לבנות ללא ריח). עכשיו הכאבים יותר נסבלים.
מה זה יכול להיות? מה אני צריכה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011אין לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסובלת22/01/2011
שלום,
לפני שבועיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים באופן חלקי (לאחר החדירה הראשונית עברנו לקונדום). מהיום בבוקר אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וכאבים לאורך הנרתיק כמו כן
יש לי הפרשות יותר מהרגיל (לבנות ללא ריח). עכשיו הכאבים יותר נסבלים.
מה זה יכול להיות? מה אני צריכה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011לגשת לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב טורדני בפהסובלת22/01/2011
כבר למעלה מחודש אני סובלת מרגישות וצריבה בכל החלק הפנימי של הפה. הייתי אצל מומחה חניכיים שלא זיהה משהו מיוחד. האם ישנן מחלות מין שמופיעות רק בחלל הפה וגורמות לצריבה תמידית ודימום? אין לי פצעים חריגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב טורדני בפה
דואגת27/01/2011כבר למעלה מחודש אני סובלתמדימום בלתי פוסק בחלל הפה באיזור החניכיים. הייתי אצל מומחה חניכיים שלא זיהה משהו מיוחד. האם ישנה מחלת מין שיכולה להופיע כדלקת חניכיים כרונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב טורדני בפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2011מומחה לחניכיים ישלול גם מחלת מין בפה - ויש כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מיןספיר22/01/2011
שלום.היתי בקשר ארוך במשך שנים עם חבר.נפרדנו לשנה וכרגע חזרנו.אני רוצה שיעבור בדיקות (אני לא קימתי יחסים).
איפה אפשר לעבור בדיקות למחלות מין?האם יש מרפאה ציבורית?צריך הפניה
?כמה זה עולה?
מה כוללות הבדיקות האם הם מסוכנות או רק בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011את הבדיקות ניתן לבצע במרפאות שונות כולל אצלנו. הבדיקה כוללת שתן, משטח מפני העור והריריות , ודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ספיר29/01/2011האם זה חינם?צריך הפניית רופא?האם הבדיקות כואבות(המשטחים וכו'..)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב
ספיר05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר06/02/2011יש לברר בכל מקום לגבי עלויות אם ישנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcr לכלמידיהגילי21/01/2011
האם הבדיקה היא פרטית,ואיפא מבצעים אותה ,או שאפשר לקבל אותה מקופ"ח כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pcr לכלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011בקופח יש לברר לגבי קופח: אצלי היא נעשית פרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בהריון - דחוף בבקשה!!רעות20/01/2011
שלום !
אני בחודש השישי וחוששת שיש לי הרפס גניטלי. מבקשת עזרתכם בשאלות:
1. מה הסיכוי שנדבקתי מבן זוגי מפצע בהגלדה?
2. יש לי כבר שבוע צריבות וגרד . נבדקתי פעמיים אצל גניקולוג שנתן לי טיפול אנטי-פטרייתי ללא הטבה. לדבריו זה לא הרפס .משום שאין נגעים. האם הרפס חייב להיות עם נגעים או רק להתבטא עם צריבות וגרד?
3. בדיקת הנוגדנים igg שביצעתי הראו חיובי לסוג 1 ושלילי לסוג 2. ביצעתי את הבדיקה כיומיים לאחר המגע המיני. מתי מומלץ לחזור על הבדיקה לסוג 2 לראות אם יש נוגדנים?
4. האם נהוג לתת טיפול בחודש זה של ההריון האם העובר בסיכון?
תודה רבה!
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בהריון - דחוף בבקשה!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011מה הסיכוי שנדבקתי מבן זוגי מפצע בהגלדה?
^^25% בכל מגע מיני
2. יש לי כבר שבוע צריבות וגרד . נבדקתי פעמיים אצל גניקולוג שנתן לי טיפול אנטי-פטרייתי ללא הטבה. לדבריו זה לא הרפס .משום שאין נגעים. האם הרפס חייב להיות עם נגעים או רק להתבטא עם צריבות וגרד?
^^יכול גם וגם
3. בדיקת הנוגדנים igg שביצעתי הראו חיובי לסוג 1 ושלילי לסוג 2. ביצעתי את הבדיקה כיומיים לאחר המגע המיני. מתי מומלץ לחזור על הבדיקה לסוג 2 לראות אם יש נוגדנים?
^^חבל על המאמץ. המחלה שכיחה ביותר ואם אין נגעים סביב הלידה אז יולדים רגיל.
4. האם נהוג לתת טיפול בחודש זה של ההריון האם העובר בסיכון?
^^בהתקף ניתן לטפל גם בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת מסוג Bאיתי20/01/2011
שלום לפני ארבעה חודשים חליתי בצהבת מסוג B הבדיקות שביצעתי לאחרונה בתפקודי הכבד תקינים לחלוטין כבר וגם הצהבת חלפה,אבל יש לי עדיין שתן מקציף(יחסית פחות מאשר בתקופת המחלה) והדבר קצת מטריד אותי,שהתייעצתי עם רופאת המשפחה היא אמרה שזה לא מדאיג אותה.
האם עלי לעשות משהו בנדון או שזה אמור לחלוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת מסוג B - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011אמור לחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטןאייל20/01/2011
שלום
האם יכול להיות שממגע עם היבלת ונגיעה באזור פי הטבעת הוירוס יכול לחדור לתוך פי הטבעת ויגרום כאבים במעי
אני שואל בגלל שאובחנתי עם מעי הרגיז ואני פוחד שהוירוס חדר פנימה ועשה גידולים ובעקבות זה יש לי כאבים בבטן
עשיתי בדיקות דם הכל יצא תקין
עשיתי בדיקת Stool culture : שלילי לאנטרופטוגנים
טיפלתי ביבלות ומזה חצי שנה ומאז לא חזרו רק מכאבי בטן
נתנו לי לעשות בדיקה לסרטן המעי הגס שבודקת אם יש דם שיוצא עם הקקי...
יתכן שכל זה קשור ל HPV ?
קראתי באחד האתרים שיש בדיקת פאפ סמיר לפי הטבעת
אם יש בדיקת כזאת האם כדאי לעשות אותה
אם כן איפה ומה עלות הבדיקה
למראת שאחרי שהסרתי את היבלות עשיתי אצלך ד''ר שרגא וקסלר בדיקת קונוקלוסופיה גם באזור פי הטבעת שיצאה תקינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011האם יכול להיות שממגע עם היבלת ונגיעה באזור פי הטבעת הוירוס יכול לחדור לתוך פי הטבעת ויגרום כאבים במעי
^^לחדור כן וכאבים נדיר.
יתכן שכל זה קשור ל HPV ?
^^לא נראה לי.
קראתי באחד האתרים שיש בדיקת פאפ סמיר לפי הטבעת
אם יש בדיקת כזאת האם כדאי לעשות אותה
אם כן איפה ומה עלות הבדיקה
^^300 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתשירה19/01/2011
שלום
קיימתי יחסים לא מוגנים פעם אחת לפניי חודשיים, לאחר חודש הופיע לי פצע במפשעה / ישבן ,נראה צלקתי מגרד מאד יש לי אותו כבר חודש והוא עדיין מגרד.
יש לי בעייתיות לבדוק זאת עקב מצב מסויים שנקלעתי אליו לצערי
מה זה עלול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011לא אוכל לאבחן ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה27/01/2011היי
הייתי אצל רופא עור ומחלות מין הוא טוען כי זה לא נראה מדאיג ולא התסמינים ביומיים האחרונים יש לי שלשול מוזר ללא קשר לאוכל וכמו כן, הוא אומר שגם ככה לא ניתן כרגע לשעות בדיקת איידס כי טרם עברו 3 חודשים מה אתה ממליץ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה14/02/2011שלום, ביצעתי אצלך במרפאה אתמול בדיקה כ90 יום לאחר המגע החד פעמי יצא שלילי האם ניתן להרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אין לי מענה
שירה16/02/2011היי אודה למענה בנוסף יש לי מעין פריחה קלה מאד מעל החזה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אין לי מענה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/02/2011אפשר לשלול באמצעות בדיקות מעבדה כל מיני מחלות. אבל לאבחן - מה יש לך אי אפשר ללא בדיקה, שיחה, קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס - שאלה נוספתYAELS18/01/2011
הבנתי שאפשר להדבק מיחסי מין בהרפס גם אם אין פצעים לפרטנר.
השאלה שלי היא: אם אכן נדבקתי בהרפס מהפרטנר הנוכחי בלי שיהיו לו סימנים חיצוניים של הרפס, ובדיקת דם שלי יצאה חיובית, האם יתכן כי בדיקת דם שלו להרפס תצא שלילית (כי אין לו סימנים נראים לעין..ומעולם לא היו לו)?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - שאלה נוספת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011נשא הרפס מדבק גם כשאין פצעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עןד פרטדן18/01/2011
יש לי כאבי גרון חזקים (הרופא אמר שיש לי דלקת חריפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עןד פרט - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011אם כך כדאי לעשות בדיקת PCR מהגרון לגונוריאה.[זיבה].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת נשיקהדן18/01/2011
אני גר בארה"ב היתי בביקור בישראל לפני 10 ימים היה לי בביקור בארץ יחסי מין אורלי (עם גבר) אחרי הרבה זמן שלא היה לי מין אורלי כשחזרתי היו לי כאבים ברגלים אחרי כמה ינים התחלתי להרגיש חולה התחיל לי חום כאבים ברגלים ובגב לא יצאתי מהמיטה יומיים חום 39 40 היום הלכתי לרופא הוא נתן לי אנטביוטיקה משכי כאבים ושלח אותי לבדיקות דם, בלילה עלה בראשי מחשבה שיש אולי קשר לסקס שהיה לי בארץ אומנם קר כאן וחשבתי שזה שפעת אבל אין לי נזלת או הפרשות מלבד פעם אחת שהיה בא דם (גם הראתי זאת לרופא מה אתה חושב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת נשיקה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011לא סביר שמדובר במחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןא18/01/2011
היי ,
אני בן 22 וב9 החודשים האחרונים יש לי בן זוג קבוע.
לאחרונה נעשיתי קצת היפוכונדר וחששן לגבי מחלות מין
ואני רוצה לבדוק שהכול בסדר איתי.
היכן אפשר למצוא רופא עור ומין שמתמחה במחלות מין
שישלח אותי לבדיקות של כל מחלות המין.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2011תוכל להגיע למרפאתנו . אנחנו עושים את כל הבדיקות. 6956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)