מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מין ללא קונדוםנועה19/12/2010
שלום! יש לי בן זוג חדש שעד עכשיו קיימתי איתו יחסי מין עם קונדום. אילו בדיקות הוא צריך לעשות כדי שנוכל לוותר על הקונדום? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין ללא קונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010בדיקות ל 14 מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל לפרט בבקשה?
מישהו09/04/2011האם תוכל לפרט בבקשה מה צריך לבקש מהרופא?
והאם רופא משפחה זה מספיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל לפרט בבקשה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2011הרשימה מופיעה בכתבה שלי ושל אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאודאמיר 3018/12/2010
זאת הפניה השלישית שלי ולא קיבלתי תשובה.אני בן שלושים לפני כשנה הופיע אצלי כתם יבש ומתקלף מגרד ויש גם פצעים קטנים ושומניים על אבר המין. אני מגרד באזור ולאחרונה
הופיעות על היד גם קליפות ויובש...השאלה שלי..מה הדבר הזה..האם זה מחלת מין כתוצאה מיחסי מין ? יש אפשרות שזה סתם דלקת? בבקשה תענו לי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010ללא בדיקה אין אפשרות לענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בחיפהאושר18/12/2010
שלום,
חוששת!!!
במשרד הבריאות סירבו לבדוק אותי בהיעדר סימנים
היכן בחיפה אוכל לבצע בדיקת PCR לשתן לגלוי מחלות מין? כלמידיה בפרט
חוששת ןמעדיפה לא לקחת סתם דוקסילן
האם ממומן על ידי הקופה?
קיימת איזושהיא מרפאה שניתן באופן פרטי?
לא מצליחה למצוא?????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בחיפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010אוכל להציע את מרפאתנו בת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהיפה18/12/2010
בביקור רופא אחרון הסתבר שיש לי חשד לכלמידיה. יש לי בן זוג אחד קבוע כבר 8 חודשים, התסמינים הופיעו אצלי בחודש האחרון. האם ייתכן שבן הזוג שלי נדבק במחלה לאחרונה והדביק אותי? האם ייתכן שהוא נשא את החיידק כל התקופה המשותפת אך נדבקתי רק עכשיו? האם יש סיכוי שאני נושאת את המחלה כבר מזמן, אך באה לידי ביטוי רק עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010התשובה היא "כן" לכל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותהאזרח האחד18/12/2010
אני שוחר בצה"ל (משתתף בקורס קד"צ); לפני כמה זמן התחלתי לצאת עם מישהי, שדורשת ממני (בצדק רב) להיבדק שאין לי מחלות מין, לפני שנשכב.
הבעיה היא שהזמן שלי בבית הוא מוגבל ביותר ומתרכז בעיקר בסופי שבוע - שישי בצהריים עד שבת בערב.
רציתי לשאול איפה, באיזור חיפה, אפשר להיבדק גם בסוף שבוע, ואיך כל העניין הזה עובד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010נסה במרפאה של משרד הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאייל16/12/2010
אני קיימתי יחסי מין לפני כמה שבועות שכללו גם ליקוק שלה בפי הטבעת שלי לפני שבוע בערך התחיל לגרד לי בפי הטבעת ונראה לי שיש גם הפרשות מהפצע לא כל הזמן זה אותו דבר אבל מתי שמגרד זה ממש כואב יכול להיות שנדבקתי במשהו? מה אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010ניתן לבדוק אם נדבקת במשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אייל16/12/2010
שלום ד"ר
יש לי שאלה בזמן שאני עם חברה שלי אנחנו מתנשקים ומתחקבים והגוף מתחמם אני מרגיש שיוצא לי משהו מאיבר המין אני מגיע הביתה ורואה שיש מין חומר שקוף מדבק על התחתונים בכמות קטנה , יש לציין שזה יוצא לי רק שאני מתקרב לחברה שלי ביום יום זה לא יוצא.
האם זה משהו טבעי , או שמעיד על בעיה כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםבלה15/12/2010
קודם כל אני אתחיל מכך שאני ממש מודאגת,
אני קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם 3 אנשים כולל בן זוגי הנוכחי..עשיתי בדיקות למחלות מין
לאיידס פעמיים ויצא שלילי וצהבת,הרפס,עגבת שיצאו שלילי פלוס בדיקת PAP שיצאה תקינה.
היה לי כלמידיה וטופלתי וכך גם בן זוגי. אך אני עדיין מודאגת ומרגישה שלא כיסיתי את הכל,
ברצוני לדעת אם עליי לעשות עוד בדיקות ואםכן איזה?
יש לציין גם שמעל שנה אני סובלת מקושי לקיים יחסי מין בגלל צריבה מאז שהתחלתי טיפול ברואקוטן..האם יש קשר ?
אשמח לקבל תשובה,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי..
בלה16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2010כן, ישנן עוד בדיקות ונוכל לעזור לך לבצען.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ureaplasmaאלמונית15/12/2010
התגלה לי חיידק הureaplasma הרופא הגניקולוגית אמרה לי שאין לי צורך לקחת שום כדור . רציתי לדעת ממה הוא הופיע אצלי? והאם זה יכול להדביק את בן זוגי?
ומה כן אפשר לעשות שהוא יעלם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureaplasma - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2010לרוב יתכן שהאורופלסמה אינו מזיק אבל עלול לגרום לדקת צינור השתן, צואר הרחם ולהביא לעקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הטיפול לגבר שלבת הזוג ישבוצין15/12/2010
איזה טיפול צריך גבר לקבל כאשר בת הזוג יש מחלה שאובחנה
trichomonas
האם הגבר צרך גם לקב מטרוגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו הטיפול לגבר שלבת הזוג יש - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/12/2010הגבר מקבל אותו טיפול שמקבלת בת זוגתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהאני15/12/2010
שלוםעשיתי בדיקת שתן והתגלה שיש לי מחלת זיבה "קלה" כהגדרת הרופא. הוא נתן לי אופלודקס 200מ"ג פעמיים ביום. האם לדעתכם זה טיפול מספיק? קראתי שיש טיפול בזריקה נגד סוג זיבה עמיד יותר.
בנוסף הוא אמר שיש לבדוק שוב חודש אחרי הטיפול למרות שקראתי מאמרים המדברים על בדיקה כעבור שבוע וכעבור חודש.
אודה על התיחסותכם ל2 הנושאים הנל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2010הטיפול אינו מספיק ואני מציע לקרוא באתר כולל בשלי על טיפולים. בכל אופן בדיקה חוזרת שבועיים אחרי גמר הטיפול. כמו כן טיפול לבני הזוג מ 3 השב האחרונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסשני14/12/2010
שלום,
עשיתי בדיקות דם לאחר שיצאו לי מס' פעמים פצעים באזור איבר המין לאחר קיום יחסים. הרופאה חשבה שזה הרפס למרות שממש לא נראה לי (זה קורה לי רק לאחר קיום יחסים ונעלם לאחר מס' ימים) קיבלתי את התוצאות האלה. יש לי הרפס בשפה מאז שהייתי קטנה. האם זה אומר שיש לי הרפס גם באזור איבר המין?
HERPES HSV2 IgG positive
HERPES HSV 1+2 IgM negative
אודה לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2010בדיקת הדם אינה אומרת דבר לגבי הפצעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שני16/12/2010אני מבינה שהתוצאה לא אומרת כלום על הפצעים ספציפית, אבל האם היא אומרת שיש לי הרפס מהסוג שמתפרץ באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנינ אענה לך
מירית24/12/2010כן.. לרוב סוג 2 מתפרץ באיבר המין, וסוג 1 בשפתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מוזר איך יש עוד נ ב אנינ
מירית26/12/2010כתבתי " אני" סתם מוזר... 100 אחוז זה היה "אני"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה-דחוףדניאלה14/12/2010
אם אני וחבר שלי לא שכבנו עדיין אם אף אחד זה אומר שלשנינו אין שום מחלות מין או שזה משהו שנולדים איתו וציך להיבדק בכל מקרה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד
אמיר 3015/12/2010אני בן 30 לפני כשנה הופיע לי כתם יבש ומגרד על אבר המין כתוצאה מהגרוד הופיע לי יובש ביד שבו גרדתי. שאלתי האים יש קשר בניהם והאים זה נובע מקיום יחסי מין או שהתופעה היא מחלה כל שהיא ולא מחלת מין. אודה לכם אם תענו לי בהקדם כי אני מאוד חושש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה-דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2010אפשר להדבק גם ללא סקס כמו לשמל בנשיקות או במגע עם חפצים המעבירים את האורגניזמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןrubh14/12/2010
מהי מחלת STD וכיצד יש ליזהר מאדם שנגוע בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2010מדובר במחלות המועברות במגע מיני ולכן על מנת להימנע או שלא לקיים מגע מיני או לוודא שבן/בת הזוג לא נושאים מחלה ו/או להשתמש באמצעי מניעה שלא מונעים ב 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפהמתעניין13/12/2010
שלום רב,
בשבועות האחרונים יש לי הרבה פצעים בפה- כל פעם במיקום אחר בפה- בחיך או בלשון.
זה קרב לי גם לפני שנה בערך בדיוק באותה התקופה.
איזה רופא בודק את זה? האם יש סיכוי שזו מחלת מין כלשהי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/12/2010תתחיל מרופא פה ולסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)