מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסמירים04/02/2009
שלום דוקטור" אני אשה בת 59 אובחנתי בהרפס בבדיקות דם. ואצלי זה מתבטא בפצעים אדומים ומגרדים רק בישבן . אני משתגעת כבר מקבלת כדורי זובריקס אחד ליום. האם זה נחשב למחלת מין? האם זה עגבת? איינני יודעת ממה נדבקתי? האם כל חיי אצטרך לקבל כדורים? אין מצב שזה יעלם ? תודה על תשובתך. היות וזה גורם לי לאי נעימיות כשזה מתפרץ אצלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר05/02/2009האם זה נחשב למחלת מין?
**כן
האם זה עגבת?
**לא
איינני יודעת ממה נדבקתי?
**אף אחד לא יודע
האם כל חיי אצטרך לקבל כדורים?
**כן אם יהיו התקפים.
אין מצב שזה יעלם ?
**לא.
מציע לך לקרוא כתבות שלי בנושא הרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת קיום יחסי מיןאור04/02/2009
בזמן האחרון כמעט כל פעם שאני מקיימת יחסי מין יש מעט דימום (ממש מעט) ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי יחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר05/02/2009אני מציע להגיע בהקדם לבדשיקה כולל קולפוסק'ופיה לשלול מצבים כמו דלקת או פוליפ בצואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידהדורון02/02/2009
לפני כחודש התחילו לי הפרשות מהפין. עשיתי בדיקות וקיבלתי תוצאות בדיקה חיוביות בנוגע לכלמידה. לא שכבתי עם אף בחורה ב10 חודשים האחרונים, אך העניקו לי מין אוראלי כשבועיים לפני שהתחלתי לשים לב להפרשות.....היתכן שנדבקתי ממישהי שרק העניקה לי מין אוראלי? היתכן שהיה לי כבר כלמידה פשוט החיידק לא התפרץ ובא לידי ביטוי בהפרשות עד עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009היתכן שנדבקתי ממישהי שרק העניקה לי מין אוראלי?
**כן
היתכן שהיה לי כבר כלמידה פשוט החיידק לא התפרץ ובא לידי ביטוי בהפרשות עד עכשיו?
**כן.
ממליץ לבדוק גם מיקופלסמה, אוראופלסמה וזיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע והפרשותאולגה01/02/2009
עם אפשר לחלות במחלת מין דרך טיפול לייזר במפשעות כאשר שמים קרחון בנרתיק להקפעת המקום. אחרי הטיפול התחיל לגרד טיפלתי על ידי אגיסטן שלוש ימים הגירוד עבר אבל אחרי כמה זמן התחיל ריח רע והפרשות לבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009השאלה לא ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מונעים הדבקות שלא במגע מיני?אורית01/02/2009
ביום יום , בכל מה שקשור להיגנה איך אני נזהרת להדביק אם יש לי קונדולימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009להרתיח לבנים ומגבות.אני מציע שתקראי כתבות שלי בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפותאנה01/02/2009
אני סובלת מצריבות בפות שמקורם ממקור עצבי ואני מקבלת 45 מ"ג אלטרול. כעת הכאבים קימים אך הם עמומים יותר.אינפוזית לידוקאין לא עזרה בהקלת הצריבות.הצריבות עמומות כמו קודם.ממשיכה לקחת אלטרול 45 מ"ג. השאלה שלי היא : 1.האם הכאבים עוברים עם הזמן? 2.האם יכול להיות שמקורו מהרפס לפני 6 חודשים ומאז הינו נמשך? בדיקות דם - לאחר 6 חודשים - מראות שאין הרפס. 3.הרופא ממרפאת כאב ציין שהרפס יכול לנבוע ממגע של הפות באסלה לא נקיה והוא נתקל במקרים כאלה בעבר , האם יתכן? אני הבנתי שהרפס עובר רק במגע מיני. הרופא טוען ש-90% מהמקרים זה ממגע מיני והשאר יכול לנבוע למשל מתנאי הגיינה ירודים. השאלה : האם רופאי כאב מבינים במחלות מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפות
ד``ר שרגא וקסלר03/02/20091.האם הכאבים עוברים עם הזמן?
**תלוי בסיבת הכאב. בכאב עצבי עצמת הכאב יורדת עם הזמן.
2.האם יכול להיות שמקורו מהרפס לפני 6 חודשים ומאז הינו נמשך?
**כן
3.הרופא ממרפאת כאב ציין שהרפס יכול לנבוע ממגע של הפות באסלה לא נקיהוהוא נתקל במקרים כאלה בעבר , האם יתכן?
**לא סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה-דחוףףףאנונימי01/02/2009
לי ולבעלי היו קונדלימות באיברי המין ולבעלי בפי הטבעת . קיבלנו טיפול על ידי רופא הנשים שלי {קונדילומוס} באמת הטיפול אכן עזר . היום בבוקר גיליתי כמו כרוביות קטנות על הלשון שלי האם יש חשש להידבקות על ידי מין אוראלי?? בבקשה תשובה אני ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009יתכן קונדילומה בפה ובלוע ובלשון ויתכן להדבק במין אוראלי.
אני נוהג לעשות קולפוסקופיה לכל אברי המין, הפה, פי הטבעת וסביבותן ולאחר גמר הטיפול בלייזר לבצע בדיקת PCR לשלול המצאות נגיפי HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרהבת 1701/02/2009
אני בתולה.איבר המין החל לגרד לי באופן מחריד ואני לא יודעת מה לעשות לפעמים שאני עושה פיפי זה צורב שמתי משחה של התינוקות להקלה וזה עוזר טיפה.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009להגיע לבדיקה. אני בודק גם בתולות בלי פגיעה בקרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקהאייל31/01/2009
שלום אשתי ואני בתהליך טיפולי IVF. בעקבות כך שנתגלו לויקוציטים בנוזל הזרע שלי על ידי המעבדה במכון המטפל בנו הומלץ לי לבצע תרבית זרע+תרבית שתן וכן PSA. ביצעתי את הבדיקות בקופת החולים אליה אני שייך התוצאות שהתקבלו: בדיקות זרע:לויקוציטים בודדים,וכמו כן ניכתב שהדגימה לא מתאימה לזריעה בהעדר סימני דלקת. תרבית שתן:שלילית בדיקת שתן:תקינה PSA: 0.5 האם התוצאות הנ"ל תקינות? האם עליי לדרוש בדיקת תרבית זרע למרות הכתוב או שאין צורך? האם התוצאות הנ"ל שוללות המצאות מחלת מין? בברכה אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בזרע
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009הומלץ לי לבצע תרבית זרע+תרבית שתן וכן PSA.
**אני מוסיף בדיקת PCR
האם התוצאות הנ"ל תקינות?
**לא ראיתי תוצאת תרבית זרע.
האם התוצאות הנ"ל שוללות המצאות מחלת מין?
**לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרודקס נגד כלימדיהאנונימי30/01/2009
ד"ר שלום, רציתי לדעת האם נטילת אנטיביוטיקת ציפרודקס ונטילת אוגמנטין מחסלת את חיידק הכלמידיה? בקופת החולים נתנו לי ציפרודקס בשל צריבות באבר המין בערמונית ובאשכים מצד שני עשיתי מחוץ לקופה - אם מוצאים לי כלמידיה האם הציפרודק אמור לעזור או צריך ליטול תקופות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009התכשירים המומלצים לכלמידיה הם אזניל[זטו], דוקסילין, אריתרומיצין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר על הפיןאנונימי30/01/2009
כבר תקופה מסוימת אני שם לב למשהו קטן שגדל על הפין ניהיה כזה מין צבע שחור קשה ואז זה נופל וגודל עוד פעם מה זה?? אני קצת חרד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו??
אנונימי30/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול על הפין
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2009ללא בדיקה לא ניתן לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקונדלימהדודדד29/01/2009
הייתי אצל אורלוג בגג שחשבתי לעצמי שיש לי קונדלימה! הוא עשה לי בדיקה עם האבע והכניס לי מכשיר לפי הטבע עם פנס ואמר שאין לי כלום! זה בסדר ככה?
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009ללא קולפוסקופיה אין לדעת את מצבך.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטנר חדשהחברה הזהירה29/01/2009
שלום רב יש לי בן זוג חדש. בחודשים הראשונים לקשר, השתמשנו בקונדומים. עכשיו שהקשר נהפך למחייב יותר, אני מעוניינת לעבור לגלולות. בעבר היו לו כעשרים פרטנריות. לרוב השתמש גם איתן בקונדומים, אבל לא תמיד. עם חלקן היה בקשר מזדמן -- וזה מה שהכי מפחיד אותי. כמובן שאני לא יודעת על ההיסטוריה המינית של חברותיו הקודמות (לפניו). לשמחתי, אין לו כל סימנים למחלת מין -- לא הפרשות, לא פצעים, לא גרד וכו'. ובכל זאת, אהיה שקטה יותר אם אדע שהוא גם איננו נושא איזו מחלה ש"דוגרת". לפני שאנו מסירים את הקונדום, האם יש אפשרות לעשות בדיקות סינון כלשהן על מנת לדעת בוודאות שאיננו נושא כל מחלת מין? אם כן, כיצד והיכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009לפני שאנו מסירים את הקונדום, האם יש אפשרות לעשות בדיקות סינון כלשהן על מנת לדעת בוודאות שאיננו נושא כל מחלת מין?
===כן וניתן לעשות את כולן במכון שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע הנרתיקרחלי29/01/2009
לאחורנה אני מרגישה גירודים בשפתיים של הנרתיק אין פצעים ואין הפרשות עם ריח רע ואני לא רואה אדמומיות או נפיחות ... הדבר היחיד שאני רואה וראיתי עוד מזמן זה שהשפתיים שלי קצת בצבע שחור כזה אבל עוד אז כשראיתי זאת לא היה לי שום תחושת גירוד מה זה יכול להיות? אני רוצה לדעת בערך מה זה לפני שאני הולכת להיבדק כי אני בלחץ אטומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים שחורות.
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009לגרודים יש לעשות קולפוסקופיה.
איני מכיר שפתיים שחורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול חזק וחונקגבר27/01/2009
שלום כבר כמה חודשים אני משתעל ומרגיש משהו בדרכי הנשימה,וקול שרוד מדי פעם,קבלתי כל מיני אינטיביוטיקה ללא תועלת.רק היום הרגשתי שהשיעול מתחזק יותר מדי ובנוסף יוצא בזמן השיעול חומר צהוב....האם מדובר במחלת מין???יש לציין שהיה לי בימים שעברו סקס אוריאלי.......???מודה לתשובתכם הברורה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009תשובתנו יכולה להינתן אחרי בדיקה. שכיחות נמוכה למחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)