מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה בגרון ממין אוראליבועז14/05/2017
ביצעתי מין אוראלי בגבר נשוי שלא נפגש הרבה.
לא הייתה גמירה בפה (אולי נוזל מקדים אבל לא חושב).
הייתה לי אפטה ממש קטנה בשפה.
נכנסתי ללחץ אטומי ועשיתי בדיקות לאיידס עגבת כלמידיה וזיוה והכל תקין.
עכשיו אני בלחץ שנדבקתי בקנדולימה למרות שאין שום תסמונים.
האם יש סיכוי להדבקות כזאת ואם כן מה היא? איך ניתן לבדוק זאת במידה ויש צורך? או שאני סתם חרדתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה חשובה
הבהרה14/05/2017חשוב לציין שהאקט היה מספר שניות בלבד.
שנינו מעל 35
אני סובל מחרדה בעניין מאז האקט.
עבר שנה מאז האקט ואין תסמינים.
אניניכול להיות רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה
הבהרה14/05/2017חשוב לציין שהאקט היה מספר שניות בלבד.
שנינו מעל 35
אני סובל מחרדה בעניין מאז האקט.
עבר שנה מאז האקט ואין תסמינים.
אניניכול להיות רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי מסויים קיים. האם היו לאותו הגבר יבלות על הפין ?
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך.
בועז15/05/2017היי, לא ראיתי שיש לו יבלות על הפין. לא היו.
בכל מקרה אני ממש חושש מסרטן הגרון. מה סיכויי ההדבקות ואיך אפשר לעלות על זה? רק אם יהיו לי יבלות בגרון אז צריך לבדוק אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בסיס רפואי לחששות שלך. אם זה חשוב לך להירגע מהעניין - ממליץ להיבדק ע"י רופא אף אוזן וגרון שיוכל לבדוק עם סיב אופטי האם יש חשש לבעיה כלשהי בגרון.
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם לא היו לו יבלות אין חשש להדבקות?
בועז15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת חלון בדיקות עגבתגיל14/05/2017
שלום רב,
לגבי עגבת - בדיקה במכבי. כמה זמן צריך להמתין? האם שלושה חודשים?
לגבי צהבת - כמה זמן צריך להמתין אם עושה בדיקה במכבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדר"כ בקופות החולים עושים TPHA ולכן צריך לחכות שלושה חודשים. במרפאות בהם מבצעים גם VDRL - אפשר כבר אחרי שלושה שבועות
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה על הפין -בן 17יוסי14/05/2017
היי , יש לי נקודה אדומה על עטרת הפין , היא ממש מפריע לי כי היא בולטת במיוחד בזיקפה , הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה המנגיומה , לא שאלתי אותו באותו זמן אם יש מה לעשות אבל עכשיו זה התחיל להפריע לי ואני בתול ואני מפחד שהפרטנרית תחשוב שזה מחלת מין או משהו ובכללי זה מפריע לי כי אין את זה לאף אחד , יש מה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לצרוב את הנקודה בקלות ולהעלים אותה אצל רופא עור או אצל אורולוג
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יוסי18/05/2017צריך לערב הורים ? ואפשר אצל כל רופא עור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך למצוא רופא עור או אורולוג שמשתמש במחט חשמלית. מומלץ לערב הורים כי הפעולה דורשת הסכמה ואתה עדיין לא יכול לחום על הסכמה, למרבה האירוניה
ד``ר רונן הולנד18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה על איבר המין - האם מסוכנת?ד``ר רונן הולנד13/05/2017
שלום ,
כבר זמן רב בליטה זו נמצאת על איבר המין שלי האם היא מסוכנת וכיצד ניתן לטפל בה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן סופית ללא בדיקה אך נראה בלוטת חלב פשוטה בלבד. אם מפריע לך - אפשר לצרוב עם מחט חשמלית
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי בפה ו-deep throatאדם13/05/2017
שלום,
השותף שלי החדיר את הפין שלו לפה שלי. הוא היה אגרסיבי בסוף האקט וגמר בתוכי. כנראה מרוב האגריסביות גם הקאתי חלק מהזרע.
מה הסיכונים הכרוכים במין אוראלי בפה? מה לגבי 'Deep Throat'? אני צריך להיבדק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלולה להיות הדבקה בזיבה, קלמידיה, הרפס, סיפיליס, קונדילומה. יש חשש נמוך ל HIV
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי צהבת
אדם14/05/2017אם כן, איזה סוג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי צהבת?
אדם14/05/2017אם כן, איזה סוג?
תודה רבנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש סביר
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להידבקות בכלמידיה אחרי טיפולמיקי13/05/2017
הי,
לפני כחצי שנה נדבקתי מבת זוגי בכלמידיה. שנינו קיבלנו טיפול ולאחר מכן שנינו נבדקנו ויצאנו שליליים. מאז עברה חצי שנה והרגשתי לפני כשלושה שבועות את אותם סימפטומים שהיו לי (צריבה קלה במתן שתן, צריבה קלה לאחר מתן שתן). הפעם הסיפטומים היו קלים יותר, כלומר פחות צרב לי במתן שתן. היו פעמים שלא צרב לי כלל, אלא רק לאחר מתן שתן הרגשתי עקצוצים קטנים. הפרשות לא היו לי (להבדיל מהפעם הראשונה). אני משער שתוצאות קלות יותר בעקבות הנוגדנים שהיו לי בגוף מהפעם הקודמת.
נבדקתי בקופת החולים ויצאתי חיובי. אני כמובן שוב בתהליך הטיפול האנטיביוטי ואבדק שוב לאחר סיומו.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שבת זוגי עדיין חלתה בכלמידיה מלפני חצי שנה (למרות שיצאה שלילית לאחר הטיפול)? האם יכול להיות שרק עכשיו נדבקתי כעבור חצי שנה? מה הסיכוי להידבק בסקס חד פעמי? האם זו הוכחה לכך שהיא בגדה בי?
נ.ב.
חשוב לי לציין שגם אחרי התוצאות השליליות שלה אז, היא טענה שנראה לה שעדיין יש לה את זה. הרופא שלה אמר שהיו שיש חיידקים מסויימים בשתן, אבל הכל תקין. האם יכול להיות שיצאה תוצאה כוזבת למעבדה? כמו-כן אנחנו שוכבים ללא קונדום או משהו כזה, כלומר כל חצי השנה הזו שכבנו ללא הגנה.
אני מצטער על השאלות המרובות, אך עליי לדעת האם היא בגדה בי.
תודה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי איזו בדיקה בוצעה האבחנה של קלמידיה?
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה
מיקי14/05/2017Chlamydia,GO Symptomatic - 07798
דרך קופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה היתה הדבקה מחדש. להזכיר כי אפשר להידבק ולהעביר את החידק הלאהגם במין אוראלי
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להידבקות בהרפס בשפתייםOfekm12/05/2017
לא מזמן שתיתי מכוס של מישהי עם הפרס, ומאז די חששתי מהעניין.
היום שקמתי בבוקר שמתי לב למין נפצעה בקצה של השפתיים (איפה שהיה למישהי הזאת הרפס)
אשמח אם תוכלו לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד נוכל לעזור כעת ? כדאי לפנות לרופא משפחה ובמידת הצורך לבצע בדיקות דם לנוגדנים להרפס.
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה
ofekm14/05/2017אבל מה אתה חושב ע"פ התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר ניתוחון והשפעת של חומר הרדמהשחר11/05/2017
שלום. אני רוצה לעשות בדיקה לעגבת איידס כלמדיה וזיבה.
עשיתי ניתוחון קטן להוצאת נקודת חן לפני הבדיקות ועשו לי הרדמה מקומית.
האם החומר של ההרדמה יכול לשבש את תוצאות הבדיקה?
אם כן כמה כדאי לי להמתין שלא תהיה לכך השפעה על התוצאות או שאין שום קשר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי הרדמה לא משפיעים על האמינות של הבדיקות למחלות מין.במרפאה אפשר לבצע בדיקות מיידיות למחלות שציינת
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מדואג אשמח אם תוכלו לעזור ליDerek 111/05/2017
הי הייתי אצל רופאת עור לגביי פצע מוזר שראיתי שיש לי באיזור האיבר וחשבתי שזה קונדולימה. היא טענה שהיא לא חושבת שזה קונדולימה אשמח לחוות דעת והאם צריך לחשוש והאם אפשר להמשיך לקיים יחסי מין מוגנים כרגיל ומתוך חרדה הסתכלתי על איבר המין שלי ושמתי לב שיש לי סוג של עודף עור על האיבר ואני גם די מבוהל אז אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה של האיזור
Derek111/05/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זהו פצע חדש או שהוא היה קיים תמיד ?
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה
Derek 114/05/2017כן תמיד אני זוכר שזה היה קיים
בנוגע לפצע באיזור האיבר יורד ממנו דם לאחר שגרשתי קצת וזה הפך לפצע
האמת לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככל הנראה ממצא תקין של "תבלול" עור. אפשר לצרוב עם מחט חשמלית אם הוא מפריע לך
ד``ר רונן הולנד15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר חרד לגבי
Derek115/05/2017אני יורד חרד לגביי הפצע שקיים באיזור שמסביב לפין
זה פצע שגיליתי לאחר גילוח במקום ויורד ממנו דם עכשיו והוא נראה כרגע כמו פצע רגיל
האם לבדוק את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתי לב לגביי
Derek117/05/2017א. הפצע שקרוב אל איבר המין הוא פצע חדש
שכרגע גם הוא מתקלף ויורד ממנו דם
ב. אני שמתי לב שעל איברי החתיכת עור הזאת תמיד אדומה או בולטת
רצוי לציין שקיימתי יחסי מין לא מוגנים לרוב עם פרמטריות של קשר זוגי ארוך
אני פשוט רוצה לדעת בוודאות זיהוי פחות או יותר לפני שאגש עוד פעם לרופאת עור
תודה רבה על העזרה והיעוץ
נ.ב עוד תמונה של חתיכת העור האדומה ,האם זה קונדילומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף. אבחנה סופית ע"י בדיקת רופא עור
ד``ר רונן הולנד17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלימדיה ונזק אפשרי לפוריותקארין 211/05/2017
שלום!
בדיוק כמו קארין גם אני בת 25 ואובחן אצלי כלימדיה בבדיקות.
מכיוון וזה מזמן הנני סובלת מהפרשות ולאחרונה צריבה במתן שתן.
הנני גם מחפשת תשובה האם ניתן לדעת אם נגרם איזשהו נזק בפוריות ? אינני יודעת כמה זמן יש לי את המחלה..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות ליעוץ גניקולוג העוסק בפוריות
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקות איידסאור10/05/2017
עשיתי בדיקת איידס 3 שבועות לאחר המגע המיני ולאחר 3 חודשים בקופת חולים שניהם יצאו שליליות.
הלחץ שלי בגלל שבתוצאה הראשונה היה כתוב 0.20 ובתוצאה השנייה 0.40 שהטווח הוא בין 0.80-1.00
יש מצב שהוא עולה לאט יותר ואם אני יעשה עוד חודש יש מצב שזה ייצא חיובי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה שלילית לחלוטין
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזיבה לאחר זריקהדור08/05/2017
שלום
נבדקתי ונמצא שיש לי זיבה בגרון באותו היום שהודע לי הלכתי לקסל זריקה.
יש להוסיף שלא היו סימפטומים כלשהם.
נאמר לי שלאחר שבוע אין עוד אפשרות להדבקה.
יש לי כמה שאלות בנושא
האם אצטרך לבצע עוד בדיקה לאחר שבוע?
האם אחרי שבוע ישנה אפשרות שהמחלה לא עברה?
האם אפדר לשתות אלכוהול במהלך השבוע? כמובן שלא באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם קיבלת טיפול בצפטריאקסון אזי אין צורך בבדיקה חוזרת כיוון שהיעילות לזיבה היא גבוהה מאוד. אין התנגשות עם שתיה מתונה של אלכוהול
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה על השאלה הקודמתRA06/05/2017
היי דר
שאלה נוספת יכול אם אכן נרפאתי מנגע העגבת
זה בסדר שנשארה צלקת שטוחה מהנגע עצמו אין לזה סיכון כלשהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ה VDRL מראה ריפוי אזי אין חשש מהצלקת השטוחה
ד``ר רונן הולנד08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
Ra10/05/2017היי תודה דר
בערכים הופיע
Tpha חיובי
Vdrl quentarive שלישי
זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהVDRL שלילי ?
ד``ר רונן הולנד14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהvDrl שלילי
RA17/05/2017כן דוקטור הופיע לי בבדיקה לסיפיליס שיש לי סיפליס
Vdrl שלילי
Tpha חיובי
למרות שקבלתי 2 זריקות פניצילין. והבדיקה נעשתה חודש אחרי מתן הזריקות בערך
זה בסדר ,?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין. אין מחלה פעילה. TPHA ישאר חיובי תמיד.
ד``ר רונן הולנד17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפיליס -עגבת
RA29/05/2017היי תודה
בהמשך לבקשתך
המרפאה במקסיקו פליה דאל כראמן נמצאת
calle 20 entre 1era y 5ta
בגדול זה בין אבנידה 1 לאבנידה 5 על רחוב 20
MEDICINA GENERAL
מרפאה שמשרתת גם ישראליים באזור
אם מישהו באזור וצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה לפני בדיקת מחלות מיןאורח06/05/2017
שלום, אני מעונין לעשות בדיקה כללית למחלות מין ובפרט חושש מאפשרות שנדבקתי בסיפיליס.
לא הצלחתי למצוא תשובה אחידה לגבי הזמן שצריך להמתין מרגע ההדבקה.
כמה זמן מומלץ להמתין מזמן ההדבקות בסיפיליס ועד שניגשים לבדיקה כך שהיא תהיה יעילה ואמינה?
וכמה זמן כדאי לחכות באופן כללי מרגע קיום יחסי מין ועד בדיקת מחלות מין, כך שתוצאות כל הבדיקות יהיו אמינות? (כלומר, מה 'זמן החלון' הארוך ביותר מבין המחלות הנבדקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה לבדיקות למחלות מין
ד``ר רונן הולנד08/05/2017לכל מחלה יש תקופת חלון ספציפית. למשל בדיקת שתן כללית לדלקת של השופכה אפשר לעשות כבר חמישה ימים אחרי המגע. בדיקת סיפיליס מסוג TPHA אפשר לעשות שלושה חודשים אחרי המגע אבל VDRL לסיפיליס אפשר כבר שלושה שבועות אחרי המגע.
אם אין תסמינים כלל, אתה יכול לחכות חודשיים מהמגע ואז לבצע בדיקות להכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עוד שאלה,
אורח08/05/2017אם הבנתי נכון VDRL היא בדיקת דם לנוגדנים, וTPHA ספציפית לסיפיליס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרפס? אשמח לעזרהשלי06/05/2017
היי דר
קיימתי יחסי מין ללא הגנה ולאחר כעשרה ימים הופיע כאב מסוים. לא כואב כל הזמן - רק בזמן מתן שתן.
אף פעם לא היה לי את זה והתור לרופא נשים שלי עוד ארוך...
אשמח לפחות למבט ראשוני - מצרפת תמונה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאים בהחלט להרפס. ממליץ לבצע בדיקת דם לשלול עגבת
ד``ר רונן הולנד08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)