מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בעור בקצה הפיןארז18/06/2017
שלום דר אני בן 45 נשוי + 3 . לפני 8 חודשים היה לי דלקת בדרכי השתן קיבלתי ציפרודקס ולאחר שבוע התחיל לי כאבים נוראים בקצה הפין הלכתי לאורולוג והוא קבע שיש לי דלקת בערמונית ונתן לי ציפרודקס ל חודש וחצי . ומה שנשאר לי זה גירוי בקצה הפין שלא פוסק לדקה אני מקבל היום פרמיקסון פעמיים ביום ואלטרולט 25 מג כי אורולוג אחר שביקרתי שלל לחלוטין שהיה לי דלקת בערמונית וזה אצלי הכול בראש.
מה ניתן לעשות לגבי הגירוי . כול הבדיקות כולל מחלות מין הכול תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בדיקת שתן כללית היא ללא לויקוציטים ובדיקת PCR STD היא ללא חידקים וסונר כליות ודרכי שתן הינו תקין, אזי יש סיכוי גבוה שאכן מדובר בכאב כרוני של האגן. פרמיקסון ואלטרולט הם טיפול מתאים למצב זה, אבל אם אין הטבה אפשר להתקדם לתרופות אחרות כמו ליריקה
ד``ר רונן הולנד18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירו שלא עובר 7 חודשיים
ארז18/06/2017ממש תודה לך על התשובה המקצועית .
רק שאלה קשורה בגלל הכאב הכרוני יש גירוי בפין יש קשר בין הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לחומרים בדיקה למחלות מיןינון17/06/2017
שלום רב. אני רוצה כבר הרבה זמן לעשות בדיקה למחלות מין ואפילו יש לי כבר הפניה, אני כל פעם דוחה את הבדיקה מחשש שנחשפתי לחומרים שעלולים לשבשב את התוצאות. אבקש לשים לב לפרטים הקטנים בשאלתי לסוגי הבדיקה ולמה שנחשפתי.
אני רוצה לעשות בדיקה ל : 1. איידס. 2. צהבת b צהבת c. 3.עגבת 4. זיבה 5. כלמידיה.
האם חשיפה לחומרים הבאים עלולים לשבש את הבדיקה:
1. אציטון.
2. תרסיס צבע של טמבור למתכת (היידיים נצבעו בטעות והורדתי עם אציטון).
3. פנסטיל - משחה.
4. דוחה ייתוש - משחה נגד ייתושים.
5. אולטרסול נגד שמש.
אולי שאלה הזויה אבל אבקש להתייחס אליה ברצינות.
במידה וכן יכול להשפיע ולו במעט , כמה זמן רצוי להמתין מהחשיפה עד לבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה-
ינון18/06/2017כמובן שהכוונה בחשיפה זה שימוש על עורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום קשר בין חשיפה לחומרים שציינת לבין הטיה של תוצאות בדיקות למחלות מין. בהצלחה בבדיקות
ד``ר רונן הולנד18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . דבר נוסף...
ינון18/06/2017הרגעת אותי מאודרק חידוד כי חשיפה הכוונה לשימוש על העור שלי. גם אין קשר או חשש להטיה? במיוחד לאיידס ועגבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלונת אחרונה בבקשה.
ינון19/06/2017ואם הייתה לי דלקת קטנה בכף רגל (מריצה ממושכת). לא לקחתי שום כדור בכדי שיעבור כי לא רציני וזה עבר. אני יכול לעשות את הבדיקה מיד אחרי שעבר ? זה לא ישבש? לא צריך להמתין זמן מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד..
ינון20/06/2017בכלל אם יש קשר לדלקת שנגרמת מספורט (לא דלקת חיידקית) ולבדיקות למחלות מין כולל צהבת. אם אין קשר אפילו אם יהיה לי דלקת או כאב קטן ברגל פשוט אעשה כבר את הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין השפעה על הבדיקתו
ד``ר רונן הולנד20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשופכה - בתחילתה עדיין (לא ברור אם זיבתית)ויטליק16/06/2017
שלום ד"ר הולנד,
רציתי לברר איתך האם ישנו תחליף לזריקת הרוצפין במקביל לשימוש בדוקסילין.
הזריקה מאוד כואבת ופעם אחרונה שעשיתי אותה בקושי יולתי ללכת כמה ימים. האם יש מינון גבוה יותר של דוקסילין או תחליף שיכול לייתר את הזריקה.
כמו כן, האם ניתן לקבל את האנטיביוטיקה הרלבנטית בטרם התקבלו תוצאות הבדיקות על מנת שלא יחמיר המצב?
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל מינון כפול של אזיטרומיצין ואז 90% שיכסה גם זיבה
ד``ר רונן הולנד18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה..האם ניתן מינון כפול של דוקיסילין במקום?
ויטליק18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מודלקת שאינה חולפתמורן16/06/2017
שלום דוקטור,
לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח להסרת יבלות כתוצאה מקונדילומה. הניתוח בוצע באמצעות מחט חשמלית.
נוצרה צלקת אחת באיזור מאוד עליון של איבר המין (לא קרוב לשפתיים). הצלקת אינה עוברת, היא אדומה ומכאיבה, במיוחד בחיכוך עם תחתונים. בבדיקת המנתח טוען שהתפרים נפתחו. מרחתי רמשחה אנטיביוטית, סינטומיצין 3, ניתנה על ידי המנתח. המשחה לא עזרה. פניתי לרופאת נשים שלי שטענה שהאיזור מודלק (לדעתה במהלך הניתוח הייתה נגיעה בעצב), ונתנה משחת איכטמול. גם כן לא מסייעת.
מה עליי לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת אדומה ומכאיבה 4 חודשים אחרי טיפול כירורגי כלשהו, מחייבת הטריה או ניקוז. מציע להתייעץ עם רופא נשים נוסף
ד``ר רונן הולנד18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר בפין כמו יבלות קטנותיון16/06/2017
יש לים כמו יבלות קטנות בפין ובמפשעה יש לציין כי אני עושה יחסי מין רק עם אישתי כבר כמה שנים וזה הופיע לפני כשלושה שבועות שמתי לב לזה
לא מגרד לא מדמם פשוט נמצא על הפין וגם על המפשעה של ירך ימין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה יוצר מקרוב
יון16/06/2017הנה תמונה קרובה יותר
חשוב לציין שאין לי גירוי יתר או כל סוג של כאב או דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לאבחן ללא בדיקה - ככל הנראה יבלת ויראלית, אולי כתוצאה ממולוסקום קונטגיאוזום או קונדילומה
ד``ר רונן הולנד18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד בירך בזמן גירוי מינידביר11/06/2017
שלום וברכה, אני סובל מזה כשנה מכאב חד במרכז ירך שמאל שמתפרץ בכל פעם שאני חווה גירוי מיני (בלי קשר לזקפה, שיכולה להתרחש בלי כאב אם לא קדם לה גירוי כזה לכמה שניות לפחות), ונעלם מעט אחרי שהגירוי נפסק. זה ממש מוזר לי, כי זה כאב שלא מופיע בשום סיטואציה אחרת, ואין לי שום כיוון מה זה יכול להיות. אשמח לעצתכם.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מתאר כאב נוירופטי - ממקור של מערכת העצבים. ממליץ לפנות לנוירולוג או למרפאת כאב
ד``ר רונן הולנד11/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלה יחסי מין לא מוגניםאשר10/06/2017
שלום
אני ממש מתוסכל. קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם 2 בחורות בזמנים שונים בפער של שבוע. אני נורא חושש מהידבקות במחלת מין ובעיקר איידס.
רציתי לדעת, אם אני מקיים בדיקת דם בקופת חולים (עשיתי לאחר שבוע של קיום היחסים) והתשובה שאין סימנים למחלה אני יכול להיות רגוע? כי הבנתי בכמה אתרים שכל שלושה חודשים צריך לבצע בדיקה לכל החיים. אשמח לתשובה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה...
אשר11/06/2017יש לי דלקת כרונית במעי הגס כוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין פצעים באזור בין הכיפה לאשכיםחסוי09/06/2017
ליפני שבוע הופיע לי כזה דבר מה אני אמור לעשות מרגיש כמו פיצעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הנראה בלוטת חלב כלואה. אם לא עובר מעצמו, כדאי לפנות לאורולוג עבור ניקוז
ד``ר רונן הולנד11/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה בפין על הכיפהרן08/06/2017
היי יש לי כבר הרבה זמן נקודה אדומה על הכיפה בפין ולידה יש כתם כזה כמעט בלתי נראה אבל בזיקפה הם ממש בולטים , וזה ממש מדכא אותי ואני לא יודע מה לעשות ? מה זה נראה לך ? ואני בתול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הנראה כלי דם קטן. אפשר לצרוב אותו אם זה מפריע לך מבחינה אסתטית
ד``ר רונן הולנד08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
Aדן09/06/2017זה לא נראה כמו איזה מחלת מין ? כי הפרטנרית יכולה לחשוב שזה מחלת מין או משהו ? זה גם ממש מציק לי בכללי לראות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בלוע - חרד מהמחלהגבי06/06/2017
שלום רב. ביצעתי מין אוראלי של כמה שניות לפני שנה והייתה לי אפטה קטנה בשפה.
עשיתי את כל הבדיקות כולל עגבת זיבה איידס וכלמידיה
בלוע עשיתי במרפאת לוינסקי בדיקה לזיבה.
אין שם בדיקה בלוע לכלמידיה וגם הבנתי שזה נדיר.
אני מתבייש לבקש מקופת חולים בדיקה כזאת בלוע של כלמידיה וגם לא בטוח שיש. האם עצם זה שעברה שנה שלמה ללא תסימינים וללא דלקות אחרות יכולות להרגיע אותי שלא נדבקתי בכלמידיה בלוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לשאלה הקודמת.
גבי07/06/2017חשוב לציין שלמרות שהייתה לי אפטה קטנה לא הייתה גמירה בפה וזה ממש היה מספר שניות.
האם החיידק נמצא בנוזל ולכן אני יכול להיות רגוע?
שוב מזכיר שזה היה לפני שנה ולא היה לי שום סימפטום מאז ואין לי אפשרות לעשות את הבדיקה בלוע אלא רק בדיקה כלמדיה כללית בקופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קלמידיה כללית (בדיקת נוגדנים בדם) עלולה רק לבלבל אותך כי היא מראה האם היתה לך חשיפה לקלמידיה במהלך חייך, היא לא מראה האם יש כעת הדבקה פעילה והיכן.
ד``ר רונן הולנד07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
גבי07/06/2017הכוונה הייתה לבדיקת שתן לכלמידיה.
בכל אופן האם ההדבקה היא בנוזל הזרע? כי לא הייתה גמירה בפה?
האם העובדה שעברה שנה שלמה ללא סימפטומים יכולה להרגיע אותי?
בכלל ההדבקה בכלמידיה בגרון היא לא שכיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן קלמידיה לא מייצג הדבקה בגרון אלא בשופכה. הדבקה בקלמידיה בגרון היא לא שכיחה אבל קיימת. לרוב היא ללא סימפטומים.
ד``ר רונן הולנד07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל שלא יהיה ספק
גבי07/06/2017תודה. בכל זאת בכדי שלא יהיה לי ספקות כי אני נמצא בחרדה אמיתית אני אקח פשוט טיפול במידה ואולי כן נדבקתי בגרון.
האם 4 כדורים של זטו 250 מליגרם בבת אחת לפני האוכל חד פעמי זה הטיפול הנכון? או צריך יותר כדורים? מעדיף כדורים אלו כי נמצאים ברשותי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שתיארת הוא מספיק יעיל
ד``ר רונן הולנד08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחת פנסטיל לפני בדיקותנדב06/06/2017
שלום רב.
שאלה קצת מוזרה. מרחתי משחת פנסטיל על עקיצות שהיו לי על העור.
אני רוצה לעשות בדיקות למחרת למחלות מין - כלמידיה. זיבה. עגבת. איידס. צהבת b+c.
האם האפקט של התרופה המשחה יכולה לגרום לתוצאות הבדיקה לצאת לא אמינות? אם כן כמה זמן עלי להמתין בין מריחת המשחה לבדיקות?
הבנתי שאם התרופה לא טבעית זה יכול להשפיע.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה של משחת פניסטיל על הבדיקות שציינת
ד``ר רונן הולנד07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מין בגרוןשאלה06/06/2017
איזה בדיקות למחלות מין בגרון צריך לעשות על ידי משטח גרון אם בלעתי זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר מבצעים בגברים מין אוראלי (בלי קשר לבליעת זרע או לא), יש חשש להדבקה בקלמידיה או זיבה בלוע (איזור הגרון) ולכן כדאי לבצע משטח גרון אבל לא משטח רגיל אלא PCR STD
ד``ר רונן הולנד06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחידק ureaplasma urealyticumי2904/06/2017
לפני כחודש אובחנתי עם פטריה ואגינלית וטופלתי אך תחושת הצריבה נמשכה עם כל מגע אזורי, קיבלתי טיפול נוסף של נרות לטיפול בפטריה כעבור שבועיים אך הצריבה המשיכה. בדיקות מעבדה הראו כי יש לי את החידק ureaplasma urealyticum ורופא משפחה רשם לי דוקסילין ואילו רופא נשים התריע כי הכדור עלול לגרום לפטריה והביא פתיליות ואגינליות האמורות לטפל בתסמינים. המצב השתפר לאחר היום הראשון של לקיחת הנר ואילו ביום השני תחושת הצריבה החמירה ואף החלו כאבים בגב, במפשעות, בבטן התחתונה ובפטמות. הכאבים הללו נמשכים כבר 3 ימים. חבר שלי פנה אל קופה"ח שלו ואלו לא מטפלים בחידק כיוון שטוענים שאינו הגורם לכאבים וכי ישנו זיהום אחר כנראה שגורם לכך.. רופא נשים נוסף שראיתי המליץ גם הוא שכן אקח את הדקסילין וכי חבר שלי יטופל גם כן. נואשת. אודה לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה אורליטיקום יכולה בחלק קטן מהמקרים לגרום לסימפטומים של דרכי השתן. דוקסילין פעמיים ביום למשך שבוע אמור לטפל בחידק היטב.
ד``ר רונן הולנד04/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכאבי הגב? קשורים לדרכי השתן?
י2904/06/2017האם כאבי הגב הם סימפטום אפשרי גם כן או להעמיק בבדיקות עבור זיהום כלשהו/תופעה אחרת?
בנוסף,
הוא נבדק לפני שהסדרתי בעצמי וגילו את החידק ויצא שלילי אך מאז שכבנו לפחות פעם אחת ללא אמצעי הגנה. הרופא שלו אמר שאין צורך בטיפול כלל,הרופא שלי טען שהוא חייב טיפול גם כן.. קופת החולים שלו לא מספקת בדיקות עבור חידק זה וכנראה שגם לא תרופה. האם לדרוש את התרופה גם ללא בדיקת החידק?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן שזוהי פפילומהחסוי04/06/2017
יש לי על איבר המין מעין נקודות כאלה האם צריך ללכת לטפל בזה?
יש לציין שלא קיימתי יחסי מין וזה גדל פתאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המראה מתאים לקונדילומה, אבל אם לא קיימת אף פעם יחסי מין אזי הסיכוי לקונדילומה הוא קטן.
ד``ר רונן הולנד04/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דם גלוי בשתן יכול לנבוע ממחלת מין ואם כן איזו?ערן04/06/2017
לפני חודש הופיע לי דם גלוי בשתן.
האם יכול לנבוע ממחלת מין עקב יחסי מין אורליים לא מוגנים?
אם כן, איזו ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לענות בלי פרטים נוספים כמו גיל, מין, מצב רפואי
ד``ר רונן הולנד04/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם גלוי בשתן
ערן04/06/2017זכר, מצב בריאותי תקין, גיל 42
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי לדימום נראה בשתן (מאקרוהמטוריה) בגלל מחלת מין הוא נמוך. צריך לבצע בירור אורולוגי כדי לשלול סיבות אחרות לדימום - אבנים בדרכי השתן, פוליפ בשלפוחית...
ד``ר רונן הולנד05/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)