מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים על איזור הפין ומסביבוrugh21/03/2017
לפני כשבועיים לאחר קיום יחסי מין ראיתי שנהיו פצעים באיזור הפין ומסביב מה עלי לעשות
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על הפין
ד``ר רונן הולנד22/03/2017כדאי להיבדק ע"י רופא עור או אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לבדיקת איידס?אור20/03/2017
רציתי לדעת מתי בדיקת איידס מביאה תשובה של 100 אחוז ? כל אחד כותב משהו אחר
מתי אני צריך לעשות תשובה שתתן לי 100 אחוז אני בנאדם נשוי אני מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס
ד``ר רונן הולנד21/03/2017אם אתה בריא, לא לוקח תרופות, לא קיבלת בעבר טיפולים שמחלישים את מערכת החיסון, אז שלושה שבועות אחרי המגע אפשר לבצע בדיקה באמינות מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקות PCR על שתןsome120/03/2017
פני כ 4 חודשים שכבתי עם מישהי, עם קונדום.
היא אמרה לי שהיא פיתחה תסמינים של טריכומונס וקלמידיה.
קיבלה טיפול, וזה עבר.
רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לבדיקת STD מקיפה (כולל PCR שתן) והכל יצא שלילי.
לפני כחודש שכבנו שוב, עם קונדום.
לאחר כשבוע היא שוב פיתחה תסמינים של טריכומונס.
נבדקתי שוב(PCR, שתן וכו') ויצא שוב שלילי.
בכל התקופה הזו אני היתי הפרטנר היחידי שלה(עובדה נתונה)
הפרטנרית היא רופאה בעצמה, לא מהארץ.
היא אומרת שאצליהם עושים את הבדיקות PCR על דגימות עור ו/או זרע
ושבדיקת השתן, אם לא נותנים אותו בדיוק בתנאים הנכונים, תוצאות הבדיקה לא יהיו נכונות. אז יש מקום לטעות עם הבדיקות הללו.
* אני לא מרגיש על עצמי תסמינים כלשהם
* רופאת המשפחה שלי סירבה לתת לי טיפול תרופתי בלי שבדיקות מראות תוצאה חיובית.
אז השאלה שלי היא: יש מקום בארץ שעושים את הבדיקות PCR שלא על דגימת שתן?
פרטי, לא פרטי פחות אכפת לי כרגע. אם צריך לשלם על זה אני אשלם.
אני פשוט נמצא בלימבו שמצד אחד הבדיקות מראות משהו אחד והמציאות משהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR STD
ד``ר רונן הולנד20/03/2017דיברנו על הדברים במרפאה. רק להדגיש כי PCR של הזרע אינו נחוץ באבחנה של מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת המתנה מקיום יחסי מיןגיל19/03/2017
מה הזמן שניתן לקבל תוצאות אמינות ב 100% לבדיקת איידס מזמן קיום יחסי מין לבן אדם בריא? קראתי בכמה מקומות שחצי שנה. הגיוני? חלק רושמים שלושה חודשים וחלק שלושה שבועות.
מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד``ר רונן הולנד20/03/2017אחרי שלושה שבועות מהמגע, בדיקות דור 4 (כפי שנעשות בבתי חולים) הן באמינות מצויינת.
כדי ללכת על המקרה הקיצוני ביותר והנדיר ביותר - צריך לחכות 7 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המין הגברי - הדיבקותכוכבי19/03/2017
שלום,
עקב קיום יחסים עם חברתי שנהגה לגלח את שיער הערווה, ולהשאיר זיפים, נשרטתי מספר פעמים. כעבר כ 8 שנים, קיבלתי הרפס באיבר המין, ואני מאמין שהוא תוצאה של זיהום עקב השריטות. כעת יש לשנינו. בשנה האחרונה, לאחר שביקשתי מנה לחדול מהנוהג הזה, התופעה לא חזרה אצל שנינו.
אנו נפרדים ודואגים לבני זוגנו החדשים. האם קיימת סכנת הדבקה לבני הזוג החדשים? אני בן 70, היא בת 50 והמיועדת החדשה גם בת 50.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר רונן הולנד20/03/2017סכנת ההדבקה קיימת באופן תיאורטי. חשוב להימנע מיחסי מין ברגע שמרגישים את העיקצוץ האופייני להתפרצות הרפס ולחכות שבועיים מרגע שהעור התרפא לחלוטין. רק אז לקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של בדיקת איידסאור18/03/2017
עשיתי בדיקת איידס אחרי 3 שבועות בקופת חולים התשובה יצאה שלילית אבל על הדף כתוב שכדי לשלול סופית צריך לחזור אחרי 12 שבועות..
אני בלחץ 3 שבועות לא מספיק?? מתי תהיה תשובה שהיא 100. אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV
ד``ר רונן הולנד20/03/2017אם את בריאהסה"כ, ללא טיפול בסטירואידים, ללא סכרת, ללא טיפולים כימוטרפיים - בדיקה אחרי שלושה שבועות היא באמינות מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ללא אדמויות באזור המפשעהיון18/03/2017
שלום, הופיעה לי גוש מאל הבולבול בעזור המפשעה כאשר אני לוחץ אלו זה כואב כבר שלושה ימים מאז שהבחנתי בגוש הוא לא נעלם מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד``ר רונן הולנד18/03/2017שלום, לא ניתן לאבחן לפי התיאור. אני חושב שגוש כואב במפשעה מצריך בדיקה אצל רופא. ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שליליות למרות שיש הפרשותאיציק16/03/2017
עשיתי בדיקות למחלות מין בקופת חולים לפני הבדיקות סבלתי כמה פעמים ביום בהפרשות שקופות מהפין בלי כאב ובלי צריבה
התוצאות חזרו שליליות זה הגיוני???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות שקופות
ד``ר רונן הולנד18/03/2017הפרשות שקופות בלי צריבה הן תופעה תקינה. לכן הגיוני שהבדיקות תקינות. אין צורך בהמשך בירור או טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקות שעשיתי מספיקות?אור16/03/2017
עשיתי בדיקת איידס ולמחלות מין אחרי 7 שבועות בקופת חולים זה מספיק? זה מאהה אחוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר רונן הולנד18/03/2017האמינות של בדיקת HIV אחרי 7 שבועות מהמגע היא מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ממחלת מין מחדירת אצבעותרועי15/03/2017
אתמול ניפגשתי עפ בחור. שמנו שנינו קונדום מההתחלה.
1.היה מין אוראלי הדדי וגמרתי לו בפה בתוך הקונדום
2.החדרנו אצבעות אחד לשני
3.הוא ליקק לי את פי הטבעת. אני לא!!!
4.הייתה חצי חדירה שלי אליו פעם אחת עם קונדום
הקונדום לא נקרע ואפילו מלאתינאותו במים לוודא שאין חור אחרי שגמרתי
האם עלי לחשוש ממחלת מין כלשהי???זיבה,איידס,עגבת,כלמידיה או משהו אחר????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
ד``ר רונן הולנד18/03/2017הסיכוי ל HIV הוא מינימלי כיוון שהיה קונדום בזמן החדירה.
יש סיכוי מסוים להדבקה בשאר הזיהומים שציינת - זיבה, קלמידיה, עגבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפחד גדול!!! בבקשה דחוף!!!!
רועי18/03/2017מדוע קיים סיכוי מינימלי ולא מוחלט לאיידס אם קונדום לא נקרע???
כיצד עגבת.זיבה וכלמידיה יכולים לעבור אם משתמשים בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?????
רועי21/03/2017מאד מחכה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר רונן הולנד22/03/2017קונדום הוא האמצעי הטוב ביותר שיש כדי למנוע הדבקה ב HIV, אבל הוא אינו מגן ב 100% ולכן כתבתי שיש סיכוי מינימלי.
שאר המחלות שציינתי עלולות לעבור במגעים שביצעתם לפי מה שפירטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות על איבר המיןיוני ביג15/03/2017
כבר המון שנים שאני זוכר את הבליטות האלה ולא יחסתי חשיבות מישהי יכול להסביר לי מה זה ואם אפשר להפתר מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות על הפין
ד``ר רונן הולנד18/03/2017עד כמה שאפשר לאבחן מתמונה, נראה לי תקין לגמרי.
האבחנה הסופית היא כמובן בהסתכלות ישירה של רופאץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לפני בדיקות מחלות מיןגלעד14/03/2017
שלום רב. אני לקחתי שלושה ימים כדור וולטר ומרחתי משחה וולטרן. כמו כן לקחתי כדור וורמוקס נגד תולעים (למניעה מהדבקות מילדי ) .
אני רוצה לעשות בדיקה לאיידס , עגבת , זיבה וכלמדיה.
האם התרופות שלקחתי יכולות לגרום לתוצאות של הבדיקה לא להיות אמינות או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר רונן הולנד18/03/2017הבדיקות למחלות מין אינן מושפעות מהטיפול שנטלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
נמרוד19/03/2017גם הוורמוקס לא משפיע על התוצאות? אני פשוט בחרדות. אין צורך להמתין חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אודה לתשובתך על שאלת החידוד
נמרוד22/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר רונן הולנד22/03/2017גם הוורמוקס לא משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה או בלוטת רוק?ניר12/03/2017
היום שמתי לב לזה מתחת ללשון..נראה כזה כמו גוש בשר קטנטן..סתם דודאג שזה קונדילומה..מה אתה חושב? יכול להיות שזה סתם בלוטת רוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה בלשון
ד``ר רונן הולנד14/03/2017לדעתי מתאים לקונדילומה של הלשון. אפשר לבצע צריבה עם מחט חשמלית תחת הרדמה מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בלשון
ניר14/03/2017האם אפשר לצרוב על ידי חנקן בלשון? מחט חשמלית יש אצל כל רופא עור רגיל כמו שיש לו חנקן? האם כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניר14/03/2017האם עדיין לפי התמונות זה נראה קונדילומה? כולי מודאג...האם אפשר לצרוב על ידי חנקן בלשון? מחט חשמלית יש אצל כל רופא עור רגיל כמו שיש לו חנקן? האם כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניר14/03/2017האם עדיין לפי התמונות זה נראה קונדילומה? כולי מודאג...האם אפשר לצרוב על ידי חנקן בלשון? מחט חשמלית יש אצל כל רופא עור רגיל כמו שיש לו חנקן? האם כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מרופא העור
ניר15/03/2017היום הייתי אצל רופא עור..והוא אמר שבגלל שיש נימי דם כפי שתראה בתמונה..אז אין סיכוי שזה קונדילומה...שבקונדילומה אין נימי דם..האם הוא צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון
ד``ר רונן הולנד18/03/2017לפי התמונות הנוספות שאתה מביא - הפיזור של הנגעים מוריד את החשד לקונדילומה. מסכים עם הרופא שבדק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת זיבה/קלמידהאיתי11/03/2017
שלום,
אני כותב ממדינת עולם ראשון שאינה ישראל. אם התיאור למטה לא תואם את הנורמות בארץ זה בגלל זה.
גיל 26, לפני שבועיים היו לי הפרשות מהפין (צבע לבן-צהוב), רופא המשפחה אחרי שהראתי לו תמונות שלקחתי, נתן לי טיפול אנטיביוטי: אזיטרומיצין 250 מג׳ בוקר וערב, וציפרופלוקסצין 500 מג׳ 3 פעמים ביום - התרופות נלקחו במשך 6 ימים ובעיית ההפרשות נפתרה (החל מהיום השלישי הפרשות היו שקופות, עד היום השישי הכל נגמר).
הרופא נתן לי את הטיפול בלי להפנות אותי לבדיקות תחילה, אז אני לא יודע אם המחלה הייתה זיבה או קלמידה, או משהו אחר. בסיום הטיפול עשיתי בדיקות PCR לקלמידה וזיבה והתשובות חזרו שליליות (ההנחיה כאן, היא לא שתן של בוקר אלא אחרי שעתיים שלא היה מתן שתן).
עכשיו, שבוע אחרי הבדיקות, ושבועיים אחרי תחילת הבעייה, אני בריא, ואין שום בעיה.
אני בקשר שלוש שנים עם אותה חברה ובמהלך הקשר לא שכבתי ולא קיימתי שום מגע עם אף אחת אחרת. ביקשתי ממנה להבדק, הגניקולוג הפנה אותה לPCR קלמידה/זיבה (כמוני, ההנחיה הייתה שתן, אחרי לפחות שעתיים ממתן שתן קודם) והתשובות חזרו שליליות.
1. האם יכול להיות שPCR למחלות אלה אצל נשים יחזור שלילי אם הזיהום הוא ואגינלי או בפה? האם מומלץ לעשות בדיקות נוספות?
2. נראה שיש קונצנזוס ששתי המחלות הנ״ל יכולות לעבור רק במגע מיני. האם יכול להיות שחליתי במחלה אחרת שאינה מחלת מין עם סימפטומים דומים, או שאין מחלה כזאת?
3. אנחנו משתמשים באמצעי מניעה בכל מגע כל הזמן, חוץ מבמשחק המקדים, האם שימוש נכון בקונדום (כולל במשחק המקדים) אמור להגן מפני הדבקה במחלות הנ״ל? מאז שהבעיה התחילה נמנענו מקיום יחסי מין, ואני רוצה לדעת אם עם קונדום אפשר לחזור גם אם יש ספק.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה / קלמידיה
ד``ר רונן הולנד14/03/2017הפרשות בצבע לבון צהוב מאוד משכנעות לקלמידיה /זיבה.
הטיפול שקיבלת אינו אידאלי אבל כנראה שהוא עזר.
יתכן שבת הזוג שלך נושאת את החידק בגרון. בדיקת שתן מייצגת רק את המצב בשופכה. ממליץ שגם היא תקבל טיפול דומה לשלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 20 בעיה בתפקוד המיניתומר11/03/2017
שלום אני כבן 20 לפני כחודש הרופא הבחין אצלי זיבה ללא בדיקת מין. יש לציין שהזיבה הייתה מאוד חזקה עם הפרשות מרובות מאוד וכאבים חזקים. לאחר טיפול של שבועיים הזיבה לא עזבה ונאלצתי לעשות זריקה ולקחת עוד שבוע אנטיביוטיקה. לאחר 3 שבועות נפטרתי ממנה. מתחילת המחלה ועד היום כשבוע שאני בריא הזיקפות שלי לא כמו שהיו לפני .(לפני הייתי יכול למשוך בסקס זיקפה מלאה שעה) היום כמעט ואין זיקפות בוקר ובסקס אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה והוא פשוט לא איתי.
דרך אגב תוך כדי המחלה חוויתי קצת תקופה מתלתלת בשירותי בצבא. האם זה טראומה מהמחלה שתעבור או שעליי לעשות משהו בנידון ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה שנשאלה
תומר14/03/2017בנוסף שכחתי לציין שאשך שמאל בזמן האחרון תמיד יותר נפול מאשך ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה וזקפה
ד``ר רונן הולנד14/03/2017שלום תומר.
לזיבה אין קשר ישיר לזקפה והיא אינה גורמת לפגיעה בתפקוד המיני. ברור שמבחינה רגשית יש לה השפעה רבה על החשק המינ ועל התפקוד המיני. ככל שתתרחק מהאירוע של הזיבה, התפקוד המיני ילך וישתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)