מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולוסקום קונטגיוזום רק דרך מגע מיני?מאיה04/02/2017
שלום.
לבן זוגי יצאו מעין בליטות קטנות על הפין. רופא העור איבחן אותו במולוסקום קונטגיוזום. האם הדרך היחידה שבה הוא נדבק היא דרך מגע מיני? בנוסף, האם התסמינים דומים לוירוס הפפילומה? יכול להיות שחלה טעות באבחנה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
ד``ר רונן הולנד04/02/2017הנגעים של מולוסקום נראים אחרת מאשר נגעי קונדילומה ורופא העור יודע להבחין בניהם.
מולסקקום הוא וירוס שעובר בקלות גם דרך מגע רגיל של עור בעור ולא רק ביחסי מין והוא אינו מוגדר מחלת מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון בדיקה למחלות מיןניר03/02/2017
כמה זמן מהמגע המיני זה בסדר לבצע בדיקת שתןstd pcr. ובדיקת דם לhiv ועגבת? כדי לשלול מחלות אלו ולהיות רגוע לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר רונן הולנד04/02/2017בדיקת שתן כללית לבדוק כדוריות לבנות - 4 ימים לאחר המגע
PCR STD - עשרה ימים לאחר המגע
HIV - שלושה שבועות לאחר המגע (בדיקת קומבו)
עגבת VDRL - חודש אחרי המגע
עגבת TPHA - חודשיים אחרי המגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לטיפול בחיידקים שוניםחזי02/02/2017
קיבלתי אבחנה ממעבדה פרטית שאני נושא את החיידקים הבאים:
mycoplasma hominis
ureaplasma urealyticum
אני מעוניין לטפל משום שחברה שלי רגישה ממש לזיהומים כאלה
איזה אנטיביוטיקה צריך לקחת לשני החיידקים? באילו מינונים?
האם ניתן בסוף הטיפול לגשת לבדיקת pcr נוספת לבדוק שהחיידק נעלם?
בבקשה תענו אני בלחץ מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן
חזי02/02/2017מחר מבצע תרבית שתן רגילה לבדיקת תאי דם לבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין מענה? בבקשה
חזי03/02/2017צריך לדעת מה יעיל לשני החיידיקים ובאילו מינונים לפני שהרופא שלי סוגר את המשרד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ד``ר רונן הולנד04/02/2017הטיפול המומלץ הוא אזיטרומיצין 1 גרם בבת אחת.
בדיקת PCR עלולה להישאר חיובית גם חודשיים אחרי הכחדת החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי טיפול בדוקסילין
חזי04/02/2017כהר התחלתי טיפול בדוקסילין משום שהרופא שלי אמר שעדיף לקחת טיפול זוגי ( חברה שלי לקחה דוקסילין ונעלם החיידק) האם זה הגיוני?
קיבלתי הפניה לgo symptomatic במכבי האם זה בודק את המצאות החיידקים?
משום מה אני לא מצליח לקבל הפניה לpcr std דרך קופח. האם אתה יודע מדוע הם נמנעים/לא מצליחים לשלוח לבדיקה הרצויה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידק urea urealyticum pcrאחר02/02/2017
הי עשיתי בדיקת שתן ונמצא חידק urea urealyticum , השאלה שלי היא בנוגע לבת הזוג, האם היא צריכה לטפל?
לאחרונה יש ריח חריף מהנרתיק האם זה קשור לכך? ואם לא מה כן יכול להסביר זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלזמה
ד``ר רונן הולנד02/02/2017הטיפול באוריאופלזמה נחוץ רק אם יש תסמינים מתאימים כמו צריבה, כאבים או אם יש כדוריות לבנות בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אחר02/02/2017מה לגבי שאר השאלות?
הרופא המטפל המליץ טיפול 10 ימים בדוקסילין אולם לא ראיתי נוכחות כדוריות דם לבנות בשתן כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרה שנמשכת וחוזרתדני01/02/2017
היי,
לפני כחודשיים היתה לי יציאת זרע שנורא שרפה לי.
ביצעתי את כל הבדיקות כולל pcr std ,תרבית שתן ושתן כללי והכל יצא תקין.
כמו כן היה שורף לי מעט בזמן הטלת שתן וללא שום סימפטומים אחרים.
נכון להיום אני מרגיש בסדר רק שכל כמה ימים ישנה תופעה של הרגשה של משהו שכאילו תקוע לי בקצה הפין עם תחושה מעטה מאוד של שורף וגם לאחרונה אני חש תחושה של כמו דגדוג בצד ימין למטה .
נבדקתי אצל אורולוג ולא נמצא שום דבר אך לטענתו אמר שצריך לשתות הרבה ואם זה ימשך צריך לבדוק מה קורה בפנים ע"י בדיקה פולשנית.
לפני שנה היתה לי את אותה התופעה שליוותה אותי עם תחושת עקצוצים וכו וגם אז עשיתי את כל הבדיקות והכל יצא תקין.
אני ממש מתוסכל ולא יודע האם כדאי לחזור שוב לאורולוג
בנוסף האם בדיקת ה pcr מדוייקת למרות שאני לא "מבלה" עם אף אישה אחרת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר רונן הולנד02/02/2017אם שתן כללית תקין ועדיין יש סימפטומים כמו שאתה מתאר, צריך להתקדם בבירור - לבצע סונר כליות ושלפוחית ואולי גם ציסטוסקופיה - הסתכלות פנימה עם סיב אופטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקות לאחר מין אורלי בגברגל01/02/2017
האם בדיקה לזיבה כלמדיה עגבת ואיידס במכבי שירותי בריאות אמינות לחלוטין ומספיק לעשות פעם אחת? הבנתי שלמשל זיבה בלוע צריך לעשות פעמיים אם התשובה שלילית כי זה לא ממש אמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן הכל בהנחה שהבדיקה נעשית לאחר שלושה חודשים מקיום המין
הבהרה01/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר רונן הולנד02/02/2017לכל בדיקה רפואית יש את המגבלות שלה וגם PCR היא לא בדיקה של 100%.
האם עשו לך בדיקת מטוש גרון ושלחו אותה ל PCR STD ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תשובה02/02/2017עשיתי בדיקת דם לעגבת ואיידס במכבי ועשיתי בדיקת שתן לכלמדיה וזיבה במכבי.
במרפאת לוינסקי עשיתי בדיקת גרון לזיבה האם זאת הבדיקה שהתכוונת?
הכל יצא שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשטח גרון
ד``ר רונן הולנד02/02/2017אז אתה יכול להיות רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון חביב
דבר אחרון02/02/2017דר תודה על התגובות המהירות לא מובן מאליו.
רק הבהרה. יכול להיות רגוע גם לגבי המשטח גרון וגם לגבי הבדיקות במכבי? אין צורך לחזור על הבדיקות נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה בגרון
ד``ר רונן הולנד04/02/2017לדעתי אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מהדבקות בזיבה בלועדורי01/02/2017
שלום רב, לפני חצי שנה ביצעתי מין אוראלי חד פעמי בגבר.
היה לי פצעון קטן בפה (אפטה) בזמן האקט של המציצה. ולכן אני בחרדות איומות מאז, שנדבקתי בזיבה בלוע.
האם במצב כזה שאחרי חצי שנה לא היו לי שום סימפטומים אז אני יכול להיות רגוע שלא נדבקתי ואם כן זה מאחורי?
אם הייתי נדבק וזה היה עובר לדם כי הזיבה מחריפה הייתי מרגיש בסמפטומים? אני לא רוצה לעשות בדיקה כי מאוד מאוד מתבייש. אני יכול להיות רגוע אם עברה חצי שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה בגרון
ד``ר רונן הולנד02/02/2017הבדיקה הנכונה היא מטוש גרון ל PCR זיבה. הבעיה שמעט מסובך לבצע בדיקה כזו.
אפשרות אחרת, כיוון שאתה מאוד מוטרד וזה משפיע עליך רגשית, היא לקבל טיפול ברוצפין כדי לכסות את האפשרות של הדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות std- נושא מורכבגאי01/02/2017
אצל חברה שלי נתגלה לאחרונה urealyticum+parvum
טיפלה בדוקסילין 10 ימים ועשתה בדיקה וזה עבר.
בשבוע וחצי האחרון אני נלחם במערכת הרפואית בשביל להשיג הפניה לבדיקות שכאלה אך לא מצליח. בעקבות זאת פניתי למרפאה פרטית ויש לי תור למחר.
שאלתי היא מה הסיכוי שאדביק אותה בחזרה במידה והבדיקה חיובית ושכבנו לפני שטיפלתי בזה? ונניח שהאבחנה שלי שלילית האם אפשר לדעת בוודאות שאיני אדביק אותה? זה חשוב לי מאד משום שהיא רגישה לזיהומים שכאלה ולקחה כמות גבוהה מאד של אנטיביוטיקה בשנים האחרונות כך שהרופא שלה אמר לה שיהיה מסוכן ליטול עוד אנטיביוטיקה בקרוב. יש לציין שאיננו מאותה ארץ ומטופלים ע״י מערכות שונות. לבסוףהבנתי שזה יכול לקחת עד שבועעים לקבל תוצאות! האם ניתן לבקש התייחסות מהירה יותר לבדיקה שלי בעקבות פגישה שלנו בעוד 3 שבועות?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR שתן
ד``ר רונן הולנד01/02/2017חשוב יותר לדעת האם יש לך תסמינים והאם בדיקת שתן כללית שלך מראה כדוריות לבנות (לויקוציטים) או לא.
PCR הוא רק אמצעי עזר באבחנה ובטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות שתן כלליות
גאי01/02/2017אעשה אותן לאחר בדיקת pcr שיש לי מחר.
האם אפשר לקבל את החיידקים הנל מעוד מקורות חוץ מיחסי מין שונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
גאי01/02/2017האם יתכן מצב שבו יש אבחנה לחיידקים הנל אך אין כדוריות דם לבנות?
מבחנת סימפטומים איני מרגיש צריבה רק מתן שתן דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות קטנות על עור הפיןאבי31/01/2017
בשבועות האחרונים הבחנתי בבליטות קטנות על עור הפין. רופא עור נתן לי חומר גניטלי לשים פעמיים ביום במשך 3 הימים הראשונים בכל שבוע בחודש. בינתיים האיזור נררה פחות טוב ממה שהיה לפני. האם זה נראה כמו התייבשות של הפצעונים או שזה משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קונדילומה
ניר31/01/2017ללכת לרופא עור שיצרוב בחנקן נוזלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עלי לעשות בינתיים?
אבי01/02/2017יש לי רק עוד שבועיים תור לרופא עור. האם אתה מציע להפסיק את השימוש בקונדילוקס או להמשיך? כי אם שמת לב בתמונה יש איזור יבש וזה קרה רק לאחר השימוש בקונדילוקס... האם גם אשתי צריכה להיבדק? מה ההשלכות של זה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטות על הפין
ד``ר רונן הולנד01/02/2017קשה לאבחן לפי תמונה בלבד, אך לא מתאים לקונדילומה אלא בלוטות חלב תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה יצאה חיובית לאחר טיפול בדוקסיליןאני31/01/2017
לפני שבועיים אובחנתי בכלמידיה
נטלתי דוקסילין 100 במשך 10 ימים, פעמיים ביום
שלושה ימים אחרי שסיימתי איתה ביצעתי תרבית שתן והתשובה יצאה חיובית שוב..
יש לציין שלפני הטיפול הרגשתי תסמינים
ועכשיו אין לי שום סימן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה בנושא כלמידיה
אני31/01/2017רופא נתן לי לטול רוליד 10 ימים פעמיים ביום
השאלה שלי אם לא עדיף לקחת אזניל חד פעמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR שתן
ד``ר רונן הולנד01/02/2017תשובת PCR עלולה להישאר חיובית במשך חודשיים למרות שהחיידק כבר נכחד. הבדיקה הנכונה היא שתן כללית לבדוק האם יש כדוריות לבנות בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה מהמרכז לעגבתפלוני31/01/2017
שלום
ביצעתי לאחרונה בדיקה לעגבת בה נרשם ״נשלח לאימות״. לפני כשנה וחצי ביצעתי גם, התקבלה תוצאה זהה של ״נשלח לאימות״, הבדיקה נשלחה למרכז לעגבת אשר ממצאיו מצורפים בתמונה. בממצא הראשון של syp. Elisa צוין ״לא חד משמעי״. מה פשר הדבר? האם יש חשש לעגבת? משער שגם בבדיקה האחרונה שתגיע מהמכון יתקבלו תוצאות זהות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד``ר רונן הולנד01/02/2017קודם כל VDRL שלילי ולכן אין מחלה פעילה, זה כבר מרגיע.
כדאי לחכות ולראות מה יוצא הפעם בבדיקה של אבו-כביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך,
פלוני02/02/2017האם ניתן לקיים יחסי מין וגינאליים מוגנים/אוראלי עד תוצאות הבדיקה?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
ד``ר רונן הולנד02/02/2017אם VDRL שלילי, אזי אין חשש מבחינת עגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה מהפין בעת זיקפהאלמוני27/01/2017
יש לי בעיה קטנה ואשמח לתשובה דחופה, מזה כמה ימים אני סובל מכאבים באזור הפין ישנו טיפות קטנות של מוגלה , וצריבה בעת זיקפה , לפניי שתגידו לי שזה זיבה אומר לכם שאני שולל את האפשרות הזאת מאחר ולא קיימתי יחסים אינטימיים מעל מספר חודשים והכאבים התחילו למעשה אחריי גמירה שאוננתי ובגמירה שמעולם לא היה לי (פעם ראשונה שגמרתי כול כך הרבה ופחות זמן ) בדרך כלל לוקח לי מספר דקות ארוכות 15-20 עד לגמירה סופית הפעם זה לקח לי מספר דקות בודדות כ2-3 דקות ומיד לאחר הגמירה הזאת התחילו הכאבים לא יחסתי לנושא הזה בתחילה חשיבות מאחר וכול מחלה כזאת או אחרת שללחתי כי לא היה לי יחסים אינטימיים מספר חודשים והגיינה גם שללתי מאחר ואני מאוד קפדן , אבל כעת הכאבים עדיין ממשיכים והכאבים עצמם מתחילים בשעות הערב ולא בשעות היום כלומר בזמן השינה שלי או בזמן זיקפה , הדבר הזה די מלחיץ אותי ואני מתבייש לפנות לרופא שלא ארגיש נבוך מהעינין , אשמח לקבל ממכם תשובה, תודה רבה אלמוני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום ?
ד``ר רונן הולנד01/02/2017טיפות מוגלה מחשידות מאוד לזיהום. יכול להיות שנדבקת לפני מספר חודשים ורק עכשיו מתחילים התסמינים. מציע לך לבצע בהקדם בדיקת שתן כללית - אם יש כדוריות לבנות אזי לקבל טיפול אנטיביוטי מקיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מהדבקות ביחסי מיןעידו27/01/2017
ד"ר שלום רב,
לפני כשלושה חודשים ביצעתי מין אוראלי למספר שניות ומאז אני בחרדה נוראית.
ביצעתי בדיקה לזיבה בגרון והכל תקין.
שבוע הבא אני רוצה לעשות בדיקה לאיידס עגבת זיבה וכלמידיה.
הבנתי שהבדיקות האלו לא אמינות אם לוקחים אנטביוטיקה ובאמת לא לקחתי. העניין הוא שקיימתי יחסי מין עם בת זאת קבועה והיא לוקחת אנטביוטיקה. האם עצם קיום יחסי מין איתה אז השפעת האנטביוטיקה שהיא לוקחת יכולה לעבור ביחסי מין אליי ואז הבדיקות שאני אעשה לא יהיו תקינות? כדאי לחכות עוד חודש? אני כבר משתגע.
אודה להתייחסותך.
שאלה נוספת. האם ביחסי מין אוראלי לגבר יש חשש להדבקות בצהבת?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: בת זאת = בת זוג
עידו27/01/2017תיקון: בת זאת = בת זוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את השאלה.
ד``ר רונן הולנד01/02/2017לצערי לא הבנתי מה אתה שואל למעשה.
תבצע את הבדיקות ואז יהיו פחות סימני שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתן למחלות מיןnhrc25/01/2017
שלום רב,
מצ"ב בדיקות שעשיתי לפני מספר ימים.
האם Not Detected- זה אומר שהכל תקין?
ושאלה נוספת, מה זה UREA.PARVUM-PCR? האם החיידק מצריך איזשהו טיפול? כי בעבר נאמר לי ע"י רופא נשים, שיש רופאים שמטפלים בזה, במידה והעניין מציק, ויש כאלו שלא.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלזמה
ד``ר רונן הולנד02/02/2017not-detected - תשובה שלילית, תקינה
אין צורך לטפל באוריאפלזמה פרוום אם את לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לפרבום
מתעניינת02/02/2017מדוע יש צורך לטפל רק אם בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לעגבת ע"י זריקת פניצילין דורביטויקעידו24/01/2017
שלום , אובחנתי כנשא עגבת ( סבירות 1:4 ) והמליצו לי על זריקת דורביוטק , האם יש לחשוש מהטיפול ? האם יש לו תופעות לוואי? לא ידוע לי שיש לי רגישות לאנטיביוטיקה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עגבת
ד``ר רונן הולנד24/01/2017אם אין לך רגישות ידועה אזי אין סכנות. יש תופעות לוואי של כאב בזמן ההזרקה ורגישות במשך מספר ימים באיזור ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעגבת ע"י זריקת פניצילין דורביוטיק
עידו24/01/2017לא הופיעו אצלי מעולם סימנים חיצוניים או תסמינים של עגבת, גיליתי זאת בבדיקות של מחלות מין שעשיתי
אני יודע שהמחלה יכולה להיות סמויה , האם יש חשש לפגיעה במערכת העצבים?
ביצעתי בדיקת LP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)