מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיון הקמת קבוצת תמיכה -הרפס גניטלימליסה02/05/2016
שלום לגולשי הפורום!
הודעה זו מופנית למי שמרגיש שקשה לו ליצור זוגיות עקב הסטיגמה שקשורה למחלת ההרפס הגניטלי ..
האם יש הענות להקמת קבוצת תמיכה (כמו בארה''ב) ?
רק בריאות לכולנו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון הקמת קבוצת תמיכה -הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד02/05/2016רעיון מצוין.
חשוב לזכור שיש טיפול מונע יעיל להרפס גניטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה חשובה
מליסה02/05/2016ד''ר רונן הולנד תודה !
רציתי בבקשה לשאול מניסיונך מה השכיחות של הנגיף בישראל ?
(אני לצערי יצאתי עם מישהו לפני שנים רבות והוא הדביק אותי דרך מין אוראלי בלבד בנגיף סוג 1 , ביודעין ! ) .
התמודדות מאוד מאוד קשה .. אנשים נרתעים לשמוע שאתה נושא נגיף, ואז בכלל אין ביטחון לצאת לדייטים במצב כזה ולהכיר .
אשמח באם אנשים שחוו הדבקה ירצו להירתם להקים קבוצה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון טוב
אורן08/10/2016נשמע כמו רעיון טוב, אני אשמח להקים אחת כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים שהתפשטו על איבר המין תמונה מצורפתמורדכי02/05/2016
יש מצב שנגרם מחיכוך איבר המין עם פטרייה שהיית באיבר המין של החברה מעבר לזה אני חייב לדעת מה לקנות או מה למרוח שזה יעבור!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך קונדילומה בצד ימין למטה
דור02/05/2016בלי קשר לשפשוף..כל ה"פצעונים" האלה הן קונדילומות לך לרופא עור להסיר ולצרוב זה מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים שהתפשטו על איבר המין תמונה מצורפת - תגובה
ד``ר רונן הולנד02/05/2016ממליץ לך לפנות לאורולוג או רופא עור כדי לאבחן את הנגעים. יש נגע אחד כיבי וזה מצריך בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- פענוח בדיקות מיקופלסמה ועודהילה01/05/2016
שלום, התגלתה בבדיקת הדם שלי Mycoplasma pneumoniae IgG
חיובי וכן Mycoplasma pneumoniae IgM חיובי.
מה פירוש הדבר?
אציין כי לבן הזוג שלי נמצאו M.HOMINIS-PCR חיובי וכן U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי. בדיקות אלו לא בוצעו אצלי משום מה.
מה פירוש הדבר?
אודה לכם מאוד לתשובה מפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם- פענוח בדיקות מיקופלסמה ועוד - תגובה
ד``ר רונן הולנד02/05/2016בדיקות הדם שנמצאו אצלך אינן קשורות למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. המשך לשאלה
הילה02/05/2016ומה בנוגע לבן הזוג שלי?
הוא לא יכול להדביק אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שקופות מאיבר המין ללא צריבה במתן שתןיוני27/04/2016
שלום רב
היה לי מגע מיני לא מוגן לפני כחודש
לפני מספר ימים התחילה לי הפרשה שקופה מאיבר המין ללא צריבה במתן שתן.
רופא העור שלח אותי לבדיקות שתן ונתן לי את התרופה :
ZETO 250MG 6TAB
לקחתי 4 כדורים על קיבה ריקה.
אבל זה לא עזר וההפרשות המשיכו,היום הייתי אצל רופא העור והוא אמר לי לפנות לאורלוג
אשמח אם תוכלו לומר לי מה לדעתכם יכול להיות שיש לי והאם ללכת לרופא עור אחר או שללכת לאורולוג כפי שרופא העור המליץ ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות שקופות מאיבר המין ללא צריבה במתן שתן - תגובה
ד``ר רונן הולנד02/05/2016הפרשה שקופה מאיבר המין היא תקינה. לפני טיפול אנטיביוטי יש לבצע בדיקת שתן כללית. אם היא תקינה (ללא לויקוציטים) אין צורך בטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת מנות דם לפני בדיקת קומבו לגילוי HIVאביב26/04/2016
שלום,
כשעתיים לפני לקיחת מנת דם לבדיקת קומבו לגילוי HIV, נלקחו ממני מנות דם (כ6 מבחנות) לצורך בדיקות אחרות. האם לעובדה זו יש השפעה על תוצאות הבדיקה, בהתחשב בכך שהמקרה החשוד אירע לפני 7 וחצי שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת מנות דם לפני בדיקת קומבו לגילוי HIV - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/04/2016אין לזה השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק בהרפס גניטאלי לא רק ביחסי מין?עדי24/04/2016
שלום,
האם ניתן להידבק באיזשהו אופן בהרפס גינטאלי (באיבר המין), מלבד מגע ישיר (יחסי מין, מגע ישיר בפצע)?
כמו נגיעה בכלל, שימוש בשירותים, נשיקה וכד'?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להידבק בהרפס גניטאלי לא רק ביחסי מין? - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/04/2016צריך להיות מגע של עור בעור עם המקום בו נמצאים הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה ב- HIV עקב קריעת קונדוםרון23/04/2016
שלום ד"ר,
היתי בחו"ל וקיימתי יחסים אנאליים עם קונדום עם גבר זר, כאשר אני החודר. החדירה האנאלית נמשכה מספר דקות. לפני השפיכה הורדתי את הקונדום וגמרתי בחוץ. לאחר מכן גיליתי שהקונדום נקרע (לא הרגשתי בזאת במהלך החדירה). תשאלתי את הבחור הנחדר מספר פעמים אודות מצבו והוא חזר ואמר לי שנבדק לפני חודשיים ונמצא שלילי. כך ענה לי גם ביום שלמחרת וטען בפניי כי לא היה מסכן אותי ואומר לא אמת.
לאחר ששקלתי האם להתחיל לקבל PEP בחו"ל, החלטתי שלא, כי התייעצתי עם מספר אנשים וקראתי במספר פורומים של מומחים כי הסיכוי להידבק בסיטואציה כזו הוא "קיים אבל נמוך משמעותית".
יומיים שלושה לאחר המגע התחיל לי כאב גרון קל, עייפות ושיעול קל.
שתי שאלות:
1. מה הסיכוי להדבקה במקרה זה?
2. האם יתכן שתסמונת הדבקה חריפה תתחיל בשלב כה מוקדם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה ב- HIV עקב קריעת קונדום - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/04/2016כדי לחשב את הסיכוי להדבקה יש להתחשב בגורמים רבים שאין לך מידע עליהם, למשל מה המטען הויראלי אצל הפרטנר. זה גם לא יקדם הרבה את ההתנהלות.
יש לבצע בדיקת HIV אחרי שלושה שבועות מהמגע.
תסמונת חריפה של הדבקה ב HIV מתחילה בדר"כ שבועיים אחרי ההדבקה. לא ניתן לאבחן הדבקה כיוון שהתסמינים דומים לכל מחלה ויראלית אחרת שנפוצה מאוד כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת נפיחות גושית בין חיבור הרגלייםיבגני20/04/2016
שלום,
לפני 4 ימים הופיע אצלי מין גוש קטן באיזור שבין שק האשכים לפי הטבעת, בדיוק במקום בין פיסוק הרגליים, נוטה לצד השמאלי. מדובר בגוש קטן, כחצי ס''מ שמורגש בעיקר במישוש כנקודה מוארכת קשיחה, וכמעט ולא נצפה בעין. יש לציין, כי בכל איבר המין ושק האשכים העור תקין לחלוטין ונקי מזיהומים וגירויים חשודים. הפצע מזכיר גושים נפוחים שלעיתים מצטברים מתחת לבית השחי כתוצאה מחום והזעה.
ייתכן ומדובר בבלוטת חלב פשוטה, אך השילוב בין רגישות האיזור בו הופיעה הנקודה עם איפוכונדריה טבעית, גורם אי נוחות ומידה רבה של דאגה.
אשמח לתשובה, ואולי רעיון לטיפול. האם צפוי להיעלם תוך זמן קצר?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך זה נראה.
יבגני20/04/2016כמו נקודת חן מרוחה, בולטת במישוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב עדכני
יבגני25/04/2016שלום,
מצרף תמונה עדכנית מהיום, מקווה שאולי כעת ניתן לתת הערכה או לשלול חלק מהדברים.. אודה מאד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת נפיחות גושית בין חיבור הרגליים - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/04/2016יכול להיות זקיק שיער או בלוטת חלב.
ממליץ בכל מקראה בדיקת רופא ובדיקת דם לעגבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יבגני26/04/2016תודה על התשובה! אקבע בדיקה לשבוע הבא. בינתיים הפצע כמעט נעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בקונדילומה דרך מין אוראליתל אביב 203017/04/2016
שלום רב,
במידה ואדם שהיה לו בעבר פצע קונדילומה על הפין (לפני 3-4 שנים) ביצע בי מין אוראלי ("מציצה") למספר דקות מבלי שגמרתי לו בפה, מה סיכויי ההידבקות בנגיף? האם יש משהו שאוכל לעשות כרגע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות בקונדילומה דרך מין אוראלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/04/2016אם היה לו פצע קונדילומה על הפין ולא היה לו פצע קונדיללומה בפה, אין סיבה שהוא ידביק אותך בקונדילומה כאשר הוא מבצע בך מין אוראלי.
חשוב גם לזכור שאם היו לך יותר מחמישה פרטנרים לסקס במשך חייך, רוב הסיכויים שכבר נחשפת בעבר לנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מספיק שרק האקטיבי שם קונדום?רונית11/04/2016
שאלה-
בקיום יחסי מין של זוג הומואים, כאשר אחד "אקטיבי" בלבד והשני פסיבי בלבד, האם זה מספיק שרק האקטיבי שם קונדום? האם במקרה כזה שניהם מוגנים מאיידס? או ששינהם חייבים לשים קונדום..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מספיק שרק האקטיבי שם קונדום? - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/04/2016רק מי שחודר צריך לשים קונדום כדי להימנע מהדבקה באיידס בזמן החדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין שורף והופעת משהו על העור תמונה מצורפתאיתי11/04/2016
שלום,
אני מאוד דואג.
לפני שבועיים קבלתי מין אוראלי מבחורה.
יש לי מזה כשבוע פין שורף לא בשעת שתן, והמון לחץ נפשי.
היום הבחנתי לראשונה באיזו נקודה על העור.
אשמח לתשובתך אם מדובר בעגבת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין שורף והופעת משהו על העור תמונה מצורפת - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/04/2016עד כמה שאפשר לאבחן בצילום, הפצע לא נראה כמו עגבת, אבל הדרך לשלול עגבת היא בבדיקת דם. צריך גם לבררר בבדיקת שתן את נושא הצריבה.
ממליץ לפנות ליעוץ רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב! כלמידיה: הטיפול עוזר לי?דניאל10/04/2016
שלום רב,
בן 28, אני פונה אליכם לאחר שהובחנה בי כלמידיה ע"י האורולוג שביקרתי לאחר כשבוע של צריבות במתן השתן עד כדי סימני דימום מהשופכה. עלי לציין שלאחר הביקור אצל הרופא יצאתי בהרגשה לא נוחה כיוון שהוא אפילו לא בדק אותי ולא לקח דגימות מהשתן או מהדם על מנת להבחין במה מדובר. פשוט שאל אותי 2 שאלות זריזות וסגר פסוק עם מירשם דוקסילין 100 ליטול פעמיים ביום ל10 ימים. אפילו לא אמר לי את השם של המחלה, שאותו גיליתי בעצמי לאחר חיפושים רבים בפורומים למיניהם ויצירת קשר אם אותו רופא בפעם השנייה כדי לאשר שהכן מדובר מכלמידיה.
הסיבה בגללה אני פונה אליכם היא כי היום אני נימצא ביום השישי של הטיפול ולמעשה הצריבה במתן השתן (שכרגע מהווה את התסמין היחיד לתופעה) לא הפסיק ולא ניראה משתפר.
האם זה נורמלי שלא הובחן שיפור כלשהו לאחר כמחצית תקופת הטיפול? אני אציין גם כי לא היו עוד סימוני דימום מאז תחילת הטיול, אך כמו שאמרתי עדיין שורף בפיפי ומרגיש לא נוח באיזור העטרה.
יכול להיות שאני חש בחשש יתר על המידה כי עוד לא סיימתי את הטיפול אבל אני זקוק לאינפורמציה נוספת לפני להסיק מסקנות פזיזות או שלפחות תרגיע אותי.
רוב תודות והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב! כלמידיה: הטיפול עוזר לי? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/04/2016אמנם עדיין לא סיימת את הטיפול אולם הייתי ממליצה על ביצוע בדיקות לוודא שאכן מדובר בכלמידיה ושאתה מקבל את הטיפול הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
דניאל11/04/2016ראשית כל תודה לתגובה,
ההפנייה לבדיקות ניתן לקבל אותה גם דרך רופא המשפחה? במידה וכן איזה עוד בדיקות היית ממליצה לי לבצע מלבד כלמידיה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס מוגן ובכל זאת חוששת. להיבדק?תל אביבית 2210/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סקס מוגן ובכל זאת חוששת. להיבדק? - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/04/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס מוגן ובדיקת הריון לאישוש איידסחלי מהשכונה10/04/2016
האם בדיקת הריון מונעת בדיקת איידס? הרי אי אפשר להיכנס להריון עם איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס מוגן ובדיקת הריון לאישוש איידס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/04/2016גם נשאיות איידס יכולות להרות זה לא מונע הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמדיה עם קונדום אפשר ואיידס לא?הדס10/04/2016
הבנתי שאפשר להידבק מכלמדיה גם אם משתמשים בקונדום. אז אם אדם נדבק מזה, איך יודעים שלא נדבק גם מאיידס? הרי באותה מידה שנדבק בכלמדיה למרות שהיה עם קונדום, אפשר להידבק מאיידס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמדיה עם קונדום אפשר ואיידס לא? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/04/2016בכל מקרה של הדבקה בכלמידיה (או בכל מחלת מין אחרת) יש המלצה לעשות בדיקה ליתר מחלות המין, בינהן HIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)