מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות על האיזור האחורי של עטרת הפין קרוב לפתח השתן ולעורלהויטל25/03/2016
לפני חודשיים עשיתי בדיקת STD והממצאים יצאו שליליים למעט U.UREAL/PARVUM-PCR שיצא חיובי. לאחר ביקור אצל מומחה עור האבחנה הייתה לא לקחת טיפול תרופתי מאחר ולא היו שום סימפטומים של צריבה בשתן או הפרשות.
בימים האחרונים הופיעה אדמומיות על עטרת הפין (וצריבה קלה בסיום השתן (לא תוך כדי).
עדיין אין שום הפרשות למעט הסימפטומים הנ"ל.
האם עם הזמן ייתכנו הפרשות במצב דברים שכזה? האם מדובר בדלקת עטרת הפין או בדלקת השופכה ואיזה טיפול על פניו עשוי להיות יותר רלבנטי ויעיל? טיפול תרופתי בזינאט או בדוקסילין? היום ספציפית טיפה הרגשתי כאב בצד מותן שמאל..לא בטוח שזה קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות על האיזור האחורי של עטרת הפין קרוב לפתח השתן ולעורלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/03/2016ממליץ לחזור על בדיקת שתן כללית ולבדוק האם יש לויקוציטים. אם התשובה חיובית - לקבל טיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתןירון17/03/2016
שלום,
לאחר מין אוראלי בתאילנד היה לי צריבה חזקה בשתן , חששתי וישר הלכתי לקבל כדורים נגד זיבה וכלמידה, אך לאחר כמה ימים יחד עם הכדורים התחיל לי גם כאבים בקצה הפין, כל הזמן גם במגע עם התחתון או במיטה, עשיתי גם בדיקת איידס וגם בדיקה למחלות מין ויצאתי שלילי, הרופא נתן לי שני סוגי אנטיביוטיקה לא במקביל אך זה לא עוזר, אני כבר כחודשיים במצב זה, ממש מיואש, אציין גם שהזרימה של השתן חלשה ומידי 20 דקות יש שוב שתן, לאחר השתן יש רגיעה שחוזרת לאחר כמה דקות, מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/03/2016צריבה במתן שתן או רגישות בקצה הפין כמו שאתה מתאר, לא תמיד קשורות למחלות מין.
ממליץ לפנות לאורולוג כדי לשלול סיבות אחרות, למשל אבן בדרכי השתן, ערמונית מוגדלת ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/03/2016יתכן שהיתה הדבקה בגונוריאה (זיבה) ואז טיפול בכדורים אינו מספיק וחייבים זריקה.
יש לבצע שוב בדיקת שתן ואם יש סימני דלקת (לויקוציטים) יש לקבל טיפול אנטיביוטי מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפין וגרד בפי הטבעת.ירון16/03/2016
שלום רב,
בן 33, כבר כמה שנים שיש לי אדמומיות על הפין.
יש תקופות שהכל עובר וזה נראה כמו סתם צלקת או בכלל נעלם,
ויש תקופות של חודש חודשיים שחוזר בצורת פצע או אדמומיות.
בדקתי את רוב מחלות המין הנפוצות וזה נמצא שלילי. הייתי רצל הרבה רופאי עור ואין אבחון. או לא יודעים. רק בביאו לי משחות סטרואידים.
בנוסף יש לי גרד בפי הטבעת... אין שם אדמומיות. בדקתי פרזיטים יצא שלילי. לקחתי בכל זאת את הכדור הכפול (שבוע אחרי שבוע) לתולעים ועשיתי כל מה שצריך. כיבוס 90 מעלות. עדיין יש גרד. עשיתי הליקובאקטר יצא שלילי.
שם גם אין אבחנה ורק הביאו לי פעם נרות לאחר שרופא אמר טחורים פנימיים. לא נראה שזה זה.
אולי תוכלו להושיע בבקשה? אולי יש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בפין וגרד בפי הטבעת. - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/03/2016תיתכן מחלת עור של הפין שאינה קשורה למחלות מין, למשל פסוריאזיס.
לפעמים יש צורך לבצע ביופסיה כדי להגיע לאבחנה הסופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה רק בלשון בפה - הגיוני?אנונימית13/03/2016
שלום, שמתי לב שמתחת ללשון צמחו או שתמיד היו שם חתיכות עור בולטות.
היום הייתי אצל הרופא משפחה שאמר שהכל נראה תקין אך עדיין אני לא רגועה. רציתי לדעת מה הסיכוי שיש לי רק קונדילומה בלשון ולא באיבר מין ? לפני כחודש עשיתי קולפוסקופיה של הנרתיק וצוואר הרחם שיצאה תקינה וכך גם בדיקת הפאפ יצאה תקינה. אם אכן מדובר בקונדילומה לאיזה רופא עליי לפנות? מה הסיכוי לקונדילומה בלשון?האם שכיח?
מצרפת תמונה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה רק בלשון בפה - הגיוני? - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/03/2016זהו מבנה רגיל של הלשון.
HPV בדר"כ מופיע בלוע או בגרון או במיתרי הקול ולא בחלק התחתון של הלשון.
אם עדיין יש ספקות את יכולה להיבדק ע"י רופא פה ולסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין הרפס וגינאלי מקיימת יחסי מיןאנונימי10/03/2016
ניגשתי לרופאה והיא נתנה לי טיפול באקצילו וי ומשחה, האם צריך לרדת גם כתוצאה מכך?
יורד לי דם ואני לא ממש מבינה מאיפה, לא רשום שזוהי תופעת לוואי וזה קצת מלחיץ זה מה שהתרופה צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין הרפס וגינאלי מקיימת יחסי מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/03/2016לא ציינת מהיכן הדימום. דימום נרתיקי אינו תופעת לוואי של טיפול באציקלוביר, אבל הנגעים העוריים עצמם עלולים לדמם קצת אם הם נפתחים, וזה לא מטריד כשלעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר טיפול בסיפיליסשגיא10/03/2016
שלום ותודה מראש על תשובתכם. להלן התשובה שקיבלתי שלושה חודשים לאחר הטיפול בעגבת. מה אני אמור להבין מהתשובה?
איך ניתן יהיה לדעת אם אקבל סיפיליס שוב? תודה, שגיא.
(בדיקת ה-hiv שלילית)
VDRL
חיובי 1:8 להשוואה מול תוצאות קודמות של אותה בדיקה
T.P.H.A.
ידוע כחיובי להשוואה מול תוצאות קודמות של אותה בדיקה
Syph. ELISA
positive* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר טיפול בסיפיליס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/03/2016שלום שגיא,
קשה לגעת אם החלמת כליל או לא, שכן הפרמטרים שנבדקו לא צפויים להפוך לשליליים תוך 3 חודשים. זה יכול לקחת שנה עד ש-VDRL הופך לשלילי, וכרגע יש צורך בהמשך מעקב אחר הטיטר שלו. TPHA צפוי להשאר חיובי כל החיים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות מעבדה כמזהות מחלות מיןדורי09/03/2016
שלום ותודה מראש,
עקב גירוד והפרשה קלה ירקרקה הלכתי לגניקולוגית וקיבלתי טיפול בנרות לתוך הואגינה ׁ(GYNOTRAN -metronidazol-miconazo, 750-200 mg
ן גם DIFLUCAN-fluconazol , 150mg
התופעות חלפו.
בעלי שכב , ללא ידיעתי עם מספר נשים עם קונדום אבל פעם אחת נקרע... וגם עשה מין אוראלי בנשים....ועקב מה שקרה לי סיפר לי.....
בבדיקות דם 27 מרכיבים , שתן , דגימת זרע לא נמצאו אצלו סימנים חריגים...
אילו אני נדבקתי כנראה בכלמידיה - פעם ראשונה בחיי שיש לי בכלל דלקת כלשהי באיבר המין, בת 50
אנחנו לא בארץ, בדצמבר הייתי בישראל וערכתי בדיקות מקיפות כולל פאפ והכל תקין תרבית שתן , דם , אנדוקרינולוגיה.... לא בדקתי מחלות מין כיוון שלא הייתה לי סיבה.
שאלותיי:
האם קיבלתי טיפול נכון?
איך ייתכן שאצל בעלי הכל תקין ואני הודבקתי?- האם פשוט לא נעשו הבדיקות הנכונות?
האם הבדיקה המקיפה ביותר לזיהוי מחלות מין היא PCR?
תודה תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות מעבדה כמזהות מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/03/2016שלום,
לא הצלחתי לגמרי להבין כיצד את יודעת שנדבקת בכלמידיה. זה לא משתמע מהבדיקות שציינת. כדי לדעת אם היתה הדבקה בכלמידיה, צריך לעשות בדיקה למחלות מין ובינהן לכלמידיה (אין דרך אחרת לאבחן זאת בוודאות). במידה והתשובה חיובית, הטיפול הוא שונה מזה שקיבלת, וגם בן זוגך צריך לקבל טיפול בכל מקרה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה
דורי13/03/2016ד"ר בינה , תודה רבה
גניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה דלקת לפני אספה ממני מידע על התופעה:
גירוד הפרשה ירקרקה ׁ( אנחנו לא בארץ)
האם ניסיונה ממראה דלקת כזו והפרטים שמסרתי לגבי התופעה מתאימים למחלות אחרות מכלמידיה?
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/03/2016הרבה זיהומים נרתיקיים מתבטאים באופן דומה ואי אפשר לזהות בוודאות רק על סמך צבע ההפרשה והמראה על איזה חיידק מדובר. אם הסימפטומים לא חולפים מומלץ מאד לבצע תרבית נרתיק ו-PCR למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להרגם מכך הרפס באבר המיןשלומית02/03/2016
שלום ביצעתי לחבר שלי מין אורלי והיה לי פצע הרפס בשפתיים אך יבש כבר
האם יכול להגרם לו מכך הרפס באבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכול להרגם מכך הרפס באבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/03/2016עקרונית הרפס של השפתיים יכול לגרום גם להדבקה באיברי המין ויש להקפיד לא לקיים יחסים אוראלים אם יש נגעים. קשה להעריך עד כמה הסיכון יורד כשמדובר בנגע שכבר הגליד, אבל סביר שאינו מדבק כמו פצע טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלון לבדיקת HIV אמינות לאחר חודשאנונימי29/02/2016
האם בדיקה שנערכה בקופת חולים לאחר חודש ו4 ימים היא אמינה ?
הרופאה אמרה שהבדיקה צריכה להתבצע אחרי 3 חודשים מרגע החשש
ראיתי כמה פרסומים שונים שלאחר 3 שבועות הבדיקה היא אמינה גם כן
צריך לחזור על הבדיקה בעוד חודשיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן החלון לבדיקת HIV אמינות לאחר חודש - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/03/2016הרופאה צריכה להתעדכן - קופות החולים שולחות את הדגימה לבית חולים ושם מבצעים בדיקה מדור חדש שיכולה לזהות הדבקה כבר אחרי שלושה שבועות בדיוק של 99%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה איך לזהות ב100 אחוזאנונימי25/02/2016
שלום
לפני כשבועיים שמתי לב לבליטה קטנה באיבר המין ,כמו כן בשבועיים האחרונים יש לי תחושה של גרד (עקצוץ) באזור פי הטבעת , הלכתי היום לרופא עור הוא הסתכל על פי הטבעת אמר שלא רואה משהו מיוחד נתן לי משחה , לגבי הבליטה הוא אמר שיש חשש לקונדילומה אבל לא ממש התעמק בזה פשוט התיז לי חנקן נוזלי ונתן לי בנוסף משחה , איך יש דרך אמיתית לדעת האם מדובר באמת בקונדילומה או סתם בליטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה איך לזהות ב100 אחוז - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/02/2016במרבית המקרים האבחנה היא רק לפי הסתכלות על הנגע.
כאשר יש ספק אפשר לקחת ביופסיה - לשלוח את הנגע להסתכלות במיקרוסקופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדמילה
אנונימי25/02/2016הבעיה היא שהוא התיז לי חנקן נוזלי זה אומר שכרגע אין לי יותר מדי אפשרויות לשלוח את הנגע (בליטה) לבדיקה לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן וכאבים בגב תחתון ובבטן תחתונהתמיר24/02/2016
שלום
יש לי צריבה במתן שתן וכאבים לאחר קיום יחסי מין בצינורית השתן(שורף) וכאבים באגן ובבטן תחתונה בצד ימין וכן צריבה בעניים הבעיה נמשכת מעל חצי שנה
ביצעתי בדיקותSTD PCR בקופת חולים כללית עבור ׁכלמדיה זיבה מיקרו וטיריכומונוס
כול התוצאות שליליות
1.האם יתכן שישנה מחלת מין ולא נמצא בבדיקות?
2.האם יש בדיקות נוספות שעלי לעבור
3.מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן וכאבים בגב תחתון ובבטן תחתונה - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/02/2016האם ביצעו בדיקת שתן כללית ? האם היו כדוריות לבנות או אדומות ?
PCR עלול לצאת שלילי גם כאשר יש זיהום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעתי בדיקת שתן לתרבית
תמיר25/02/2016תודה על התשובה
ביצעתי בדיקת שתן לתרבית ונמצאה שלילית
1.אילו בדיקות שתן נוספות עלי לעבור? ואילו בדיקות נוספות בכלל?
2.שרשמת יתכן זיהום גם עם PCR שלילי האם זיהום של מחלת מין התכוונת או זיהום מסוג אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא בתרבית , 10,000סטרפטוקוקוס Bדורי23/02/2016
שלום,
בבדיקת תרבית שתן יצא שיש לי סטפטוקוקוס B, בכל מקום שאני קוראת מתייחסים בעיקר לנשים בהריון - לא היה לי אף פעם בשתן ממצא כזה בעבר - בת 50
שאלותיי:
האם ייתכן ונדבקתי בחיידק ביחסי מין ,עם גבר שקיים מין אוראלי לפני כן באישה נשאית של סטפטוקוקוס B?
אני מבקשת לדעת איך עלי לטפל - לא מעוניינת שזה ישהה אצלי גם אם לא מסכן אותי .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא בתרבית , 10,000סטרפטוקוקוס B - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/02/2016סטרפ B אינו מחלת מין. קיומו בנרתיק אצל נשים שאינן בהריון הוא לרוב חסר משמעות קלינית. לפי מה שציינת, הכמות שלו בשתן אצלך יחסית נמוכה ולרוב אם אינך סימפטומטית לא נהוג לטפל, התייעצי עם רופא המשפחה שלך לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח תוצאת בדיקות תודה מראשאנונימי23/02/2016
שלום
ביצעתי בדיקות מקיפות לאחר חשש מתמשך
קיבלתי היום חלק מהתשובות ואני לא מצליח להבין משהו
HEPATITIS Bs Ab רשום לי תוצאה שלילית 0.14
HEPATITIS C Ab שלישי 0.06
HEPATITIS Bs Ag שלילי 0.17
אני לא מצליח להבין מה פשר המספרים המצורפים הבנתי שזה שלילי ולא קיים חשש להדבקה אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח תוצאת בדיקות תודה מראש - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/02/2016התשובה היא שלילית. למספרים אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתי בזיבה. תחוש עיקצוץ מידי פעםאור21/02/2016
היי,
בן 19
לפני כשלושה חודשים קיבלתי מין אוראלי, נכנסתי לחרדות שנדבקתי בזיבה.
לעתים, כאשר אני בעיקר חושב על כך, אני מרגיש תחושת עיקצוץ באיבר המין ולחץ באשכים, ותחושת שורף במתן שתן.
בכוונתי לעשות בדיקות בקרוב.
אך האם זה נשמע שנדבקתי בזיבה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדבקתי בזיבה. תחוש עיקצוץ מידי פעם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/02/2016אם אתה מרגיש סימפטומים רק כשאתה חושב עליהם ומחפש אותם - סביר להניח שלא נדבקת. כדאי בכל מקרה לעשות בדיקה כדי לוודא סופית ולהרגיע את החששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מרפאה פרטית למחלות מין זיהומיות,מתחת לגיל 18אנונימית בת1720/02/2016
יש מרפאה מומלצת באזור המרכז?(קריית אונו,אפילו בבית החולים שיבא,גבעתיים,רמת גן..). מרפאה שקופת החולים לא מתערבת ושניתן להגיע אליה גם מתחת לגיל 18 ללא הורים.
אני בת 17 ואני לא רוצה שהוריי ידעו. אני בקופת חולים כללית, ויש את העניין של כללית אונליין שהוריי יכולים לראות תורים שנקבעו. לכן אני רוצה לפנות באופן פרטי למומחה. מוכנה לשלם,העיקר להבריא. אשמח להמלצה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מרפאה פרטית למחלות מין זיהומיות,מתחת לגיל 18 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/02/2016שלום לך יקירתי,
אני מצטערת שאיני יכולה לתת לך תשובה שתספק אותך, אולם את חוזרת ושואלת על טיפול שאני חושבת שהוא מיותר ואיני נוהגת לתת. רוב הסיכויים שההפרשה שאת מתלוננת עליה לא נובעת מהאוראופלזמה ואין טעם להמשיך ולקחת עוד ועוד תרופות אנטיביוטיות שאני בספק אם את זקוקה להן.
היות ואוראופלזמה אוראליטיקום אינה מחלת מין אינך צריכה לחשוש מכך שההורים ידעו. הפרשה נרתיקית היא סימפטום שכיח מאד שגם הוא לא קשור רק לקיום יחסים. שקלי להתייעץ עם אימך למי כדאי לפנות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)