מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעקבות מין אוראלי אלים שחוויתי מודאג מאודדניאל05/07/2016
שלום לפני כחודש הכרתי בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן בצורה מאוד מאוד אגרסיבית באופן ממש ממש מיידי לאחר מכן חשתי צריבה חזקה מאוד בפין דבר שלא הרגשתי מעולם .הצריבה נמשכה לכמה רגעים לאחר מכן חשתי את הצריבה הזו מספר ימים באופן עמום מדי פעם.לאחר 4 ימים החלה תופעה של צריבה דחיפות ועקצוצים במתן שתן כאבים ואדמומיות .ביצעתי בדיקות תרבית שתן בדיקות pcr למחלות מין שנהוגות בכללית כגון טריכונומס זיבה כלמידיה וכו כמו כן בוצעה בדיקת תרבית שתן הכל יצא תקין הבדיקות נעשו לאחר כשבוע מקבלת המין האוראלי .אחרי שבוע הרגשתי טיפה יותר טוב מספר ימים אבל עדיין אני מרגיש כאב עמום בפין.יש לציין שאני לא רואה פצעים או משהו כזה . יש לי תור לאורולוג בקרוב אבל אני מאוד לחוץ.הארולוג שבקרתי אצלו טוען שככל הנראה התופעות קרן בגלל המין האוראלי האלים שחוויתי ללא קשר למחלת מין.האם מין אוראלי אלים יכול לגרום לתופעות שציינתי ?או שמא זה מחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין
דניאל05/07/2016יש לציין שגם אין שום הפרשה מהפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בחיידק ureoplasma ure באמצעות נשיקהיובל05/07/2016
שלום רב,
האם חיידק ה ureoplasma ure מצוי גם ברוק והאם ניתן להידבק בחיידק זה באמצעות נשיקה?
אם התרחשה הדבקה, האם הגוף יכול למגר עצמונית חיידק זה או לחילופין מה הטיפול המומלץ?
מה הנזק שעלול לקרות ככל שהטיפול מתאחר?
מתנצל מראש על מבול השאלות.
תודתי מסורה לכם מראש על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות בחיידק ureoplasma ure באמצעות נשיקה - תגובה
ד``ר רונן הולנד05/07/2016החידק נמצא בשופכה, נדיר שיהיה בחלל הפה.
הטיפול הוא אזיטרומיצין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ראשוני לאחר הידבקות במחלת מין
חסוי08/07/2016אשמח לדעת בכל מקרה מהו הטיפול הראשוני במקרה שכשמתנשקים(ומועבר הרפס) ובמקרה שמקיימים יחסים עם משהו שיש לו מחלת מין(כמו HIV)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקה במחלות הפיטיטיס ואיידס בהחדרת אצבעותדניאל04/07/2016
הייתי עם בחורה הכנסתי לה אצבעות יש לציין שאני נוהג לאכול ציפורניים. כמו כן היא שיחקה בדגדגן שלה בזמן שהחדרתי אצבעות בשלב מסויים זמן מה אחכ היא החדירה את האצבעות שלה לישבן שלי.האם ניתן להדבק באיידס או הפיטיטיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה במחלות הפיטיטיס ואיידס בהחדרת אצבעות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/07/2016הסבירות להדבקה בדרך שתיארת שואפת לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בניתוח בדיקת pcr לגבי hpvעוז03/07/2016
שלום,
בעקבות חשש לhpv אצל בת הזוג שלי ביצעתי בדיקת pcr בהמלצת רופאת המשפחה ורואפת העור. בתוצאות הבדיקה מופיעים 6 פרמטרים שונים שעל כולם מצוין not detected.
רופאת המשפחה אמרה לי שהכל בסדר אבל לא ידעה לתת לי הסבר אמיתי איזה מהנתונים משתייך לhpv.
אשמח לקבל קצת יותר מידע על כל אחד מהפרמטרים השונים שנבדקים:
CHLAMYDIA TRACH-PCR Not Detected
NEISSERIA GONOR-PCR Not Detected
M.HOMINIS-PCR Not Detected
U.UREAL/PARVUM-PCR Not Detected
M.GENITALIUM-PCR Not Detected
TRICHOMONAS VAG-PCR Not Detected
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בניתוח בדיקת pcr לגבי hpv - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/07/2016התשובות ששלחת הן לבדיקת שתן למחלות מין.
אין בדיקה יעילה ל HPV ולמעשה גם אין לבדיקה כזו שום משמעות טיפולית. כאשר יש יבלת קונדילומה, פשוט לצרוב אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על כלמידיה ודוקסילין 100אופאל03/07/2016
אובחנתי כחולה בכלמידיה. קיבלתי אנטיביוטיקה - דוקסילין 100. למשך שבועיים, פעמיים ביום בוקר וערב.
אני נוטלת בקביעות 2 כדורים ביום. אך לא תמיד באופן סדיר. למשל, במקום בבוקר, נוטלת בצהריים, מאחר ואני קמה בשעות מאוחרות. בימים שנוטלת בצהריים אז את הכדור של הערב נוטלת לפעמים בלילה, לפעמים מאוחר בערב.
השאלה היא: כל עוד אני נוטלת 2 כדורים בקביעות כל יום, האם זה יחסל את המחלה על אף שאני לא נוטלת אותם בשעות קבועות וסדירות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על כלמידיה ודוקסילין 100 - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/07/2016אני מקווה שכן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי אגרסיבי מאוד ודלקת באיבר המיןדניאל02/07/2016
לפני כמעט חודש קבלתי מין אוראלי לא מוגן מבחורה שהכרתי יש לציין שהיא ביצעה את האקט בצורה מאוד אגרסיבית. באופן מיידי לאחר מכן עניין של שניות בודדות לאחר מכן חשתי תחושת צריבה חזקה מאוד בפין לכמה רגעים.לאחר מכן חשתי את הצריבה הזו בצורה עמומה 3 4 ימים.לאחר מכן התחיל להיות תופעה של כאבים בפין קשיים במתן שתן תחושה של עקצוצים בפין במתן שתן התופעה חלפה לאחר שבוע. יש לציין שבשבוע הזה סבלתי מאוד הלכתי לאורולוג של הסכים לתת לי אנטיביוטיקה כי אין הפרשות עשיתי בדיקות שתן כלליות בדיקות שתן לתרבית pcr std והכל יצא תקין. ביום שזה חלף אוננתי הרבה מאוד פעמים כדי לראות שהכל בסדר פתאום ראיתי פצע שלא היה קודם התקלחתי והפצע נעלם ככה שזה כנראה פצע שפשוף (יש לציין שבגלל החרדות שלי אני מסתכל באזור כל היום). הייתי שוב אצל האורולוג ספרתי לו את כל הסיפור הראתי לו את תוצאות הבדיקות.הוא לא הסתכל באזור אבל הוא אומר שלדעתו הבעייה נבעה מפציעה בעקבות המין האוראלי האגרסיבי ולא קשור למחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מין אוראלי אינטנסיבי ודלקת
דניאל02/07/2016האם מין אוראלי אגרסיבי כזה יכול לגרום לדלקת לא זיהומית כפי שתארתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין
דניאל02/07/2016שגם סבלתי מנפיחות באשכים... אחרי כשבוע התסמינים הללו נעלמו לבד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לעשות בדיקות נוספות בעניין
דניאל02/07/2016האם צריך לבצע בדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי אגרסיבי מאוד ודלקת באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/07/2016שלום,
במידה והבדיקות שבצעת היו שליליות והסימפטומים נעלמו, לדעתי אין צורך בהמשך בדיקות ובירור. אכן התיאור לא נשמע כמו מחלת מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה הגיוני ?
דניאל02/07/2016האם הגיוני שיהיה סבל וכאבים עקצוצים תכיפות במתן שתן ואדמומיות כאלה לאחר טראומה גופנית ?במהלך השבוע הזה הרגשתי כאילו יש נזקים בתוך הפין ואני מתכוון ללכת לאורולוג לבדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות אחרי גירוי בדגדגן ומחלות מיןאנונימי01/07/2016
רציתי לדעת, בפעמים האחרונות שקיימתי יחסים שמתי לב שהדגדגן שלי ( אחרי גירוי מטורף) התנפח למימדים מפחידים פי 3 מהגודל הרגיל שלו והוא חוזר למימדיו הרגילים תוך יומיים שלושה, אין כאב או צריבה בשתן רק מוזר ומלחיץ לשכב ככה שוב באותו יום... זה הגיוני שיקרה דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות אחרי גירוי בדגדגן ומחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/07/2016בגירוי מיני הדגדגן בדר"כ גדל, אולם לרוב יחזור לגודלו הרגיל תוך זמן לא רב לאחר סיום קיום יחסים.
לא נראה שמדובר במחלת מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני פצעים צורבים על איבר הפין - מבקש אבחוןרן01/07/2016
שלום רב,
אוכל בבקשה לקבל אבחנה לגבי הפצעים שתמונות המצורפות,
האם ייתכן שמדובר בעגבת/הרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת של הפצע השני
רן01/07/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני פצעים צורבים על איבר הפין - מבקש אבחון - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/07/2016יתכן הרפס או סיפיליס או צ'נקר מסיבה אחרת.
האבחנה היא ע"י בדיקת רופא ובדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונאס ובקטריאל וגינוזיס מאובחנים באותה דרך?גליה30/06/2016
האם הבדיקה STD PANEL PCR URINE מאבחנת רק טריכומונאס או גם בקטריאל וגינוזיס?
אם לא כיצד מאבחנים בוודאות בקטריאל וגינוזיס? יש בדיקה נוספת לכך?
כיצד הם מאובחנים אצל גברים, בבדיקת שתן כמו אצל נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונאס ובקטריאל וגינוזיס מאובחנים באותה דרך? - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/07/2016בקטראיל וגינוזיס היא מחלה נרתיקית ולא של השופכה ולכן לא ניתן לאבחן אותה ב PCR STD.
לגברים יש טריכומונאס בשופכה לעיתים, אבל כמובן שאין בקטריאל וגינוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקטריאל וגינוזיס
גליה02/07/2016תודה רבה על התגובה.
מקריאה הבנתי שבבקטריאל וגינוזיס נדבקים ביחסי מין.
אז כיצד ניתן לאבחן אותה אצל גברים? וכיצד אצל נשים? יש לכך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקטריאל וגינוזיס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/07/2016בקטריאל ווגינוזיס אינה מחלת מין. המחלה הזו לא קיימת אצל גברים ואינה נגרמת ע"י חיידק בודד אלא עקב שינוי כלשהו בסביבה הטבעית בנרתיק שגורם לשינוי בחיידקים שבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצורה שלה הגיונית? נראית קצת מוזרמודאגת28/06/2016
הסתכלתי עליה והיא מוזרה לי. זה הגיוני ככה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורידי את זה מפגרת
דניאלה30/06/2016למה את שמה תמונות כאלה פה? אנשים לא שפויים..
בשביל זה יש רופא ללכת ולבדוק .
לא הייתי רוצה שהאיבר שלי יסתובב ברשת!
פיגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- U.UREAL.PARVUM - מחלת מין מדבקת?דניאלה וינטר28/06/2016
שלום, הגיעו לי תוצאות של U.UREAL.PARVUM חיובי.
ראיתי חילוקי דעות שונים באתרים.
קראתי שזה נמצא אצל בני האדם ולא גורם לבעיות?
השאלה שלי:
1. האם זוהי מחלת מין ואיך זה הגיע אליי?? אני רק עם בן זוג 1. האם הוא נדבק מממני? או שמא אני ממנו?
2. יש צורך לטפל?
תודה!
אני באמת רוצה לדעת אם יש צורך להגיד לבן הזוג על זה שהוא יטפל גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר U.UREAL.PARVUM - מחלת מין מדבקת? - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/07/2016הדיעות אכן חלוקות על חידק זה.
אם אין תסמיני צריבה או הפרשה ואין כדוריות לבנות בשתן, אין צורך לנקוט בפעולות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאד בעקבות ביקור במועדון חשפנותירון28/06/2016
שלום רב,
הייתי במועדון חשפנות ורקדנית בחוטיני רקדה עליי והתחככה עליי עם ישבנה עד לגמירה שלי. במהלך הריקוד היא ניסתה להכניס את ידיה לתוך המכנסים שלי, הדפתי אותה ולדעתי לא הצליחה לגעת בפין.
זו פעם ראשונה שלי בדברים כאלו, אני חושש מהאירוע ורציתי לדעת האם אני חשוף למחלות מין? לא יודע אם זה פסיכולוגי אך אני מרגיש אי נעימות בקצה הפין אך יכול להיות שזה גם תגובה רגשית לסיטאציה והרגשה לא נוחה עם המעשה. האם אני חשוף למחלות מין בסיטואצה זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מאד בעקבות ביקור במועדון חשפנות - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/07/2016לפי מה שאתה מתאר, למעשה לא היה כלל מגע מיני חשוף ולכן אין חשש למחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה עגבת וכלמידיה מבקש דחוף עצהרועי23/06/2016
מעולם לא ביצעתי בדיקות אלו. רק לאיידס שיצא שלילי
. אין לי כרגע שום סימפטום מדאיג המעיד על מחלה כלשהי. בעבר קיבלתי מין אוראלי פעמים אחדות. אני מתכוון לגשת לבדיקות בלוינסקי בעוד חודשיים. האם יכול להיות מצב כרגע שהטיפול מאוחר מידי? האם לאחת המחלות האלו יש נשאות שלא ניתן יהיה להיפטר ממנה או שטיפול תרופתי משמיד? איך אוכל לדעת אם אני כרגע במצב מדאיג מאד מבחינת הטיפול למרות שאין לי שום סימפטום של מחלת מין כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה עגבת וכלמידיה מבקש דחוף עצה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/06/2016ראשית, אם אתה מוטרד אתה יכול לבצע את הבדיקות במסגרת קופ"ח ולא צריך לחכות למרפאת לווינסקי.
שנית, המחלות האלו אמנם יכולות להיות סמויות, כלומר ללא סימפטומים, אבל גם אחרי תקופה של נשאות הטיפול עדיין יהיה יעיל וסביר שלא ייגרם נזק בלתי הפיך.
ושוב - אין סיבה לחכות אם אתה חושש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין נקודות חומות,מה זה יכול להיות?מודאגת22/06/2016
שמתי לב שיש לי מעין נקודות כאלה. כמו נק חן
מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעין נקודות חומות,מה זה יכול להיות? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/06/2016קשה לדעת מהתמונה, סביר להניח שלא מדובר במחלת מין. אתה יכול לפנות רופא עור להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה ואיידס- איך נבדקים והיכןאופאל21/06/2016
ניגשתי לבדיקות שתן ודם כיוון שהיה חשש לכלמידיה והתוצאות יצאו שליליות. למרות זאת, אני רוצה לגשת לבדיקות מדוייקות יותר כמו משטח.
בנוסף אני רוצה לעשות בדיקות לאיידס.
האם לשתי הבדיקות צריך הפנייה?
ואילו בדיקות מומלץ לעשות מלבד שתן ודם, כדי לאבחן בצורה הטובה והמדויקות ביותר, והיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה ואיידס- איך נבדקים והיכן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/06/2016האבחון המדוייק ביותר לכלמידיה הוא בבדיקת PCR בשתן (שבצעת) ולא במשטח. אין צורך בבדיקה נוספת.
בדיקת איידס היא בדיקת דם, ויש צורך בהפניה בקופ"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)