מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות לבנות על הפין, מה זה?יואב24/05/2016
מישהו יודע להגיד לי מה הנקודות האלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות על הפין, מה זה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/05/2016ממצא תקין לחלוטין - Forcyde spots. אין צורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות משהו??
יואב28/05/2016אוקיי אבל מה לעשות עם זה??? להשאיר ככה למרוח משחה משהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לרופא עור ולצרוב בחנקן
גולן29/05/2016לא כואב ועובר תוך כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתן -בן 22- כבר כמעט שנהרועי24/05/2016
שלום רב כבר כמה חודשים שאני סובל מתכיפות במתן שתן ..
אני הולך לשירותים המון פעמים במהלך היום, כמה דק לאחר התרוקנות שוב חוזרת התחושה שאני חייב לשירותים (לפעמים יוצא ממש מעט , ולפעמים כמות תקינה , גם אם עבר כמה דק בין פעם לפעם).
עשיתי כבר בערך 3 בדיקות שתן בחצי שנה האחרונה וכולם יצאו תקינות ..
אין לי שום סימפטום אחר כגון צריבה, דם וכו'..
מה שכן קורה זה שלפעמים לוקח לי דקה - שתיים להתחיל את הזרם , מה שאף פעם לא היה ..
למה זה קורה ? מה זה יכול להיות ?בדיקות הדם השתן והצואה יוצאות תקינות .
US בטני לא מראה שום דבר חריג בערמונית \ כבד \ שלפוחית בנפח 400 ?
מאוד אשמח אם למישהו יש תשובה או אם למישהו קרה דבר דומה . תודה רבה ! בן 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות במתן שתן -בן 22- כבר כמעט שנה - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/05/2016השאלה לא שייכת לפורום מחלות מין.
ככל הנראה יש לך תופעה של שלפוחית רגיזה. ממליץ לך לפנות לאורולוג ולקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לזיהוי עגבת לאחר 8 שבועותאביב23/05/2016
שלום,
עשיתי בדיקת עגבת דרך הקופה כ-8 שבועות לאחר המקרה החשוד, ויצא שלילי. האם ניתן להסתמך על תוצאה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לזיהוי עגבת לאחר 8 שבועות - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/05/2016במידה ועשו גם VDRL אז התשובה השלילית היא באמינות מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה באיבר המין ומין אוראלילילך23/05/2016
שלום רב,
לפני כחצי רופא נשים איבחן אצלי קודנילומה אחת בשפתי הנרתיק, טיפלתי בה באקווימוד והיא עברה ובדיקת pap יצא תקינה.
כרגע יש לי בן זוג קבוע כבר חצי שנה וקיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה. לפני כשבועיים שמתי לב שצצו לי שוב קונדילומות קטנות גם על השפתיים החיצוניות, התחלתי לטפל בהן שוב באקווימוד. ולכן גם לא מקיימים יחסי מיון כלל (כי ידוע לי שהקודנדום לא יגן ממנו בפני הדבקה).
השאלה שלי היא האם מותר לי לבצע לבן זוגי מין אוראלי?
ואיך נוכל לבדוק שהוא לא נדבק בווירוס(אין לו כרגע שום יבלות הנראות לעין באעזור איבר המין או המפשעה)??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שאין לי קונדילומות בפה
לילך23/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה באיבר המין ומין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/05/2016אם אין לך נגעים בפה אין מניעה שתבצעי בו מין אוראלי (כמוכן לא להיפך אם יש לך נגעים בפות). אין דרך לבדוק אם הגבר נדבק או לא אם אין לו נגעים, אין בדיקת דם לגילוי הוירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר המין, האם זה חייב להיות הרפס?מודאגת23/05/2016
שלום,
לפני כשבוע וחצי התחלתי לקיים יחסי מין (עם קונדום) עם בן זוג חדש.
לאחר ארבעה ימים לערך הרגשתי שיצא לי מעין פצע בודד באזור שבין הנרתיק לפי הטבעת, הפצע היה מעט נפוח ואדום, כואב בנגיעה, לא מגרד ולא היה נראה כשלפוחית.
הייתי אצל רופא הנשים שלי שבדק ואמר שזה נראה כמו הרפס והפנה אותי לבדיקת דם לזיהוי נוגדנים להרפס, אותה אני אמורה לעשות בשבוע הבא.
שאלתי את בן הזוג האם ידוע לו משהו על כך הוא אמר שמעולם לא היה לו ושהוא בדק וגם כרגע אין לו נגעים על איבר המין
אני ממש לחוצה ומודאגת. האם יכול להיות שזה לא הרפס? יתכן שזה משהו אחר? האם יכול להיות שנדבקתי מבן הזוג למרות שאין לו נגעים? (הוא גם ילך לבדיקה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע באיבר המין, האם זה חייב להיות הרפס? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/05/2016יכול להיות שזה לא הרפס, ויכול גם להיות שבן הזוג שלך נשא של הרפס בלי שהוא מודע לזה. הדבקה כאשר אין נגעים חיצוניים אינה שכיחה אבל היא קיימת. כדאי לחכות לבדיקות ואם הן שליליות להמשיך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה בעקבות אירועים האם יש חשש להדבקה?נירית22/05/2016
1 לפני מספר ימים הייתי במסיבת יום הולדת של חברה בפאב, הסתובבה סביבי מישהי מוזרה הרבה זמן. באיזשהו שלב הרגשתי דקירה ולא ככ התייחסתי ושהגעתי הביתה ראיתי נקודה אדומה...אני במהלך הערב ניקיתי את הידיים עם גל חיטוי אז יכול להיות שנזל דם והגל ניגב את זה, ונשארה נקודה אדומה. שאלותיי הן כאלה:
1. בהנחה שחס וחלילה היא אכן דקרה אותי באופן מכוון במזרק נגוע, מה הסיכוי להדבק כך חלילה באיידס או הפטטיס בי וסי?
לגבי איידס, האם דקירה אחת מספיקה כדי להידבק? האם צריכה להיות דקירה ממש עמוקה ושינזול לי המון המון דם כדי חלילה להידבק? האם צריכה לעבור כמות משמעותית של דם מהמזרק שלה למחזור הדם שלי כדי שחלילה תתרחש הדבקה?
2. האם אתם מכירים שמעתם על מקרים של הדבקה מכוונת באמצעות מזרק שבסופו של דבר אותם אנשים לא נדבקו? האם לדעתכם אני יכולה לישון בשקט בעקבות האירוע? האם לדעתכם אני צריכה להיבדק?
3. לגבי הפטטיס בי וסי הבנתי שמספיקה דקירה אחת וטיפה אחת של דם כדי חלילה להידבק, האם הדבר נכון? זאת אומרת שאם חלילה היא נשאית או חולה בהפטטיס בי או סי והיא דקרה אותי עם מזרק נגוע, אז היא הדביקה אותי? האם גם פה צריכה להיות דקירה ממש עמוקה אצלי והעברת כמות גדולה של דם מהמזרק שלה למחזור הדם שלי, או שמספיקה דקירה קטנה עם מעט דם?
4. אחרי כמה זמן ניתן לבדוק במאה אחוז נוגדנים להפטטיס בי וסי וגם לאיידס שתהיה תשובה של מאה אחוז?
5. האם יכול להיות מצב בהפטטיס בי או סי שלא יהיו נוגדנים ואז איך אפשר לדעת אם נדבקתי או לא?
6. האם יכול להיות מצב בשני המצבים גם באיידס וגם בהפטטיס בי וסי שתהיה דקירה משמעותית עם המון דם שתיכנס למחזור הדם ולא תתרחש הדבקה?
7. האם אפשר להידבק במחלות מין לרבות זיבה וכלימידיה ואיידס והפטטיס אם מישהו יצא משירותים לא שטף ידיים ואונן בשירותים ואז לוחץ לך את היד עם נוזל זרע טרי או הפרשת זיבה ואז בטעות ישר את מכניסה יד לפה או לעין או שיש לך חתכים מדממים ביד והכל כשיש לך נוזל זרע טרי ביד?
אנשים יקרים, אני בהריון באמצע חודש שישי, אני בסיוטים, בוכה ולא יודעת מה לעשות. יכול להיות שהכל בסדר, אבל החשש מפחיד אותי. אנא תנו לי מענה מקצועי והתייחסו לסיטואציות שרשמתי ברצינות רבה, מכיוון שלשם כך נועד הפורום.
אני לא מחפשת הרפתקאות או משעמם לי, אני פוחדת עוד יותר כי אני בהריון.
אגב, אפ חלילה אישה הרה מגלה שהיא נשאית של הפטטיס בי או סי או חולה בהפטטיס בי, מהן ההשלכות לגבי העובר, האם גם הוא יידבק, האם אפשר לתת לו חיסון שהוא נולד שלא יידבק, או שזה עובר אליו ברחם?
בבקשה התייחסו לשאלותיי ברצינות גם לגבי המקרה הראשון של הדקירה של איידס והפטטיס בי וסי וגם השני.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שאת חולת נפש
גולן23/05/2016מדאיג אותך..לכי לרופא משפחה ותבקשי בדיקות דם לאיידס וצהבת לאחר חודש וחצי מהמקרה וזהו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה בעקבות אירועים האם יש חשש להדבקה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/05/2016שלום גילי.
מציע לך לפנות לרופא המשפחה או למרפאה למחלות מין, לבצע את הבדיקות ולהוריד את הנושאים הללו מרשימת הדאגות שלך.
בחודש שישי להריון (בדר"כ נשים מציינות שבוע הריון ולא חודש) עדיף שלא תבקרי בפאבים כפי שאת נוהגת כעת. אלכוהול ועישון (גם אם פאסיבי) עלולים לפגוע ברמת האינטיליגנציה של העובר בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך!
קרן23/05/2016דבר ראשון,
אני יצאתי סהכ ארבע פעמים לפאב מתחילת ההריון. אני ממש לא מתקרבת לאלכוהול. החשיפה היחידה זה הנשימה של הסיגריות וכל השאר.
דבר נוסף, אם אתה ממליץ לי לגשת למרפאה הקרובה זה אומר שבכל הסיטואציות שתיארתי בפניך אני עלולה להידבק? או שאתה ממליץ לי על כך כדי להוריד את רמת החרדה?
כאשר פניתי ושאלתי בועד ובמרפאת לוינסקי הם אמרו שלא ניתן להידבק באיידס מדקירה אחת גם אם מכוונת. לגבי הפטטיס הדעות חלוקות.
ונרפאת לטינסקי שללה באופן מוחלט הדבקה במחלות מין בסיטואציות שתיארתי.
אני מכבדת את זה שאתה משיב להודעתי. אך כרופא ופעיל פורום ציפיתי שתרשום לי משהו מרגיע או משהו שייתן לי כיוןן. לא ציפיתי שתייעץ לי ללכת להיבדק במרפאה. זה בעצם אומר שלדעתך כל הסיטואציות שתיארתי יכולות לגרום להדבקה. האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולת נפש לכי לפסיכיאטר
גולן24/05/2016לכי ותיבדקי כבר...אם ואם ואם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר . לך אתה לפסיכיאטר
מור24/05/2016איך אתה קובע שהיא צריכה פסיכיאטר אם אינך מכיר אותה?
הייתי ממליצה לך להתחיל קודם אצל פסיכולוג או קאוצ'ר ולברר מאיפה השפטנות שלך והביקורת כלפי בחורה אנונימית בפורום מגיעה . זה לא בושה. בהצלחה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא חולת נפש
גולן24/05/2016שתלך לרופא ותעשה בדיקות מה הבעיה? הרופאים כאן לא קוסמים..והיא כל פעם שואלת אותן שאלות ומוסיפה תרחישיים הזויים. פעם היא לחצה יד עם זרע במועדון..פעם עף לה זרע על השיער במועדון..פעם חתכים ביד במועדון..פעם זרע עף לעיניים... יאללה..תנוחי מאמי..דואגת? לכי לרופא תבקשי בדיקות ותעשי..לא סיפור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Trichomonas vaginalis - מה הסיכוי שבן הזוג בגד ...?אתנה22/05/2016
שלום.
אני בת 29 ובעלי בן 32 , ללא ילדים.
לפני כ 4 חודשים לבעלי התחילו כאבים באזור האשכים, הערמונית. המתנו עם זה כמה זמן כי חשבנו שזה יחלוף. זה לא חלף, בעלי פנה לרופא שנתן לו אנטיביוטיקה ומאז הכאבים פחתו באפן משמעותי.
לפני כחודש ביצעתי אני בדיקת משטח PAP. בבדיקה התברר כי יש לי Trichomonas vaginalis, ללא תסמינים (לא גרד\צריבה\הפרשה מוזרה) התשובה התקבלה רק שבוע שעבר. הומלץ טיפול גם לי וגם לבעלי בZidoval (לי) ובפלאג'יל לבעלי כי יתכן שזה המקור לכאבים שהיו לו ועדיין ממשיכים מדי פעם.
קראתי לא מעט על הפתוגן הזה Trichomonas vaginalis ובכל מקום נכתב שהוא מועבר בקיום יחסי מין. אנחנו יחד מזה שלוש שנים שבמהלכן לא קיימתי יחסי מין עם איש מלבד בעלי ואני נוטה לחשוש שאולי בעלי בגד\בוגד בי. כמובן שדיברנו על זה והוא טוען שמעולם לא.
לשאלותיי :
.
1. אחרי כמה זמן הנגיף מתפרץ מרגע ההדבקה אצל גבר (בעלי סובל מהתסמינים המתוארים של הפתוגן אם כי לא נבדק רשמית שהוא נושא את המחלה, רק חשש)?
2.האם ישנה בדיקה שיכולה לוודא מי מבינינו זה שהדביק את השני ?
3.מה הסיכוי שתיתכן הדבקה ממקור אחר שאינו יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Trichomonas vaginalis - מה הסיכוי שבן הזוג בגד ...? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2016שלום רב,
תתכן הדבקה ללא סימפטומים שיכולה להמשך חודשים ואף שנים, כ שקשה לדעת מתי היתה ההדבקה הראשונית ומי משניכם הדביק את מי.
ההדבקה היא בקיום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב את בזהות אחרת?
גולן02/06/2016בעלך בגד בך..מה קשה להבין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבוהלת עזרה דחוף בבקשה שאלה בקשר לחשיפה והדבקה.קרן21/05/2016
אני בהריון באמצע חודש שישי.
אתמול הייתי במסיבת יום הולדת בפאב. שאלותיי הן: בחור שהיה שם נכנס לשירותים וכנראה אונן מכיוון שישר יצא מהשירותים לחץ יד לחבר טוב שלי, נתן לו חיבוק. ונשיקה על הלחי. אותו חבר באותה שנייה לחץ לי את היד, חיבק אותי וליטף לי את השיער. והרגשתי בידיים שלי משהו דביק וגם בשיער היה. בתחילה לא התייחסתי והשיער נכנס לי ישר לעין, אחרי המגע שלו בשיער שלי ובטעות גם ישר נכנס לי לפה. היום קמתי עם עין אדומה כואבת ושורפת ודומעת. אני בוכה כבר כמה שעות מהלחץ. האם יכול להיות שנדבקתי בזיבה או כלימידיה או מחלת מין כלשהי כתוצאה מאותה סיטואציה? אגב, היה עוד מקרה. ידיד שלי יצא משירותים ואינני יודעת אם שטף ידיים, ואז ישר חיבק אותי, נגע לי בשיער כדי שנעשה תמונה יחד ושוב השיער נכנס לי לעיניים ונכנס לי לפה. בשני המקרים האם דרך מגע עקיף עם נוזל זרע טרי שבא במגע עם העיניים או הפה, אפשר חלילה להידבק במחלות מין לרבות איידס או הפטטיס? אם לאותו בחור שאונן ובא במגע עם ידיו ופניו של חבר טוב שלי וממש שנייה אחרי אותו חבר טוב נוגע בי עם נוזל זרע טרי, בשיער, בפנים, בידיים שלי והשיער נכנס לי לעיניים עם נוזל הזרע הטרי ומכניסה בטעות יד לפה, האם בדרך זו אפשרי להידבק בזיבה, כלימידיה או מחלת מין כלשהי? האם זה שהעין שלי אדומה שורפת וכואבת מעיד על כך? אגב גם העין השנייה מעט אדומה? ופתאום גם כואב לי הגרון. אני יודעת שיש אפשרות לחלות בזיבה או כלימידיה בעין או בלוע...האם אני אמורה לדאוג? סיטואציה אחרונה: לפאב אתמול לקח אותי אח של בעלי, כל הנסיעה הוא שם יד על איבר מינו. הוא לבש דגמח ברמודה. אני מטומטמת שלא הערתי לו. אינני יודעת אם לבש תחתון מתחת. במידה ואונן תוך כדי נסיעה ונניח שגמר..יש סוטים שגומרים מההתרגשות ובלי לשפשף, האם רסיסים של טיפות זרע יכולים לעוף באוויר לכיוןן שלי ולהדביק אותי במחלות מין לרבות איידס והפטטיס? לא היה ברור אם הריץ רץ שלו פתוח או לא, הכל היה חשוך. ויכול להיות שהיה לו חור במכנס. אני בפחד בגלל העין האדומה מאוד וגם אדום בעין שנייה והכאב גרון שהחל וההריון.
אנא בבקשה מבקשת מענה מקצועי ורציני אני בפחד וזקוקה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוהלת עזרה דחוף בבקשה שאלה בקשר לחשיפה והדבקה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/05/2016אני חושב שאת הולכת יותר מידי לפאבים בהתחשב בכך שאת בחודש שישי להריון.
תהיי בריאה, תנוחי קצת בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר!
קרן21/05/2016אני שאלתי אותך שאלות רציניות ולא קיבלתי מענה...בכלל לא התייחסת למה ששאלתי. אני ממש לא הולכת הרבה לפאבים הייתי 3 פעמים מתחילת ההריון...
מדוע לא התייחסת למה ששאלתי? אני מבוהלת ומבקשת מענה מקצועי ורציני לשאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה ומחלות מיןגולן15/05/2016
האם אפשר דרך זיעה לקבל מחלת מין?..למשל בחדר הכושר במגע עם זיעה של מישהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה ומחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/05/2016לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בדיקה hiv יומיים אחרי סיום אנטיביוטיקה זינט.חסוי13/05/2016
יומיים אחרי שסיימתי לקחת אנטיביוטיקה נגד דלקת בשתן עשיתי בדיקה. האם היא אמינה ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי בדיקה hiv יומיים אחרי סיום אנטיביוטיקה זינט. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/05/2016כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאפשרות הידבקות במחלת מיןיןסף12/05/2016
שלום רב
לפני כמה ימים נשרט לי הפין מציפורן שלי . מדובר בשריטה קטנה בגודל של חוד של עט והיא כמובן מתאחה אבל עדיין רואים אותה .
אציין כי אין ולא היה אף פעם דם, רק ירד קצת העור.
השאלה האם מגע במעשה מיני ביד בלבד , ללא מין אוראלי או מגע של באזור אחר, כאשר הבחורה לבושה לגמרי יכול להביא להדבקה של מחלת מין מכל סוג שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאפשרות הידבקות במחלת מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/05/2016הסיכון להדבק במחלת מין בצורה זו הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטת עור על הפין. האם מדובר בקונדילומה?איתי11/05/2016
שלום,
מזה מספר שבועות יש לי בליטה של עור על הפין. בהתעסקות עמה היא מאדימה. האם מדובר בקונדילומה? מצורפת תמונה. אשמח למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטת עור על הפין. האם מדובר בקונדילומה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/05/2016עד כמה שניתן לראות, לא מדובר בקונדילומה, אולם לאבחנה וודאית עליך לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד שנידבקתי ממחלה ממין אוראלידודי08/05/2016
1.יש מישהי שאני מכיר שהיא כל הזמן מנשקת כל מיני כלבים בפה (הרבה כלבים) וגם מלקקת אותם בפה(מכניסה את הלשון שלה להרבה כלבים בפה) , אותה מישהי עשתה לי מין אוראלי
(בשפת רחוב -מצצה לי) (מצטער על הביטוי) אז השאלה שלי היא האם דרך זה שהיא מצצה לי יש סיכוי שהיא הדביקה אותי בכלבת? האם אני צריך לעשות טיפול נגד כלבת?
(אני חושש שהיא הדביקה אותי בכלבת כי לפני שהיא מצצה לי היא ליקקה הרבה כלבים בפה)
2. האם בעקבות זה שהיא מצצה לי אני צריך לעשות בדיקה של כל מיני מחלות מין?
תודה מראש
ושוב אני מצטער על זה שרשמתי "מצצה לי" פשוט רציתי להיות יותר מובן ליתר ביטחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד שנידבקתי ממחלה ממין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/05/2016כלבת אינה מחלת מין, ואינה עוברת במין אוראלי.
ישנן מחלות אחרות שיכולות לעבור במין אוראלי ואם אתה חושש ניתן לבצע בדיקות למחלות מין בקופ"ח או במרפאות ייעודיות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ד''ר בינה כהן-סחר.
דודי15/05/2016תודה על התשובה ד''ר בינה כהן-סחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ביצעתי בדיקה ונמצא M.GENITALIUM-PCR חיובי.shay05/05/2016
שלום ביצעתי בדיקה ונמצא M.GENITALIUM-PCR חיובי.
אציין כי הבעיה החלה לפני כחודש וחצי לאחר אבחנה בהפרשה דלקתית מהשופכה (גבר). כאשר אובחנה הבעיה לפני כחודש וחצי קיבלתי טיפול של
DOXYLIN 0.1 TAB כדורים .
PAN-CEFTRIAXONE 1GM AMP זריקה.
הבעיה נפתרה למשך חודש וחצי אך חזרה שוב ! אציין כי לא בוצע כל מגע מיני לאחר שהבעיה נפתרה עד שהיא חזרה שוב !!!
כאמור לאחר שהבעיה חזרה נשלחתי לבצע את הבדיקה שנמצאה חיובית. כרגע אני נוטל למשך עשרה ימים
CIPRODEX 500MG
TAB ROXO 150MG ( 20) TAB
האם תרופות אלו אמורות לפתור את הבעיה או שעליי לבצע בדיקות נוספות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ביצעתי בדיקה ונמצא M.GENITALIUM-PCR חיובי. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/05/2016החיידק שנמצא מגיב לתרופותשאתה מקבל, אולם אם היתה הישנות אחרי טיפול קודם כדאי לעשות בדיקה חוזרת אחרי סיום הטיפול - כמו כן כדאי לבדוק את הפרטנר/ית שלך ולשקול טיפול גם בו/ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת מענה מקצועי בבקשה לשאלותיי בקשר לחשיפה.נירית04/05/2016
אני בהריון חודש שישי. היום נכנסתי לתא הלבשה, מיד לאחר שיצא משם גבר. היה ריח מוזר בתא ולא התייחסתי. שמתי את השמלות על הקולבים בתא וכאשר מדדתי אותן הבחנתי בכתמים מוזרים. ישר עבר לי בראש שאולי הוא סוטה והוא אונן בתא המדידה, לא חסרים סוטים. שאלותיי הן:
האם אפשר להידבק במחלות מין כגון: זיבה, כלימידיה, הרפס, עגבת, איידס, הפטטיס בי או סי, אם הוא אונן בתא ואני נכנסתי ישר אחריו ונוזל הזרע בא במגע עם הפה שלי או העין דרך השמלות? וגם בנוסף נגעתי בידית של הדלת בתא הלבשה.יחד עם זאת, יש לי גם חתך ביד או ליתר דיוק שלושה חתכים.
אני יודעת שמחלות מין עוברות במגע אוראלי. האם בדרך עקיפה זו ניתן חלילה להידבק במחלות שציינתי מעלה?
אני יודעת שהסיטואציה נשמעת הזויה, אבל היא הגיונית. אז בבקשה להתייחס לשאלותיי ברצינות ולתת לי מענה מקצועי. כי אני בחרדה איומה בפרט שאני בהריון.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת מענה מקצועי בבקשה לשאלותיי בקשר לחשיפה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/05/2016אין חשש להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)