מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדולימה בלועקונדולימה10/01/2016
מהם התסמינים של קונדולימה בלוע? אם ישנן איך היא מעוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדולמיה בחלל הפה
דלית10/01/2016היכן הנגעים מופיעים בחלל הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדולימה בלוע - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2016הנגעים יכולים להופיע על הלשון, על השפתיים או על מיתרי הקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערווה - מתי אפשר להיות בטוח?טל06/01/2016
שלום, לפני חצי שנה הבחנתי בכיני ערווה כמה ימים לאחר קיום יחסי מין. ישבתי עם פינצטה והורדתי את כולן ואף גילחתי את כל האזור לגמרי. מאז לא הרגשתי גרד ולא הבחנתי בכינים. לפני שבוע קיימתי יחסי מין ולאחר מכן הכינים שוב צצו.
כינים/ביצים יכולות להישאר גם אם גילחתי את כל האזור לגמרי? אם כן, כיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה - מתי אפשר להיות בטוח? - תגובה
ד``ר רונן הולנד06/01/2016הטיפול הנכון הוא גילוח של המקום ושימוש בתכשיר מיוחד לכיני ערווה, פעמיים, כדי להשמיד גם את הכינים וגם את הביצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 17יובל05/01/2016
היי, אני סובלת מהפרשות צהובות כבר כ3 חודשים עקב אוראופלזמה. תחילה לקחתי דוקסילין לחמישה ימים-לא עזר. אחרי כמה ימים לקחתי עוד דוקסילין ל5 ימים+גל ואגינלי מחשש לפטריה בנוסף לאוראופלזמה-לא עזר. לקחתי תרופות נגד פטריה ואגינלית(כדורים וג׳ל) ועשיתי בדיקת פאפ והאוראופלזמה עדיין חיובית וההפרשות הן מהאוראופלזמה. אני מיואשת מתרופות ולאחרונה התחילו לי גם הפרשות חומות(לקראת המחזור) אני נוטלת גלולות ובדרך אין לי הפרשות חומות לפני. בנוסף לאחת מתו שתן ירד קצת דם שהוא לא מחזור.. ממש מודאגת ומיואשת מהאוראופלזמה ולא יודעת איזו תרופה לקחת.. אשמח להצעה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 17 - תגובה
ד``ר רונן הולנד06/01/2016יש לחפש סיבה אחרת לתסמינים אותם את מתארת. אוריאופלסמה אינה גורמת בדר"כ לתסמינים אילו.
בכל מקרה, אנטיביוטיקה יעילה יותר היא אזיטרומיצין דרך הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק במחלות מין?ד``ר שרגא וקסלר05/01/2016
שלום,
אני רוצה לדעת אם גבר מלקק איבר מין של אישה, זה יכול להעביר לגבר מחלות מין? כמו איידס או כל מחלה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד06/01/2016הסיכוי להידבק באיידס במגע שכזה הוא אפסי, אבל אפשר להידבק במחלות אחרות ולכן כדאי מידי פעם לבצע בדיקות סקר למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעור הפין לאחר קיום יחסי מיןשרון04/01/2016
שלום,
לאחר קיום יחסי מין הרגשתי בעור הפין תחושה של צריבה ועקצוץ חיצונית .
מה זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
שרון04/01/2016התופעה הזאת נמשכת אצלי כבר מעל חודש .
כמו כן עשיתי את כל הבדיקות והכל יצא תקין כולל STD וגם נבדקתי אצל אורולוג שלא ראה כלום.
אתמול לאחר קיום יחסי מין הרגשתי מיד שוב את תחושת העקצוץ והצריבה בעור הפין
וגם כשאני לוחץ על קצה הפין אני מרגיש צריבה.
האם יכול להיות שמדובר על דלקת בעור הפין למרות שחיצונית אין שום סימן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/01/2016שלום שרון,
אם זה מופיע רק אחרי קיום יחסים לא סביר שמדובר בדלקת. יתכן שיש לך גירוי עורי כתוצאה ממשהו - קונדום או חומר סיכה, למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הרפסרוני02/01/2016
שלום
בת 33 בריאה בדרך כלל עשיתי בדיקת הרפס וגנלי על מנת לברר אם אכן יש את זה בגלל גרד וכאב
HSV (1+2) IgG Ab Positive
HSV (1+2) IgM Ab Negative
HSV-2 IgG Ab Negative
האם לפי התשובות ניתן לדעת?
בתודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/01/2016התוצאה שלילית להרפס סוג 2, שהוא השכיח יותר באיברי המין. הרפס סוג 1 יותר שכיח בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונוריאהדלית01/01/2016
האם גונוריאה בגרון יכולה להדבק את בני הבית ואת הילדים בנשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונוריאה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/01/2016בנשיקה "יבשה" הסכון קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת שורף בקצה הפין לאחר שתןשימי01/01/2016
שלום ,
במשך יותר מחודש יש לי שריפה ממש בקצה הפין לאחר מתן שתן וגם ללא מתן שתן .התחושה לא קבועה כי אם באה והולכת.
עשיתי את כל הבדיקות
סטיק שתן
תרבית שתן
STD PCR
צילום אולטראסאונד
והכל תקין.
מה זה יכול להיות?
כמו כן אני משתדל לשתות הרבה ומצד שני אין לי כמעט שתן גם לאחר שתייה מרובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת שורף בקצה הפין לאחר שתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/01/2016כדאי לפנות לבדיקת אורולוג. העובדה שיש מיעוט במתן שתן אולי לא קשורה אבל מצריכה התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת "קוצים"שימי31/12/2015
שלום
מזה חודש יש לי תחושה באיבר המין והאשכים בזמן נגיעה עם כף היד כמו של דקירות קוצים במיוחד בפתח של הפין ללא שום תופעות חיצוניות אחרות
עשיתי את כל הבדיקות כולל std תרבית שתן וכו והכל יצא תקין
האורולוג טוען שזה יחלוף לבד אך קודם הוא נתן לי הפנייה לבדיקה פולשנית לאיבר המין.
האם ישנה סיבה לתופעה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת "קוצים" - תגובה
ד``ר רונן הולנד06/01/2016לפי התיאור, הכאב נשמע ממקור נוירופטי (של מערכת העצבים) ולכן ממליץ לפני לרופא כאב או לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסליאור30/12/2015
האם מדובר בהרפס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/12/2015קשה לדעת לפי תמונה, אולם לא נראה כמו הרפס קלאסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה .
ליאור01/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה באיבר המיןעומרי29/12/2015
שלום אני עומרי בן 18, יש לי מן גולה כזאת על איבר המין היא נמצאת קצת מעל האשכים אבל לא באשכים היא בגוף האיבר.
הגולה לא מוגלתית או משו ולא כואבת אבל שאני לוחץ עליה היא כן קצת כואבת .
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/12/2015שלום עומרי,
אין אפשרות לתת אבחנה בלי בדיקה. עליך לפנות לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונוראיהדלית29/12/2015
לפני 3 שבועות אבחנו אצלי במשטח גרון גונוריאה חיובי גבולי borderbline נתנו לי טיפול רוצפין ואזיתרומיצין אני עדיין לאחר 3שבועות מרגישה את הגרון האם יכול להיות שהטיפול לא עז כי לקח זמן לאבחן את זה אולי צריך לחזור שוב על הטיפול האם החיידק הוא בגרון או נמצא בחלל הפה ומה התסמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גנוראיה בגרון
דלית29/12/2015האם זה מדבק בכוסות ונשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונוראיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/12/2015דלית שלום,
קיבלת טיפול נכון ולדברייך התוצאה מראש היתה גבולית - אני ממליצה לחזור על משטח לגונוראה ולבצע גם תרבית גרון רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאללה
דלית30/12/2015אז למה לחזור על התרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דלית30/12/2015ומה הטיפול במידה וזה לא עבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאללה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/12/2015כי עדיין יש לך סימפטומים. זה יכול להיות המשך של אותו דבר או "סתם" דלקת גרון אחרת.
במידה ולא עבר אפשר לתת שוב את אותו טיפול, או טיפול באנטיביוטיקה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה
דלית01/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעשימי25/12/2015
שלום רב,
לפני כחודש ימים היתה לי תחושת אי נוחות בפין ובאשכים
תחושת עיקצוץ וכאב קל מתחת לפין ומתחת לאשכים ללא תופעות כלל של מוגלה פיצעונים וכו.
כמו כן לאחר כשבועיים עשיתי בדיקות של תרבית שתן ,pcr std אולטראסאונד כליות וערמונית והכל יצא תקין כולל בדיקת אורולוג.
לפני כשבוע התחלתי להרגיש טוב ללא שום דבר.
היום יצא לי מעט דם בזרע ,האם זה קשור למשהו או שעליי לפנות שוב לבדיקת האורולוג?
אני רוצה לציין שאני נוטל אנטיביוטיקה בגלל סינוסיטיז (התקררות)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/12/2015לדעתי עליך לחזור לבדיקה אצל אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות וגינלייםאור24/12/2015
היי קיבלתי טיפול בנרות וגינליים בשם גינו פבאריל. שמתי אתמול בלילה את הראשון וטיפה שרף לי אחרי ששמתי אבל לא כאב קריטי מידי.היום,כשניגבתי לאחר מתן שתן מאוד שרף לי והאזור אדום. קיבלתי את הנרות עקב אוראופלזמה חיובי שלא עברה גם לא אחרי טיפול בדוקסילין ל10 ימים וגל זידובל. האם כדאי להמשיך עם הנרות או להפסיק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות וגינליים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/12/2015הנרות הם נגד פטריה ולא נגד אוראופלזמה. אם אין לך פטרת אין טעם להמשיך שימוש בנרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לעגבתדלית23/12/2015
האם בדיקת דם לעגבת מושפעת מלקיחת אנטיביוטיקה ופוגמת בתוצאה הם גם עשו בדיקת נוגדנים שזה כפי שאמרו לי לא קשור לאנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/12/2015אכן הבדיקה לא מושפעת מנטילת אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)