מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שלי ואני לסביותלסבית מאוננת12/12/2018
פעם אחת אני ישנתי אצל חברה שלי ואני ישנה אצלה הרבה ואנחנו ישנות באותה מיטה מיטת יחיד קטנה ולפני שבוע אני ישנתי אצלה ואני התקלחתי וכשסיימתי אני התלבשתי ואז חברה שלי נכנסה להתקלח ואני הצצתי עליה והיא לא ידעה שהצצתי עליה ואז אני הלכתי למיטת יחיד שלנו והיא באה עם חלוק וישר נכנסה למיטה בלי להתלבש ונשארה עם החלוק ואני שאלתי אותה למה היא לא מתלבשת והיא אמרה שחם לה ואז דיברנו ואחרי כמה דקות היא לקחה את יד שלי ושמה על איבר מינה מתחת לחלוק ואני שאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה שאני אשאיר את היד שלי שם ואז היא אוננה עם היד שלי ואיבר מינה ואמרה שהיא רק רוצה לאונן ולהתמזמז איתי והסכמתי ואז היא הכניסה לי יד לחולצה ונגעה לי בציצים ואז היא הפשיטה אותי ועשינו סקס לסביות ואז כשהלכנו לישון הלכנו לישון בלי בגדים ועם שמיכה והתחבקנו תוך כדי שינה והתנשקנו צרפתית ואז כשקמנו אנחנו התלבשנו והמשכנו כרגיל ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אפשר עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנערה ללא שם
אבי יקיר13/12/2018שלום לך,
מצטער טעית בפורום. נסי בפורום נוער וצעירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי עם חבר שלי סקס וההורים שלו תפסו אותנו לא ספאםהומו בן 1212/12/2018
פעם אחת בחופש חנוכה ישנתי אצל חבר שלי והיה לשנינו חם אז הורדנו חולצות ועם איך שהוא נראה ישר התאהבתי בו וגם אני הייתי מאוהב בו בממזמן אבל בפעם הזאת ישר התאהבתי בו ואז אמרתי לו שנעשה כאילו שאנחנו הומואים ועשינו את זה וזיינו אחד את השני בתחת ואז מצצנו אחד לשני וגמרנו אחד על השני וגם התפשטנו והתנשקנו צרפתית ואז שנינו התחרמנו התחבקנו בעירום וליטפנו אחד לשני את הבולבול ואז הוא לקח שם אונס הוא לקח למרות שהוא בן 12 ומותר מגיל 12 ואז הוא אנס אותי וזיין אותי חזק חזק בתחת ואז הוא גמר והשטין לי לתוך הפה ואז אנחנו דחפנו אחד לשני דברים לתחת ואז ההורים שלו הגיעו ותפסו אותנו עושים סקס והכניסו אותנו בעירום לתוך חדר חצי מטר על חצי מטר שיש שם רק אסלה ונעלו את הדלת וכיבו את האור והשאירו אותנו שמה כל הלילה ובבוקר העיפו אותנו בכוח על הגינה שלהם מתחת לבית בעירום וקיללו אותנו ונתנו לנו מכות בתחת ובבולבול ובלחי ובבטן ובגב ואז נעלו את הבית ואני וחבר שלי הלכנו אלי מה עכשיו לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנער ללא שם
אבי יקיר13/12/2018מצטער, טעית בפורום. נסה בפורום נוער וצעירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני וחברה שלי התרדנו ילדה ואני מפחדת שהילדה תלשיןלסבית מאוננת12/12/2018
פעם אחת אני וחברה שלי קראנו לילדה למקום נידח ואני וחברה שלי התמזמזנו ועשינו ריקודים סקסים ושוטים ושתינו גמרנו על הפרצוף של הילדה והילדה ברחה ואני מפחדת שתלשין עלינו אפשר עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנערה ללא שם
הצעתי היא שתפני לפורום הטיפול הנוער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 12 הטרידה אותי מה לעשות?לסבית מאוננת12/12/2018
פעם אחת בבית הספר איזושהי ילדה בת 12 ישבה לידי על ספסל והסתכלה עלי בצורה מטרידה ואז היט ליטפה לי את המכנסיים איפה שהכוס שלי ואז אני התחרמנתי ואז היא אוננה לידי ואני ראיתי אותה מאוננת ואז גם אני אוננתי לידה ושתינו גמרנו ואז היא קמה והתכופפה וקיפלה את הגב שהטוסיק קרוב לפרצוף שלי ואז היא קירבה את התחת שלה לפרצוף שלי ואני אמרתי לה שתפסיק ותלך אבל היא רק המשיכה ואז היא הסתובבה חצי סיבוב הורידה מכנסיים וחולצה ועשתה מולי ריקוד חשפנות שוטה ואני והיא התחרמנו ואז היא הורידה לי את המכנסיים ואת החולצה ואני התביישתי וברחתי משם ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אפשר עזרה?
אני מצטער, הגעת לאתר שעוסק בהתמכרויות. הייתי מציע לך לפנות לפורום הטיפול בנוער ובהתנהגויות שפרטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקס לאדם הנוטה להתמכרויותנעם11/12/2018
האם לאדם הנוטה להתמכרויות כדאי לקחת קלונקס? האם זה לא עלול לגרום להתמכרות חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לטיפול בהתמכרות
אבי יקיר13/12/2018שלום נעם,
אני מתקשה להבין את ההגדרה "אדם הנוטה להתמכרויות", ישנן דרכי טיפול שונות בהתמכרויות באמצעות תרופות, שיחות, קבוצות וכו'. מכיון שלא פרטת מהי הנטייה להתמכרות, איני יכול לעזור בעצה. קלונקס בהחלט יכול לגרום להתמכרות, אך ישנם שלבים בגמילה בהם רופא רושם קלונקס ומיידע על ההתמכרות לתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מכור למין? גבר שעובר מאישה לאישהיעל09/12/2018
שלום רב!
הכרתי גבר נשוי שנפגש עם נשים
מאתר הכרויות, אחרי ששוכב עימם הוא מאבד ענין ועובר
לאישה הבאה.. האם יש לו בעיית התמכרות לכיבושי נשים?הוא
לא יוצא קשר אינטימי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים רבות, האם התמכרות?
אבי יקיר09/12/2018שלום יעל,
ההערכה שלך נכונה. גבר שאינו מסוגל ליצור קשר אינטימי, עלול למצוא את עצמו בחיפוש אחר ריגושים עם נשים רבות. האם זו התמכרות? איני יכול לקבוע זאת בודאות. אם זה הדבר שמושך אותו והוא אינו מרגיש שקיימת איזו פגיעה ביחסיו הארוכים יותר, זו זכותו.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהוליסטים אנונימים כבר לא מספיקא`09/12/2018
הולך ל-AA אבל מרגיש שזה כבר לא מספיק לי, מה עוד אני יכול לעשות כדי לא לחזור לשתייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם AA מספיק?
אבי יקיר09/12/2018א' שלום,
קבוצת הAA היא קבוצת תמיכה חשובה ועוזרת לתחזוקת ניקיון, אלא שכדי לשמור על ניקיון מאלכוהול, יש גם צורך ללמוד על עצמך ועל נקודות הסיכון המיוחדות לך. "מקומות, דברים ואנשים" הם חלק מנקודות הסיכון, כמו בעיות ביחסים עם בני זוג, הורים או לחצים בעבודה. הטיפול בבעיות אלו נעשה בשיחות פרטניות אצל מטפל בהתמכרויות. אשמח לעזור לך בעניין זה. ממליץ לתאם פגישה אישית לאבחון ראשוני.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה שאלה למנהלי הפורוםגליה06/12/2018
מתעניינת בקבוצות תמיכה להורים לילדים מכורים להימורים, באזור השרון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות תמיכה
אבי יקיר07/12/2018גליה שלום,
קבוצות תמיכה בנושא התמכרויות, מתארגנות, לרוב, באופן ספונטני ע"י ההורים. ניתן לשאול במחלקת הרווחה בעירך, האם ישנה התארגנות כזאת. ישנן יחידות להתמכרויות בהן ניתנת הדרכה (זוגית) להורים. לטעמי, לפני שמצטרפים לקבוצת תמיכה, נכון היה לקבל הדרכה פרטנית או זוגית אצל מטפל בהתמכרויות, ע"מ ללמוד דרכי התנהלות ראשוניות מול הילד המהמר. אשמח לעזור לך וממליץ לתאם פגישה בקליניקה.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילה מוגברת של משככי כאביםמיקי04/12/2018
אמא שלי לוקחת בכל יום משהו כמו 15 כדורים של משככי כאבים, חלק במרשם, חלק אדוויל וכדומה. אני יודע שהיא סובלת, אבל זה נראה לי מוגזם. זה נשמע לך כמו התמכרות? משהו שצריך לעלות בפניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות למשככי כאבים
אבי יקיר04/12/2018מיקי שלום,
התמכרות למשככי כאבים מאד נפוצה כיום. צריך לבדוק מה כתוב במרשם וכמה שנים היא צורכת את התרופות. אם היא נוטלת כמות גבוהה יותר ויש פגיעה בתפקוד שלה, סביר להניח שהיא משתמשת לרעה בתרופות ההרגעה. זהו מעגל בו הגוף מתרגל לרמה מסויימת של משככי כאבים ואז, עקב הכאבים, יש צורך להגביר את המינון. צריך לשוחח איתה האם הכדורים פחות ופחות משפיעים על רמת הכאבים? יש צורך ליידע את רופא המשפחה. במידה וקיים שימוש לרעה וירידה בתפקוד, ניתן להיעזר בטיפול שיחתי. ע"מ להציע טיפול מותאם אישית, יש צורך בפגישה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אח קטן מעשן סמיםאושר02/12/2018
גיליתי שאחי הקטן מעשן מריחואנה באופן קבוע, הוא אומר שהוא לא מכור אבל אני מאוד מודאגת, אני לא רוצה לספר להורים אבל מה אפשר לעשות כדי שיפסיק? למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האח הקטן מעשן מריחואנה
אבי יקיר02/12/2018אושר שלום,
בן כמה אחיך הקטן? במידה והוא עדיין לא בן 18, ההורים אפוטרופסים וחובה ליידע אותם על המצב. ניתן להפנות את ההורים לייעוץ ביחידוה להתמכרויות באגף הרווחה או להפנותם למטפל בהתמכרויות פרטי. במידה ואחיך מעל גיל 18, אין חובה ליידע את ההורים. ע"מ לקבל טיפול יש צורך בהסכמתו. אין אפשרות לכפות עליו טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לשלוט בשהות באינטרנטנעם29/11/2018
אני יודע שאני לא יכול לברוח מהאינטרנט ואני גם לא רוצה, אבל אני כל הזמן גולש ועובר מאתר לאתר, במחשב בעבודה, בטלפון בשירותים ובמיטה, אני לא יכול להפסיק לגלוש. מנסה לשים לעצמי גבולות אבל לא מצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה בשהות באינטרנט
אבי יקיר29/11/2018נועם שלום,
אתה מתאר מצב שבו כל כניסה לאינטרנט, אם במסגרת העבודה, בבית ואפילו במיטה, אין לך יכולת שליטה בכמות הגלישה. בכדי ללמוד כיצד להגביר את השליטה, יש צורך בטיפול קצר טווח העוסק בחלוקה לתחומי הגלישה ובניית מערכות אישיות לשינוי תפיסה והתנהגות, שהן ייחודיות לכל אדם. על מנת להציע טיפול מותאם אישית, יש צורך בפגישה אישית, להערכת יכולותיך בקביעת יעדים ועמידה בהם.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה עצמית מכדורי שינהריקי27/11/2018
סובלת מדיכאון, לוקחת ויאפקס מזה כמה שנים וגם כדורי שינה. אני רוצה להיגמל מהכדורי שינה, איך עושים את זה באופן עצמאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה עצמית מכדורי שינה
אבי יקיר28/11/2018ריקי שלום, גמילה עצמית לרוב מתבצעת ע"י הפחתה הדרגתית של כדורי השינה. כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי ההפחתה המתאימה לך. במידה ואת מתקשה להפחית. עלייך לפנות למטפל בהתמכרויות, בכדי שיעזור לך בתהליך הגמילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמנציה על רקע אלכוהוליזםיוליה25/11/2018
שלום. משפחתי מתמודדת שנים רבות כבר עם בעית השתיה של אבא בן 77 כעת. מאושפז כרגע במוסד שיקומי לאחר אירוע של איבוד הכרה וקומה. עבר 4 אישפוזים במשך 10 שנים אחרונות, כל פעם אם הבחנות קרטיות ומסוכנות שנבעו משימוש מופרז באלכוהול. לתדהמתנו כל פעם הגורמים הרפואים שללו צורך בטיפול פסיכולוגי ופסוכיאטרי והתרכזו באיזון גופני בלבד למרות בקשותינו חוזרות ונשנות. כך שכל פעם אבא חזר הביתה משוקם היטב ושב להרגלו עם כוחות מחודשים. השירותים הסוציאליים לא נקטו צעד ולו קטן לנסות ולהקל על סבלה של אמא שגרה עמו וחיים דומים להר געש. כרגע יש לאבא בעיות זיכרון חמורות והפרעות קוגניטיביות אחרות, בדף ההבחנות הופיעה מילה דמנציה. למרות הזיכרון הפגום ה סוגיה המרכזית שמעסיקה אותו - מתי כבר יחזור הביתה וימשיך להשתמש. על כך הוא מדבר רק עם קרובי משפחה.שיפוטו הלקוי מתבטא בכך שהוא משוכנע שאלכוהול - זו תרופתו היחידה שבאמת עוזרת.. כלפי צוות זה בן אדם חינני שנחוש להשתקם. בגלל שהסיטואציה לא חדשה לנו ומתוך דאגה לאמא פנינו לפסיכיאטר באופן פרטי, אשר איבחן את מצבו של אבא כמצב גבולי בין תשוש לתשוש נפש. כפי שהבנתי זה עדיין נותן לו זכות לבחור היכן יהיה אחרי השיחרור. כרגיל לא רוצה לשמוע על גמילה. בעוד כמה ימים תהיה ועדת שחרור. ברור לנו שפיספסנו משהו, השאלה כיצד לנהוג כדי למנוע עוד פיספוסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לאלכוהול וסירוב לקבל טיפול
אבי יקיר25/11/2018יוליה שלום,
תיארת באופן מפורט את הבעיה. מצבו הנפשי וההתמכרות לאלכוהול יוצרים שילוב קטלני שאינו מאפשר לאביך להבין מה הבעייה. קשה לי להאמין כי הפנייתו לאישפוזית במסגרת בריאות, ע"מ לעבור גמילה פיזית תעזור. על מנת לדאוג לאמא, חייבת להיות ההתארגנות משפחתית. במידה וקיימת סכנה לאמא, ניתן לפנות לאגך הרווחה בעירך ולתאר את מה שתיארת כאן. במידה והסכנה גדולה יותר, לא להסס ולפנות למשטרה ולהגיש תלונה.
אלו הפתרונות היחידים שעולים בדעתי, ע"מ לשמור על אמא.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושב שאני מכור לסקסא`22/11/2018
אין יום שעובר בלי שאני שוכב עם לפחות אדם אחד, כל היום אני בגריינדר מחפש את הכיבוש הבא, כשאין בחינם אז אשלם על זה... זה פוגע לי בעבודה ובחשבון הבנק, ניסיתי להפסיק אבל אני מרגיש שזה חזק ממני... אני צריך עזרה, למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לסקס
אבי יקיר22/11/2018א שלום,
עפ"י התיאור שלך והתחושה שזה חזק ממך, אתה בהחלט זקוק לטיפול בהתמכרות שלך. עליך לפנות למטפל המתמחה בהתמכרויות. אם דרך מכונים פרטיים שיש להם מטפלים שהתמחו בנושא או ישירות למטפל באתר זה או באתרים אחרים.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקניות קשה קונה ללא הפסקהעופרה19/11/2018
היי
אני חייבת עזרה
לא עובר יום בלי שאני קונה ללא הפסקה.
הגעתי למצב שאני כל הזמן במינוסים בבנק
חיסלתי את החסכונות שלי ועכשיו הגעתי למצב שיש לי מינוס גדול בבנק בלי יכולת לכסות אותו. אני ממש מרגישה שאני בלי שליטה ולא יודעת מה לעשות. אין לי כסף ללכת לטיפול וחייבת לדבר על זה עם מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מקניות
אבי יקיר19/11/2018עופרה שלום,
ממה שאת מתארת מבינים שהגעת לרמת התמכרות גבוהה. אם את באמת רוצה לטפל בבעיה, שיחה עם מישהו תהיה חסרת תועלת. תנסי להתארגן כספית ולהגיע למטפל.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)