מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומותמודאגת..01/02/2010
אני נמצאת בשבוע 34 ואחרי בדיקת אולטרסאונד שנעשתה זה התוצאות...
עובר 1 מצג ראש אטרייה 9מ"מ
עובר 2 מצג עכוז אטרייה10מ"מ הרופאים שאלו אם אני מעונינת להפיל תינוק אחד מדוע מה זה אומר אני ממש בלחץ , מזה אומר אם אני משאיר אותו איך זה ישפיע על הילדה אחרי הלידה... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומות
פרופ' יריב יוגב01/02/2010קשה לי להאמין שזה הייעוץ שקיבלת מהרופאים
חסרים פרטים רבים ולא נראה לי שתשובה באינטרנט למצב בה סבוך ראויה
פני למרפאה להריון בסיכון גבוה במקום מגורייך לצורך ניהול המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם תפר צווארישלי31/01/2010
תודה רבה על המענה הקודם. האם ההמלצה היא לא לקיים בכלל יחסי מין בכלל או לא לקיים יחסי מין עם חדירה ?
האם יש סכנה בקיום יחסי מין ללא חדירה ו/או בלהגיע לאורגזמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם תפר צווארי
פרופ' יריב יוגב31/01/2010אין מניעה מאורגזמה או יחסי מין ללא חדירה ישירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילית פתחקרן31/01/2010
שלום רב.
רציתי לדעת האם שילית פתח בשבוע 14 יכולה להשתנות? מה הסיכונים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלית פתח
פרופ' יריב יוגב31/01/2010כן יש צורך במעקב סונוגרפי
במידה ולא מחייב נתוח קיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם תפר צווארישלי30/01/2010
תודה מראש על ההתייחסות, שבוע 17, משבוע 14 אני עם צוואר רחם תפור. הרופא המטפל אמר שאין מניעה לקיים יחסי מין ואולם, הניסיון הבודד נכשל משום שבעלי אמר שבחדירה הוא מרגיש את התפר ואני כמענה, נכנסתי לחרדות של ממש.
האם יתכן שבעת חדירה התפר יורגש? האם מותר לקיים יחסי מין באופן רגיל ? האם יכול להיגרם נזק כתוצאה מחדירה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם תפר צווארי
פרופ' יריב יוגב31/01/2010בהחלט ייתכן שבעלך הרגיש את התפר
למרות שאין מחקרים מבוקרים הייתי ממליץ להמנע מיחסי מין עד לשבוע 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בגוף העובר שבוע 12סיגל אלבז30/01/2010
אני מבקשת עזרה הריון גיל 42 בבדיקה שקיפות עורפית באולטרא סאונד התברר שיש בצקת בעובר יש חשש לפגם גנטי אפשר לקבל מידע בעניין דחוף תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות
ד''ר אלי רימון30/01/2010לא ניתן לתת מידע מדויק מהתיאור הכללי שציינת
קרוב לודאי הכוונה לקפל צוארי עבה בצואר ומצב זה נקשר למומים והפרעות כרומוזומליות
עלייך לפנות ליעוץ גנטי, יתכן וימליצו על סיום ההריון כבר עתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר צווארירחלי28/01/2010
הייתי היום במיון, לאחר שלא חשתי טוב. בדקו אותי 2 בדיקות פנימיות- את התפר והאם יש עליו לחץ. האם בדיקות פנימיות מסוכנות ועלולות לפתוח את התפר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר
ד''ר אלי רימון29/01/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv דחוףניני28/01/2010
שלום,
בצעתי לפני מס' ימים בדיקות דם להריון ה-2 שלי ,אני כעת בשבוע 6(הריון קודם לפני כ-6 שנים) , נתקבלו בענין הcmv התוצאות הללו:
cmv igg 201.5 positive
cmv igm גבולי
cmv igm additional assay positive
cmv igg avidity 22.4%
low avidity recent primary infection
ערכי יחוס
igg with low avidity קטן מ-35%
igg with high avidity גדול מ-45%
מה זה אומר?
מה מידת הסיכון?
מדוע צריך לחזור לאחר שבועיים שוב על הבדיקה ? מה היא אמורה לאשר או לשלול אם בכלל?
אודה לכם כל תגובתכם המהירה
תודה
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv
ד''ר אלי רימון29/01/2010מדובר בהדבקה ראשונית של CMV
מטרת הבדיקה לאשר את הנתונים, לעיתים שינויים ב-AVIDITY גם תומכים באבחנה
ממליץ לך לפגוש רופא הריון בסכיון לדון במשמעות הבדיקות והמשך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןמאיה28/01/2010
הריון שבוע 33.
בבדיקת שתן ERYTHROCYTES-U STRIP = 20
מה זה אומר...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן
ד''ר אלי רימון29/01/2010כדאי לחזור, לא מדובר בבעיה מיוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר לחץ דםמאיה27/01/2010
אני בהריון תאומים, שבוע 32+4.
היום מדדתי בפעם הראשונה בבית לחץ דם 142/91. כעבור רבע שעה המדידה הראתה 132/80.
האם מדובר על רעלת הריון...?
איך אפשר להוריד את לחץ הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל"ד
ד''ר אלי רימון28/01/2010לא קובעים לפי בדיקה אחת
בדקיגם בקופח
בדקי חלבון בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפרדות שיליה מלאהשירלי27/01/2010
שלום,
לאחרונה ילדתי (לידה שניה) את בתי, בשבוע 38 בניתוח קיסרי חירום עקב היפרדות שיליה מלאה ואבדן מאסיבי של דם. (לאם ולילדה שלום) רציתי לדעת מהן ההשלכות לגבי ההריון הבא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות שליה
ד''ר אלי רימון27/01/2010סיכוי מוזבר להשנות בהריון הבא או סיבוכים אחרים כמו רעלת הריון והאטה בצמיחה
חשוב להועץ ברופא הריון בסיכון לפני הריון הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות קלקסןעדי27/01/2010
שלום שמי עדי ,בת 40 אם לשני ילדים שנולדו בלידות רגילות ללא בעיות. לאחרונה עברתי הפלות חוזרות בשבועות 6-8 ולידה מוקדמת בשבוע 21, הרופא המטפל המליץ לי להזריק פרגניל וקלקסן ליתר בטחון אפילו שאין לי בעיית קרשיות יתר,עם הפרגניל אין לי בעייה אך מאוד מפחדת מהקלקסן, מרגישה שזה יהיה ממש מיותר עבורי, האם לקלקסן יש תופעות והשלכות כאלה שאולי לא שווה לקחתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסאן
ד''ר אלי רימון27/01/2010קשה לי לאמר אם יש צורך. לצורך כך גשי ליעוץ רופא הריון בסיכון
כללית לקלסאן סיבוכים מועטים לאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה מרובהמאיה27/01/2010
האם שתיה מרובה בשבוע 33 יכולה להשפיע על כמות מי השפיר במקרה של מיעוט מי שפיר?
אם לא - למה חשובה שתיה מרובה בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה
ד''ר אלי רימון27/01/2010חשובה כדי למנוע מצב התיבשות
אינה משפיעה ישירות על כמות מי השפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמתשמרית26/01/2010
שלום,
שמי שמרית בת 29, נכנסתי להריון תאומים לאחר טיפול הזרעה (שנבע מאי ביוץ שלי ומחזור לא סדיר, ועקב בעייה באיכות הזרע של בעלי).
משך כל ההריון היה תקין, בשבוע 23.4 לפתע הרגשתי כאבים עזים שתוך דקות ספורות הובילו לירידת מים, כעבור שעה ילדתי את התאומים, אחת בלידה רגילה והשני במלקחיים.
כעבור יום וחצי לצערי הרב הם לא שרדו.
בסקירה הראשונה צוואר הרחם היה תקין ולא הספקתי לעשות סקירה מורחבת.
שאלותיי הם:
1) מה לדעתך הוביל ללידה המוקדמת הפתאומית?
2) מה עליי לעשות בהריון הבא על מנת להבטיח שדבר כזה לא יחזור שוב?
3)האם עליי לעשות צילום רחם ומה ההשלכות של זה?
תודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמרית
ד''ר אלי רימון26/01/2010בדיוק לנושא זה הקמנו שירות יעוץ במרפאה למניעת לידות מוקדמות לקראת הריון עתידי
יעוץ חינם ולתיאום 03-6974000 , נשמח ליעץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרמירב26/01/2010
שלום. אבקש בבקשה לדעת האם העמסת סוכר תקינה. העמסת 100 גרם.
0 - 87
60 - 206
120 - 151
180 -60
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אלי רימון26/01/2010לדעתי את צריכה לפנות לרופא כי העמסה אינה תקינה וקרוב לודאי מדובר בסוכרת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברילירן26/01/2010
שלום, רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקה
PAPP-A 3.01 MIU\MI 0.96 MOM
AFP 35.8 IU/MI 0.88 MOM
HCG 19.4 IU/MI 0.74 MOM
UE3 1.00 NG/MI 0.77 MOM
INHIBIN-A 375 PG/MI 2.20 MOM
NT 1.1 MM 0.93 MOM
אני בת 24 לפי גיל ושש הבדיקות 1:1600 ולפי גיל 1.1400
רק אציין שזה שכלול של חלבון עוברי + בדיקה אחרי שקיפות עורפית...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי
ד''ר אלי רימון26/01/2010מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי
לירן26/01/2010אם זה תקין? אני מטופלת שלך והיות זרק ביום חמישי אוכל לפקסס לך את הבדיקות ואני מעט לחוצה החלטתי לשאול בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירן
ד''ר אלי רימון26/01/2010תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)