מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותלימונית07/02/2010
ד"ר שלום רב,
לפני בקשת הייעוץ, מספר פרטים חשובים:
בת 43.7, רווקה, ללא ילדים, כבר כשנתיים ורבע בטיפולים: 3 הזרעות + גונדוטרופינים, שלא צלחו, לאחר מכן עברתי ל-IVF. בטיפול הראשון של ה-IVF נקלטתי, אך ההיריון לא התפתח ובוצעה גרידה בתחילת שבוע 9. מאז עוד כ-8 טפולים כאלה (וגם של מוקפאים) שלא צלחו. כרגע, אני לאחר IVF ומתעדת לקבל את תוצאת הבטא ביום ג' הקרוב (ה-9/2/10). אני רוצה לציין שאובחנתי לפני שנים כבעלת fv leiden & protein C resistens. לפני כחצי שנה הייתי בייעוץ גנטי רפואי (עקב חשש מסוים הקשור גם בממצא אצלי וגם בממצאים אחרים באחיניי). רק לפני כחודשיים קיבלתי תשובה שיש לי 2q37 deletion sindrome. מדובר במחלה הקשורה בתורשה דומיננטית. מתעתדת להיות חד הורית.
עקב הגילוי הגנטי החדש, אני מתלבטת האם רצוי לי לבצע בדיקת סיסי שילייה או מי שפיר?
אני יודעת שבדיקת סיסי שילייה נעשית מוקדם יותר, התשובה עליה מתקבלת מוקדם יותר, ואם צריך להפסיק את ההיריון, יהיה מדובר בגרידה, ושבדיקה זו מוערכת בסיכון כפול לזה שבמיי שפיר להפלה בעקבות הבדיקה. כמו כן, הבנתי שזה לא מזהה את מה שיכולם לזהות בחלבון העוברי.
לעומת זאת, השעון שלי מתקתק ובשביל בדיקת מיי שפיר אני צריכה להמתין מינימום 6 שבועות נוספים, ושגם ההמתנה לתוצאת הבדיקה ארוכה יותר, ושלאחריה, במידה ויהיה צורך להפסיק את ההיריון - יהיה מדובר בהפלה ממש, כמו לידה מוקדמת. חלק משיקוליי הם גם הרצון, שבמידה והיריון זה ייקלט ובהמשך יתברר שאינו תקין, להמשיך לניסיון טיפולים נוסף, ואני פוחדת מהזמן שעלול לעבור במידה ואצטרך לסיים את ההיריון מההפלה ועד לאפשרות לחזור לטיפולים, ואולי אפספס כבר את הרכבת האחרונה...
מה עצתכם לאור כל הנתונים - האם תמליצו על בדיקת סיסי שילייה או מיי שפיר?
בתודה מראש,
וסליחה על אורך השאלה,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימונית
פרופ' יריב יוגב07/02/2010אאחל לך שתהליך ההפריה יצליח
נראה לי שאני רותמים את הסוסים לפני העגלה
ההחלטה לגבי איזו בדיקה צריכה להתבסס על נתונים רבים כגון שקיפות עורפית וסקירתמערכות מוקדמת ובדיקות דם
נראה לי שאת ההחלטה הזו יש לקבל ביחד עם הרופא המטפל סמוך לביצוע הבדיקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יוגב
לימונית07/02/2010ד"ר יוגב שלום,
תודה רבה לך על אופן הצגת הדברים.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ולחץ דםגלי06/02/2010
שלום רב.
אני בת 40 כשנתיים אחרי ניתוח קיסרי.כל חיי לחץ הדם שלי היה נמוך בסביבות ערכים של 90/60.
אחרי הניתוח אושפזתי כשבועיים עקב תופעה של לחץ דם גבוה סביב ערכים של 160/110 ודבר נוסף שהתגלה לי הוא RBBB שלא היה בשנים קודמות (יש לי תוצאות אקג שהישוו משנים קודמות).
במשך הזמן הלחץ דם שלי התייצב לערכים סביבות 115/75. בכל זאת מדיי פעם יש לי קפיצות של הלחץ דם לערכים סביב 130/90. התיעצתי עם הרופאים שכרגע לא המליצו לי על טיפול ביתר לחץ דם כיוון שברוב הזמן לחץ הדם תקין.
שאלתי היא לאור העובדות הנ"ל (אני בת 40 ולחץ דמי אינו יציב) האם יש בעייה או סיכון כלשהו בכניסה נוספת להריון?
תודה רבה
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולחץ דם
פרופ' יריב יוגב07/02/2010סיכון מוגבר לרעלת הריון בהריון הבא
לצורך כימות הסיכון יש צורך בהערכה יותר מעמיקה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת היריון ונהיגההוביטית05/02/2010
שלום רב.
אני בהיריון שני שבוע 27. התקצרות צוואר (יחסית) החל משבוע 24. המדדים
הם בין 28-42 מ"מ. האחרון היה 39 מ"מ.
בשבוע הבא אנחנו מוזמנים לבית מלון במרחק שעה - שעה וחצי נסיעה (אני לא נוהגת).
האם יש בכך סכנה?
בכלל, מותר לנהוג/ לנסוע בזמן שמירת היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אוסיף שאין לי עבר.....
הוביטית05/02/2010גניקולגי חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה
פרופ' יריב יוגב05/02/2010אין מניעה מנהיגה נסיעה או שהות במלון
תבלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדקלה04/02/2010
שלום,
מהן הסיבות להופעת רעלת כמה ימים אחרי לידה/לחץ דם גבוה אחרי לידה? הרי אין נוכחות של שליה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ' יריב יוגב05/02/2010שאלה מצוינת ותשובה ברורה אין
יש מספר תאוריות של תגובה חיסונית מאוחרת אך אין תשובה חד משמעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דקלה05/02/2010תודה על התשובה. האם העובדה שהיתה לי רעלת אחרי לידה בהריון הקודם/לחץ דם גבוה אחרי הלידה (הרופאים היו חלוקים בדעתם) והמצב נמשך כמה חודשים, מעלה את הסיכון שגם בהריון הבא זה יקרה לי שוב אחרי הלידה? אציין רק שההריון עבר בלי בעיות ובלי מדללים למרות שיש לי פקטור 5 ליידן הטרוזיגוט. התינוק נולד בשבוע 40 במשקל 3.800 ק"ג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' יריב יוגב05/02/2010הסיכוי לחזרה גבוה יותר בהשוואה להרה ללא סיפור דומה
קשה לכמת אותו אך במסגרת הייעוץ יש לשקול נתונים אישיים כגון גילך משקלך בהריון הקודם ועכשיו ועוד
כמו כן קיימות כיום בדיקות המנבאות התפתחות רעלת הריון כבר בשלבים מוקדמים של ההריון
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקלקסןרווית04/02/2010
בת 42
הריון לאחר הפלה בשבוע 17 והפלה בשבוע 7.
הריון ע"י הזרעה.
בדיקות קרישיות תקינות.
המלצת המטולוג לא לקחת קלקסן.
המלצת רופא נשים לקבל קלקסן עד סיום ההריון.
כיצד עלי לנהוג?
מה משמעות הקלקסן עבור ההריון?
לאיזה רופא לפנות לייעוץ? המטולוג-גניקולוג? יש כזה?
מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ' יריב יוגב04/02/2010ישנן מחקרים סותרים גבי שאלה זו אך הרוב מסכימים כי במידה וברור הקרישתיות תקין אין יתרון בנטילת קלקסן
יש לבדוק בצורה מסודרת ולהעמיק בפרטי ההפלות הקודמות
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות פרוגסטרון ריטארדשלי04/02/2010
שלום רב,
אני בשבוע 18 (לאחר הריון קודם שהסתיים בלידה מוקדמת).
משבוע 16 אני מקבלת זריקות שבועיות של פרוגסטרון ריטארד 500 מ"ג. אחרי הזריקה חשתי סחרחורת, בחילה ועייפות. שאלתי היא, האם המינון של 500 מ"ג ולא 250 מ"ג נקבע בגלל המשקל שלי (הגבוה יחסית)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' יריב יוגב04/02/2010המינון בו הוצע המחקר היה 250 מ"ג אחת לשבוע
רבים מהרופאים נוקטים בפרוטוקולים שונים חלק 250 מ"ג פעמיים בשבוע וחלק 500 מ"ג אחת לשבוע
התייעצי עם הרופא שהמליץ (בצדק) על נטילת הפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורטיזול 900 בשבוע 26פיטנגו04/02/2010
אין לנו עם מי להתייעץ כי לא מצליחים להשיג את הרופאה
מישהוא משהוא יודע להגיד אם זה נורמאלי?
רק מהלחץ של התוצאה אשתי מעלה ערכים כבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורטיזול
פרופ' יריב יוגב04/02/2010קשה להבין מהשאלה מה הייתה האינדיקציה לבדיקה בדם או בשתן מה רמות הייחוס התקינות של המעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים
פיטנגו04/02/2010בדיקת דם- הערך הנבדק 933 ערכי ייחוס תקינים-עד 620
הבדיקה נעשתה לבקשת אשתי בעקבות חוסר שינה ונשימה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים
פרופ' יריב יוגב05/02/2010תקין בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטזיס הריוןסופי04/02/2010
שלום.
אני בשבוע ה-32 להריון. בשבוע 29 היתקבלה אבחנה משוערת של כולסטזיס בהריון.
לפי המידע בפורום הבנתי שניתן לבצע בדיקת דם לקביעת רמות מלחי המרה בסרום.
אני שייכת לקופ"ח כללית באיזור הצפון.
אשמח לדעת כיצד ניתן לבצע את הבדיקה דרך בית חולים איכילוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטזיס הריון
פרופ' יריב יוגב04/02/2010צרי קשר עם מכון גסטרואנטרולוגי בבי"ח איכילוב שם מבצעים הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום לאחר הריון מחוץ לרחםרוני03/02/2010
שלום
הופנתי למיון לאחר שבשבוע שש לא נצפה שק הריון. במיון נמצא שההריון מחוץ לרחם. תוך כדי אישפוז ירדה הבטא מ 6600 ל2000 ביומיים. היה לי מעט דימום וכאבי בטן ובמצב זה שוחררתי ללא שום התערבות בסופו של דבר.
כרגע, יום אחרי השחרור, עלה לי החום ל37.8 אין לי דימום ויש לי כאב בטן קל - בדיוק כמו שהיה לי עוד בבית החולים.
האם עלי לפנות לבית החולים? האם זו תופעה נורמאלית? אני מרגישה בסדר גמור רק מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ' יריב יוגב04/02/2010אין שאלתך קשורה לפורום הריון בסעכון גבוה
במידה ויש חום פני להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישה בדםלירון03/02/2010
שלום רב
לאחר לידה בשבוע 23 + 1 הריון תאומים שלחו אותי לעשות בדיקת קרישים בדם
אבקש לדעת האם הבדיקות תקינות:
antithrombin 80.00-130.00
protein c 70.00-140.00
inr 0.80-1.20
ptt 21.00-34.00
pt 75.00-140.00
free protein s 57.60- 125.00
rvvt sensitive 28.00-46.00
rvvt ratio 1.02-1.49
ptt aensitive 24.50- 37.00
ptt ratio 0.97-1.20
factor ii- normal
factor v normal
mthfr heterozygote c677t.
אני יודעת שזה ארוך אני רוצה לדעם האם הכל בסדר
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
פרופ' יריב יוגב03/02/2010בחלק מהבדיקות לא פרטת את תוצאת הבדיקה
מציע שתפני לזה שהפנה אותך לבדיקות
יש צורך בייעוץ מסודר לאחר לידה מוקדמת בשבוע 23 החורגת מרמת בדיקות הדם הללו
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 40 +ח03/02/2010
שלום,
אני בת 40 + אם ל 6 ילדים , עברתי הפלה טבעית וכעת אני בתחילת הריון נוסף . ברצוני לשאול מה הם הסיכונים בהריון בגיל זה (לעובר ולי) ? האם ישנם וטמינים מסוימים שכדאי לקחת? כמו כן אני התחלתי לפני מס' חודשים לעסוק בספורט כפעמיים בשבוע. האם אני יכולה להמשיך ולהתאמן גם בחודשים הראשונים של ההריון?
ברצוני לציין שלחץ הדם שלי תקין (לעיתים נמוך), ובדרך כלל אני מרגישה טוב. .
תודה מראש על תשובתך
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל 40 +
פרופ' יריב יוגב03/02/2010לא פרטת את גילך המדויק ואינני יודע למה הכונה במילה +...
כעיקרון בגיל אם מבוגר שיעור גבוה יותר של מומים כרומודזומאליים וסיכוי להפלות בטרימסטר הראשון
כתלות במחלות הרקע האימהיות סיכוי מוגבר ליל"ד הריוני וסוכרת הריונית אך בסה"כ רוב ההריונות ללא סיבוך משמעותי
אין כל מניעה מפעילות גופנית להפך אפילו מומלצת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
ח03/02/2010ד"ר יריב יוגב,
תודה רבה על תשובתך המהירה.
גילי המדויק הוא: 40 +10 חודשים.
מכיוון שאני נמצאת בשלב מוקדם של ההריון, אני מניחה שאלך לראות רופא לפחות עוד כחודשיים, עד אז ברצוני לשאול אותך האם כדאי לקחת חומצה פולית מעתה או כל ויטמין אחר?
תודה מראש
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
פרופ' יריב יוגב03/02/2010במידה ולא נוטלת רצוי להתחיל לטול חומצה פולית במינון של 5 מ"ג ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
שרון07/04/2010אשמח לשמוע ממך על התקדמות הריון, קשיים וכו.אני בת 39וחצי ומתלבטת לגבי הריון רביעי. יש לי כבר שלושה ילדים מקסימים ובריאים ולא מרגישה בטוח להכנס להריון רביעי בגיל זה. אשמח לשמוע ממך יותר פרטים. האם זהו הריונך הראשון? בהצלחה. שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DES בתחילת שנות השבעים בבלינסון?גילה שלום03/02/2010
שלום רב,
מכיוון שיש חשש שיש לי רחם T, אמר לי הרופא שלי לברר בין השאר אם אמי נטלה DES(Diethylstilbestrol) כשהייתה בהריון עליי. אמי לא זוכרת, אך היא זוכרת שהייתה בטיפול אצל ד"ר בהרי בבי"ח בילינסון ב-1971. האם יש מידע בנושא זה, כלומר אם בבי"ח בילינסון רופאים נתנו תרופה כזו?
בתודה,
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DES בתחילת שנות השבעים בבלינסון?
פרופ' יריב יוגב03/02/2010אין זה משנה בשלב זה מעבר לסקרנות
קשה לי להאמין שעדיין יש רישומים מהתקופה שתיארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- triple x לחוצהרוסה ט03/02/2010
שלום אני בחודש שישי ועשיתי מי שפיר שיצא לי 47 xxx שזה נקרא triple x יש לי בת אני עשיתי חלבון עוברי שיצא בסדר 1:974 הסקירות גם בסדר בגדר הנורמה אבל אני מאוד מודאגת אני הייתי בייעוץ גנטי ואמרו לי שזה ילדה רגילה כמו כל הילדים אני מאוד לחוצה ומפחדת שזה בעיה העם זה באמת ילדה רגילה ותתפתח כמו כל הילדים .אמרו לי שהיא תהיהי גם גבוה ותקבל ווסת בגיל מוקדם אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה עזרה בבקשה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללחוצה
פרופ' יריב יוגב03/02/2010לא ברור איזה עזרה את צריכה
היית בייעוץ גנטי וקיבלת ייעות מסודר
פני לגניטקאי במידה ושאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הייתי
רוסה ט03/02/2010אבל אני לחוצה בכל זאת לא יודעת אני רוצה לקבל עוד ייעוץ ממקום אחר שאני היהי בטוח אתה מכיר מקרים כאלו זה בסדר שיש triple x לא תהיהי לה שום בעיה בחיים אני דואגת לא לאצמי אני דואגת לה העם באמת היו לה חיים רגילים כמו אצל כל הבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTRIPLE X
פרופ' יריב יוגב03/02/2010פני לפורום גנטיקה או ילדים
אין זה קשור להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה קרובה?נועה02/02/2010
שבוע 35 במעקב הריון בסיכון בשל לחץ דם גבוה בבדיקה פנימית שנעשתה אתמול היתה פתיחה של 1.5 וישנם במוניטור צירים לא סדירים ויש לי לחץ למטה בנרתיק האם זה יכול להעיד על לידה קרובה? זה הריון 3 עד עכשיו לא היתה פתיחה הלידות הקודמות היו בשבועות 36,ו 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה קרובה?
פרופ' יריב יוגב02/02/2010קשה לדעת על סמך תאור באינטרנט
במידה ומתגברים הכאבים פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות קלקסןעדי02/02/2010
שלום ,הומלץ לי גם על קלקסן כטיפול מחזק בתחילת הריון עקב הפלות חוזרות אפילו שהבדיקות מראות שאיני סובלת מקרישיות יתר, יש לי שתי שאלות:
1. מה הסיכויים שהקלקסן יגרום לי לדימומים ?
2. האם ניתן בשלב מסויים להפסיק את הטיפול בקלקסן במהלך ההריון (כמובן באישור רופא) או שחייבים להמשיך בו כל ההריון אפילו שההריון תקין ואין בעיית קרישיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות קלקסן
פרופ' יריב יוגב02/02/20101. קטן ביותר אך קיים
2. כשאין אינדיקציה חד משמעית לטיפול אין הנחיות לעיתוי הפסקתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)