מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחה בשבוע 22שלי19/11/2012
שלום ד"ר,
עברתי תפירת צוואר רחם בשבוע 22 לאחר שגילו פתיחה של 4. וקיבלתי הוראה להיות בשכיבה.
מתחילת ההריון סבלתי מהפרשות מרובות וריח רע ורק בשבוע 16 קיבלתי טיפול. אך למרות הטיפול הפטריה/חיידק חזר ובתרבית התגלה סטרפ. B וקנדידה - הרופא שלי רשם GBS.
אני עדיין סובלת מהפרשות מרובות.
1. האם תתכן האפשרות שחס וחלילה בשל הפתיחה והזיהום הממושך העובר נדבק בזיהום? או שאם זה היה קורה היו תסמינים?
2. האם מותר לקיים יחסים? האם מותר להגיע לאורגזמה או שהכיווצים ברחם עלולים לסכן את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחה בשבוע 22 - תגובה
פרופ' יריב יוגב21/11/20121. לא
2. רצוי להימנע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות - יל"ד+סכרת+צירים מוקדמיאיילת15/11/2012
שלום,
בת 26, הריון ראשון, שבוע 33+2. עובר ממין זכר.
סובלת מיל"ד כרוני, מטופלת בקרדילוק 2.5 מ"ג בזמן ההריון וכשנתיים לפני ההריון. נמצא אצלי בשבוע 25 סכרת הריון, מטופלת בדיאטה בלבד, מאוזנת למעט חריגות בודדות אחרי אוכל. בשבוע 31 גיליתי שסובלת מצירים מוקדמים, מחיקה 80% של צוואר הרחם ופתיחה של ס"מ 1. הצוואר דינמי.
הייתי מאושפזת 5 ימים, קיבלתי זריקה להבשלת ריאות וניסיונות לעצור לי את הצירים. כרגע מטופלת בפרסולט 6 פעמים ביום. בבית בשמירת הריון - עדיין יש לי צירים, לעיתים תכופים (כל 3-5 דקות) ולפעמים גם רחוקים (אחת לחצי שעה).
העובר באחוזון 25, נכון לשבוע 32 הערכת משקל 1620 גרם, היקף בטן וראש קטנים ב3 שבועות.
השאלות שלי הן:
1 - נאמר לי להפסיק את הפרסולט בשבוע 34 - האם זה אומר שיש סיכוי גבוה שאלד מוקדם? הרי גם עם הפרסולט יש לי צירים והצוואר מאוד דינאמי (בשיאו הגיע ל12 מ"מ).
2 - היום כשאני מבינה שהצירים שלי הם בעצם ההתקשויות בבטן - אני מבינה שהיו לי צירים בשלב מאוד מוקדם - לפני שבוע 20!!! האם יש לזה הלשכה על לידה מוקדמת או על גודל העובר?
3 - בעקבות הסכרת והדיאטה, עליתי עד כה 6 קילו (תחילת הריון במשקל 63 קילו, גובה 167 ס"מ) - האם יש לזה השפעה על גודל העובר (הקטן)?
4 - האם ניתן לקיים יחסי מין או להגיע לאורגזמה בדרכים אחרות?
5 - האם ההריון הזה הראשון שקרה באופן ספונטני וכל ההליך בו (סכרת וצירים) יעיד בהכרח על סיכונים בהריון הבא?
6 - מתי לגשת למיון? רק שהצירים כואבים? כי הצירים שיש לי היום לא כואבים.
כבר ביליתי פעמיים במיון ופעם אחרונה שלחו אותי הבייתה לאחר שנאמר לי שאי אפשר לסייע יותר ממה שכבר עשו...
תודה רבה וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - יל"ד+סכרת+צירים מוקדמי - תגובה
פרופ' יריב יוגב18/11/20121. סכוי גבוה שתלדי מוקדם אין יתרון לטיפול בפרסולט אחרי שבוע 34
2. לא
3. יכול להשפיע אך לא ניתן לדעת ע|"פ הנתונים הקיימים
4. ניתן להגיע לאורגזמה
5. לא בהכרח
6. בכל פעם שיש צירים או כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאלה14/11/2012
שבוע 29+4. לפני 3 שבועות צוור הרחם התקצר עד ל- 20-16 ממ. בנוסף יש פתיחה של 1.5סמ. המצב לא משתנה במשך 3 שבועות.
האם מותר לקיים יחסי מין עם חדירה או בלי חדירה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
פרופ' יריב יוגב18/11/2012אין לכך מחקרים ברורים
התייעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! זרימות וגודל עוברטלי13/11/2012
היי שבוע 34+2
סכרת הריון מאוזנת בדיאטה
היום היתי במעקב הריוו בסיכון . העובר הוערך ע״י אולטראסאונד כ2334 גרם, ואז הרופאה מיששה לי את הבטן ואמרה שהוא קטן יותר. היא גם בדקה לי כל מיני זרימות וכתבה בסיכום sd Rua 4.2 . היא לא הסבירה לי הרבה ורק אמרה לחזור בשבוע הבא. אני מאד לחוצה שמשהו לא תקין. המוניטור היה תקין אגב והפרופיל הפיזי 8/8. אשמח להסבר מה כל זה אומר. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! זרימות וגודל עובר - תגובה
ד''ר אלי רימון13/11/2012הרופאה כנראה חששה מהפרעה בגדילת העובר
המדדים לדעתי אינם חורגים משמעותית מהנורמה
ממליץ מעקב כפי שהומלץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר - מרפאה בסיכון גבוהחסויה08/11/2012
שלום,
בת 31, הריון ראשון ,בשבוע ה5, הטרוזיגוטית לפקטור 2, והומוזיגוט לMTHR
עברתי בדיקה לקרישיות יתר עקב בת משפחה לה היה קריש לאחר נטילת גלולות למניעת הריון ולה התגלה פקטור 5.
הבנתי כי עלי לקבוע למרפאת הריון בסיכון גבוה.
כמו כן ישנם חילוקי דעות האם דרוש קלקסן גם בזמן ההריון עצמו.
שתי השאלות:
1. מה דעתכם לגבי קלקסן בהריון? האם חובה? האם ישנם סיכונים עם/ללא ?
2. איך ניתן לקבוע תור לרופאה אישה במרפאת הריון בסיכון גבוה ?
כאשר ניסיתי לקבוע בתל השומר נאמר כי קובעים תור למרפאה ולא לרופא מסוים, ושם רוב הרופאים גברים, כך שזה פחות מתאים לי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר - מרפאה בסיכון גבוה - תגובה
פרופ' יריב יוגב08/11/2012תקבעי תור לצורך ייעוץ
לא ניתן להתנות מין הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמלי07/11/2012
שלום
ילדתי בהצלחה ב-30.8.12 בשבוע 40+1 אחרי שקיבלתי טבליה לזירוז לאחר המלצתך מאחר והייתי אצלך באיכילוב במח' הריון בסיכון במעקב בשל נוגדים ANTI S ולאחר מכן ANTI M ללא משמעות קלינית בבדיקות הדם ואחר כך בדיקת אולטרסאונד זרימות שיצא תקין. כל זאת לאחר שהופנתי מקופ"ח שבבדיקת דם סוג דם O חיובי ולא עלו על הנוגדים.
אחרי הלידה לא עשיתי בכלל בדיקות דם-האם יש צורך? ואיזה?
האם יש לעשות שוב בדיקת דם לנוגדנים? כי מה יקרה בהריון הבא???
שבוע הבא אני אצל רופא הנשים
תודה
ובהזדמנות זאת תודה על הליווי בהריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לד"ר רימון...
מלי07/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך במעקב סיכון גבוה?מ06/11/2012
אני בת 35. הריון קודם (תאומים) הסתיים בשבוע 19+3 עקב ירידת מים ללא פתיחת צואר. בדיקות לא מצאו סיבה ויוחס בעיקר לנושא התאומים. כעת בהריון לאחר IVF שבוע 10. לפני כשנה החלה תת פעילות של בלוטת התריס (כיום מאוזנת). האם יש צורך במעקב הריון בסיכון גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך במעקב סיכון גבוה? - תגובה
פרופ' יריב יוגב09/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוסף ברזלסיגל06/11/2012
שלום לכם,
אני בשבוע 24+5 להריון עם סכרת טרומית שמאוזנת ע"י דיאטה.
אני לוקחת תוספים של: פרנטל, אומגה 3, ויטמין D (תוספת של 200 יחב"ל ליום) ופרוביוטיקה.
בבדיקת דם שעשיתי אתמול ערך ההמוגלובין היה 11.2 (לאחר שבטרימסטר הראשון עמד על 12.9) ואני מבינה שאני צריכה להוסיף תוסף ברזל.
היות ובפרנטל יש כבר 25 מ"ג ברזל, רציתי לדעת כמה בדיוק אני צריכה להוסיף על מנת שהברזל יתאזן.
תודה רבה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תוסף ברזל - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/11/2012המינון והברזל הפעיל שונה מתכשיר לתכשיר
התייעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר עם כיתומים חומיםאסתר03/11/2012
בתי בת ה-32 בהריון ראשון. אין לה מחזור אלא כיתומים חומים. רופאת הנשים שעשתה לה אולטרא סאונד ציינה כי יתכן ותהיה הפלה עם צורך בגרידה. גם לי בעברי היו 3 הפלות טבעיות לאחר שילדתי 2 ילדים.
שאלתי : 1) האם ייתכן כי המצב הנוכחי קשור לגנטיקה ? 2) האם גרידה לא תפגע בפוריות עתידית 3) אם ההריון יימשך- לא קיימת סכנה של עובר עם מומים ? 4) באיזה שלב יש לבדוק אם וכאשר תהיה הפלה למה היא קרתה ?
תודה מראש.
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר עם כיתומים חומים - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/11/20121) קרוב לוודאי שלא
2) לא
3) לא
4) מעקב רופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון????ענת03/11/2012
שלום לפני 3שנים ילדתי תאומים שבוע 29בשל ירידת מים
לפני שנה ילדתי בת בשבוע 40+בזירוז ובמשך הריון זה הייתי במעקב בגלל ההריון הקודם המוקדם.במשך לקחתי זריקות פעם בשבוע צלסטן משהו כזה כדי שיחזיק את ההריון כמה שיותר
כיום בטיפולי פוריות מחכה לתשובה של בדיקת דם במידה ואני בהריון האם אצטרך להיות במעקב בסיכון????איך אפשר לדעת ומתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון???? - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםחן01/11/2012
צהרים טובים!
אני בהריון תאומים לא זהים שבוע 27. סקירה ראשונה תקינה..בסקירה שניה ,התגלה ריבוי קל של מי שפיר באחד מן העוברים.נשלחתי להעמסת סוכר מורחבת שיצאה תקינה וכן לסקירה מכוונת ,בה עדיין היה ריבוי קל שלא השתנה מהסקירה. הרופא המבצע טען שהממצא לא מדאיג.
נשלחתי לאקו לב עוברים.התור לעוד שבועיים.האם הנתון מדאיג ,ועלי לנסות להקדים את התור ?? מה הקשר בין אקו לב לריבוי קל של מי שפיר?
שאלה נוספת ,מה אמור להיות קצב גדילת העוברים בשבועות אילו?
מה ,לדעתך ,הקצב ,בו עלי להבדק ע"י רופא?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים - תגובה
ד''ר אלי רימון01/11/2012אין חובה להקדים כי האקו לב נועד לשלול מקרים נדירים בהם רבוי מים הינו על רק בעיה בלב. את צריכה להיות במעקב הריון בסיכון גבוה כל 2-3 שבועות
העוברים גדלים 100-150 ג"ר לשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי בהריון בסיכון גבוה.אור31/10/2012
שלום רב,בת 26 שבוע 21 פלוס 4 הריון ראשון.הנני מושתלת כליה כשלוש שנים,זוהי השתלה שניה על רקע mpgn.הריון עד כה תקין,כל הבדיקות כולל שקיפות עורפית תקינות.עשיתי בדיקת חלבון עוברי והתוצאה מדאיגה אותי,אשמח לתשובתך.A.F.P 0.81 HCG 2.66 mom, Estriol 1.28 mom.הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל 1/1300 משוקלל עם הבדיקה 1/610 וטריזומה 18 1/10000.אני ממש לחוצה בעיקר עם כל התרופות שהנני נוטלת מדי יום.הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון נראה לי גבוה יחסית לפי תוצאות הבדיקה.מה ניתן לעשות כעת?אני במעקב מרפאת השתלות והריון בסיכון בבלינסון אך התור שלי רק עוד שבועיים.אודה לתשובתך,האם להקדים התור?מה לעשות?האם הסיכון באמת כה גבוה?בתודה מראש,אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי בהריון בסיכון גבוה. - תגובה
ד''ר אלי רימון01/11/2012הסיכון איננו מחייב דיקור מי שפיר
בכל אופן אם את מעונינת במי שפיר צריך ממש להזדקז כי את בשבוע 22 וכבר עכשיו מאוחר לדיקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן יחסי מיןגיל30/10/2012
שלום רב,
החודש קיימנו רק פעם אחד אני ואישתי יחסי מין לא מוגנים,ובפעם הזאת היה דימום לאישתי (או לי )שכנראה התערבב עם הזרע,האם במידה ואישתי תכנס להריון לא יכולה להיות בעיה כלשהיא לעובר בעקבות ערבוב הזרע יחד עם דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן יחסי מין - תגובה
ד''ר אלי רימון03/11/2012אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100 מ"גאריאלה29/10/2012
שלום,
תוצאת העמסת סוכר 50 מ"ג היתה 136.
תוצאות העמסת סוכר 100 מ"ג הן:
זמן 0- 86
זמן 60- 140
זמן 120- 155
זמן 180- 121
האם תקין או מצריך התחלת מעקב סוכר כדי לבדוק או לשלול סכרת הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 100 מ"ג - תגובה
ד''ר אלי רימון30/10/2012לדעתי אין צורך
אך ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך באשפוז ממושךאלה29/10/2012
שלום רב,
קצת הקדמה - בת 31, הריון שני, שבוע 27+2.
בהריון הקודם עברתי החדרה של סטנדים בדרכי השתן בשבוע 26 ומייד לאחר מכן התגלה כי אורך צוור הרחם התקצר עם מעוד (לא זוכרת בדיוק אך זה היה בסביבות 15 מ"מ). קיבלתי 2 זריקות של צליסטון ולאחר מס' ימים של השגחה בבית חולים שוחררתי לשמירה בבית. ילדתי בשבוע 38 לידה רגילה.
הריון נוכחי הכל חוזר אחד אל אחד - לפני מס' ימים עברתי החדרה של סטנדים ב-2 הצדדים. לאחר ביריר גינקולוגי (לפני שחרור מבית חולים) שוב התגלה כי צוור מקוצר - 13 מ"מ. שוב אושפזתי ע"מ לקבל צליסטון. ללא צירים, ללא פתיחה, ללא שחיקה.
השאלה שלי האם באמת אני חייבת להיות באשפוז בהשגחה?
בבית אני גם כך במנוחה רוב הזמן (בשמירה בגלל רקע אורולוגי)
אשמח לחוות דעת נוספת.
ברור לי שדרך האינטרנט דיי קשה לתת חוות דעת שכזאת, אך בכל זאת הייתי רוצה לשמוע עוד דעה בנושא.
תודה מראש, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף....
אלה29/10/2012מתחילה לקבל פרוגסטרון אחד לשבוע 250 מ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך באשפוז ממושך - תגובה
ד''ר אלי רימון30/10/2012אכן קשה להביע דיעה ללא הכרות עם פרטי המקרה שלך
בכל זאת ממליץ על אשפוז להשגחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)