הסדרי ראיה עם אבא אלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה עם אבא אלים
    מעיין
    10/07/2011

שלום רב הינני בהליכי גרושין עקב אלימות התגוררתי באילת בביתי שרכשנו יש לי תינוקת בת שנה ו8 חודשים בעלי תקף אותי עם מחבט מעל הראש שבר אותה סנטימטר מגופי וצלחות כאילו מאיים עליי שאשבור אותם עליי היום אני מבינה שזה נחשב איום בלבד בעקבות זאת ברחתי לבית הוריי אשר במרכז נתתי לו את הבית ו3 רכבים כדיי ששכיר את הדירה ויוכל לשלם את ההוצאות הללו בכדי לראות את ביתו אך הדרישות שלו הם לקחת את הילדה מימני לכמה שעות לבד ופעם בשבועיים לקחת את הילדה אליו לאילת אני לא מעוניינת בכך מיכיון להוא לא מסוגל לשמוע קול של תינוק בוכה והוא צועק עליה כמו משוגע הוא חסר אחריות לשלומה עם זה לקשור אותה ברכב וכו אכולת דאגה ולמרות הכל אין לי שום הוחכה לנעשה ומבינה שין לי איך להגן על הילדה ועל עצמי מה ניתן לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראיה עם אבא אלים

הוספת תגובה

• הסדרי ראיה עם אבא אלים - תגובה

ד``ר מני מלכה
    10/07/2011

מעיין שלום

אני ממליץ לך ליצור קשר עם עובדת סוציאלית במקום מגורייך.

תוכלי דרכה, או ישירות, לפנות לפקידת סעד לחוק ילדים ונוער- במידה ונשקפת סכנה מיידית לילדה והיא תוכל להסדיר את הפגישות של שלה עם האב בתוך מרכז קשר- מרכז שנבנה במיוחד לשם כך.

אפשרות אחרת היא לפנות לפקידת סעד לסדרי דין- מתפקידה להסדיר את הסדרי הראייה במקרים של גירושין.
    במידה והיא תתרשם שקיים סיכון לילדה- גם היא תוכל לפעול להסדרת הפגישות במרכז
    קשר.
    בנוסף לכך- באפשרותך לפנות לבית משפט לענייני משפחה כדי להוציא צו הגנה.

כאמור, רצוי לקבל סיוע מעובדת סוציאלית במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו