מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםeden11/08/2011
אני בת 24 אמא לילד. יש לי בעיה כל ילדותי ועד גיל 20 סבלתי מאלימות חמורה מההורים . אני לא מסוגלת לעבוד ולא לעשות כלום . אני תמיד מרגישה את הכאב. מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פנינה דובו16/08/2011שלום עדן,
קיצרת במכתבך, אבל הכאב שלך עובר בכל מילה ומילה.
צר לי אולי לאכזב אותך ולחזור על אמירות שנאמרות כאן שוב ושוב: הפתרון שאני יכולה להמליץ עליו הוא טיפול בשיחות.
אנשי טיפול מיומנים יוכלו לבדוק ביחד איתך ולראות מהו הטיפול המתאים לך ביותר, בהתאם למצבך ולמידע שיאספו ממך. ישנן הרבה אפשרויות של טיפול וחשוב שהטיפול יענה על הבעיה שלך.
טיפול הוא לא תהליך פשוט. קודם כל כדי להתחיל טיפול, חשוב מאד שיווצר קשר של אמון ובטחון מצידך כלפי המטפל/ת. רק כך יהיה זה אפשרי לך לפתוח ולדבר על דברים שמן הסתם קבורים עמוק עמוק בתוכך. את יכולה להביו מכך שטיפול דורש זמן, סבלנות והשקעה. וגם אמונה בסיכוי שלך לעשות שינוי.
אני אומרת לך שזה אפשרי. זה תלוי בהחלטה, בנחישות ובעקביות שלך.
נסי לפנות דרך שרותי הרווחה: דרך תחנות לטיפול משפחתי או דרך מרכזים לטיפול ומניעת אלימות במשפחה. אם יש לך עו"ס משפחה הוא/היא אמורים לכוון אותך למקום הנכון.
ישנם גם קווי חירום שונים, איתם את יכולה לשוחח ואולי הם יוכלו לכוון אותך באופן יותר ספציפי, על פי מקום מגוריך.
קוו חירום ארצי למניעת אלימות במשפחה ולמען ילדים בסיכון:1-800-220-000
אוזן קשבת: 03-6204999
ער"ן - עזרה ראשונה נפשית - 1201
מסל"ן - לנשים נפגעות אלימות ותקיפה מינית בדרום - 08-6422626
בהצלחה לך!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)