פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    בחורה
    17/08/2011

לפני כשבוע בעלי היכה אותי בפעם הראשונה. היינו במהלך טיול בחו"ל והוא היה תחת לחץ עצום ובחר להוציא את תסכולו עלי.
    אני לא מוכנה לעבור על כך בשקט ובטח לא לחזור אל השגרה כאילו כלום לא קרה.מה שגם לא נראה לי שיש איזושהיא חרטה בעניין - להפך יש הסבר רציונאלי להכל. (לבעלי יש אספרגר - מה שמקשה עליו עוד יותר לדבר על הדברים או ללכת לטיפול או לרצות אפילו ללכת לטיפול).
    אני עדיין בסוג של הלם מהחוויה ומרגישה שאם יהיה בלחץ שוב, זה יקרה בשנית מצד שני, אוהבת אותו ורוצה לעזור לו. האם לקחת כמה ימים בלעדיו ולחשוב על זה? קשה לי לראות אותי בלעדיו (לא כי אני חושבת שאני לא מסוגלת להסתדר). האם יש מישהו שאני יכולה לשוחח איתו על כך? לא חשבתי אפילו לא לרגע שיהיה אלים כלפי! אני מודעת לתיסכולים שהוא חווה אבל לא חשבתי ככה. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    17/08/2011

שלום לך,
    אכן אירוע שכזה עלול להציץ במגוות רגשות, חלקם סותרים.

לכן מומלץ לפנות לפגשית ייעוץ- רצוי במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורייך.

את צודקת בהחלט שאין לעבור לסדר היום כאילו כלום לא קרה.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו