מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי חייבת לצאת מהביתאני04/10/2011
אנא לאיזה גופים ניתן לפנות אני חייבת לצאת מהבית
לא יכולה יותר לחיות כאן
נחנקת פשוט עייפה מהכל , רגע לפני יאוש טוטאלי
לאיזה גופים ניתן לפנות
בבקשה .............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי חייבת לצאת מהבית - תגובה
פנינה דובו04/10/20111 - לשרותי הרווחה באזור מגוריך, רצוי אם יש מרכז לטיפול ומניעת אלימות.
2 - קו חירום ארצי יפנה אותך לכתובת המתאימה: 1-800-220-000
אם את רוצה לדבר עם מישהו:
"אוזן קשבת": 03-6204999
ער"ן: 1201
במרכזים למניעת אלימות במשפחה יכולים להציע לך כמה סוגי פתרונות, אם אינך יכולה להשאר יותר בבית (במחיצת בעלך, מן הסתם): החל מאמצעי החוק ואכיפתו (הוצאת צו הגנה בבית משפט, הגשת תלונה במשטרה), דרך סיוע בשכר דירה (שלוקח בסביבות חודש וחצי לסדרו) ועד מקלט. כמובן שאם יש לך אפשרות לעבור ולהתגורר זמנית אצל בני משפחה או חברה טובה, זהו גם פתרון. לפחות עד שתוכלי לממש פתרון לטווח ארוך יותר.
אגב, אני לא כל כך מאמינה בפולסים שבאים מתוך תחושת "נמאס לי"... כדי לבצע מהלך של יציאה מהבית ופרידה, תצטרכי הרבה יותר כוחות מרגע אחד של שבירה. אז תנוחי קצת, אבל דעי שתצטרכי בהמשך עוד הרבה כוחות ואורך רוח, כדי להשיג שינוי ממשי. כדאי לך מאד לפנות לעזרת אנשי המקצוע בתחום אלימות במשפחה. יש דרכים לסייע לך לעבור את זה.
קחי נשימה ארוכה וצאי לדרך,
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת מן הסתם וכרגיל אני נשארת
אני09/10/2011עד הפעם הבאה האמת אין בי כוחות ולאבטוחה שאני רוצה ולא יודעת מה אני רוצה
זה כזה מעגל נורא שזה פשוט הזוי
כי לא הכל שחור ואז יש ימים טובים והכל טוב
חייבת לציין שהאלימות היא מילולית ודברים שעפים בית אף פעם לא עלי
וזה מורכב הרבה יותר כמובן ויש נקודות זכותוגם אני לא קלה ומושלמת מן הסתם בקיצור .........
כרגע בלי כוחות לעשות כלום בעיניין הזה
מצטערת שסתם הטרחתי אבל שומרת לי את הפרטים ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת מן הסתם וכרגיל אני נשארת - תגובה
פנינה דובו09/10/2011יום אחד - כשתהיי מוכנה - זה (מה שצריך לקרות) יקרה!
חזקי והאמיני בעצמך!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)