בעיה משפחתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה משפחתית
    מאור
    24/01/2008

אני אישה בת 50 ואמא לשלושה ילדים מדהימים
    מאושרת בנישואיי ובילדיי
    בעייתי היא משפחתי המורחבת
    יש לי חמיה אחיות ואח ואחת האחיות מרבה לסכסך באופן חולני בין כולם כשהיא מספרת לאמא שלי כל מיני סיפורים והיא מוציאה דברים מהקשרם.
    דבר זה גורם לקרע רציני בין כולם ולצערנו היא אהובה על אימי והיא הכי קטנה במשפחה לצורך העיניין היא נשואה +4 ילדים
    מזה שנים אני מנותקת מאמא שלי "בזכותה" כשספרה לה שאני מקללת דברים שאינם מציאותיים
    התקשרתי לאמא שלי לשאול לשלומה והיא מבלי לבדוק את גרסתי בכלל היא תקפה אותי וביקשה ממני לא ליצור עימה קשר ולא לבקר אצלה בבית.
    מזה שנים אני מנותקת מכל משפחתי בלא עוול בכפי מאד קשה ולא קל
    לאחרונה אימי אושפזה ולמרות הכל הגעתי לבית חולים פעמיים לבקר והכל זרם יה ללא שום עימותים
    כשהיא שוחררה לביתה התקשרתי לשאול לשלומה וברגע שהיא זיהתה אותי היא מיד טרקה לי את הטלפון בפרצוף דיי בכיתי לאחר מכן ליבי נקרע אני מאד עצובה
    אנא תנו לי כלים להתמודד עם מצב כזה
    אני לא מפסיקה לבכות
    לי בכל אופן לא נראה לי שום מצב שהיא תתרכך כלפיי והאמינו לי אני אישית לא עשיתי שום דבר רע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה משפחתית

הוספת תגובה

• התגובה המלאה בתגובתי להדעה השניה

ד''ר גיא אנוש
    29/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו