שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורטל
    27/01/2008

אני בת 14. אבי ואימי כל הזמן רבים ומקללים אחד את השני. אני לא יודעת מה לעשות. שלשום הם רבו נורא ואני כבר השתגעתי אז התחלתי לזרוק דברים בבית ושברתי שתי צלחות. מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את הסבל הזה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאורטל שלום

ד''ר גיא אנוש
    29/01/2008

שלום אורטל, צר לי לשמוע על מה שקורה בין הורייך. מצד שני, ככל שזה כואב, את רק ילדה בת 14 - הזוגיות של הורייך היא לא האחריות שלך, היא שלהם. את רק יכולה, בשקט,ף בעדינות, לשאול כל אחד מהם בנפרד, או שניהם ביחד, האם כך היו רוצים לחיות את שארית חייהם, האם כך היו רוצים לחנך אותך שצריכה להראות זוגיות בין הורים. את יכולה להציע להם לגשת לטיפול זוגי, או לחילופין, אם אין לדעתם מקום להציל יותר את הזוגיות, לפהרד וזהו, ורצוי שכמה שיותר ברגוע.

חשוב שתדעי - תהיה בחירתם אשר תהיה - זו לא האחריות שלך בכל מקרה!

אם את לא יכולה לגור יותר במסגרת זו - את בוגרת מספיק לנסות לברר בבית ספר, או ליצור קשר עם מחלקת הרווחה בעיריה או במועצה האזורית במקום מגורייך, ולנסות לברר שם על פנימיה חינוכית אליה תוכלי אולי לעבור.

לא שזה פתרון אידאלי, אבל לפעמים במצבים קשים ולא נעימים ביותר אין כלל פתרונות אידיאליים, רק פתרונות נסבלים יותר או פחות.

אנא עדכני אותי על התפתחויות, ואולי אוכל להציע אפשרויות נוספות, או דרכי גישה אחרים אל ההורים.

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו