עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    הילי
    10/11/2011

יש לי בעל נפלא, עוזר תומך ומאד עדין איתי, אך לאחרונה נתקלתי בתופעה מאד מוזרה איתו. זה כבר מס' פעמים, כשיש לי וויכוח עם בעלי וכשאני מרימה את הטונים או מתעצבנת עליו בעלי תופס אותי בחוזקה, מכניס אותי לחדר ואז מכה אותי בישבן, בהתחלה זה היה חלש , אז לא הגבתי , ואפילו זה היה נעים, אך לאחרונה הוא החל להחטיף לי ממש חזק וגם כשאני צורחת זה לא עוזר, והוא ממש לא מתרגש מזה,(דרך אגב הוא אומר שזה על מנת להרתיע אותי מלהתנהג אליו בצורה לא יפה) מפחיד אותי שזה יעבור לפסי אלימות אחרים למרות שבעלי הוא אדם מאד מאופק ושקול, יש לציין שלעולם לא נתקלתי באלימות ע"י בעלי, וכן לעולם לא כלפי הילדים ואף נדיר אצלו שהוא ירים עליי את הקול,
    אני לא יודעת האם להעביר זאת ולקבל את זה, או שפשוט לנהוג אחרת, ואם כן כיצד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    10/11/2011

הילי שלום

מתוך דברייך מצטייר שמה שמטריד אותך הוא הרעיון שהמעשים הנוכחיים יוקצנו ויעברו לפסים נוספים ולגילויים נוספים של אלימות.

האם המכות בישבן כשלעצמן אינן חמורות מספיק?

אם כן- אז לדעתי השאלה היא כיצד להפסיק את המעשים הנוכחיים ולא רק החשש שמא זהו סימן להתנהגויות מטרידות נוספות שעלולות להופיע.

דבר נוסף שמטריד- את מתארת את היחסים שלך עם בעלך כיחסים "כמעט מושלמים" שהמכות בישבן הן דבר חריג ביותר. האמנם?

אם מדובר ביחסים כל כך טובים - מדוע כאשר את מבקש שהוא יפסיק, הוא אינו עושה זאת?

ולבסוף- הנקודה שבה את מבקשת מבעלך להפסיק והוא אינו מפסיק- מה זה אומר? כיצד את נתפסת? עד כמה דברייך ורצונותייך אכן מקבלים יחס של כבוד

בהצלחה

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו