המשך- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך- עזרה
    הילי
    10/11/2011

למני שלום,
    אשתי הראתה לי את ההודעה שכתבה לך לגבי מכות בישבן,ואכן ראיתי את תגובתך , אני האדם האחרון שהייתי מעדיף לנהוג כך עם אישתי... אך שאלתי היא כזו , שמת לב שזו תגובה למעשה כל שהוא ,ותתפלא אני מאד מכבד את רצונותיה אך מה עם רצונותיי שכבר במשך 6 שנים מיום נישואינו אני מבקש ממנה שוב ושוב שלא תרים עליי את קולה(כן גם אם זה בטון של מורה שכועסת) גם אם אנחנו לא שווים בדעתנו, ניסתי את כל הפתרונות ואף התייעצתי עם מומחה בעניין הזוגיות,וותתפלא לשמוע, זה לא עוזר, אשתי היא אכן אישה נפלאה אני מאד אוהב אותה , העשה למענה הכל, אך הגעתי למצב שאני חייב אבל חייב להפסיק את המצב שבו היא מנסה להשליט עלי את רצונותיה ומחשבותיה ע"י טונים צורמים , ובמקום דיבורים ( שניסתי עד כה ולא עזרו ) החלטתי לעבור למעשים... ולא, אני לא עושה את זה מתוך התקף של עצבים והעדות לכך שאני לא עושה את זה מייד אחרי ,ועוד דבר אם ישאלו את אשתי עם היא תעדיף קרירות מבחניתי לאחר צעקותיה שזו תגובת ברירת מחדל או מכות בישבן ולאחר מכן חיבוק אני בטוח שיהיה לה עדיפות לאופציה השניה, וכן, תתפלא אולי לשמוע זה עוזר
    הייתי שמח לישמוע את תגובתך
    יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך- עזרה

הוספת תגובה

• המשך- עזרה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    10/11/2011

שלום לך

אני מבין מדבריך שהמכות בישבן הן דרך להתמודד עם מצוקה שאתה חש. בעיקר כאשר אתה מרגיש מולה חלש\נשלט...

אחת הבעיות בהתנהגות אלימה היא שההתנהגות אולי עוזרת לאותו רגע, (למשל כשאשתך צועקת ואתה מושפל) אבל בטווח הארוך היא פוגעת ומכרסמת ביחסים.

לכן מומלץ - במידה ואתה לא מפחד ממנה והיא לא מפחדת ממך ואתם יכולים לומר לשני מה כואב לכם- לפנות לייעוץ זוגי.

אפשרות אחרת היא לפנות לייעוץ פרטני- תוכל לרכוש שיטות כיצד להתמודד עם המצב, מתוך הנחה שלא אתה הוא זה שצריך לשנות את אישתך. תוכל לנסות ולפתח שיטות חדשות לפתור ולהתמודד עם התחושות הקשות שמובילות אותך להכות בישבן

דרך אגב- מעניין שגם אתה וגם אשתך חושבים האחד על השני במונחים נפלאים

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי עלי

סמדי
    16/11/2011

הלוואי בעלי היה מכה אותי בישבן כשלא הייתי מתנהגת אליו בצורה הולמת. זה דווקא נשמע נחמד... זה עדיף פי אלף מאשר לראות אותו כועס כל היום ולא מדבר איתי.
    תעריכי זאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, זה נשמע טוב...

שלי
    17/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, זה נשמע טוב... - תגובה

פנינה דובו
    20/11/2011

נראה לי שהנושא גולש לתחום שלא בו אנו עוסקים.

אם הילי ובעלה, שניהם נהנים מיחסים של אלימות (במלים אחרות סאדו-מאזו) - הרי זו הבחירה שלהם ומי אנו שנתערב.

אם אחד מהם לא נהנה מכך, הרי שיש בפעולה הזו משום כפיית רצונו של השני עליו, בניגוד לרצונו ובכח.

בחברה שלנו, המתיימרת להיות צודקת ומתקדמת, דבר זה יחשב כעבירה על חוקים קיימים.

בכבוד,

פנינה דובו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו