פוחדת מגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחדת מגברים
    טליה
    29/01/2008

כיון שגדלתי במשפחה עם אב אלים וכוחני, סבלתתי מכות והשפלות, יש לי נצק מסויים מגברים. זה מתבטא בחוסר תקשורת זוגית עם גברים. אני תמיד מסתדרת טוב יותר עם נשים ואפילו לעיתים לא מעוניינת בקשר אך אני בטוחה שזה בגלל מה שספפגתי בבית. אני כבר בת 30 וזה מתחיל להלחיץ אותי קצת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחדת מגברים

הוספת תגובה

• לטליה

ד''ר גיא אנוש
    29/01/2008

טליה שלום, ממה שכתבת, נשמע שאת סובלת מהשפעות ממושכות של האלימות אשר חווית בבית. עם זאת, אני מניח שאת כותבת כיון שאת מעונינת בקשר עם גברים, ומעונינת לבנות זוגיות. הצעתי היא לפנות לטיפול אשר יתמקד בשני כיוונים - האחד - טיפול בתופעות הפוסט-טראומטיות של האלימות שספגת בילדותך, ומצד שני - ולא פחות חשוב - למידת כלים לתקשורת זוגית בונה, ונתינת אמון בבן זוג (אני מניח שזה קשה, וזה בסדר). כמו כן, חשוב לעבוד על היכולת שלך לזהות סימנים מקדימים של גברים אלימים מצד אחד - ושל כאלה שהם לא - מצד שני - כדי להמנע מהנטיה שקיימת לעיתים קרובות להמשך אל גברים המזכירים את האב התוקפן, או לזלזל ולדחות כאלה שאינם כמוהו.

בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו