מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טראומה מנישואים לגבר אליםאליס12/12/2011
במשך 3 שנים היתי נשואה לגבר שהיה נוהג להשפיל אותי ולעתים גם היה מרביץ לי(אגרוף בפנים וכד'). הוא גם היה שותה המון אלכוהול ובמצב שכרות היה מחפש לריב והיו מצבים ממש מפחידים. כאשר זה עבר להיות אלימות בפומבי, מול חברי משפחה, עשיתי את הצעד והתגרשתי(לא היו לנו ילדים). לצערי הרב, הנסיבות החזירו אותי לאותו מעגל חברים, שאין באפשרותי להתנתק ממנו בגלל קשרי משפחה. למרות שאני והגרוש לא נתראים, ואני כבר תקופה גרה עם בן זוג(אנחנו אוהבים מאוד ויחסים בינינו מעולים, הוא חם ואוהב ואף פעם, גם בחילוקי דעות לא צועק עליי ואנחנו לא רבים כלל), עדיין נשאר לי הפחד מבעלי לשעבר. כל הזמן אני מפחדת לפגוש אותו ברחוב, פוחדת שישה שתוי ויחפש להשפיל אותי. גם הרבה פעמים בלילה יש לי סיוטים-אני חולמת שהוא משפיל אותי ומרביץ לי. נפגשתי איתו לפני כחודש להסדיר כמה עניינים כלכליים, ומאוד פחדתי מהפגישה, שהוא שוב ילעג לי וישפיל אותי(למרות שהכל עבר בשלום בסופו של דבר). אני מרגישה שהטראומה הנפשית הזאת מפריעה לי להנות מהחיים וזה כל הזמן מציק לי איכשהו. גם במערכת יחסים נוכחית אני כל הזמן מפחדת לעשות משהו לא בסדר, למרות שאני יודעת שאין לי מה לפחד. האם עליי לפנות לפסיכולוג? אולי ישנן עמותות שנותנות תמיכה נפשית במקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומה מנישואים לגבר אלים - תגובה
ד``ר מני מלכה12/12/2011אליס שלום
ממש כואב לשמוע את מה שהיית צריכה לעבור.
זה לא מגיע לך!!!!
אני ממליץ לך לפנות לתחנה לטיפול ומניעת אלימות במקום המגורים שלך.
מדובר בתחנה שתעני לך ייעוץ וטיפול המכוון לנושא האלימות.
זהו שירות ציבורי ואלה הן חלק מהזכויות שלך- לקבל טיפול
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)