מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא אליםדניאל14/12/2011
אני בת 17, מאז שאני קטנה אבא שלי מתנהג כלפי באלימות. הוא מאיים , מקלל, ולפעמים זה מגיע לדחיפות , סטירות ומכות עם הידיים . כל פעם שאני עושה משהו לא בסדר הוא מאיים עלי שאם אני לא ישנה את זה הוא " יטפל" בי, כל תקופה של כמה חודשיים הוא מקבל כעס ועצבים בלתי נשלטים (באותו רגע אי אפשר להכיר אותו) והוא פשוט לא שולט על המעשיים שלו. זה יכול להיות מסיבות ממש סתמיות כמו לא לענות לפלאפון.
אני חייה בפחד תמידי ממנו ותמיד חוששת מתי תבוא הקריזה הבאה שלו עליי.
בנוסף לזה , כבר שנתיים שיש לי בן זוג אנחנו מבלים הרבה זמן ביחד וזה גורם להרבה ריבים וכעסים בנינו. יש לי אופי מאוד קשה , אני מתעצבנת בקלות ומאוד קשה לי להשתלט על הכעסים שלי. יש בנינו אהבה גדולה אבל לפעמים שאני ממש כועסת אני מתנהגת כלפיו באלימות , כמו סטירות דחיפות וקללות מאז שהקשר התחיל ההתנהגות הזאת הייתה אבל בזמן האחרון המצב ממש החמיר .
השאלה שלי למי אני יכולה לפנות בקשר לזוגיות ולהתנהגות האלימה שלי כלפי בן הזוג שלי? ובנוסף לזה, האם אחרי גיל 18 אני יכולה לצאת מהבית ולגור אצל חבר שלי למרות ההתנגדות של ההורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא אלים - תגובה
ד``ר מני מלכה17/12/2011הי דניאל
מבחינת החוק את עומדת ברשות עצמך בגיל 18.
יחד עם זאת, אותו חוק גם אוסר על אביך לעשות לך מה שאת מתארת שהוא עושה לך.
כך שאם את מתכוונת להיעזר בחוק, את יכולה לעשות זאת כבר כעת.
מומלץ לפנות ליועצת בית הספר ולהתייעץ.
יש מוקד לילדים בסיכון שגם כן אפשר להתקשר אליו.
לגבי האלימות שלך- טוב מאוד שאת שמה לב לכך. כמובן שאפשר לטפל בכך. גם כאן תוכלי לפנות ליועצת.
אפשר גם לפנות למרכז טיפולי- למשל למרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה.
אך שם לא יוכלו לטפל בך מבלי ליידע את ההורים.
ודרך אגב- מה עם אימך ? האם היא מודעת למה שאת עוברת?
שבוע טוב
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא מודעת להכל
דניאל21/12/2011אמא יודעת , רואה ושומעת הכל...
היא לא פחות מאויימת או נפגעת ממני
גם אלייה הוא מתנהג באלימות בדיוק באותה צורה
היא פשוט אוהבת אותו וקיבלה אותו ואת ההתנהגות שלו
היא בחיים לא תתגרש ממנו או תתלונן עליו גם כי היא מפחדת וגם כי היא לא רוצה לפרק את המשפחה ולחיות בלעדיו , לגדל אותי ואת האחים שלי לבד.
השאלה שלי זה אם אני מתלוננת עליו אז מה קורה? מה עושים לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)