צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף
    שני
    04/02/2008

אני בת 13. אבא שלי ואני רבים לרוב. זה ריבים גדולים יחסית אבל אז אנחנו משלימים.
    היום רבנו, ואני באמת לא יודעת מה עשיתי לו, או מה אמרתי לו, הוא ממש התעצבן עליי, השכיב אותי על הריצפה וחנק אותי. אחר כך הוא תפס לי את הידיים ממש חזק וגרר אותי לכיוון הדלת. כמובן שנאבקתי בו, אבל זה לא ממש עזר. כל הידיים שלי מלאות בשריטות ממנו. הוא תקע אותי בחוץ ודרש שאני אבקש סליחה. בסוף ביקשתי אבל לא באמת התכוונתי לזה. רק רציתי להיכנס הביתה.
    בבשה תעזור לי. אני כל כל סובלת מהריבים האלה, ואני אפילו לא עושה לו כלום.
    מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף

הוספת תגובה

• לשני

ד''ר גיא אנוש
    05/02/2008

שני שלום,
    את מתארת "ריבים" במסגרתם אביך מפעיל אלימות, ולאחרונה אף אלימות קשה מאד. את חייבת לפנות לעזרה. הכי טוב זה לגשת למשטרה. אך אם את מרגישה שאינך יכולה לעשות זאת, או כי אינך יכולה לסמוך עליה, פני מהר ככל האפשר ללשכת הרווחה המקומית, בקשי לדבר עם "פקידת סעד לחוק נוער" או אם מנהל/ת הלשכה, וספרי לה וא לו את מה שכתבת כאן, והם יוכלו לעזור לך הן על ידי מציאת סידור מחוץ לבית, והן על ידי הפעלת המשטרה כך שאביך לא יוכל להרים עליך יד יותר.
    קרוב לודאי שהם ירצו לדעת עוד פרטים, כמו כמה פעמים זה קרה בעבר, באיו תדירות וכו' - כיון שירצו להעריך את המסוכנות עבורך. בכל מקרה, זה הטוב ביותר שאת יכולה לעשות למען עצמך, ואם יש לך אחים ואחיות, גם עבורם.

בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו