מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוףשני04/02/2008
אני בת 13. אבא שלי ואני רבים לרוב. זה ריבים גדולים יחסית אבל אז אנחנו משלימים.
היום רבנו, ואני באמת לא יודעת מה עשיתי לו, או מה אמרתי לו, הוא ממש התעצבן עליי, השכיב אותי על הריצפה וחנק אותי. אחר כך הוא תפס לי את הידיים ממש חזק וגרר אותי לכיוון הדלת. כמובן שנאבקתי בו, אבל זה לא ממש עזר. כל הידיים שלי מלאות בשריטות ממנו. הוא תקע אותי בחוץ ודרש שאני אבקש סליחה. בסוף ביקשתי אבל לא באמת התכוונתי לזה. רק רציתי להיכנס הביתה.
בבשה תעזור לי. אני כל כל סובלת מהריבים האלה, ואני אפילו לא עושה לו כלום.
מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד''ר גיא אנוש05/02/2008שני שלום,
את מתארת "ריבים" במסגרתם אביך מפעיל אלימות, ולאחרונה אף אלימות קשה מאד. את חייבת לפנות לעזרה. הכי טוב זה לגשת למשטרה. אך אם את מרגישה שאינך יכולה לעשות זאת, או כי אינך יכולה לסמוך עליה, פני מהר ככל האפשר ללשכת הרווחה המקומית, בקשי לדבר עם "פקידת סעד לחוק נוער" או אם מנהל/ת הלשכה, וספרי לה וא לו את מה שכתבת כאן, והם יוכלו לעזור לך הן על ידי מציאת סידור מחוץ לבית, והן על ידי הפעלת המשטרה כך שאביך לא יוכל להרים עליך יד יותר.
קרוב לודאי שהם ירצו לדעת עוד פרטים, כמו כמה פעמים זה קרה בעבר, באיו תדירות וכו' - כיון שירצו להעריך את המסוכנות עבורך. בכל מקרה, זה הטוב ביותר שאת יכולה לעשות למען עצמך, ואם יש לך אחים ואחיות, גם עבורם.
בהצלחה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)