לא מצליחה לזכור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לזכור..
    מירב
    05/02/2008

היי,
    זה קרה לפני מס' חודשים ועדיין אינני מצילחה להיזכר בבירור במה שאירע שם..באותו לילה. יצאתי לבלות עם חבר שלי במועדון, שתיתי קצת משקאות חריפים ולא יותר ממה שהייתי רגילה לשתות בדר"כ. אבל באותו לילה קרה לי דבר שלא קרה לי מעולם לפני כן. אז הייתי עם החבר במועדון ושתיתי ורקדתי והרגשתי שאני די מעורפלת מהשתיה והתחלתי לפלרטט עם שני חברים שלו ולרקוד עם אחד מהם. החבר שלי התעצבן והזהיר אותי שלא אמשיך להתנהג בצורה הזאת, השבתי לו שהוא צודק ואני מתנצלת ואז כשהוא הרפה ממני קצת המשכתי לפלרטט עם החבר שלו, לא כי רציתי אותו, אלא פשוט אהבתי את התשומת לב של כולם, את המבטים של הבחורים במועדון מסתכלים עלי רוקדת ברחבה ואני רקדנית במקצוע, כבר 14 שנה. החבר שלי שישב וצפה בי מרחוק, לא אהב מה שראה, למרות שרק רקדתי ואפילו לא ריקוד צמוד אבל הוא קם וסטר לי ברחבה ואז המאבטח של המועדון הוציא אותו החוצה. בינתיים אני נשארתי במועדון והחברים שלו ניגשו אליי, דאגו לי והגישו לי שתיה חמה.
    החבר שלו הציע להחזיר אותי הביתה והסכמתי, יצאנו והוא אסף עוד חבר שגם היה במועדון. והוא נסע קודם כל להוריד את החבר, אבל כשהגענו לדירה של החבר, אמר לי שהוא רוצה לנוח לשתות מים ואז להמשיך את הנסיעה. הסכמתי, נכנסנו לדירה ואז הוא הציע לי לשתות וסירבתי, כבר הרגשתי מעורפלת ממש, ואז נכנסנו לחדר שינה, אמר לי בואי ננוח כאן, רק נשכב, נשים את הראש, כדי שההשפעה של האלכוהול תעבור ואז אני אקח אותך הביתה. הסכמתי. נכנסנו לחדר, חלצתי נעליים ועלינו למיטה, הוא התחיל לגעת בי ולחבק, ללטף , בהתחלה לא סירבתי אפילו נהניתי מזה וגם שיתפתי פעולה ואז אני זוכרת שעצרתי את עצמי וחשבתי שאני אח"כ אתחרט המון ואצטער אם אני אעשה איתו משהו ובאמת שאז הפסקתי. ואז הוא בא קרוב אליי, מעלי, הייתי לבושה רק בשמלת מיני קצרה, החזקתי את השמלה ושמתי את הידיים שלי על רגליי, כדי שלא יוכל להתקרב והוא המשיך ואז אני זוכרת שבכיתי וסטרתי לו אבל אני זוכרת שהמכות שנתתי לו היו חלשות כמו מכות שנותנים מתוך חלום, לא הפסקתי לבכות וגם לא יכולתי לקום ואז נרדמתי, זה היה לפנות בוקר, כעבור שעתיים בערך התעוררתי ואז ראיתי אותו שוכב שם עירום לידי, אני הייתי עם השמלה והתחתונים עלי והייתי בטוחה לגמרי שבסוף לא קרה דבר. שהוא נרתע מהבכי, אולי מהמכות. אז שאלתי אותו אם היה בינינו משהו, אם קרה משהו והייתי בטוחה שהתשובה תהיה ..לא , שלא קרה בסוף כלום.
    אבל לא זאת היתה התשובה שלו, הוא ענה שכן קרה ושהדליק אותו שאני אוהבת עם אלימות. איך זה שלא הרגשתי כלום? איך זה שאני לא זוכרת עד היום אם באמת קרה בסוף או לא? לא הרגשתי כלום ...זוכרת שבכיתי שנתתי סטירות אבל לא הרגשתי כלום.
    אני רוצה לציין שזו פעם ראשונה שקרה לי דבר כזה ובהחלט אחרונה, אני כבר לא שותה יותר אלכוהול. אבל גם באותו לילה שתיתי אולי 2 או 2 וחצי כוסות של וודקה עם רדבול, לא משהו שלא הייתי רגילה לשתות לפני כן. עזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לזכור..

הוספת תגובה

• -

מירב
    05/02/2008

האם ישנה דרך שתעזור לי להיזכר במה שקרה באותו לילה ?
    הייתכן שהאלכוהול ששתיתי בפעם הזאת השפיע עלי בצורה שונה מהפעמים הקודמות בהם נהגתי לשתות ?
    חשוב לי להדגיש שאני לא נוהגת להתנהג בצורה כזאת, אני כן אוהבת לשתות קצת, לרקוד, לשמוח, לשמוע מוזיקה טובה. אבל בחיים לא חשבתי ולא ייחלתי שאותו ערב ייגמר ככה.
    הייתי גם די מתוסכלת מהחבר שלי שסטר לי ולא שמר עלי מספיק והייתי די תמימה ומאמינה.
    בבוקר כשיצאנו מדירה של החבר והסתכלתי סביב, זאת היתה כאילו פעם ראשונה שראיתי את החצר של הבית שלו, אני פשוט לא זכרתי בלילה את הדרך לבית שלו וגם לא איך נראית החצר שדרכה עברנו כדי לעולת לדירה.
    בבוקר, זו היתה פשוט כאילו פעם ראשונה שראיתי את החצר הזו.
    נכון שהיה חשוך בלילה אבל זה לא העניין פשוט הייתי כ"כ מעורפלת כנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

ד''ר גיא אנוש
    10/02/2008

מירב שלום,
    ממה שאת מתארת, במהלך בילוי הערב גם את וגם חברך, וגם חבריו/חברייך השתכרתם. כפי שאת כותבת, לא שתית יותר מכפי שאת רגילה, אך בכל זאת הרגשת מטושטשת יותר מכרגיל, ולמעשה ישנם קטעים שאינך זוכרת ממהלך הערב.

יתכן כי היתה תגובת יתר לאלכוהול וחומרים אחרים ששתית (רד בול מכיל בין היתר כמויות אדירות של קופאין), איני מומחה לענין. יתכן אפילו שסוממת במהלך הערב על ידי מישהו מהנוכחים, ככל שידוע לי, אין דרך לדעת זאת לאחר חודש.
    השאלה המרכזית שמדאיגה אותך הנה האם באמת התקיימו יחסי מין עם אותו בחור בדירה או לא. אני משער שאת יכולה לדעת את התשובה ממצבך אחרי. האם היית אמנם לבושה לגמרי כשהתעוררת? האם הרגשת רטיבות ? האם היו סימני זרע על גופך או בגדייך? הרי יחסי מין מלאים משאירים סימני זרע ורטיבות נשית, כידוע לך.
    מהתיאור הטכני שלך, יש לשער שלא הגעתם ליחסי מין עם חדירה מלאה. סביר להניח שהבחור היה לא פחות שתוי ממך, אם לא מסומם. קשה לי להאמין שהיה מקיים אתך יחסי מין מלאים כשאת מחוסרת הכרה או מסוממת, וטורח להלביש אותך חזרה אחרי.

אולם, לדעתי את מפספסת את השאלות החשובות באמת. ראשית - בריאותך הגופנית המידית - הדבר החשוב הוא האם נדבקת באיידס או מחלה מדבקת אחרת או לא. עלייך לבדוק זאת במצב כזה של חוסר בהירות!
    שנית, את מקיימת מערכת יחסים זוגית המאופיינת באלימות, שאפילו לא טרחת להתיחס אליה כיוצאת דופן בתיאורך. חבר אלים, שבשל חשד כי את מפלרטטת עם בחור אחר נותן לך סטירה באפן פומבי.
    שלישית, מעבר לשאלה האם לשתות אלכוהול או לא, את צריכה לשאול את עצמך איך קורה לך שאת מסתובבת בחברה הכוללת טיפוסים כמו בן זוגך וחבריו, אשר אלכוהול, סטירות, וקיום יחסי מין במצב של חוסר הכרה או טשטוש ו"בחורות שאוהבות סקס אלים" נחשבים אצלכם בילוי מהנה ומרתק. אלה הם דפוסים של הרס עצמי, המעידים על צורך בבדיקה עצמית מעמיקה ושינוי דפוסי התנהגות במיידי.
    המלצתי לך היא לפנות לטיפול אשר יעזור לך בשינוי מהותי של דפוסי חייך. רצוי להתחיל ממטפל/ת הנוקטת בגישה התנהגותית-קוגניטיבית, ורק אחר כך - אם את מעונינת, לבחון באופן מעמיק וחקרני יותר מאיפה כל זה מגיע.

צר לי

גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו