מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איום סמוי?דליה24/02/2012
רציתי את חוות דעתכם - האם אני חווה אלימות או סתם היסטרית
בעקבות ויכוח, בעלי בשבוע שעבר החל לפתע לצרוח ולבכות במקביל תוך שהוא חובט בקיר ובארובה שהתעקמה לגמרי.
הוא אמר: "תראי מה את עושה לי", ודברים נוספים בסגנון הזה שמפיל את האשמה להתנהגות שלו עליי.
לאחר שנרגע אמר שהוא יכול להבין את הגברים שרוצחים את נשותיהם.
לאחר מספר ימים סיפר לי על בחורה צעירה ששנינו מכירים על כך שאבא שלה רצח את אמא שלה לפני 20 שנה והוסיף חצי בהלצה: ככה יגידו גם על הבן שלנו בעוד 30 שנה?
האם אני צריכה להיות מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איום סמוי? - תגובה
ד``ר מני מלכה25/02/2012דליה שלום לך
התיאור שלך את התנהגות בעלך עונה להגדרה של אלימות.
מדובר באיומים, ובפגיעה ברכוש.
לא ניתן לדעת באופן ודאי האם בעלך מתכוון לכך- וזה בדיוק העניין, זה מה שהופך את הפעולות שלו לסוג של אלימות פסיכולוגית.
נראה כי חשוב שתפני לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.
שם תוכלי לקבל אינדיקציה גם לגבי מידת המסוכנות של בן הזוג והמלצות בנוגע לצעדים שתוכלי לעשות כדי להבטיח את הגנתך.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)