מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות קשה מאבאמור15/03/2012
שלום, אני עוד מעט בת 22 אבל עדין מרגישה שאני צריכה עזרה.
מאז הייתי ילדה (בערך 8) סבלתי מאוד מאלימות פיזית ונפשית מצד אבי.
אלימות בתדירות ממש יום-יומית.. כמעט כל יום אבא שלי הרביץ לי מכות קשות, שכל הגוף כאב לי ובדרך כלל לא הייתה סיבה מוצדקת. בנוסף הוא השפיל וקילל אותי- אמר לי שאני לא שווה כלום שאני אפס, חרא, מפגרת, זונה, שלא הייתי צריכה להיוולד, שאני טעות, שאני עושה רק רע וכו'... בגיל 15 עזבתי את הבית וגרתי אצל חברות ובגיל 16 נכנסתי להוסטל לנוער בסיכון. לא למדתי בבית הספר, הייתי בוכה כל יום וניסיתי להתאבד... היום המצב שלי יותר טוב אבל אני עדיין מאוד עצובה וכועסת על אבא שלי ומתוסכלת ממה שעברתי. רציתי לדעת אם יש מקום אליו אני יכולה לפנות להתייעץ לקבל עזרה כי אני מרגישה עד היום שאני צריכה עזרה.. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות קשה מאבא - תגובה
ד``ר מני מלכה15/03/2012מור שלום
תוכלי לפנות בבקשה לעזרה למרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורייך.
שם תוכלי לקבל ייעוץ ראשוני- גם אם לא מדובר באלימות שמתרחשת כיום בפועל. וייתכן שתוכלי להשתלב שם בטיפול ממושך, לאור היותך ילדה מוכה והקושי את סוחבת איתך לאור מה שעברת.
כאלטרנטיבה - תוכלי לנסות ולקבל עזרה טיפולית דרך קופת החולים והביטוח הרפואי שלך- לשם כך עלייך לבדוק מהם הזכויות שלך בקבלת סיוע מסוג זה.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)