בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17
    מאור
    17/02/2008

יש לי ילדה בת 17 מצטיינת מאד בלימודיה
    אך בעייתי היא בבית מאד עצבנית לרוב עונה ומשוחחת איתנו בקולי קולות
    אין לה סבלנות אלינו בכלל ולא ניתן לנהל איתה שיחה אחת ברוגע
    לאחרונה היא נוהגת לנעול את חדרה במפתח ואוסרת עלינו להיכנס
    בבית היא ממש לא נוקפת אצבע שום מטלה היא לא מוכנה לבצע
    מעבר לכך היא ילדה מצטיינת בלימודיה ומאד רוצה ללמוד בעתיד רפואה
    איך אני אמורה לנהוג עימה?
    האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 17

הוספת תגובה

• שלום לך

עדן
    24/02/2008

אני אומנם לא רופא אבל אני לא רחוקה מהגיל שלה תנסי לדבר איתה (כמובן בזהירות) כי יכול להיות שהיא ככה כי קרה לה משהו מסויים והיא פשוט נסגרת בתוך עצמה, ועוד משהו תבדקי מיהן החברות שהיא מסתובבת איתן אולי הן מראות לה דוגמא לא ממש טובה בהתייחסות להורים...... פשוט היא נימצאעת בגיל ההתבגרות וגם אחותי בת ה 15 היא בדיוק כמו שהילדה שלך היא מתנהגת כימעט כמוה גם עונה לאמא שלנו בצעקות..... אני מקווה שהרופא ירשום לך משהו יותר מועיל אני רק ניסיתי לתת קצת מדעתי...... בהצלחה והרבה סבלנות...... עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללאה

ד''ר גיא אנוש
    25/02/2008

לאה שלום - אני ממליץ שתנסי לדבר עם בתך ותראי מה קורה לה - ההתנהגות שאת ממתארת מעידה על קושי רגשי רב. רצוי אפילו ללכת ליעוץ משפחתי שיכוון אתכם לשינוי במערכת המשפחתית. במרבית הערים הגדולות שי היום תחנות לטיפול משפחתי שעושות עבודה יפה ביותר. בהצלחה, גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו