בן 17 השפלות וקללות מצד ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 17 השפלות וקללות מצד ההורים
    רותם
    09/06/2012

שלום שמי אבי (שם בדוי) כבר מגיל קטן אני עובר השפלות מצד ההורים שלי,כל החיים שלי אמרו לי שאני ילד מפגר,ילד לא בסדר,כלומניק,אפס,שלא יצא ממני כלום בחיים,כל מה שעשיתי בחיים שלי בשביל לקבל קצת מילים טובות תמיד קיבלתי השפלות כמה זה לא מספיק מה שעשיתי וכמה שזה עלוב.
    לאחרונה התחלתי להתאמן לקראת הצבא,אני משקיע את כל החיים שלי באימונים האלה מתאמן 24/7 בקבוצת כושר קרבי ובבית,וכל מה שאני שומע מאמא שלי זה שאני אפס שלא יצא ממני כלום בחיים כל החיים כל הילדים במשפחה היו יותר טובים ממני,שהלוואי ואני יצא ג'ובניק ושלא יקבלו אותי לשום יחידה.
    הנושא התחיל להעיק עליי ורציתי לדעת מה אפשר לעשות? רצוי לציין כי אני חושש כי יש לה בעיות נפשיות (מדברת על הבעיות שלה עם עצמה בקול,צרחות,צעקות כל היום בבית)
    אני אישית כבר לא מכיר בה כאמא ומבחינתי לשלוח אותה לאישפוזים או לעצור אותה במשטרה,רק תגידו לי מה אוכל לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן 17 השפלות וקללות מצד ההורים - תגובה

ד``ר מני מלכה
    09/06/2012

רותם שלום,

מומלץ לפנות ליועצת בית הספר ולבקש סיוע בעניין, היא תוכל להפנות אותך לגורמים הרלוונטיים.

בהצלחה

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי ללמוד

רותם
    09/06/2012

האם יש גורם אחר שאוכל לפנות אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי ללמוד - תגובה

ד``ר מני מלכה
    09/06/2012

רותם שלום,

תוכל לנסות ולפנות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורך ולבקש שיחת ייעוץ.

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו