מחוסרת כוחות להמשיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחוסרת כוחות להמשיך
    ורד
    20/02/2008

שלום רב, אני בת 33 נשואה לבעלי במשך 5 שנים יש לנו 2 ילדים יחד. בעבר ידעתי אלימות לכל סוגיה עזבתי חזרתי , תלונות צוי הרחקה מעצרים עברתי למקום אחר ובסוף חזרתי אליו לצערי הרב!!!
    כעת אני במצב של רוצה להתחיל שוב מחדש שבוע שעבר בעלי קילל אותי דחף אותי העיר אותי באמצע הלילה על מנת לבדוק את השיחות בטלפון הגשתי תלונה על זה שהוא איים שיעשה את החיים שחורים , על זה שהוא דחף אותי - עצרו אותו לחקירה שחררו עם הרחקה ליום אחד. הוא לא רוצה לעזוב כל היום מקליט אותי ... אני אובדת עצות הוא לא יעזוב אותי - מה אני עושה? הוא לא מרביץ לי אך מתעלל בי נפשית . אני שבורה אני לא יכולה לעזוב לאף מקום יש לי מקון עבודה מסודר, אין לי כרגע כסף לעו"ד - אבקש עצה דחופה ? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחוסרת כוחות להמשיך

הוספת תגובה

• הייתי במצבך

עדן
    24/02/2008

תנסי לעשות כמוני לשמה קודם כול תהיי חזקה נפשית והעיקר לא להישבר אני התפטרתי מהמפלצת שהיה לי בעזרת מישהו שהכרתי והוא יתאהב בי והוא פשוט הרגיע את המפלצת...... שיהיה לך בהצלחה נשמה....... עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורד

ד''ר גיא אנוש
    25/02/2008

אני ממליץ לך לפנות ללשכת הרווחה הקרובה ולבקש הפנייה ליחידה לטיפול באלימות במשפחה, ובמקביל לפנות לנעמ"ת - יש להם מערכות סיוע וייעוץ, כולל יעוץ משפטי.

מעבר לכך - אני ממליץ לך להחליט מה את באמת רוצה לעשות - וללכת על זה עד הסוף, את מתארת מסכת של אלימות נמשכת, ותהליך במסגרתו עזבת וחזרת. אם אמנם את מחליטה להפסיק את הקשר, המלצתי היא שתהיי שלמה עם עצמך ותלכי עם זה עד הסוף.

בהצלחה,
    גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו