מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שלי מרביצה ליבני10/08/2012
יש לי חברה כבר 10 חודשים האמת אנחנו מאורסים אפילו בכמה חודשים האחרונים משהו אצלה השתנה והיא נהפכה לממש אלימה אני גם טיפוס עצבני ואלים אבל תמיד משתדל לרסן את עצמי מה שקורה שהיא מתחילה קודם לשבור דברים לזרוק בגדים שלי לריצפה אפילו שרפה לי חולצה פעם ואז היא מגיעה אליי נותנת לי מכה ושואלת אותי נו אתה רוצה להרביץ לי זה מדרדר מיום ליום ופעם האחרונה פשוט זרקתי אותה על הריצפה וברחתי מהבית אחר כך היא בוכה ואומרת לי שאני צריך לתת את הגוף שלי לקבל מכות ולא להגיב בכלום אין לה בעברה בעיות אלימות פעם אחת אבא שלה הכה אותה וגם דיברתי איתו על זה אבל זה היה פעם אחת בלבד למה שבחורה נורמטיבית סוטדנטית אשכנזיה סליחה קצת על הגזענות תהיה כל כך אגרסיבית ותנסה להביא אותי למצב שאני יכה אותה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שלי מרביצה לי - תגובה
ד``ר מני מלכה10/08/2012בני שלום,
יכולות להיות סיבות רבות למצב שאתה מתאר,
אין ספק שלמערכת היחסים שלכם יש גם חלקים חולים, לא בריאים.
דווקא יש הזדמנות טובה - לפני החתונה, לעשות עם זה משהו.
מומלץ לפנות לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום המגורים.
מומלץ שכל אחד מכם יפנה ליועץ\ת בנפרד
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי אתה הומו????
ניקו11/07/2015מה אתה מטומטם?????? הומו?????? דפוק???????? מי מי מי מי מי ?.? פאקינג מרביץ לבת מי??????????????????????? כשהיא בכתה ואמרה לך ''אתה צריך לתת לי את הגוף שלך ולקבל מכות ולא להחזיר לי'' היא צודקת במילה ומילה!!!!! תקשיב. בן לא יכולה להרביץ לבת אין כזה דבר!!!! יש מבין??? יודע גם חברה שלי הייתי מרביצה לי בועטת לי בביצים, מביאה לי כאפות, צובטת, שורטת, נושכת, ואין מה לעשות, ככה זה, ומה היא אומרת לי? היא אמרה לי במילים האלה ''אתה העבד שלי עכשיו ואתה תקבל מכות בשקט כי אתה גבר'' וחטפתי מכות בלי להגיב..... לעולם אל תרביץ לאישה תמות לפני מה לא ברור??????????????????????????????????????? וואלה מקווה נכנסתי לך למוח וגרמתי לך להבין משהו! אסור להרביץ לבנות נטו!!!!!!!!! יש מבין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)