אלימות במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות במשפחה
    פנינה
    12/08/2012

אני אישה נשואה 11 שנה יש לי שני ילדים בעלי ואני כל הזמן רבים הוא מקלל אותי בלי סוף מרים עליי לפעמים ידיים משפיל אותי מקלל יורק עלי לא נותן לי יותר מדי חופשיוות כל הזמן עצבני לא מרוצה מכלום תמיד מאשים אותי בכל מה שקורה לו וגם בבית לא סובל את המשפחה שלי כאילו הוא רוצה להשאיר אותי לבד בלי משפחה אני כל הנשואין שלי חושבת על גירושין ומפחדת גם מהדרך הזאת וגם שאני עפול מבחינה כספית יש לנו רכוש משותף והשיגרה שלא נותנת לי לעזוב אני יודעת שזה פוגע בילדים שלי אני נהייתי גם מאוד עצבנית אני פשוט מאבדת כוחות , הוא כל הזמן אחרי ריבים מנסה להיתפייס ואני כבר נגעלת מהתחושה שזה לא מחזיק אפילו 24 שעות מה לעשות אני לא יודעת אך להתחיל את הדרך אני גם מפחדת לקרוא למשטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות במשפחה

הוספת תגובה

• אלימות במשפחה - תגובה

פנינה דובו
    13/08/2012

שלום לך,
    אכן, את מתארת תמונה מלאה של אשה כלואה בתוך מקום הסוגר עליה מכל עבר.

אני חייבת לגלות לך סוד נורא גדול וחשוב: את החופשיות שאת רוצה, רק את יכולה לקחת לעצמך ואיש לא יכול לקחת אותה ממך.

כנראה שמכל מיני סיבות את לא יודעת לעשות זאת. הדרך שאני יכולה להמליץ לך עליה היא לפנות למרכז מקצועי בשרותי הרווחה שיודע איך לעזור לך לגלות את היכולות שלך.

זה לא פשוט, זה לא קל והדרך לא קצרה. אבל זה אפשרי! אם באמת תחליטי שאת בוחרת לעשות שינוי. וזו כבר החלטה שכולה שלך.

אני ממליצה לך לנסות. מקסימום תחליטי מתוך בחירה, שאת נשארת באותו מצב, כי אינך מסוגלת לעשות שינוי. גם החלטה כזו תתן לך כח.

לכי על זה והצליחי,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו